kıs tabee alışverişde çoşar ben bile sevindirik olurum bişey aldıgım zaman.. hatta ben bazen kendikendime hadiye paketi yaptırım...delikafaduldenhihoyyyt:roflol:Küsme değil de, olumsuz ruh halinden etkilenme diyelim. Alışverişte nedense benim sıpa da coşuyor :)
canım benim yaaa acaba bi gün yollarımız kesişirmi seninle,seni tanımak çok isterim şahsen bide öpmek isterim çok tatlusun senn kekim kısırım benimmm :CüvCüv:
kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
kıs tabee alışverişde çoşar ben bile sevindirik olurum bişey aldıgım zaman.. hatta ben bazen kendikendime hadiye paketi yaptırım...delikafaduldenhihoyyyt:roflol:
İstanbullu anadolu yakasında olan anneler yada
gypsym esram bu aralar hiç ikea ya gideckmisin ümraniyedekine yani.. ya ben burdakinde hani polar battaniye varya köşesinde göz agız burun nakışlı onun mavisi bizimkinde kalmamışda aklında olsun sen gidersen bana mavisini alıver kuzu bu aralar karşıya gitmek gibi bi planımız yok eşim de malesef 10 tl lif battaniye için 20 tl benzin yakamam dedi....
KLINIZDA OLSUN BULUŞMA ÖNCESİ BANA BİRİ O BATTANİYEYEİ ALIRMIKİ??:çok üzgünüm::uhm:
ikea dedim de aklıma geldi bi çarşamba ikeada buluşup sabah kahvaltısı yapalım
heehee açık büfe sıırsız içecek saat 11 e kadar 2 tl:)
öle yapcemm kuzu yarın randevu alıcam 3-4gun sonraya tokturda olurum zati.tamda aylık kontrol vaktım zatensen bence en kisa zamanda randevu al eski doktorundan, hemen git bi konus,fazla gce biakma yani..her iste bi hayir vardir...
öle artık napalım.cok bi üzülmüştüm ama şimdi koçişinde destegıyle kendıme geldım :1hug: sağolsun benı rahatlatmayı başardışakkıdı hmm demek sende degıstırcen doktorunu.artık hepimiz için hayırlısı olsuntubişimm olsun takma kafayı bak bende doktorumu değiştircem bu saatten sonra mecburen çünkü gittğim hastanede bebek yoğun bakım yokmuş bu mevzu kafama takıldı mecbur değiştiricem hastaneyii doktoruu
Pazar günü annmle kapışmıştık ya.. o konu işte. Aramız henüz tam düzelmedi..
evris hatuunn iyi gezdin mi bareeeee...kekler borekler yiyip caylar ictin mi arkadaslarinda... gozumuz yok canimm:)))
purcuuuuuuuuuuuuuuu yeni sacin hayili olsun da bi foto koysan ya be kusumm...guzel olmusur guzeln egisiklik iyidir...
Havadaki nem mi bastırıyor nedir insanın üstüne üstüne, sürekli yorgunluk hissediyorum ve hareketlerimi sınırlıyorum... Uyku hali var hep üzerimde... :bbo:
tazemmmm sıhhatler olsun tatlım dimek beğenmedin saçını şahsen bende kendi saçımı beğenmemiştim ama arada farklar var tabee ben psikolojik deli şeklinde gitmiştim kuaföre sen tamamen kendi isteğinlee bu yüzden alışırsın merak etmee bebişşş
Naptı sana be annemm.. cok merak etttımmm.. bı gorseydık anam senı.. cılgın dıyınce hippii tarzı mı beklıyordun?? -tatlicadiarzu-
Ay kadın yaptı beni. Bildiğin kadın gibi oldum. Menapozlu!
Kızlar NTV de süper bi belgesel var :YUVA! Dünyanın gökyüzünden çekimlerini yapmışlar. Çok güzel görüntüler var, yeni başladı, izleyin derim. a.s.
kayısı ve inciri gece suya koy 1-2 saat sissin sonra ye onları 2-3 adet. koydugun suyuda ic bak neler oluyor:)kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
tazem burcum saatler olsun.. ayhh bende gideyim barim..uçlarda azcık kızıllarım var onlarda gider artık..:)
bu arada Doruk küsmüş yazmıssın ya :1shok: nasıl yan oglumuz bize küsüyomu ...konustugumuzu falan duyuyor biliyorum ama heee demek kuzum dun sevindiği içino kadar hareketliymiş...tabii o kadar şey bana alınsa bende svincimden halay çeker tekme takla olurdum içerde..ahh yavrular yaaaaa içimizde resmen mucize yaşıyorda biz farkında değiliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?