2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Küsme değil de, olumsuz ruh halinden etkilenme diyelim. Alışverişte nedense benim sıpa da coşuyor :)
kıs tabee alışverişde çoşar ben bile sevindirik olurum bişey aldıgım zaman.. hatta ben bazen kendikendime hadiye paketi yaptırım...delikafaduldenhihoyyyt:roflol:

İstanbullu anadolu yakasında olan anneler yada
gypsym esram bu aralar hiç ikea ya gideckmisin ümraniyedekine yani.. ya ben burdakinde hani polar battaniye varya köşesinde göz agız burun nakışlı onun mavisi bizimkinde kalmamışda aklında olsun sen gidersen bana mavisini alıver kuzu bu aralar karşıya gitmek gibi bi planımız yok eşim de malesef 10 tl lif battaniye için 20 tl benzin yakamam dedi....
KLINIZDA OLSUN BULUŞMA ÖNCESİ BANA BİRİ O BATTANİYEYEİ ALIRMIKİ??:çok üzgünüm::uhm:

estağfurullah esram, hepinizi çok seviyorum ben.. ne mahrum etmesi, çok isterim sizinle vakit geçirmek.. ama kısmetten öte de yol yok bilirim.

ben şu tohtordan gelene kadar pattiz kızartması felan demeseniz

kayısı karpuz da var, tamamdır esram, ben şimdi yarın için hazırlanmaya başlayayım mide babında kaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa acaba bi gün yollarımız kesişirmi seninle,seni tanımak çok isterim şahsen bide öpmek isterim çok tatlusun senn kekim kısırım benimmm :CüvCüv:

kesisir be tatlim, onemli olan gonuler bir olsun:)) bende seni bulam bi mincikliyasim var, bildircinim benim:))Şeniz
kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?

kizimm delirdin mii, cocuga tuhaf sesler dinleticek icerde..

ikea dedim de aklıma geldi bi çarşamba ikeada buluşup sabah kahvaltısı yapalım

heehee açık büfe sıırsız içecek saat 11 e kadar 2 tl:)

ayıpsın kuzumm gidersem alırım mutlaka şu balık gibi kuyruğu var acep onumu diyosun ama gidersem alırım mutlakaa

mucizeeeem sen hangi hastanye gidiyon?
doktoruna şikayet etcem seni ye ye son gün cırcır 2 kilo ver git

ne yapayım norra'm yaa tohtorum alman gerekenden fazla almışsın diyince sinirlerim bozuluyor, 1 hafta dert ediyorum... 1 gece dinlesin bakalım garip gurip sesler, bişeycik olmaz...

ikea dedim de aklıma geldi bi çarşamba ikeada buluşup sabah kahvaltısı yapalım

heehee açık büfe sıırsız içecek saat 11 e kadar 2 tl:)

delikafadulden asıll ilk içecekten sonra sonrakiler bedava zati kuzumm
ne zaman gitsem illa yer içerim orda kaçarmııı
özellike somonn yerimm içecekler zatii beleş 1. den sonra kaydirigubbakcemile2

Ben şimdi yemek faslına geçiyorum... Hafif bişeyler ve bahsettiğim meyveler... Sabaha iş tamamdır kaydirigubbakcemile5

herkese iyi geceler kızlar, bebişlere iyi bakın...

sen bence en kisa zamanda randevu al eski doktorundan, hemen git bi konus,fazla gce biakma yani..her iste bi hayir vardir...
öle yapcemm kuzu yarın randevu alıcam 3-4gun sonraya tokturda olurum zati.tamda aylık kontrol vaktım zaten
tubişimm olsun takma kafayı bak bende doktorumu değiştircem bu saatten sonra mecburen çünkü gittğim hastanede bebek yoğun bakım yokmuş bu mevzu kafama takıldı mecbur değiştiricem hastaneyii doktoruu
öle artık napalım.cok bi üzülmüştüm ama şimdi koçişinde destegıyle kendıme geldım :1hug: sağolsun benı rahatlatmayı başardışakkıdı hmm demek sende degıstırcen doktorunu.artık hepimiz için hayırlısı olsun
Pazar günü annmle kapışmıştık ya.. o konu işte. Aramız henüz tam düzelmedi..

hmm tee o mevzu,neyse kuzu olsun sen ananı azcukk öp kokla,nede olsa anne dayanamaz kuzusuna.netcenn işte huyy çıkar cann cıkmaz

selam kızlar misafirim vardı daha doğrusu arkadaşım gelmişti bugun gönderdim pazar gunude erkek kardeşim geliyor.2 hafta kalır herhalde sonrada babam gelecek 2-3 gunluğune.yine uğrarım tabiki ama gelemezsem merak etmeyin diye diyorum.1 saate kadar kayınvalideme gideceğim ha bu arada kaynanacıımla altlı üstlü oturma olasılığımız var sesi soluğu çıkmaz kendisinin en fazla kendi kendine fesatlanır kendi kendine üzülür o kadar çirkef kadın değildir yanı ama gel gör ki ben çirkefim-tatlicadiarzu- yani hayatıma karısılmasından hoşanmam ve bana mudahale edldiğinde tartışmamı yaparım o yuzden kararsızım ya hayırlısı en azından kıra derdinden kurtulacağız.

yağız ve ben gayet iyiyiz 10 gun sonra doktor amcamıza gideceğiz.o zaman girer haber veririm size kaç kılo olmus boyu neymiş falan diye.bu arada 2 kılo aldım sanırım 8.ayda birden şişeceğim.birde gelen giden olunca bendekı iştah dahada artıyor.70 kıloyla bitiririm inşallah hamileiği.3,5 kilo hakkım kaldı 70 için.

purcuuuuuuuuuuuuuuu yeni sacin hayili olsun da bi foto koysan ya be kusumm...guzel olmusur guzeln egisiklik iyidir...

Hiç foto çekilesim yok ya.. Du bakalım gece uzun -tatlicadiarzu-

Havadaki nem mi bastırıyor nedir insanın üstüne üstüne, sürekli yorgunluk hissediyorum ve hareketlerimi sınırlıyorum... Uyku hali var hep üzerimde... :bbo:

O bana bikaç haftada bir oluyo canım yaa.. Arada bir 1 hafta uyku haftası oluyo mesela..

Sağol esracım.. Tabii alışırım ama, kısa saçı zaten pek sevmem. Bi de adam beklentilerimi yükseltti "çılgın bişiler" diyerek. Kötü değil tabii de, işte...

Naptı sana be annemm.. cok merak etttımmm.. bı gorseydık anam senı.. cılgın dıyınce hippii tarzı mı beklıyordun?? -tatlicadiarzu-

Naptı sana be annemm.. cok merak etttımmm.. bı gorseydık anam senı.. cılgın dıyınce hippii tarzı mı beklıyordun?? -tatlicadiarzu-

Ay kadın yaptı beni. Bildiğin kadın gibi oldum. Menapozlu!

Kızlar NTV de süper bi belgesel var :YUVA! Dünyanın gökyüzünden çekimlerini yapmışlar. Çok güzel görüntüler var, yeni başladı, izleyin derim. a.s.

Aaa tabıı yaa.. sen daa cıtır bı kenç kıssınn.. ne kadını dı mı.. fardon kaydirigubbakcemile3

İsliyorumm su an fende o belgeseli..

kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
kayısı ve inciri gece suya koy 1-2 saat sissin sonra ye onları 2-3 adet. koydugun suyuda ic bak neler oluyor:)

kusmeyi bırak benimki bana sinirlendi gecen gun. sola dogru uzanmıs tv seyrediodum bi tepindi 2 tepindi kalkmadım kalkamazdım yani cok fena halsizdim aradan 5 dk gecti bu beni bi salladı sanırsınız icerde deprem var yerimden sıcradım hanfendi anasına simdiden artistlik yapmaya basladı:)) sonra kalktım mecburen

birde esimle konustum daha dogrusu on gorunce butun sıkıntım tr ozlemim gecti sarıldım optum optum ondan ayrı kalamıycama karar verdim konu yemekte dra geldi dedi giderse napcam canımı sıkıo eski druna donersin dedi hic tr lafı acmadım aklından tamamen cıkarmıs bende goze alamadım yani. tamam cok meraklıyım kocama itiraf ediorum:))) zaten burdaki turk kadınları benim lafımı etmisler kocasına cok duskun die ama onlarda cok ilgisiz ben napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…