Aaa tabıı yaa.. sen daa cıtır bı kenç kıssınn.. ne kadını dı mı.. fardon kaydirigubbakcemile3..
birde esimle konustum daha dogrusu on gorunce butun sıkıntım tr ozlemim gecti sarıldım optum optum ondan ayrı kalamıycama karar verdim konu yemekte dra geldi dedi giderse napcam canımı sıkıo eski druna donersin dedi hic tr lafı acmadım aklından tamamen cıkarmıs bende goze alamadım yani. tamam cok meraklıyım kocama itiraf ediorum:))) zaten burdaki turk kadınları benim lafımı etmisler kocasına cok duskun die ama onlarda cok ilgisiz ben napayım
:roflol: :roflol: :roflol: ne sandınnn tazemiz o bizim çıtır çıtır hatunumuzu kıskanmaaaaa gencecik kızı kadına benzetmişler napsınnn :roflol:
ayrıca çay hakkın bitti demekki bugünlükkk ben daha içmedim 3 bardak hakkım var hihoyyyt
birde esimle konustum daha dogrusu on gorunce butun sıkıntım tr ozlemim gecti sarıldım optum optum ondan ayrı kalamıycama karar verdim konu yemekte dra geldi dedi giderse napcam canımı sıkıo eski druna donersin dedi hic tr lafı acmadım aklından tamamen cıkarmıs bende goze alamadım yani. tamam cok meraklıyım kocama itiraf ediorum:))) zaten burdaki turk kadınları benim lafımı etmisler kocasına cok duskun die ama onlarda cok ilgisiz ben napayım
ben burdayım da hiç tadım yok - okuyorum ara sıra yazdıklarınızı
ben burdayım da hiç tadım yok - okuyorum ara sıra yazdıklarınızı
Tv da da bı nane yok.. mıllet karnı burnunda dısarılarda mı dıyecegım.. sanıyorum gerıye o şık kalıyor.. ben bugun evde yalnısımm yaa.. kımse olmaz şimdi..
birde artik bu haftalardan sonra evde yalniz kalmak pek iyi egil bence, nolur nolmaz yaninizda biri olsun..
Tibet carsamba fransaya gidicekti yine , dedim yavas nereye gidiyon, zaten dunku olaydan sonrada o iptal etmis..
guzelliga bak ya cok cici bi yatak,iyi gunlerde kullanin insallah...
yok be ne bilim böyle boş boş bakıyorum - olan bişey yok gayet normal bir gün ama bi boşluk var böyle içimde
Yarın gelıo Ozy.. bı gecelıgıne yannıs kalıcam Nurdanım.. bır gece ıcın yıne duzenımı bozasım gelmedı acıkcası.. gorumcemın yarın dersı var kızın sabah erkenden, burası ona uzak dusuyor kuzum.. perısan olsun ıstemedım kız.. tam kuzen var karsımda.. bısı olursa hemen dıbımde saolsun.. yerım ben senı.. dusunmen cok zarif.
Hadı kafanı dagıtayım bıras.. sana yazdım bı ara.. ortapedık yatak alacakmıssın yaa.. ılk baslarda bebege ortapedık yasak demıstım.. dıkkatını cektı mı o yazdıgım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?