2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aaa tabıı yaa.. sen daa cıtır bı kenç kıssınn.. ne kadını dı mı.. fardon kaydirigubbakcemile3..

:roflol: :roflol: :roflol: ne sandınnn tazemiz o bizim çıtır çıtır hatunumuzu kıskanmaaaaa gencecik kızı kadına benzetmişler napsınnn :roflol:
ayrıca çay hakkın bitti demekki bugünlükkk ben daha içmedim 3 bardak hakkım var hihoyyyt

Hıc de bu konuda yannıs degılsın.. ederlerse etsınler salaklar.. bır ınsanın esıyle bu noktayı bulması zordur,bence bı nevı kıskanclık sozkonusu.. cok ama cok duskunum ben de esıme.. onsuz nası nefes alırım bılmıyorum.. Allahım ayırmasın bızı.. ama o hayatımda olsun, baska da kımseye ıhtıyac duymam ömrümce..

Bosuna mıyavlama.. ben gosumle gordum Onur'un halası kılıklı o kadını zemuszemus

seni kocasına düşkün kadınnn senüüüüü alkisalkisalkis
azeri karılar dedğin gibi ilgisiz oluyolar ben yengemden biliyorummm
bende düşkünüm falla kocaman her ne kadar birbirmizi yesekte son zamanlarda yuvarlanıp gidiyosss
bide doktor konusunda bence çokta üzülme kuzum yani o kadarda kötü bi memleket diil bişi olmaz Allahın izni ile içini ferah tut sen..bu doktor işi şans bence tamamen yani en iyi doktora gidiyosun her türlü aksilik olabiliyor bu yüzden hayırlısı iiçin dua etmekten başka çare yok..

nazan gilmedinmi daha hu tabi haftasonu geziyordur bunlar güzel haberleri alınca kim tutar nazan hanımı hadi bizi merakta bırakma

Tv da da bı nane yok.. mıllet karnı burnunda dısarılarda mı dıyecegım.. sanıyorum gerıye o şık kalıyor.. ben bugun evde yalnısımm yaa.. kımse olmaz şimdi..

Tv da da bı nane yok.. mıllet karnı burnunda dısarılarda mı dıyecegım.. sanıyorum gerıye o şık kalıyor.. ben bugun evde yalnısımm yaa.. kımse olmaz şimdi..

ben burdayim tatlim, yeegimizi yedik, geldimm,bi yandan belgesel bi yandan pc takiliyom, o belgeselin fransiz kanalindaki versiyonunu isliyos biz...
sen niye gitmedin kayinvalidene evde yalniz kaldin, gorumceni cagirsaydin bari..

birde artik bu haftalardan sonra evde yalniz kalmak pek iyi egil bence, nolur nolmaz yaninizda biri olsun..
Tibet carsamba fransaya gidicekti yine , dedim yavas nereye gidiyon, zaten dunku olaydan sonrada o iptal etmis..

Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..

birde artik bu haftalardan sonra evde yalniz kalmak pek iyi egil bence, nolur nolmaz yaninizda biri olsun..
Tibet carsamba fransaya gidicekti yine , dedim yavas nereye gidiyon, zaten dunku olaydan sonrada o iptal etmis..

Yarın gelıo Ozy.. bı gecelıgıne yannıs kalıcam Nurdanım.. bır gece ıcın yıne duzenımı bozasım gelmedı acıkcası.. gorumcemın yarın dersı var kızın sabah erkenden, burası ona uzak dusuyor kuzum.. perısan olsun ıstemedım kız.. tam kuzen var karsımda.. bısı olursa hemen dıbımde saolsun.. yerım ben senı.. dusunmen cok zarif.

guzelliga bak ya cok cici bi yatak,iyi gunlerde kullanin insallah...

Sallanan oyuncaklarını begenmedım ben.. evde bır suru oradan buradan topladıgım mınık oyuncaklarım vardı benım yumuş yumuş.. onlarla degıstırdım, bu begendıklerımı dıktım :))

guzelliga bak ya cok cici bi yatak,iyi gunlerde kullanin insallah...

Vallahı fıyatına gore kalıtesı oldukca gusel Nurdan.. Pier Cardın kendıne rakıp cıkardıgı marka ya bu.. aslında Pıer Cardın de kullanılan malzeme aynı.. adam bırebır gosterdı bıze.. ıkı sene ıdare etsın Kuzey ı.. yeter bana.

yok be ne bilim böyle boş boş bakıyorum - olan bişey yok gayet normal bir gün ama bi boşluk var böyle içimde

Hadı kafanı dagıtayım bıras.. sana yazdım bı ara.. ortapedık yatak alacakmıssın yaa.. ılk baslarda bebege ortapedık yasak demıstım.. dıkkatını cektı mı o yazdıgım??

iyi bari yakininda biri olmasi guzel enazindan..
ne demek efenimm, "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin"...a.s. gerci bu 3 silahsorlerin sozuydu ama olsun bizde 30 kusur silahsorlerizz, valla tam sayimiz kac bilmiyorum attim-tatlicadiarzu-

Hadı kafanı dagıtayım bıras.. sana yazdım bı ara.. ortapedık yatak alacakmıssın yaa.. ılk baslarda bebege ortapedık yasak demıstım.. dıkkatını cektı mı o yazdıgım??

kadin alirken banada ayni seyi soyledi,agirliklari ilk zamanlar dusuk olacagi icin, bende normal yatak aldim, hem fiyati daha uygun geldi cok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…