kadin alirken banada ayni seyi soyledi,agirliklari ilk zamanlar dusuk olacagi icin, bende normal yatak aldim, hem fiyati daha uygun geldi cok iyi oldu
Hadı kafanı dagıtayım bıras.. sana yazdım bı ara.. ortapedık yatak alacakmıssın yaa.. ılk baslarda bebege ortapedık yasak demıstım.. dıkkatını cektı mı o yazdıgım??
Bende buldum uygun bısı.. onu alıcam..
Nurdanım sende de catlak oldu mu??
güle güle kullanın yatağı çok hoşuma gitti
o yazın dikkatimi çekti canım da - şimdi ortopedik olsun olmasın ne farkedecek ki yatak gibi yatak geldi bana - yani öyle bi özelliği yok bana 3-4 model gösterdiler o seçtiğim en kaliteli geldi gözüme - kadın ortopedik bu dedi - ortopedik derken bebek için bi fark olacağını düşünmüyorum hani ben yine bilmiyoeum ama ortopedik büyükler için ( yani ağır insanlar ) devreye girmiyo mu?
park yatagin icinde degilmi atagi, ayrica mi aliniyor??ben icinde saniyordum..
simdilik gorunurde catlak yok , sadece sag kalcamda var 2 adet cizgi ama yeni mi eski mi bilmiyorum, karnimda bisey yok..ama babynin dedigi de bana mantikli geliyor, yani dogumdan sonra daha mi belli olur acaba bu gerginlik gecince..asil birde karnima bakiyorum masallah cok sekili buyumus, daha gobek deligim firtlamadi, yakindir ama..yani bu kilolari totoma, bacaklara ve kollara almisim baya, onlar olmasa gobusum cok guzel geliyor bana..:CüvCüv:
bizimkide kafayi kaburgama dayiyor, ayakalari mesaneye..tuvalete gitmekten biktim o teptikce, ellerde gobek deligi hizasinda, oturdk yerden boks yapiyor, kafa atiyor:))Su an Kuzey, tam asagıda.. ıcerıden vajınaya acayıp baskı yapıyor.. rahatsız edıcı bır duygu..
Bır de hazıran annelerıne goz gezdırdım.. bır tane bebek dısında 3600 kıloda dogan yok.. genelde cogu 3 cıvarı ve altında.. üzücü bir durum yaa.. ınsallahh zamanında gelır evlatlarımız.
benim çok samimi arkadaşım var kızı 2 yaşında - o önce normal doğum için uğraştı 5 saat doktor işkence çektirdi kıza ve sonunda yine sezeryenle doğum yaptı Geçen istanbuşa gittiğimde konuşuyoduk göbeyini gösterdi - öyle bakınca normal duruyo ama böyle çekiştirdi biraz okadar kötü çatlak çatlak olmuş ki - ve diyo ki doğuma dirdiğimde tek çatlağım bile yoktu - doğum esnasında ( normal uğraştı önce dediğim gibi) doktor karnını çok zorlamış resmen üstünde zıplamış ve cildini mahfetmiş arkadaşımın - doğumdan sonra göbeyime bakınca oturdum ağladım diyo - çünkü son ana kadar bir çatlağı bile yokmuş
benim çok samimi arkadaşım var kızı 2 yaşında - o önce normal doğum için uğraştı 5 saat doktor işkence çektirdi kıza ve sonunda yine sezeryenle doğum yaptı Geçen istanbuşa gittiğimde konuşuyoduk göbeyini gösterdi - öyle bakınca normal duruyo ama böyle çekiştirdi biraz okadar kötü çatlak çatlak olmuş ki - ve diyo ki doğuma dirdiğimde tek çatlağım bile yoktu - doğum esnasında ( normal uğraştı önce dediğim gibi) doktor karnını çok zorlamış resmen üstünde zıplamış ve cildini mahfetmiş arkadaşımın - doğumdan sonra göbeyime bakınca oturdum ağladım diyo - çünkü son ana kadar bir çatlağı bile yokmuş
mutlaka bunu dikkate alıcam çok saol canım benimŞöle farkedıyor.. bebegın daha kemık gelısımı tamamlanmadıgı ıcın.. vucudunun seklını alan cok yumusak bır seyde yatması gerekıyormus.. ortopedık yatak halıyle sert oluyor.. vısko tarzı yataklar bebekler ıcın daha uygun olanı.. ondan daha almadan senı uyarmak ıstemıstım.
.
bizimkide kafayi kaburgama dayiyor, ayakalari mesaneye..tuvalete gitmekten biktim o teptikce, ellerde gobek deligi hizasinda, oturdk yerden boks yapiyor, kafa atiyor:))
ya bende baktim o haziran annelerine ama cogu sezeryan onlarin, niye cok erken sezeryan olmuslar anlamadim, hani normal dogum olup sanci erken geldi desem ok ama,1 tane normal var iclerinde..digerleri dusuk kiloda,..
mutlaka bunu dikkate alıcam çok saol canım benim
Ya her sekılde artık kurtarırılar da.. onemlı olan 1500 kıloyu gecmesı.. bu kıloyu gectıkten sonra kuveze ıhtıyac hıssetmıyorlarmıs.. ama yıne de cok kucukler.. dayandım yıne suya manyaklar gıbı acıkcası gecenın bu vaktınde bıle.
tazem eminim sacın cok guzel olmustur , gule gule uzat
birde esimle konustum daha dogrusu on gorunce butun sıkıntım tr ozlemim gecti sarıldım optum optum ondan ayrı kalamıycama karar verdim konu yemekte dra geldi dedi giderse napcam canımı sıkıo eski druna donersin dedi hic tr lafı acmadım aklından tamamen cıkarmıs bende goze alamadım yani. tamam cok meraklıyım kocama itiraf ediorum:))) zaten burdaki turk kadınları benim lafımı etmisler kocasına cok duskun die ama onlarda cok ilgisiz ben napayım
Aaa tabıı yaa.. sen daa cıtır bı kenç kıssınn.. ne kadını dı mı.. fardon kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: ne sandınnn tazemiz o bizim çıtır çıtır hatunumuzu kıskanmaaaaa gencecik kızı kadına benzetmişler napsınnn :roflol:
ayrıca çay hakkın bitti demekki bugünlükkk ben daha içmedim 3 bardak hakkım var hihoyyyt
Bosuna mıyavlama.. ben gosumle gordum Onur'un halası kılıklı o kadını zemuszemus
Benım doktorum en son gıttıgımde benı nst ye soktu yaa.. cok sasırdım, dedım cok erken degıl mı dıe daha.. o da dedı, bugunlerde o kadar cok erken dogum yaptırdım kı evrım.. korkuyorum artık.. bıleyım ne durumdasın, gerekırse onlem alayım dedı.. cok fazla erken dogum varmıs... suyuna cok dııkkat et dedı.. sakın susuz kalma dıye sıkı sıkı tembıhlemıstı.Sanırım erken dogumdur bunlar.. yoksa ne ısı var ınsanın 34 unde gıtsın pasa pasa sezeryan olsun :1shok:
ya evrim bravo sana ya nasil bu kadar su icebiliyorsun ben 2 litre ancak icebiliyorum, sonrasi midemi bulandiriyor, arada meyvesuyu, is yerinde ihlamur falan iciyorum ama safi su 2ltyi gecemiyor, cok denedim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?