2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EvrıŞım bende aynı yataktan alıcam ama yeŞıllı mavılı olanı kırmızıda olabÜlÜÜ aslında kararsızım ama senınkının aynısı alıcam tatlımm
bunlar bıraz dar dımı dıĞer modellere gÖre?odamız olduĞundan 3 yaŞına kadar yatsa kafı 3 yaŞına kadar yatarmı sence?

ben dün 5 lt su içtimmm nasıl içtim bende kendime inanamıyorummm akşam lahmacunlardan sonra 2 lt içtim zatennn kalan 3 lt yi akşama kadar içtimmmm ağzım kuruyo resmen yaaaa

lahmacunlar guzelmiydiicokacimcoookbak aciktim simdi, gerci meyvemi de yedimm ama, off soyle bol soganli yesillikli lahmacun, dolayip yerdimmcokacimcoook

ama akciger gelisimi 33.haftada tamamlaniyor, yinede gelisim olana kadar kuvezde tutup akciger gelisimini destekleyici ilac veriyorlar..haziran sonunu cikardik mi artik hic bir tehlike yok..allah gostermesin..

Hadı yaa, bak bunu bıldıgım cok ıyı oldu.. imdaatttttaatatatattatatata:1shok:

Çok çok çok tehlıkelı bu yaptıgın.. napıosun sen Canan.. en az 2 lıtre tuket.. yoksa yalancı sancılara davetıye cıkarırsın.. aman ha!!

ya evrim bravo sana ya nasil bu kadar su icebiliyorsun ben 2 litre ancak icebiliyorum, sonrasi midemi bulandiriyor, arada meyvesuyu, is yerinde ihlamur falan iciyorum ama safi su 2ltyi gecemiyor, cok denedim(((

Ama ben bıldıgım bılelı suyu severım.. hele hele sımdı yalancı sancılara sebep olan sey susuzlukmus yaa.. 3lıtre cıktı 4 lıtrelere kadar.. aman aman ben uzerıme dusenı yapayım da..

lahmacunlar guzelmiydiicokacimcoookbak aciktim simdi, gerci meyvemi de yedimm ama, off soyle bol soganli yesillikli lahmacun, dolayip yerdimmcokacimcoook

ayy süperdii falla kocaman kocaman 2,5 tane yedim bide yanında turşu ve ayran e doğal olarak o kadar su içtimm delikafadulden

Evrim toplam aldığın miktarı çok abartma. Sonuçta onu süzen de senin böbreğin. Böbreklerini gereks,z yere yorma, derim..

ayy süperdii falla kocaman kocaman 2,5 tane yedim bide yanında turşu ve ayran e doğal olarak o kadar su içtimm delikafadulden

esra varya sirf seninle karsilikli oturup yemek yemek icin bulusabilmeyi cok isterim, sende agzinin tadini biliyosuncokacimcoook

Evrim bu arada, yatağınızı güle güle kullanın... Daha doğrusu Kuzey güle güle kullansın =)

Saol kusu.. begendıgıne sevındım..

Cıgerım.. sımdı benım daha buyuk en li olana seçme sansım yok.. cunku yatakodasında yanımda duracak yatak.. bu yatak bana en fazla 2 - 2.5 yasına kadar yetse yeter.. bunun enı 65 boyu 125.. enı 100 e kadar var bu yataklarda..

Evrim toplam aldığın miktarı çok abartma. Sonuçta onu süzen de senin böbreğin. Böbreklerini gereks,z yere yorma, derim..

Sen de haklısın.. 3 lıtre her gun fıks.. onun altına ındıgım zaman yanıyorumm, ama bu aralar 4 lıtenın ustune cıktıgım oluyor.. sen benı bılıyorsun, su ıcerken zorlanmıyorum ben.. hep su ıhtıyacı hıssettıkce ıcıyorum.. hanı ıcmelıyım, mecburum dedıgım zaman olmamıstır acıkcası.

minnoslar bende yatiyorum, kedisim ayaklarimda girr girr uyuyor, benimde uykum geldii..iyi gecelerrr...

gunaydın kızlarr
dunku msjlarınız icin cok tsk ederim. bende sizin gibi esim olmadan nefes alamam gecen sene bu zamanlar 2 ay ayrı kaldık ben istanbul o baku cok zor gecti gercekten .hic kavusamayacagımı dusunuyodum şimdide sanki bidaha ayrı kalırsam oyle olcak gibi bir buzusuk beyin hissi iste:)

tazem aynen bizde hic sıkmayız birbirimizi oyle kıskanc biride deildir yaparsam arada ben yaparım onun kanka kız arkadaslarına mok atarım huysuzlugumdan :))

gypsym burdaki azeri kadınlardan ziyade turklerin aklı fikri tr ye gidip 3-4 ay kalıp sonra yılın kalan zamanlarını burda gecirmek. bu sırada koca varmı yokmu napar ne eder ye yer kimle sevisir pek umurlarında deil . yada aksam kocalar işten gelene kadar kızkıza takılalım birbirlerinin evinde aksamda kocalar geldin karısı hangi evdeyse orda yensin icilsin sonra dagılınsın. benide bu furyaya sokmak istediler ama ben herzaman reddettim işte iş cıkısı gel emrahta gec cıkarsa isten gelir alır seni vs gibi cok teklifler geldi calıstıgım vakit ama ben hep hayır evde olmam lazım eve gidip soyunmak rahat gezmek istiyorum vs diye reddettim.

yada herhaftasonu yapısık ikiz gibi beraber gezmek istiolar yine bikackere oyle davrandılar bende biz havuza gidicez gelemeyiz yok alıserise gitcez yok denize gitcez die gercek olan durumlarla salladım. cunku benim esim de bende haftasonumuzu evde iice uyuyup sonra sevdigimiz seyleri yapmaktan hoslanıyoruz yazında bu genelde herhaftasonu deniz oluyodu bu seneye kadar :))

simdide biyere gitsem kadınlararasında emrah gelmeden eve geliorum cunku emrah o geldiginde beni evde gorunce sevinio. yani hic bi sekilde aile duzenimizi bozmadım burdaki kadınların gunleri vs leri icin. varsın duskun desinler evet oyleyim.neyseki birisi demis onun yaptıgı dogru bizimki yanlıs die:))

allahta kimsenin kocasını basından eksik etmesin he mutlu mesut yasatsın hepimizi, bebislerle birlikte insallah

su onusuna gelince cok ama cok onemli enaz 2lt icmek lazım. burda biri hic su icmiodu die susuz kalmıs cocuk serum taktılar apar topar.

jenny yaptıgın cok zararlı belkide ondan sis vucudun cunku odemini atamıo canım. bence 2 lt pet sise edin yada surahi ve hic olmazsa saat bası ic ve bsalttıgın bardagı doldur gozunun onunde dursun durmadan ic. simdi bide sıcaklar cok fena allah muhafaza. bide nekadar bol su icersek cocuk okadar buyurmus. ceninin guncesinde oyle yazıodu annem cok su icio bende cok buyuyorum die okudum. yapma bebisin sıvısı kendi cisli suyu oldugunda sen az su icersen onun suyuda okadar pis olur. cok su icersen okadar temiz olur bide boyle dusun lutfen

günaydın.. babym tek ikimiz varız kuzu.. nasılsın bakalım.. eşe ilgi konusunda tam gaz arkandayım helal sana....olması gereken de bu zaten...ben yaz tatillerinde 20 gunluğüne konyay gideriz aydın 3-5 gun kalıp döner ben kalırım ama 1 hafta annemlerle hasret giderdikden sonra aklıma hep eşimde olur.. oysaki kayınavl,demle aynı apartmandayız ben yokken eşim orda yiyip içer çamaşırlarını kayınvalidem halleder falan ama bende dayanamıyorum hatta annem bu konuda bana çok küser.. bizi unuttun diye söylenir ama aileminde eşiminde yeri bambaşka.

evrim yatagınız çok güzel güzel gunlerde kullansın ogluşun inş.

bu arada su konusunu sık sık burda gundeme getirelim çünkü ben okudukça içiyorum. benim yanımda 1 lt lik şişem var sürekli ondan içiyorum ve takip ediyorum gunde kaç defa dolduruyorum diye. zaten yaz gunu sıcakdan insanın bogazı kuruyor hemen..

sabah namaz saatinde kalktım eşim yok yanımda bi baktım çocuk odasında oglmuzun kıyafetlerini asdım ya onlara bakıyor Allahım sen hayallerimizi yaşamayı nasip eyle...o sahneyi görunce gözlerim doldu.şükürler olsun bu gunleri yaşaamyı bize nasip kılan Rabbime.. çamaşırların bi kısmı kurumuş malum camı sadece üstten açtım öglene kadar kurursa bugun ütüyü bitiririm inş.

tv de hiç bişi yok çizgi film izliyorum .hani yaramaz bi çocuk varya komşusun başını belaya sokuyor hep. Deniis( dönis diyolar ) çok sverim birde şirinlere bayılrıdım

gunaydın deryacım kimsecikler yok forumda herkeşler uykuda..

günaydın canım herkes uyuyor sanırım bende birazdan kahvaltıyı hazırlamaya gidiceğim kan ahpımı içtim onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…