ben dün 5 lt su içtimmm nasıl içtim bende kendime inanamıyorummm akşam lahmacunlardan sonra 2 lt içtim zatennn kalan 3 lt yi akşama kadar içtimmmm ağzım kuruyo resmen yaaaa
ama akciger gelisimi 33.haftada tamamlaniyor, yinede gelisim olana kadar kuvezde tutup akciger gelisimini destekleyici ilac veriyorlar..haziran sonunu cikardik mi artik hic bir tehlike yok..allah gostermesin..
of ya su içemiyorum en büyük derdim - 1-2 bardak günde o da zorla zorla
bazen şişeyi koyuyorum yanıma canım sıkıldıkça içerim diye saatler sonra şişeden 1 bardak kadar eksilmiş sadece - napcam bilmiyorum
ya evrim bravo sana ya nasil bu kadar su icebiliyorsun ben 2 litre ancak icebiliyorum, sonrasi midemi bulandiriyor, arada meyvesuyu, is yerinde ihlamur falan iciyorum ama safi su 2ltyi gecemiyor, cok denedim(((
lahmacunlar guzelmiydiicokacimcoookbak aciktim simdi, gerci meyvemi de yedimm ama, off soyle bol soganli yesillikli lahmacun, dolayip yerdimmcokacimcoook
ayy süperdii falla kocaman kocaman 2,5 tane yedim bide yanında turşu ve ayran e doğal olarak o kadar su içtimm delikafadulden
Evrim bu arada, yatağınızı güle güle kullanın... Daha doğrusu Kuzey güle güle kullansın =)
EvrİŞİm bende aynı yataktan alıcam ama yeŞİllİ mavİlİ olanı kırmızıda olabÜlÜÜ aslında kararsızım ama senİnkİnİn aynısı alıcam tatlımm
bunlar bİraz dar dİmİ dİĞer modellere gÖre?odamız olduĞundan 3 yaŞına kadar yatsa kafİ 3 yaŞına kadar yatarmı sence?
Evrim toplam aldığın miktarı çok abartma. Sonuçta onu süzen de senin böbreğin. Böbreklerini gereks,z yere yorma, derim..
minnoslar bende yatiyorum, kedisim ayaklarimda girr girr uyuyor, benimde uykum geldii..iyi gecelerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?