2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şu saat itibari ile 2 oldu
ya ama şöyle bi durum var - ben susamak için bişiler yiyorum habire - yoksa susamadan nasıl içim ki

ya ama şöyle bi durum var - ben susamak için bişiler yiyorum habire - yoksa susamadan nasıl içim ki

canım ya valla zoru zoruna su içmek emınım cok zordur.ben sabahtan berı tam 1.5 litreyi devırdım bilem kafamçokkarıştı ve halada süreklı susuz hissediyorum kendımı.ama cok enteresan durumun havalşar ısındı nasılda susumıyon ,demek vücudun susuzluga pek tepkı vermıyo.olsun yudum yudum derken aksama kadar 2 litreyı bulursun.süreklı yanında şişen olsunda yudum yudum iç.

Hmmm... Umarım artmaz canım yaa.. Magnezyuma rağmen? püfffff.......

Ne güzel Deryacım yaa.. İnşallah biz de kendi sıpalarımızla ilgili böyle gurur verici şeyler yaşarız. Maşallah kızına ve size tabii ki! Kaç anne - baba sizin kadar araştırmacı ve düşünceli olablir ki? TERUK ederim sizi :)

Çok incesin, çok teşekkürler.

Gülegüle kullanın Nurdancım. Ne güzel böyle 2. ele güvenebiliyorsun....

Nasıl?? Kız millet midesini doldurmak için içiyo suyu :)

Günaydın kızlar. Lohusa depresyonu diye bişi var, biliyorum. Peki hamile depresyonu diye bişi var mı? Hiç iyi değilim. Oğlum da dün bir kaç sinyal verdi "ben buradayım" diye ama, en son çarşamba günü kuvvetli bir tekme yemiştim. Kaç gündür mıymıntı mıymıntı takılıyor içerde. Hoş, anası mıymıntı olunca, ondan da farklı bişiler beklememek gerek...

Şu annemle yaşadığımız travmatik günden beri kendimi çok iyi hissetmiyorum. Kardeşim Almanya'da, o da iyi değil şu aralar, sevgilisiyle kavga etmiş, geçen gün aradı, nasıl ağlıyor... Oğlum sağlıklı, binlerce defa şükrediyorum ama dışarıda yolunda gitmeyen pek çok şey var bu aralar. Dolayısıyla içeriyi de etkiliyor.

Annemle aramız çok kötü değil. Konuyla ilgili konuşmadık. Çünkü bana çok kızdı. Konuşmaya kalksam onu daha çok kıracağımdan korkuyorum. Bu sefer işler sarpa saracak... En iyisi biraz daha beklemek, kendiliğinden çözülecektir, eminim. Hem olayın üstünden zaman geçerse, konuşmak daha kolay olur. Kardeşimin yanına gidecek haftaya. 15 gün kadar kalacak. Kardeşim de konuşacak annemle... Ama oğlumun o kuvvetli tekmelerini özlüyorum kızlar. Tek derdim bu mafoldumben

öncelıkle burcucum baştan bşalıyım evet hamılelık depresyonu yanı hamılelık psikolajısı die bişe var ve cogumuzun zaman zaman yaşadıgı sey bu.insanın içi bunalıyo sankı,hiç bişe yapası gelmıyo ölee yatıyosun yada (tabiri caizse)etrafa mal mal bakıyosun.cok normal.

annenın mevzusuna gelince bence artık konuyu boşver hiç konusma,çünkü sen ozamanlar annene kızsanda psikolajık olarak daha iyiydin bence.şuankı durumun daha bı kötü gibüü geliyo bana.yanı annedır ne yapsa yerıdır olarak düşün ve annenı gördüğün yerde sırnaşıver sen onun kuzususun kuzuuuu.ınan bu sanada annenede cok iyi gelır

tekme konusunda sabah bende cok kötü durumdaydım.gece yatarken güzel kızım oynadı döndü durdu uyuduk sabah 7de bı actım gözlerımı ama nasıllll:1shok:.kendımı gerinirken buldum.hemde baya baya gerınıyodum yanee.ellerım yukarda ayaklarımıda bı uzatmısımkı sorma.ayy bı korkuyla sıçradım,sankı karnım acıyo gıbı gelıyo.hemen tuvalete koştum neyse orda bişe cıkmadı ama kızım kıpırdamıyo.uzandım basladım konusmaya,hem okşuyorum hemde nerdeyse aglıycam.dıyorum kesın cok gerındım bişe oldu.çıldırcaktım.15 dakıka sonunda kızım cok şükür döndü sonra bıkac tekme rahatladım.ama ölüyorum sandım korkudan
senın kuzunda senın psikolajık durumundan cokm etkılenıyor bellıkı.bian önce kendını toplada kuzunla ilgilken canım.gercekten ilgiyi karnımızdayken bıle cok sevıyorlar inan

canim benim ya bu gayet normal bi surec, bi bakmissin 2 sonra daha farkli bir moddasin, hepimiz yasiyoruz inan, baze icimden aglamak geliyor, bazen kahkalarla gulmek..bebisin oynama konusuna gelince, hem bizen etkileniyorlar hemde bence cok oynadiklari bi donemden sonra dinlenip guc topluyorlar, ben bazen cok asiri hissediyorum, sanki icerde kolbasti oynuor, bazi gunde sadce 1-2 tekme, kafa vurusu okadar...

gerinme olayi bilincsiz bisekilde bendee var, bazen sabah uykumda geriniyorum, sonra karnim da geriniyor, iste tam o sirada bana kramplar giriyor ve sicriyorm, sonra ah naptim diyorum ama engel olamiyorsun bilincsiz yaptigin hareketlere.bence o kadar seyden etkilenmezler, icersi okadar korunakli ki sdis etkilere karsii.

Gülegüle kullanın Nurdancım. Ne güzel böyle 2. ele güvenebiliyorsun....

sagol canim, ama simdiye kadar hic bir problem yasamadim ebay den, zaten gidip gorup begenmezsem almiyorum, oncesindede milyon soru soruyorum ve foto istiyorum:))..

bugun kimsecik yok((herkes surtuyormu disarlarda, yada kimsenin hali yok:)))

sanırım sen birazcık bunalmışsın canım benim - farklı bişey yapsana bugün - mesela dolaşmaya çıkın eşinle ya da bilmem böyle çok farklı bişey yapın - baksana biraz karamsar olmuşsun Oğluşun da sıcaklar dolayısıyla tepişmiyodur - merak etme teper teper :)

blıyorum bılıncsızce yapılan bişe ama işte busabah cok korktum.ilk aylarda cok yapıyodum ama şimdi bıan plesentadan falan ayrıldımı die kurup durdum kafamda.demen gıbı karnım baya gerilmişti cok korktum bende.baya acıdı alt karın kısmım,neysekı suan kıpır kıpır bebegim,içim rahat zemuszemus

Evet Canan, bayağı bunaldım. İnşallah dediğin gibi olur. Sağol..

Ayrıca bu sıcakta nasıl susamazsın? :1shok:

Evet Canan, bayağı bunaldım. İnşallah dediğin gibi olur. Sağol..

Ayrıca bu sıcakta nasıl susamazsın? :1shok:

ben hiç bir zaman susamam ki - hatırlamıyorum susadığımı
ki ben gün boyu cafedeyim - burası çok serin - buz kesiyo hatta - sıcak hava da görmüyorum ki susiim :S

ya ama ama ben su içemiyorum ama her gün 1 lt süt içiyorum mutlaka :içelim: bu iyi dimi?

herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an...
son durumum rahmimin kısalığı düzeldi çok şükür.yine de çrşmbaya kadar ilaçlara dvm ve carsamba kontrolum var.bebişiminde saglıgı yerindeymiş çok şükür.hastanedeyken anlamadım ama cok yorulmuşum.NST ye baglan serum merum ilaçlar falan derken cok şükür bitti.bebişim de kıpır kıpır teyzeleri.
ama bu fıstıgın işi belli olmaz bir an once dinlenip çarşambadan sonra hazırlıklarımı hızlandırmam lazım...

Azcık zorlasan kendini içersin annem içersin. Normalde yiyemediğim şeyleri yemeğe başladım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri. 1,5 litreyi bitirdim şimdi 1 litrelik şişem var onuda mesai bitimine kadar bitiririm ki havalar iyice ısındığından beri 7 ye kadar 3 litre içmiş oluyorum.
ıçtiğin süt içinde maşşallah bana dr yarım litre yeter dediğinden yarım litre içiyorum.

Gözün aydın canım umarım senin bebiş bi daha böyle korkutmaz seni inşallah bekler zamanı dolana kadar.Yanında olan birileri varsa onlar hızlandırsın hazırlıkları sen bi şey yapma sakın haaa.

norra nında dediği gibi o kadarcık şeylerden sorun olacağını sanmam. Kimbilir gece boyunca neler yapıyoz da haberimiz bile olmuyo.

Son düzenleme:

Ay gulistan ya benide agalatın herseye nası bukadar kolay aglar oldum kendime inanamıyrum okurken yazdıklarını yatıyordum biryandan bir baktım sicim gibi yaslar akıyor gozumden berkede gordu anne yine noldu niye aglıyorsun diyor çocğa fenalik geldi melankolik bir anne etrafta surekli:))

canım hatırlarsan bende dr değistirdim bu ay ve dogumumu h0iç tanımadıgım o dr yaptırcak normal dogum dusunenler için dr değisimi zor alısılcak birsey gibi gelebilir hani ama sezaryanda hiç hiç onemli değil tibbi bilgisine guveniniz varsa samimi olmanız sart değil sezaryan yarım saatlikbsir islem ve dogumdan sonra dr la alakanzı kalmıyor bile is beek hemsiresi bebek dr una geçiyor yani hamilelikte dr ilk aylarda daha onemli bence altıncı aya kadar falan tahlil testler kafaya takilan yuzlerce soru için
zaten son donem sık dr ag idiliyor 7 aylıktan sonrada tekrar yeni dr la yakınlasma samimiyet olabilir endise etme

kızlar sırt ağrım var ve çok kötü.bu hafta başladı ya...ve demir hapı kötü yaptı beni...

ay benim bir aydır var kayra bir gunhiçç agrımıyor inanamıyrom ertesi gun sabah 9 da baslıyor sanki yorgun uyanmısım gibi ve tek taraflı benim sag kurek kemigimin orası dogum sonra sı fitik vs varmı diy gidpi baktıracagım endiseliyim ne bicim bir agrı butek yonlu çunku belim falan agrımıyortek taraflı o sag kısmı agrıyor sırtımın

fasulyeee resmin yokmu kuzumm ay çok merak ettim nası hala ya benzemissin acaba)))

annnen konusuna gelince artık denecek birsey yok bence hala sana resmi davranıyorsa kendini nekadar anlatırsan anlat anlamayacaıktır anlayısa ve her tur hosgoruye ihtiyacı olan sensin birileri anlatmalı yada anlatmamalı ters tepebilir zorlu bir karekter annen ne diyim ne akıl verim bilemiyrumkiii

anacım ben bir hafta sonra dogum iznine ayrılıyorum hafta içi haftasun vs tarihler bana uyar planlı programlı biseyim yok simdiden her haftam bos birkaçgun kala doldurur plan yaparım ama mekan onemli ben araba halen kullanıyorum ama çok uzaklara trafikli yerlere girmek istemiyorum
bir ara anadolu yakasında bulusalım gibi bir muhabet olmustu olursa super olur evdende çok uzaklasmak istemiyorum tek basma malum saatli bomba gibihissediyorum kendimi agrı tutcak biryerlerde uzaklarda kalcam diye odum kopuyor
yer imekanı belirleyin ben uyarım muhtkemelen
ama bakırkoy vs bolgelere gercekten gelemem, hos hepimiz hamileyiz bu taraflarda size uzakr olur ama gonul bulusmak istiyor fiilen nası olcak onu bilmiyorum

valla ben kocama daha bir duskun oldum bu gğbelikte bebek gibi onu sevesim sefkat gosteresim geliyor oda beni sevsin sacımı basımı oksasın diye bekliyorum hep pek karnım disinda bir yerimi sevmiyor geğrci kendileri gaaza gelip birseyler isterim de bebege bir zararı olur diye odu kopuyor :)) biliyor cinsel anlamda zor gunler gçirdigimi en ufak kıvılcımda hadi falan diyceğimi hiçellesmiyor karnım haricinde ama bekliyorum sevsin beni diye çok ilgi bekler oldum :) ve malum bizim ikinci baharımız toplamda 12 yıllık bir evlilik 13 yıllık bir birliktelik var tabi duskun olcaz olması gereken yada guzel olanı bubence bubagı yakalayamayanların kıskanclık sozleridir o laflar hiç takılma

evrim ya eminmisin 1500 gr sonrası kuveze gerek olmadıgna bizimki kilo olarak epey onde gidiyor 1750 falandır su ara ama bsu ciger gelisimi olmadan kuvezsiz olmaz gibi geliyor bana 2500 sonrası diye biliyorum bende bu kuvez olayınıçok emin dğilmi ama insalah senin bilgidogrudur

ama akciger gelisimi 33.haftada tamamlaniyor, yinede gelisim olana kadar kuvezde tutup akciger gelisimini destekleyici ilac veriyorlar..haziran sonunu cikardik mi artik hic bir tehlike yok..allah gostermesin..

vallahi ya haziran sonu tamamdır geçen berke sordu anne bebgimizin dogmasına ne kadar vardiye dedim oglum temmuzda istedgi zaman dogabılır agustostada olabilir ama haziran olmasın yeterli dedim.) sunun surasında haziranin bile bir haftası geçti gibi allaha sukur

gizze arkadasların fikirlerine katılıyorum çok yakınlık tez ayrılık mı getirir ne oyle bir laf var ya nası yani sen simdi evinde camsırları tekrar yıkadınkoydun bir kenara kurusun diye kayınvaldenin senin istegin disinda gelip onları gorme ihtimalimi varr yadasen saklayamayacak durumdamısın kadın gelip heryere giriyormu anlamıyorumki nasıyanii ??

canım gozun aydınnnn oh çoksukur çıktın evdesin iyisin dimi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…