2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben genelde kendim gidip aliyorum, goruyorum almadan once eger begenmezsem alisi iptal edebilirsin o aman, ama suana kadar bi surur sey aldim ebayden, hepsinden memnun kaldim, bende bi surur sey sattim ayni zamanda...sadece belcika ici urunlere bakiyorum hatta bruksel cevresine, boylece ben gidip teslim aliyorum...

canim bende daha once ebaydan bir kaç kez alis veris yapmistim.ama hiç gidip kendim bakmadim.çinden,amerikadan urun getirttigim oldu.bazilarindan memnun kaldim bazilarindan kalmadim.senin yontemin iyiymis.çunku iade etmek istesem sonra baya ugratiriyor arti kargo ucreti falan.henuz bebisimin hiç birseyi yok uç bes zibindan baska.benimde baslamam lazim artik.
neyse iyi geceler canim.

bence sadece fransa ici urunlere bak, en azindan kargo parasi da fazla tutmaz, ve cok guzel seyler var, bazen cok ucuz fiyata yakalayabiliyorsun, acik arttirmaya katilan sayisina bagli, sans birazcik:))hatta bazen sadece paris ici urunlere bak, cidden cok guzel seyler dusuyor bazen, ben acikcasi bebisin kisa sureli kullanacagi urunleri ebayden alicam... odama kayacagim besigini de ordan aldim yari fiyatina ve yepyeniydi...bazi seylere dunyanin parasini vermek yerine yarisi yada uctebir fiyatina bulabiliyorsun...

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE GÜZEL BıR GÜN DıLıYORUM ıNŞALLAH BEBıŞLERLE EŞLERLE ıYı VAKıT GEÇıRıRSıNıZ alkisalkisalkis

[ı]eŞım dıŞarı Çıktı gelınce sıcak olmazsa pazara gıdıp bıraz alıŞverıŞ yapmam gerek buzluga bezelye koymadım henÜz onu halletmem gerek yaprakda alayım hafta ıÇı halledeyım dogumdan Önce tadılat temızlık ıŞlerı bıttı kıŞlık erzakta hazır olursa rahat ederım dogumdan Önce akŞam Üzerıde aydına dÜgÜne gıdıcegız bu sıcakta Çekılmez ama ehlı mahkum gıdılıcek ızmır sıcak ama aydın daha beter orada yaŞayanlara allah yardımcı olsun[/ı]

Merhaba
Doktor bana da efervesan Calsimax D3 vermişti kramplarıma karşı. İçine o kadar çok sodyum sakkarin koymuşlar ki bal gibi içemedim. Üstelik gebelik kategorisi C yazıyor; hamilelikteki etkileri tam olarak bilinmiyor. Ben de bıraktım içmedim.
Her ne kadar doktor verse de mutlaka okuyorum prospektüsünü.Sadece magnezyum içiyorum kramplara karşı 1 gün arayla.

NURDAN aldıkların çok güzel güle güle kullan canım
ben uyurken yastık işini evdeki yastıklarla hallediyorum ama doğum sonrası gerekli sezeryan sonrası bebeğinizi kucağınıza tam olarak alamıyorsunuz dikişleriniz acıyor özellikle ilk günler
EVRİŞ bi ara sütyen alamak için gezerken burda ankarada gimsa marketler var en büyük gimsada karşıma çıkmıştı hemde 11 milyon gibi bir fiyata ama o zaman öylesine bakmıştım şimdi ciddi ciddi alamayı düşünüyorum önce oraya bakıcam sonrada bizim tanıdk müşterimiz var çamaşır satıyor birde onlara bakıcam alınca sanada marka olarak bilgi veririm

bana sadce magnezyum verdi doktor oda şiddetli bacak ağrım vardı yürüyemiyordum şimdi iyiym geçti yani
ben hergece 2 adet içiyorum tek şase işe yaramıyor bende geçen tek içtim ertesi günde unuttum aynı gece kramp girdi bacağıma

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM İNŞALLAH BEBİŞLERLE EŞLERLE İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNİZ alkisalkisalkis
sağol canım ama bizim bi yakınımız vefat etti genç daha bu gün onun mevlütü var oraya gidiecez fazla duramam ağlarlar dayanamanm baş sağlığı dilyeip geliriz büyük ihtimalle

aman sıcakta fazla dolaşma insan acayip şişiyor canım

Doktorum bana 1 gece kalsiyum, diğer gece magnezyum iç demişti. Kalsiyumu almıyorum. Kramplarım oldukça azaldı. Kramp girerse de hemen ayağa kalkıyorum birkaç saniye içinde geçiyor.

canım allah kolaylık versin sana programın epey yoğun maşallah :) Aydın çok sıcaktır bol bol su iç yolda - havasız yerlerde de durma

günaydın kızlarr.herkese cok güzel bır gun diliyorum

noracım aldıklarını güle güle kullan,kangurunuzda yastıgınızda cok güzel

ohh maşşalah bebişine.kocaman olmus.
buarada hastanede ilk giydirmelerı için hastane cıkısı setınde patıklı pantalon ve normal üstü var.ilk etapta onu giydirsinler pijama tarzı bıse.zaten iç gömlek dedıklerı zıbın ve iççamasırı verıcez tabıkı bırde bez.birde penye battanıyesını verırım sanırım.hava sıcak olcak ama hastane muhtemelen 24 dereceden sıcak olmaz birde yenı dogan bebeğin vucüd ısısı dünyaya alısana kadar sıcak tutmak gerırmıs netıcede içimizde 36 derecedeler ya.

canım bende prespektüsünü okuduktan sonra içmedım ama arastırdım 6.aydan sonra içiliyormus,bı doktor tanıdıgmızada sordum,tesadüfen karsılastıkda bugun.nıye gebelıkte C katogorısındekı ilacı bana verdıkı doktorum dedım oda "6.aydan sonra zaten gebelerın içmesınde bı sakınca yok,muhtemelen prespektüsünde fetus üzerinde zararlı etkısı olabılır yazıyordur oda ilk 3 ay için gecerlı"dedı.bende evet öyle yazıyor dedım.bırde "gebe kadınlar üzerınde denenmemıstır "yazıyor dedım.doktorda sey dedı" zaten hiç bir hamıle kadın gebeyken üzerinde ilaç denetmez oyuzden ilaç firmaları bunu belırtmek zorunda dedı.bende dün askamdan berı içiyorum devam edıcem içmeye,bebegın kemık gelısımı için önemliymiş çünkü.

bana doktorum kramplar için magnezyum vermıstı ama bende cok sık kramp olmadıgı için arada bır içiyodum ama gecenlerde bıkac kez tekrarladı bırde arada yalancı kasılmam oldugu için hergun magnezyumu içiyorum,kasılmalarımda gectı nerdeyse

herkese merhaba,
yine okulun işleri çöktü,altında kaldım mafoldumben son 2-3 haftadır "bu hafta da bitsin,haftaya rahatım" diyorum,her yeni hafta yeni işlerle geliyor.neyse,artık iyice kolayladım,daha sık girebilirim.
hepinizi öpüyorum arkadaşlar,iyi hafta sonları...

slmkızlar eşimF1 e gitti yıne bızde komsuya kahvaltıya geldık hava cok sıcak burada aksam eşimin arkadaşının düğünü var blüz aldım kendıme dun ümranıyeden pazardan hemde4 3,50 :1shok:öğle güzelkı hepinizi öptüm ben kaçar

Merhaba herkese.
Skaleyn bende yolundan gidiyim :))

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

minare.netten alıntıdır.

Sen kaç bardak su içtin bakııyımmm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…