canim bende daha once ebaydan bir kaç kez alis veris yapmistim.ama hiç gidip kendim bakmadim.çinden,amerikadan urun getirttigim oldu.bazilarindan memnun kaldim bazilarindan kalmadim.senin yontemin iyiymis.çunku iade etmek istesem sonra baya ugratiriyor arti kargo ucreti falan.henuz bebisimin hiç birseyi yok uç bes zibindan baska.benimde baslamam lazim artik.
hmm anladım canım,cok gecmıs olsun ya.baya baya fena agrıyo yanı kalçan.Allah daha buyuk dert vermesın ne dıyelım,bu agrında gecer inşallah kuzu enkısa zamanda.tabı dayanabılırsen bencede dogum sonrasına aktarırsın iznini.bebiinle daha cok vakıt gecırmek daha mantıklı.ama dayanamıycak gıbı olursan erken ayrıl derım.
ya doktor gerek görmedı kalsiyuma önce,sonra ben dedımkı süt içemıyorum enazından günaşırı falan içerim kalsıyumu siz yınede yazın dedım.çünkü elevıte artık gerek yok dedı bıraktım,sadece gyno ferro sanol(demır + vitamın olan ilaç) kalsıyumuda arada içerim die yazdırdım ama gebelık katogorısınde c yazdıgını görünce içmeden bıraktım.ama şimdi netten arastırdımda 6.aydan sonra kullanılıyormus ilk 3 ay sanırım fetus üerinde kötü etkısı varmıs,ondan öle yazıyomus prespektüsünde.neyse 2 gunde bır içerim belkı.sen hangısdını kullandın kalcıyumda.benımkı calcimax d3 efervesan tablet
Merhaba
Doktor bana da efervesan Calsimax D3 vermişti kramplarıma karşı. İçine o kadar çok sodyum sakkarin koymuşlar ki bal gibi içemedim. Üstelik gebelik kategorisi C yazıyor; hamilelikteki etkileri tam olarak bilinmiyor. Ben de bıraktım içmedim.
Her ne kadar doktor verse de mutlaka okuyorum prospektüsünü.Sadece magnezyum içiyorum kramplara karşı 1 gün arayla.
sağol canım ama bizim bi yakınımız vefat etti genç daha bu gün onun mevlütü var oraya gidiecez fazla duramam ağlarlar dayanamanm baş sağlığı dilyeip geliriz büyük ihtimalleGÜNAYDIN KIZLAR HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM İNŞALLAH BEBİŞLERLE EŞLERLE İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNİZ alkisalkisalkis
[ı]eŞİm dıŞarı Çıktı gelİnce sıcak olmazsa pazara gİdİp bİraz alıŞverİŞ yapmam gerek buzluga bezelye koymadım henÜz onu halletmem gerek yaprakda alayım hafta İÇİ halledeyİm dogumdan Önce tadİlat temİzlİk İŞlerİ bİttİ kıŞlık erzakta hazır olursa rahat ederİm dogumdan Önce akŞam Üzerİde aydına dÜgÜne gİdİcegİz bu sıcakta Çekİlmez ama ehlİ mahkum gİdİlİcek İzmİr sıcak ama aydın daha beter orada yaŞayanlara allah yardımcı olsun[/ı]
bana sadce magnezyum verdi doktor oda şiddetli bacak ağrım vardı yürüyemiyordum şimdi iyiym geçti yani
ben hergece 2 adet içiyorum tek şase işe yaramıyor bende geçen tek içtim ertesi günde unuttum aynı gece kramp girdi bacağıma
[ı]eŞİm dıŞarı Çıktı gelİnce sıcak olmazsa pazara gİdİp bİraz alıŞverİŞ yapmam gerek buzluga bezelye koymadım henÜz onu halletmem gerek yaprakda alayım hafta İÇİ halledeyİm dogumdan Önce tadİlat temİzlİk İŞlerİ bİttİ kıŞlık erzakta hazır olursa rahat ederİm dogumdan Önce akŞam Üzerİde aydına dÜgÜne gİdİcegİz bu sıcakta Çekİlmez ama ehlİ mahkum gİdİlİcek İzmİr sıcak ama aydın daha beter orada yaŞayanlara allah yardımcı olsun[/ı]
ohh maşşalah bebişine.kocaman olmus.selam arkadaşlar.yoğunluktan size yazamıyordum artık okuyamıyorum bilebebek kilolarından bahsedilmiş son sayfalarda benim 32 haftada 1800 civarı çıktı buyuda fl yi 7 ile çarparsak 43 civarı. fena değil ha.. benim gibi bi ara bebişi küçük olan birine göre oğluş hızlandırmış büyümeyi galiba
demir hap bapı gyno ile duodenal arasında gidip geliyoruz:)
demir hapının yanında elevit türü vitamin içiyomusunuz.?
Hastane çantsını yavaş yavaş hazırlıyorsunuzdur sizlerde heralde okuyamadım geçmişi ama bebek doğduktan hemen sonra hemşirelere giydirmeleri için neler vereceksiniz?
Şaka maka yaklaşıyor doğumlar arkadaşlar!! sorumluluk artacak Allah yardımcımız olsun.
Merhaba
Doktor bana da efervesan Calsimax D3 vermişti kramplarıma karşı. İçine o kadar çok sodyum sakkarin koymuşlar ki bal gibi içemedim. Üstelik gebelik kategorisi C yazıyor; hamilelikteki etkileri tam olarak bilinmiyor. Ben de bıraktım içmedim.
Her ne kadar doktor verse de mutlaka okuyorum prospektüsünü.Sadece magnezyum içiyorum kramplara karşı 1 gün arayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?