2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selamlarrrrr

allahım 30+ lara geçtim nası mutluyummmm allaha sukur kabus dolu agrılı gunumden 10 gun geçti bile hastanede birkaç hafta daha dayan en azından falan demislerdi iki haftası bitmek uzre gunler geçtikce çok mutlu oluyorum hazirani birçıkaralım gerisi kolay artık insallah

dun evlenme yildonumumuzduu ikinci evliligin uçuncu yılını kutladık nası ama denklem gibi yıldonumu )) ilk once bas basa olalım dedik sonra esimin ablaları yakın arkadaslarımızı falan ayarttık bir anda iki kisilik rezervasyon 10 kisiye çıktı çok keyifli guzel bir aksam geçirdik birlikte yemek yedik .

dunn saclarıma rofle yaptırdımm aman allahım 4 saat surdu sacımçok ve gur zaten kuaforde tunedim belim sirtimkoptu ordan çıktım eve geldim daha sırtımı dinlendiremeden çıktık yemege gitmeye artık yemekte masada ezil buzul sekli değistirerek oturdum ama çok guzel bir aksamdı saclarım çok hosuma gitti herkes annelik yakıstı ya ne guzelik falan dedi kendimi çok iyihissittem kırmızı ojelerimi surdum malum ayagıma artık oje suremyorum kuaforde surdurcem bundan sonra birazdan resim atarım yeni halimle ) bugunde sabahtan beri hala bebeğin giysilheriyikiyorum hi ç dısarı çıkasım yok evde islerimn vardı dagınıkltı ev ancak topladım simdi laptop la balkonda keyif yapıyorunmne guzel yabalkonda laptopla oturmak keske daha onceki seneelrde alsaymısız su lap top u ,

nazandan hala ses yokmu cebi var bende arasammı pazar gun urahatsız etmekte istemem amamesaj atsam hemen okumaz gormez aksamna ancak gorur:) geziyordur grci birsey olsa beni arardı diye dusunuyorum

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
evriş sana çok teşekkür ediyorum şu avantajlı ürünlerin sitesini verdin gamzede bursada olduğnu söyledi sağalsun yoksa adrese bakmamıştım hiç dün oraya gittim ufak tefek eksiklerimizi de tamamladık haftayada kendime bi şeyler bakıcam ordan görerek almak siteden almaktan daha iyi tabi bide çok tatlı kıyafetler vardı sitede görmemiştim onları hiç
dün bebeğimizide görmeye gittik her şey iyiymiş maşşallah 1400 dedi kilosu için bu haftadan sonra daha hızlı kilo alır dedi hep istediğim bir şey var 3500 gr veya daha fazla doğsun istiyorum olur inşallah. boyuda 42 cm.. bu arada dr ilk defa bana kızdı şimdiye kadar kilom hakkında hiç yorum yapmıyodu ama çok kilo almışsın dedi 15 kilo almışım ama sadece hamur işi tatlıları kesmemi söyledi tatlı ihtiyacını meyveden karşıla dedi ama mesela dondurma falan da yiyebilirsin diyo
şu kramp işini bende sordum zaten calsiyum kullanıyodum. unuttuğum zaman oluyodu bende.
günde 2 bardak süt 1 bardak yoğurt birde calsiyumu alırsan kramp olmaz dedi bunlardan birini eksik yaparsan olur dedi süt az içiyodum arttırdım şimdi magnezyum da verdi 2 haftada bir gidicem artık kan idrar testi isticek bi tane daha test isticekmiş ama unuttum ismini daha önce hiç duymadığım bi şey yeni çıkan bişeymiş sanırım. bu arada bebeğim dönmüş kafa aşşağı duruyo hiç farketmedim döndüğünü ama hareketlerde farklılık var aşşağıda daha büyük hareketler hissediyorum artık tekmeden çok farklı bazende kafayı dışarı çıkarcakmış gibi oluyo top gibi bişey çıkıyo başını okşuyorum elimle çok garip bi duygu
çok uzattım sıkılcaksınız aklıma bi şey gelise tekrar yazarım çok özlemişim yazmayı.....

esrako ne güzel alıntı yapmışsın bi sürü sayende geçmişi okuyorum
pinky ilk bir yıl çilek yasak bebişlere alerji yapabilir hazırlık yapmak güzel ama çileği unut bence

Canım bebişin konusunda - herşeyin yolunda gideceğine inanıyorduk biz zaten - sen içini ferrah tut- hatta gün saymayı bırak bak nasıl sorunsuz geçecek günler bi bakacaksın 39+ olmuşsun :)
Yıdönümümnüzü kutlarım daha 100 yıl birlikte diliyorum - çoluk çocuk kutlarsınız :)
Saçların da hayırlı olsun - güle güle kullan rofleni :)

Maşallah maşallah daha ne diim hep güzel şeyler yazmışsın - hep böyle güzel haberlerle gelin hemi :)
Bende çarşamba gitmem lazım ama sanırım salı gidicem - çok uzun geldi bu ay kızımı özledim ben (hem kilosunu merak ediyorum) en iyisi çarşambayı beklememek :))

cambaz hastaneden çıkmş çık sevindim..
herkese merhaba bu arada..bu gün bu ağrılarıma teselli olsun diye herhalde bir sürü sütüm geldi..hatta üstümdeki penye battı..batan yerleri yıkadım şimdi yine akıyor..anında kuruyup kabuk bağlıyor ama..hiç de tadı yok..test edildi onaylandı...inşallah bol bol sütümüz olur..

esrako yeni saçların hayırlı olsun..seda senin de gözün aydın..rabbim evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün hep

canım cok büyük gecmıs olsun daha dün öğrendım hastaneye yattıgını.neysekı iyiymişsin şuan.bebişinede maşşalah,ama yınede sen hazırlık falan yapma.listenı yap,en gereklı seylerı annen yada zevkıne güvendıgın bı yakınına bırak bu işi.malüm havalr ısındı ve senın istirahat halınde olman lazım.

iste dun aksamdan birkaç resim evlilik yildonumumuzden, birinde tabi esimle digerindeki de esimin ablası çok severim kendisini oglumu buyuturken en buyuk yardımcımdı simdi yine oyle olacak eminim,

bir kaç hamişlik fotosumu koydum albümüme..8.aya başladım malum

esra hemşire valla saçlar başlar süper olmuş..çok yakışmış siyah elbisen.

camabaz canim gozun aydin, iyi haberlerini duymak cok guzel, insallah bebsiin zamanina kadar sabreder, sagsaglim gelir kucagina annesi..
esracimm foto ekle , merakta birakma, ben kezban modundayim,kasimda en son boyamistim saclarimi, dipler dehset uzadi, kizil-kahve akti kumral oldu:)) ama direniyorum doguma kadar, dogum sonrasi bende yenilik yapicam, belki trye gidince yaparim, hic bakasim yok, hep topluyorum:))

:1shok: :1shok: :1shok: nası yanı kuzu,kızz sende baya süt var ozamn maşşalah öle söleme heryerde nazar deger sonra
norra nında dediği gibi o kadarcık şeylerden sorun olacağını sanmam. Kimbilir gece boyunca neler yapıyoz da haberimiz bile olmuyo.
canım bılıyorum aslında,uykuda neler yapıyos kimbilir.ama dedıgım gıbı alt karnım gerınmeklten baya acımıs cok korktum oyuzden.neysekı gectı korkum zemuszemus
ben şey biliyorum - bebek doğar doğmaz buzdolabı gibi odaya götürüp orda temizleyip giydiriyolarmış - doğru mu bu - biyerden duymuştum
canım zaten sezeryan olursak soguk bı odada dünyaya gelıyor bebek,ama yenıdoğan odasının yanı bebeklerı yıkadıkları odanın soguk oldugunu sanmıyorum.çünkü mantıklı olarak düşünürsek,bebk 36 derecelık bı ısıdan pat dıe ortalama 26 derece olan bıryerde dünyaya gelıyor,ve bebegın vucüd ısısını korumaya calısılıyo die duymustum.artık hangısı dogru bılmıyom
canım haklısın aslında,zaten yıne eskı bı doktoruma gıdıcem.enazından sıfırdan başlamıycam buda iyi bişe ama işte moralım bozulmustu neysekı şuan gayet iyiyim bu fikre alışıverdım hemenyerimseniben

ayrıca sacların hayırlı olsun daha nnıceee cok yıldönümlerı yaşayın inşallah

öncelıkle cok gecmıs olsun bel ve sırt agrıların için.
bebegıne maşşalah kocaman olmus,aman Allah ım ne kadar büyüdü kuzularımız,grlardan bahsederken kılolara gectık bileee :sm_cool:

didee resimlerin cok guzell
anacım orda sıcaklar baslamadımı evde bile ikikat giyinp mi geziyorsun ben yanıyorum sanki herkes ince hırka sweat le falan dolasırken ben cıbıl tek tshirtle yanıyorumm

esra sağol canım..dışarı çıkıyordum o sırada..evdeki kılığı koymayayım iyi olmaz..:1rolleyes:

esra cok guzel olmus saclar, bayildim..allah mutlulugunuzu bozmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…