selamlarrrrr
allahım 30+ lara geçtim nası mutluyummmm allaha sukur kabus dolu agrılı gunumden 10 gun geçti bile hastanede birkaç hafta daha dayan en azından falan demislerdi iki haftası bitmek uzre gunler geçtikce çok mutlu oluyorum hazirani birçıkaralım gerisi kolay artık insallah
dun evlenme yildonumumuzduu ikinci evliligin uçuncu yılını kutladık nası ama denklem gibi yıldonumu)) ilk once bas basa olalım dedik sonra esimin ablaları yakın arkadaslarımızı falan ayarttık bir anda iki kisilik rezervasyon 10 kisiye çıktı çok keyifli guzel bir aksam geçirdik birlikte yemek yedik .
dunn saclarıma rofle yaptırdımm aman allahım 4 saat surdu sacımçok ve gur zaten kuaforde tunedim belim sirtimkoptu ordan çıktım eve geldim daha sırtımı dinlendiremeden çıktık yemege gitmeye artık yemekte masada ezil buzul sekli değistirerek oturdum ma çok guzel bir aksamdı saclarım çok hosuma gitti herkes annelik yakıstı ya ne guzelik falan dedi kendimi çok iyihissittem kırmızı ojelerimi surdum malum ayagıma artık oje suremyorum kuaforde surdurcem bundan sonra birazdan resim atarım yeni halimle) bugunde sabahtan beri hala bebeğin giysilheriyikiyorum hi ç dısarı çıkasım yok evde islerimn vardı dagınıkltı ev ancak topladım simdi laptop la balkonda keyif yapıyorunmne guzel yabalkonda laptopla oturmak keske daha onceki seneelrde alsaymısız su lap top u ,
nazandan hala ses yokmu cebi var bende arasammı pazar gun urahatsız etmekte istemem amamesaj atsam hemen okumaz gormez aksamna ancak gorur:) geziyordur grci birsey olsa beni arardı diye dusunuyorum
selam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
evriş sana çok teşekkür ediyorum şu avantajlı ürünlerin sitesini verdin gamzede bursada olduğnu söyledi sağalsun yoksa adrese bakmamıştım hiç dün oraya gittim ufak tefek eksiklerimizi de tamamladık haftayada kendime bi şeyler bakıcam ordan görerek almak siteden almaktan daha iyi tabi bide çok tatlı kıyafetler vardı sitede görmemiştim onları hiç
dün bebeğimizide görmeye gittik her şey iyiymiş maşşallah1400 dedi kilosu için bu haftadan sonra daha hızlı kilo alır dedi hep istediğim bir şey var 3500 gr veya daha fazla doğsun istiyorum olur inşallah. boyuda 42 cm.. bu arada dr ilk defa bana kızdı şimdiye kadar kilom hakkında hiç yorum yapmıyodu ama çok kilo almışsın dedi 15 kilo almışım ama sadece hamur işi tatlıları kesmemi söyledi tatlı ihtiyacını meyveden karşıla dedi ama mesela dondurma falan da yiyebilirsin diyo
şu kramp işini bende sordum zaten calsiyum kullanıyodum. unuttuğum zaman oluyodu bende.
günde 2 bardak süt 1 bardak yoğurt birde calsiyumu alırsan kramp olmaz dedi bunlardan birini eksik yaparsan olur dedi süt az içiyodum arttırdım şimdi magnezyum da verdi 2 haftada bir gidicem artık kan idrar testi isticek bi tane daha test isticekmiş ama unuttum ismini daha önce hiç duymadığım bi şey yeni çıkan bişeymiş sanırım. bu arada bebeğim dönmüş kafa aşşağı duruyo hiç farketmedim döndüğünü ama hareketlerde farklılık var aşşağıda daha büyük hareketler hissediyorum artık tekmeden çok farklı bazende kafayı dışarı çıkarcakmış gibi oluyo top gibi bişey çıkıyo başını okşuyorum elimle çok garip bi duygu
çok uzattım sıkılcaksınız aklıma bi şey gelise tekrar yazarım çok özlemişim yazmayı.....
herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an...
son durumum rahmimin kısalığı düzeldi çok şükür.yine de çrşmbaya kadar ilaçlara dvm ve carsamba kontrolum var.bebişiminde saglıgı yerindeymiş çok şükür.hastanedeyken anlamadım ama cok yorulmuşum.NST ye baglan serum merum ilaçlar falan derken cok şükür bitti.bebişim de kıpır kıpır teyzeleri.
ama bu fıstıgın işi belli olmaz bir an once dinlenip çarşambadan sonra hazırlıklarımı hızlandırmam lazım...
:1shok: :1shok: :1shok: nası yanı kuzu,kızz sende baya süt var ozamn maşşalah öle söleme heryerde nazar deger sonracambaz hastaneden çıkmş çık sevindim..
herkese merhaba bu arada..bu gün bu ağrılarıma teselli olsun diye herhalde bir sürü sütüm geldi..hatta üstümdeki penye battı..batan yerleri yıkadım şimdi yine akıyor..anında kuruyup kabuk bağlıyor ama..hiç de tadı yok..test edildi onaylandı...inşallah bol bol sütümüz olur..
canım bılıyorum aslında,uykuda neler yapıyos kimbilir.ama dedıgım gıbı alt karnım gerınmeklten baya acımıs cok korktum oyuzden.neysekı gectı korkum zemuszemusnorra nında dediği gibi o kadarcık şeylerden sorun olacağını sanmam. Kimbilir gece boyunca neler yapıyoz da haberimiz bile olmuyo.
canım zaten sezeryan olursak soguk bı odada dünyaya gelıyor bebek,ama yenıdoğan odasının yanı bebeklerı yıkadıkları odanın soguk oldugunu sanmıyorum.çünkü mantıklı olarak düşünürsek,bebk 36 derecelık bı ısıdan pat dıe ortalama 26 derece olan bıryerde dünyaya gelıyor,ve bebegın vucüd ısısını korumaya calısılıyo die duymustum.artık hangısı dogru bılmıyomben şey biliyorum - bebek doğar doğmaz buzdolabı gibi odaya götürüp orda temizleyip giydiriyolarmış - doğru mu bu - biyerden duymuştum
canım haklısın aslında,zaten yıne eskı bı doktoruma gıdıcem.enazından sıfırdan başlamıycam buda iyi bişe ama işte moralım bozulmustu neysekı şuan gayet iyiyim bu fikre alışıverdım hemenyerimsenibencanım hatırlarsan bende dr değistirdim bu ay ve dogumumu h0iç tanımadıgım o dr yaptırcak normal dogum dusunenler için dr değisimi zor alısılcak birsey gibi gelebilir hani ama sezaryanda hiç hiç onemli değil tibbi bilgisine guveniniz varsa samimi olmanız sart değil sezaryan yarım saatlikbsir islem ve dogumdan sonra dr la alakanzı kalmıyor bile is beek hemsiresi bebek dr una geçiyor yani hamilelikte dr ilk aylarda daha onemli bence altıncı aya kadar falan tahlil testler kafaya takilan yuzlerce soru için
zaten son donem sık dr ag idiliyor 7 aylıktan sonrada tekrar yeni dr la yakınlasma samimiyet olabilir endise etme ,
selam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
evriş sana çok teşekkür ediyorum şu avantajlı ürünlerin sitesini verdin gamzede bursada olduğnu söyledi sağalsun yoksa adrese bakmamıştım hiç dün oraya gittim ufak tefek eksiklerimizi de tamamladık haftayada kendime bi şeyler bakıcam ordan görerek almak siteden almaktan daha iyi tabi bide çok tatlı kıyafetler vardı sitede görmemiştim onları hiç
dün bebeğimizide görmeye gittik her şey iyiymiş maşşallah1400 dedi kilosu için bu haftadan sonra daha hızlı kilo alır dedi hep istediğim bir şey var 3500 gr veya daha fazla doğsun istiyorum olur inşallah. boyuda 42 cm.. bu arada dr ilk defa bana kızdı şimdiye kadar kilom hakkında hiç yorum yapmıyodu ama çok kilo almışsın dedi 15 kilo almışım ama sadece hamur işi tatlıları kesmemi söyledi tatlı ihtiyacını meyveden karşıla dedi ama mesela dondurma falan da yiyebilirsin diyo
şu kramp işini bende sordum zaten calsiyum kullanıyodum. unuttuğum zaman oluyodu bende.
günde 2 bardak süt 1 bardak yoğurt birde calsiyumu alırsan kramp olmaz dedi bunlardan birini eksik yaparsan olur dedi süt az içiyodum arttırdım şimdi magnezyum da verdi 2 haftada bir gidicem artık kan idrar testi isticek bi tane daha test isticekmiş ama unuttum ismini daha önce hiç duymadığım bi şey yeni çıkan bişeymiş sanırım. bu arada bebeğim dönmüş kafa aşşağı duruyo hiç farketmedim döndüğünü ama hareketlerde farklılık var aşşağıda daha büyük hareketler hissediyorum artık tekmeden çok farklı bazende kafayı dışarı çıkarcakmış gibi oluyo top gibi bişey çıkıyo başını okşuyorum elimle çok garip bi duygu
çok uzattım sıkılcaksınız aklıma bi şey gelise tekrar yazarım çok özlemişim yazmayı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?