minikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada
gamzeli bir neva çok hoş olur..sizin tosunun heryeri gamze de olabilir..ben mendelden başka genetik kuralı bilmiyorum ama olabiler çok muhtemel..dide masallah neva'ya ya ne guzel buyumuss..off valla cok icimde kaldi bu isim, kizim olsa ben de neva koyucaktim, insallah ikinciye artik..sen her neva diyisinde benim cok hosuma gidiyor, ismiyle yasasin, omru uzun, mutlu ve saglikli olsun insallah..
gamzeler icin tesekkur, bebisiminde olsun cok istiyorum, esimdede var, bakalm...
ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis
sut olayina gelince, o en son oldugundan beri olmamisti bende de, dunden beri gogusler dehset kasiniyordu o zamanki gibi, bugun bi baktim yine oyle kabuk olmus, krem surdum, kabukler cikti ve diger gogsumden yine sari ve seffaf damlalar geldi:)))dememekki icerde aktivite basliyor, ama o zamanda cok kasiniyor(
ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis
slm kizlar.siz sut geldi falan deyince tuhaf oluyorum.benim goguslerimde sutten eser yok sadece eskisine gore biraz daha sis ve uçlari sizliyor biraz.Allah Allah jenny dedigin gibi bizde bir sorun olmasin?
nurdan ben de hep kabuk buluyorum üstlerinde..canlı canlı bu gün şahit oldum hemen kuruyor kabuk oluyor..şu ana üzerimdei badi de kurudu sanki şekerli bir şey dökülürya öyle oldu.ayrıca yıkadığım yerler de iz kaldı badide.demek ki iz bırakan bir şey..göğüs pedlerine çok ihtiyacımız olacak...sence marka farkeder mi ?ben almadım daha.
bence hepimize icerde aktivite basladi ama haberimiz yok, bence hic bir sorun yok, bebis firtlayinca zaten hormonal olarak direkt gelecek..okstosin dene hormon kasilmayi arttirinca, direk prolaktin denene hormonu aktive eer, o da sut bezlerini aninda uyarir..o iki hormon birbirini etkiler..prolaktin arttikca da oksitosn aktive olur ve rahim kasilarak toparlanir..bugunku dersimiz fizyolojiydii:))
slm kizlar.siz sut geldi falan deyince tuhaf oluyorum.benim goguslerimde sutten eser yok sadece eskisine gore biraz daha sis ve uçlari sizliyor biraz.Allah Allah jenny dedigin gibi bizde bir sorun olmasin?
ya noraaa bişe oldu bana şimdi de soldan başladı akmaya..erken dığum işareti falan olmaz de mi?..
ben tarzanca anlatmışım altta..tohtor insanın hali başka oluyor tabi..çok güsel anlatmışsın..hep anlatsana bişeler bize
bence hepimize icerde aktivite basladi ama haberimiz yok, bence hic bir sorun yok, bebis firtlayinca zaten hormonal olarak direkt gelecek..okstosin dene hormon kasilmayi arttirinca, direk prolaktin denene hormonu aktive eer, o da sut bezlerini aninda uyarir..o iki hormon birbirini etkiler..prolaktin arttikca da oksitosn aktive olur ve rahim kasilarak toparlanir..bugunku dersimiz fizyolojiydii:))
ya benmi abartıyorum acaba hem süt hem kalsiyum bol yoğurt falan vitamin fazlalığım çıkcak yakındabuarada ben calciumu 5 ve 6.aylarımda ictim iide oldu cunku hic sut icemiodum sutu yaklasık 1 aydır icmeye basladım diebilirim. eski azeri drum vermisti calciumu 2 ay icicen demisti. turk dr um devam ettirmedi sute basladıgım icin gerek gormedi
aç olmak gerekiyomuş sezeryanda belki öyle bi durumdur ama pazar nie yapmıyo o zaman iğne yapıp durduruluyomuş öyle bi durumdamaşallah kuzuna
haziran annelerinde sezeryan olacak bi arkadaş sancısı tutmuş doktoruda pazaretesiyi bekleyelim diyormuş kadın doğuracak doktoır bekletiyor ya allah yardımcısı olsun nişanı filanda gelmiş 39+1 de bence heran doğurabilir dr niye müdahale etmiyorki acaba hafta sonu diyemi :1shok:CADIARZU
bende aynı günde 2 tane bidedemir hapı ne kullanıyorsunuz kızlar ben hala tek alıyorum gyno ferro sanol benimki
oda takımını bayıldım çok güzel günler azaldı bir anönce başla bence bu arada biz hiç konuşmamıştık seninle hoşgeldin aramızacanim bende daha once ebaydan bir kaç kez alis veris yapmistim.ama hiç gidip kendim bakmadim.çinden,amerikadan urun getirttigim oldu.bazilarindan memnun kaldim bazilarindan kalmadim.senin yontemin iyiymis.çunku iade etmek istesem sonra baya ugratiriyor arti kargo ucreti falan.henuz bebisimin hiç birseyi yok uç bes zibindan baska.benimde baslamam lazim artik.
neyse iyi geceler canim.
Maşallah maşallahdaha ne diim hep güzel şeyler yazmışsın - hep böyle güzel haberlerle gelin hemi :)
Bende çarşamba gitmem lazım ama sanırım salı gidicem - çok uzun geldi bu ay kızımı özledim ben (hem kilosunu merak ediyorum) en iyisi çarşambayı beklememek :))
çok teşekkür edrim kızlaresrako yeni saçların hayırlı olsun..seda senin de gözün aydın..rabbim evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün hep
çok güzel olmuşsun esra bende gür saça bayılıyorum benim saçlarım seyrek ve ince telli eşinle nice mutlu yıllar
sende çok güzel çıkmışsın dido bu arada eski fotolarınada baktım onlarda baya güzel gözüküyobir kaç hamişlik fotosumu koydum albümüme..8.aya başladım malum
teşekkür ederim kelebekçim ne güzel dimi yakında 2 3 kilolarıda görcez:1shok: :1shok: :1shok: nası yanı kuzu,kızz sende
öncelıkle cok gecmıs olsun bel ve sırt agrıların için.
bebegıne maşşalah kocaman olmus,aman Allah ım ne kadar büyüdü kuzularımız,grlardan bahsederken kılolara gectık bileee :sm_cool:
maşallah dide nazar değmesin sütün hep böyle çok gelsinminikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?