2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

minikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada

dide masallah neva'ya ya ne guzel buyumuss..off valla cok icimde kaldi bu isim, kizim olsa ben de neva koyucaktim, insallah ikinciye artik..sen her neva diyisinde benim cok hosuma gidiyor, ismiyle yasasin, omru uzun, mutlu ve saglikli olsun insallah..
gamzeler icin tesekkur, bebisiminde olsun cok istiyorum, esimdede var, bakalm...

sut olayina gelince, o en son oldugundan beri olmamisti bende de, dunden beri gogusler dehset kasiniyordu o zamanki gibi, bugun bi baktim yine oyle kabuk olmus, krem surdum, kabukler cikti ve diger gogsumden yine sari ve seffaf damlalar geldi:)))dememekki icerde aktivite basliyor, ama o zamanda cok kasiniyor(

gamzeli bir neva çok hoş olur..sizin tosunun heryeri gamze de olabilir..ben mendelden başka genetik kuralı bilmiyorum ama olabiler çok muhtemel..
ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis

sanmam canım..netten bir araştırsana..bireysel farklılklarmış herkes da olmayabilirmiş.

slm kizlar.siz sut geldi falan deyince tuhaf oluyorum.benim goguslerimde sutten eser yok sadece eskisine gore biraz daha sis ve uçlari sizliyor biraz.Allah Allah jenny dedigin gibi bizde bir sorun olmasin?

nurdan ben de hep kabuk buluyorum üstlerinde..canlı canlı bu gün şahit oldum hemen kuruyor kabuk oluyor..şu ana üzerimdei badi de kurudu sanki şekerli bir şey dökülürya öyle oldu.ayrıca yıkadığım yerler de iz kaldı badide.demek ki iz bırakan bir şey..göğüs pedlerine çok ihtiyacımız olacak...sence marka farkeder mi ?ben almadım daha.

ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis

bence hepimize icerde aktivite basladi ama haberimiz yok, bence hic bir sorun yok, bebis firtlayinca zaten hormonal olarak direkt gelecek..okstosin dene hormon kasilmayi arttirinca, direk prolaktin denene hormonu aktive eer, o da sut bezlerini aninda uyarir..o iki hormon birbirini etkiler..prolaktin arttikca da oksitosn aktive olur ve rahim kasilarak toparlanir..bugunku dersimiz fizyolojiydii:))

slm kizlar.siz sut geldi falan deyince tuhaf oluyorum.benim goguslerimde sutten eser yok sadece eskisine gore biraz daha sis ve uçlari sizliyor biraz.Allah Allah jenny dedigin gibi bizde bir sorun olmasin?

valla kızlar pişman oldum buraya yazdığıma ..niye sorun olsun..içeride faaliyet devam ediyor nurdanın dedği gibi..doğumdan sonra rahim kasılınca gelecek sütler..bu gelen tam anlamıyla süt değil benc şeffaf kuruyunca beyaza dönen bişe..tadı bile yok..takılmayın bunlara

ben tr deyken bebedorun almistim 40li paket promsyonaydi 9tl den 5tlye inmisler valla kacirmadim aldim, annem gelirken onada siparis vericem, bence farketmez duzenli krmimii surup bakim yaptiktan sonra, pedi sik degistiricez nasilsa aktikca, allahim insallah bluzlerimin hepsi batsin yeterki fiskirsin..hihoyyyt

ben tarzanca anlatmışım altta..tohtor insanın hali başka oluyor tabi..çok güsel anlatmışsın..hep anlatsana bişeler bize

ya noraaa bişe oldu bana şimdi de soldan başladı akmaya..erken dığum işareti falan olmaz de mi?..

memelerin sismesi zaten en buyuk belirdi, sut bezlerin genisliyor, uclarda agria var diyosun ne olsun, benim ddigim boyle fiskirmiyorki, minnacik bi damla sari sari, dogumdan sonra belki senin benden daha fazla oluck bu bi belitec degil tatlim, hersey dogumdan sonra belli olucak...

Kizlar buarada burdaki ebenin bana dedigi mumkun oldukca doagar dogmaz hep emzir, hep bebek meme basini uyarsin ilk zamanlar, cuk cuklasin yapabildigi kadar bu sutun gelmesini kolaylastirir, aglasin aglamasin, ac olsun olmasin, yanina gelirgelmez yapistir memene:))):ecrin_bebek:

ya noraaa bişe oldu bana şimdi de soldan başladı akmaya..erken dığum işareti falan olmaz de mi?..

yok canim allah korusun, minciklamadikca sorun yok bence..onu gorunce sikasim geldi benim :jeyyar: ama silip kapattim, olmaz bisi korkma tatlim..

Vaaay Nurdanıma bakın - çok tşk ederim hocam
Ya benim de göğüslerim acayip kaşınıyo uçları hatta bazen çekilmez oluyo yanma gibi - Bepanten almıştım ondan sürüyorum Şişlik derseniz zaten iki misli oldular - böyle 5 metre önden gidiyolar Hatta en son kontrole gittiğimde ordaki kız (daha önceden de tanıdığım biri - samimiyiz) bana şey dedi :"Hadi yeter büyüttüğün bunları biraz göbüşü büyüt"

ya benmi abartıyorum acaba hem süt hem kalsiyum bol yoğurt falan vitamin fazlalığım çıkcak yakında
aç olmak gerekiyomuş sezeryanda belki öyle bi durumdur ama pazar nie yapmıyo o zaman iğne yapıp durduruluyomuş öyle bi durumda
demir hapı ne kullanıyorsunuz kızlar ben hala tek alıyorum gyno ferro sanol benimki
bende aynı günde 2 tane bide
oda takımını bayıldım çok güzel günler azaldı bir anönce başla bence bu arada biz hiç konuşmamıştık seninle hoşgeldin aramıza

esrako yeni saçların hayırlı olsun..seda senin de gözün aydın..rabbim evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün hep
çok teşekkür edrim kızlar
iste dun aksamdan birkaç resim evlilik yildonumumuzden, birinde tabi esimle digerindeki de esimin ablası çok severim kendisini oglumu buyuturken en buyuk yardımcımdı simdi yine oyle olacak eminim,

çok güzel olmuşsun esra bende gür saça bayılıyorum benim saçlarım seyrek ve ince telli eşinle nice mutlu yıllar
bir kaç hamişlik fotosumu koydum albümüme..8.aya başladım malum
sende çok güzel çıkmışsın dido bu arada eski fotolarınada baktım onlarda baya güzel gözüküyo
teşekkür ederim kelebekçim ne güzel dimi yakında 2 3 kilolarıda görcez
minikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada
maşallah dide nazar değmesin sütün hep böyle çok gelsin

bende de aynı süt falan yok daha normal bence

bu arada hastanede ne yapılacağından söz edilmiş hep bu konuda çok şanslıyım eltim 1 yıl önce benim doğum yapacağım hastenede doğum yaptı ve aynı doktorla ondan herşeyi gördüm ne giydirilecek hastane neleri veriyo bebeği doğumdan sonra nereye götürüyolar falan bu konuda hiç bir merakım yok içim çok rahat isterseniz sizde gidip hastaneye araştırabilirsiniz yeni doğan ünitelerini falan inceleyin kalcağnız odaya bakın hastane neleri karşılıyo onları sorun merakınızı gidermiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…