yok kız bızım nazarımız tabeekıde degmez ben dışardakılere söleme dedimm :1closedeyes:minikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada
ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis
canım ben lansinoh sürüyorum çok faydası oluyor..önceden yolmak istiyordum uçlarını.emzirmeye başlayınca da ondan süreceğim..çok da bereketli bir krem..Vaaay Nurdanıma bakın - çok tşk ederim hocam
Ya benim de göğüslerim acayip kaşınıyo uçları hatta bazen çekilmez oluyo yanma gibi - Bepanten almıştım ondan sürüyorum Şişlik derseniz zaten iki misli oldular - böyle 5 metre önden gidiyolarHatta en son kontrole gittiğimde ordaki kız (daha önceden de tanıdığım biri - samimiyiz) bana şey dedi :"Hadi yeter büyüttüğün bunları biraz göbüşü büyüt"
çok teşekkür ederim canım..ben de kalcağım odayı gördüm.haftaya da ne lazım onu soracağım.ya benmi abartıyorum acaba hem süt hem kalsiyum bol yoğurt falan vitamin fazlalığım çıkcak yakında
aç olmak gerekiyomuş sezeryanda belki öyle bi durumdur ama pazar nie yapmıyo o zaman iğne yapıp durduruluyomuş öyle bi durumda
bende aynı günde 2 tane bide
oda takımını bayıldım çok güzel günler azaldı bir anönce başla bence bu arada biz hiç konuşmamıştık seninle hoşgeldin aramıza
çok teşekkür edrim kızlar
çok güzel olmuşsun esra bende gür saça bayılıyorum benim saçlarım seyrek ve ince telli eşinle nice mutlu yıllar
sende çok güzel çıkmışsın dido bu arada eski fotolarınada baktım onlarda baya güzel gözüküyo
teşekkür ederim kelebekçim ne güzel dimi yakında 2 3 kilolarıda görcez
maşallah dide nazar değmesin sütün hep böyle çok gelsin
bende de aynı süt falan yok daha normal bence
bu arada hastanede ne yapılacağından söz edilmiş hep bu konuda çok şanslıyım eltim 1 yıl önce benim doğum yapacağım hastenede doğum yaptı ve aynı doktorla ondan herşeyi gördüm ne giydirilecek hastane neleri veriyo bebeği doğumdan sonra nereye götürüyolar falan bu konuda hiç bir merakım yok içim çok rahat isterseniz sizde gidip hastaneye araştırabilirsiniz yeni doğan ünitelerini falan inceleyin kalcağnız odaya bakın hastane neleri karşılıyo onları sorun merakınızı gidermiş olursunuz
kuzenim dogum yapti 20 gun once.sutude çoktu ama kizi almiyordu.oda aç kalmasin diye sekerli su gibi bisey vermislerdi hastanede onu veriyordu biberonla bebege.kizcagiz biberona alisti bu defa meme almadi.sutunu sagip biberonla veriyordu.simdi mamayada baslamis.ne kotu sutu var ama bebek almiyor.biz boyle acemilikler yapmayalim kizlar.benim kuzen beceremedi.ben sahsen ilk alti ay anne sutunden baska birsey vermek istemiyorum.tabi sutum olursa.
canım ben lansinoh sürüyorum çok faydası oluyor..önceden yolmak istiyordum uçlarını.emzirmeye başlayınca da ondan süreceğim..çok da bereketli bir krem..
çok teşekkür ederim canım..ben de kalcağım odayı gördüm.haftaya da ne lazım onu soracağım.
Allah korusun..
arkadaslar burasi benim dogum yapacagim klinik.dogum odasini gorunce içim bir tuhaf oluyordelikafadulden
Polyclinique Vauban à Livry-Gargan (93)
bakınca sevindim kliniğe..oda bana vercekleri odayla aynı..Batman için iyi bir durum.
hep bebeğimle ilk karşılacağımız anı düşünüyorum..onu nerede göreceğimi.doğumhanede mi? odamda mı?ağlar mıyım? eşim neler hisseder..nasıl kokar.siz de düşünüyorsunuzdur eminim düşüncesi bileçok değişik..hergün ama hergün o anları hayal ediyorum..inşallah hepimiz doğurur doğurmaz merhabalaşırız onarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?