2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

minikim sütün daha sonra olması daha önemli tabi..bu gün bir cışma oldu şu an geliyor hala..maşallh diyelim..kimsenin nazarı değmez burada
yok kız bızım nazarımız tabeekıde degmez ben dışardakılere söleme dedimm :1closedeyes:
ya bende öyle süt müt olayları olmadı - sorun mu var acep?? fisfisfis

hayır canım,sorun falan yok.doktorum bana bı kitapcık vermıstı,7.aydan sonra süt gelebılırmıste gelmeyebılırmıste.ama gelsede gelmesede gögüsle göğüs ucuyla hiç oynamamak gerekıyormus.bu cok sakıncalı yazıyo

seerni canim masallah bebisine buara bou kilosu ne guzel, insallah 3.5 kilolari goruruz hepimiz..

kizlar buarada doktorun verdigi progestron lu ilac super geldi, kasilmalar gecti, karnim yumsacik pelte gibi, istirahat falan derken baya duzelti, teo da rahatladi sanirim, kipir kipir..

canım ben lansinoh sürüyorum çok faydası oluyor..önceden yolmak istiyordum uçlarını.emzirmeye başlayınca da ondan süreceğim..çok da bereketli bir krem..
çok teşekkür ederim canım..ben de kalcağım odayı gördüm.haftaya da ne lazım onu soracağım.

Allah korusun..

Hayatım Lansinoh u biliyorum hatta eksik listemde de var alıcam - almadım daha - ya onu yara olunca felan sürerim - şimdilik Bepanten de iyi geliyo - aynen bende yolacak gibi oluyorum bazen

jennycim maksat yara olmasını engellemek zaten ysfrum.tabi bepanten işini görüyorsa şimdi ınu sonra da lansinohu kullanırsın

cok guzel bir klinik beatris, maternite bolumuyle konustun mu, dogum oncesi egirimler veriyor bazi klinikler..

hayir canim sadece telefonda gorustum ama bu ay doktor gondericek zaten anestezi için.o zaman sorarim.

bakınca sevindim kliniğe..oda bana vercekleri odayla aynı..Batman için iyi bir durum.

valla ne yalan soylim kalp atislarim degisiyor fotolara bakinca.ben nasil dogurucam hala bilmiyorum.neyse simdilik canimi sikmiyayim daha iki ayim var nede olsa.

hep bebeğimle ilk karşılacağımız anı düşünüyorum..onu nerede göreceğimi.doğumhanede mi? odamda mı?ağlar mıyım? eşim neler hisseder..nasıl kokar.siz de düşünüyorsunuzdur eminim düşüncesi bileçok değişik..hergün ama hergün o anları hayal ediyorum..inşallah hepimiz doğurur doğurmaz merhabalaşırız onarla

valla bende öle hastane odalarını görünce yada hastanede yatma fikri dogum yapcak olmak benı ürpertiyo zaman zaman.sonucda hersey yolunda giderse (ki inşallah hayırlısıyla normal olur)normal dogum benı beklıyo.valla hem korkuyorum hemde heycanla beklıyorum.hayırlısı artık

selam kızlarrr
ben yine arızaya bağladım sinirlerim oynak bi halde yaaa şu hormonlar geçsin artıkkk yoksa katil olucammm
şimdi biz haftaya tatile çıkıcaz ya sabah görümcemler kayınvalidemler felan mezarlığa gittik eşimin rahmetli babası için neyse yolda sönerken kayınvalidem dedi e siz tatile çıkıcakmışsınız borcum var diyodun bilmemne diye mamiye konuşmaya başladı üstüne üstlük görümcemde bizimle aynı tarihte izin almış bende kızları alıp tatile götürücem dedi yani düşüünün bu kadarmı tesadüf olurr aynı haftaaa koskoca yaz :1shok: önce alanya muhabbeti yaptım kayınvalidemde ayrı gayrımı gidiceksiniz masraftı bilmemne konuşmaya başladı sonra eve geldik
benim sevgili kocam bana ne desee birlikte gidelimmişşş yada izmire kadar onlarla gidip onlar ordan otobüse binsinmişşş yada hepimiz antalyaya gidelimmişşş ay sıyırcamm dedim ben arabada arkaya yatarım yolda icabında felan dedim antalyaya kadar nasıl dayanırım dedim..yok birlikte olsak nolumurşşş tatrıştıkk ben gayet sessiz sakin takılma çabasındayım içimden sürekli şunu diyorum sakin olll esra bunlar hormonlarının cilvelerii kötü bi kabuss hepsi geçicekk sakinn sakinnn...ay noluyo böylee yaa olaylar normal gelişiyoda benmi sıyırdım yoksaa gerçekten sinirlerimi zıplatıcak mevzularmı yaşıyorum karar veremedim..bu zamana kadar böyle şeyler olmazdı yaa offf

senağlamasenağlamasenağlama aynen canım yaa,o anı düşündükce aglamak gelıyo içimden.onu gögsüme yatırıp saatlerce onunla birlikte olmak,kokusunu içme içime cekmek,gülüşünü,bakışını,heranının tadını cıkarmayı hayal edıyorum.nasılda heycan basıyo nasılda özlem artıyor dimi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…