2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm herkese ben geldimmm annemler bugün döndüler gittiler üzüldüm aama inş...1-2 hafta snra gene gelcekler kendimi avutuyorum böle işte onun için aglamadım bukez arkalarından...
aynen bende düşünüyorum yaaa acaba bizi neler bekliyoo

bende bi ürperiyorum inş.benimde normal olucak gb sorun olmazsa hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorummmm

canım ya bunun adı hamılelık hormonu falan degıl, bu düpedüz tatile beraber cıkma planları.şakkıdı maalesef aynı durumda bende olsam bende cok sinirlenırdım.ama artık yapacak bişe yok sanırım kulaklarını tıkayıp olayı akışına bırak tatıle beraber cıkarsanızda cıkın,sonucda aynı odadada kalacak halınız yok kafamçokkarıştı yolda cekersın artık ne diyim kuzu

canim sen batmanda mi yasiyorsun.egitimci yaziyor isminin altinda ogretmen olarak mi tayin edildin?
evet beatrise 2 sene oldu buraya geleli.doğu hizmeti diye bir zorunluluk var.geldik böylece.

korkma minik geleceğiz üstesinden..ben odamı da doğumhaneyi de gördüm..bilakis çok hoşuma gitti. motivasyonum arttı.

bu arada beatrise senin tickerı çok beğendim..aynı siteden birtane de ben yaptım.

şimdi esra ben de hep böyle şeyler yazıyorum ama yaşamayan anlamoyor..o hatayı birkere yaptık biz eşimin dayısı eşi ve hiç yanlarından ayırmadıkları süzük baldızıyla birlikte tatile çıktık ve bir mok anlamadık..ben hormonlu hormonsuz karşıyım böyle işlere..hele planlarımn bızulmasına hiç gelemem..oturur konuşurum..sana bişe olmaz o da ablası diye yazmak isterdim ama yapamıyorum..siz de ayr bir ailesiniz..kendinize göre planınız düzeniniz var.

didecim bende seninkini çok begendim karpuzlu sulu sulu himmmcokacimcoookdegis tokus edelim istersen.

oh ohhh esrakom fıstık gibi olmuşsun harika valla bayıldım bu haline..:) ama ben şu evlilik yıldönumu hesabını çözemedim. sen eşinle boşanıp kısa bi süre sonra yenidenmi evlenmiştin öle bi durum vardı sanırım ama daha nice yıllarar diyelim.. ece de aranızda daha mutlu huzurlu yıllar inş.

cambaz hastaneden çıkmana ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Rabbim hepimizi hayırlı saglıklı ve zamanında kavuştursun bebeişlerimize...

dideeeeem kız maşallah yaaa süt olayını aşmışsınız.. inş. neva içinde bol bol sütaş olursun...darısı başımıza..

gypsm esram kuzum bencde bu hormon falan değil resmen senin tailine ortak olma hayalleri... ama çokda takma bak benm politikam anın tadını çıkarmakdır. o anı birdaha yaşama şansım olmasıgı için kimse engel olamaz benm eglenceme.. geçen yıl tatilimizde abimin eşei arıza çıkarmıştıda hiiç görmezden gelip tatilimn tadını çıkardım valla umrumda olmaz.. bizim tatil seçeneklerimiz sınırlı malum caprice yada sah ınn paradise ..

sizde secenek bol nasıl olsa boşverin takılın keyfinizce.. eşinle güzelce konuş sakın tartışmaya gitmesn..sende sıkma canını...

geçmişe göz gezdrieyim dedim yok aklım pek selim diil şu anda bişiler yiyio uzanıcam sonra kendime gelirim yazarım
ii diilim didom yaa bakalım susucam sesimi çıkartmıcam çocukluk yapmıcam trip atmıcam sonuç ne olucak
bakarsın izmir buluşmasına cümbür cemaat gelirim artık töbe töbee sen sabır ver Allahım banaa benimi sınıyosun anlamıyorumkiiii
nazan geldimi cambazdan haber varmı göremedim tamda bitiremedim geçmişi ama sonra devam edicem görüşürükk

karpuz var ama bana meyve yasak:çok üzgünüm:sadece gunde bir elma yiyebiliyorum.
şeker mi var canım sende?

sağol pinky tezesi..şu caprice otelden bahsetsene biraz..havuz deniz imkanlarından.

off dide ya bende aynı fikirdeyim,ki buzamana kadar hiç bi planımıza kimseyi karıstırttırmadım.ama bu biraz insanın koçişinden kaynaklanıyo.laf aramızda esranınkı birasscık anne abla kuzusu gibi geldı bana.bizde nedesek diyelım o adam degısmez.napalım esracımda barı tıkasın kulakları tatilin tadını cıkarsın artık nası yapacaksa

bencde canım bırascık sus bakalım akıllı kadını oyna.baksana senın kaynana görümce o veya bu şekılde ayartıyolar koçişini.sende saman altından su yürüt bakalım :jeyyar: ,

buarada nazan hanım hala teşrif etmedıler,bende merak ettım aslında.ogun enson doktora gıdıyom demıs saat 3,45de sonra 5.5damı ne tekrar girmiş ama yazmamıs bişe ,gesmekten fırsat bulamadı sanırsam
cambazda cıkmıs hastaneden bebegının durumu iyyimiş kıpır kıpır yazmıs,3 gun istirahat ve ilaca devam edıp carsamba kontrolu varmıs

............. bizim tatil seçeneklerimiz sınırlı malum caprice yada sah ınn paradise ..
...

canım ya kimse capriceden memnun degıl die biliyorum.ama sahh inn paradisi kesınlıkle tavsiye ederım ablamlar gıttıler cok emmnun kaldılar.bizimki gecensenekı düşük sebebıyle yatmıstı gidememiştik busenede kuzum gelıyo inşallah artık seneye 3 kişi yaparıs tatilimizi inşalahsırnaşık şey

ESRAKOcuğum, nice senelere sağlıkla, sıhhatle inşallah.. Saçların çok güzel olmuş, güle güle kullan.

CAMBAZ geçmiş olsun. Evine döndüğüne sevindim. Hastane ortamı, ne kadar iyi olursa olsun evin gibi olmaz...

bunlar da ağız silme bezlerimiz teyzeleri... Uzun olanları omzumuza atıp Doruk Bey'in gazını çıkarmak için kullanıcaz. Arada kusarsa üstümüze kusmasın diye :)

DıDO DıDE DıDO...........

hmm biz yıllardır caprice ve sah ınn e gideris çok memnumuz evlenmeden öncede ailemle giderdir evlenincede eşimle gidiyoruz.. ben deniz delisi olarak asla denize girmeden duramam o yusden bu olanakları bile yeter benim için ayrıca havuz falan bence muhteşem.. ama sana tavsiyem sah ınn e gitmek için asla temmuz ve agustos seçme dehşet sıcak ve nem oluyor. bak biz caprice hep mayıs sonu gidris bu yıl hariç. caprice yazın çok çok kalabalık oluyor yemek sırası beklerken açlıkdan miden kazınır. ama 24 saat açık bufe süper biz çok mennunuz personelinden akşam eglencelerinden imkanlarından.. dedim ya benm için bayanlar havuzu ve denizi olması zaten süper bi olanak.. haa başka yerde haşema ile giriyorum denize ama aynı hazzı almıyorum sanki..

sah inn e gelince gerçekden cennet.. eeger benden karşılaştırma istersen sahh ınn derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…