aynen bende düşünüyorum yaaa acaba bizi neler bekliyoohep bebeğimle ilk karşılacağımız anı düşünüyorum..onu nerede göreceğimi.doğumhanede mi? odamda mı?ağlar mıyım? eşim neler hisseder..nasıl kokar.siz de düşünüyorsunuzdur eminim düşüncesi bileçok değişik..hergün ama hergün o anları hayal ediyorum..inşallah hepimiz doğurur doğurmaz merhabalaşırız onarla
valla bende öle hastane odalarını görünce yada hastanede yatma fikri dogum yapcak olmak benı ürpertiyo zaman zaman.sonucda hersey yolunda giderse (ki inşallah hayırlısıyla normal olur)normal dogum benı beklıyo.valla hem korkuyorum hemde heycanla beklıyorum.hayırlısı artık
selam kızlarrr
ben yine arızaya bağladım sinirlerim oynak bi halde yaaa şu hormonlar geçsin artıkkk yoksa katil olucammm
şimdi biz haftaya tatile çıkıcaz ya sabah görümcemler kayınvalidemler felan mezarlığa gittik eşimin rahmetli babası için neyse yolda sönerken kayınvalidem dedi e siz tatile çıkıcakmışsınız borcum var diyodun bilmemne diye mamiye konuşmaya başladı üstüne üstlük görümcemde bizimle aynı tarihte izin almış bende kızları alıp tatile götürücem dedi yani düşüünün bu kadarmı tesadüf olurr aynı haftaaa koskoca yaz :1shok: önce alanya muhabbeti yaptım kayınvalidemde ayrı gayrımı gidiceksiniz masraftı bilmemne konuşmaya başladı sonra eve geldik
benim sevgili kocam bana ne desee birlikte gidelimmişşş yada izmire kadar onlarla gidip onlar ordan otobüse binsinmişşş yada hepimiz antalyaya gidelimmişşş ay sıyırcamm dedim ben arabada arkaya yatarım yolda icabında felan dedim antalyaya kadar nasıl dayanırım dedim..yok birlikte olsak nolumurşşş tatrıştıkk ben gayet sessiz sakin takılma çabasındayım içimden sürekli şunu diyorum sakin olll esra bunlar hormonlarının cilvelerii kötü bi kabuss hepsi geçicekk sakinn sakinnn...ay noluyo böylee yaa olaylar normal gelişiyoda benmi sıyırdım yoksaa gerçekten sinirlerimi zıplatıcak mevzularmı yaşıyorum karar veremedim..bu zamana kadar böyle şeyler olmazdı yaa offf
evet beatrise 2 sene oldu buraya geleli.doğu hizmeti diye bir zorunluluk var.geldik böylece.canim sen batmanda mi yasiyorsun.egitimci yaziyor isminin altinda ogretmen olarak mi tayin edildin?
valla bende öle hastane odalarını görünce yada hastanede yatma fikri dogum yapcak olmak benı ürpertiyo zaman zaman.sonucda hersey yolunda giderse (ki inşallah hayırlısıyla normal olur)normal dogum benı beklıyo.valla hem korkuyorum hemde heycanla beklıyorum.hayırlısı artık
şimdi esra ben de hep böyle şeyler yazıyorum ama yaşamayan anlamoyor..o hatayı birkere yaptık biz eşimin dayısı eşi ve hiç yanlarından ayırmadıkları süzük baldızıyla birlikte tatile çıktık ve bir mok anlamadık..ben hormonlu hormonsuz karşıyım böyle işlere..hele planlarımn bızulmasına hiç gelemem..oturur konuşurum..sana bişe olmaz o da ablası diye yazmak isterdim ama yapamıyorum..siz de ayr bir ailesiniz..kendinize göre planınız düzeniniz var.selam kızlarrr
ben yine arızaya bağladım sinirlerim oynak bi halde yaaa şu hormonlar geçsin artıkkk yoksa katil olucammm
şimdi biz haftaya tatile çıkıcaz ya sabah görümcemler kayınvalidemler felan mezarlığa gittik eşimin rahmetli babası için neyse yolda sönerken kayınvalidem dedi e siz tatile çıkıcakmışsınız borcum var diyodun bilmemne diye mamiye konuşmaya başladı üstüne üstlük görümcemde bizimle aynı tarihte izin almış bende kızları alıp tatile götürücem dedi yani düşüünün bu kadarmı tesadüf olurr aynı haftaaa koskoca yaz :1shok: önce alanya muhabbeti yaptım kayınvalidemde ayrı gayrımı gidiceksiniz masraftı bilmemne konuşmaya başladı sonra eve geldik
benim sevgili kocam bana ne desee birlikte gidelimmişşş yada izmire kadar onlarla gidip onlar ordan otobüse binsinmişşş yada hepimiz antalyaya gidelimmişşş ay sıyırcamm dedim ben arabada arkaya yatarım yolda icabında felan dedim antalyaya kadar nasıl dayanırım dedim..yok birlikte olsak nolumurşşş tatrıştıkk ben gayet sessiz sakin takılma çabasındayım içimden sürekli şunu diyorum sakin olll esra bunlar hormonlarının cilvelerii kötü bi kabuss hepsi geçicekk sakinn sakinnn...ay noluyo böylee yaa olaylar normal gelişiyoda benmi sıyırdım yoksaa gerçekten sinirlerimi zıplatıcak mevzularmı yaşıyorum karar veremedim..bu zamana kadar böyle şeyler olmazdı yaa offf
şeker mi var canım sende?karpuz var ama bana meyve yasak:çok üzgünüm:sadece gunde bir elma yiyebiliyorum.
oh ohhh esrakom fıstık gibi olmuşsun harika valla bayıldım bu haline..:) ama ben şu evlilik yıldönumu hesabını çözemedim. sen eşinle boşanıp kısa bi süre sonra yenidenmi evlenmiştin öle bi durum vardı sanırım ama daha nice yıllarar diyelim.. ece de aranızda daha mutlu huzurlu yıllar inş.
cambaz hastaneden çıkmana ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Rabbim hepimizi hayırlı saglıklı ve zamanında kavuştursun bebeişlerimize...
dideeeeem kız maşallah yaaa süt olayını aşmışsınız.. inş. neva içinde bol bol sütaş olursun...darısı başımıza..
gypsm esram kuzum bencde bu hormon falan değil resmen senin tailine ortak olma hayalleri... ama çokda takma bak benm politikam anın tadını çıkarmakdır. o anı birdaha yaşama şansım olmasıgı için kimse engel olamaz benm eglenceme.. geçen yıl tatilimizde abimin eşei arıza çıkarmıştıda hiiç görmezden gelip tatilimn tadını çıkardım valla umrumda olmaz.. bizim tatil seçeneklerimiz sınırlı malum caprice yada sah ınn paradise ..
sizde secenek bol nasıl olsa boşverin takılın keyfinizce.. eşinle güzelce konuş sakın tartışmaya gitmesn..sende sıkma canını...
off dide ya bende aynı fikirdeyim,ki buzamana kadar hiç bi planımıza kimseyi karıstırttırmadım.ama bu biraz insanın koçişinden kaynaklanıyo.laf aramızda esranınkı birasscık anne abla kuzusu gibi geldı bana.bizde nedesek diyelım o adam degısmez.napalım esracımda barı tıkasın kulakları tatilin tadını cıkarsın artık nası yapacaksaşimdi esra ben de hep böyle şeyler yazıyorum ama yaşamayan anlamoyor..o hatayı birkere yaptık biz eşimin dayısı eşi ve hiç yanlarından ayırmadıkları süzük baldızıyla birlikte tatile çıktık ve bir mok anlamadık..ben hormonlu hormonsuz karşıyım böyle işlere..hele planlarımn bızulmasına hiç gelemem..oturur konuşurum..sana bişe olmaz o da ablası diye yazmak isterdim ama yapamıyorum..siz de ayr bir ailesiniz..kendinize göre planınız düzeniniz var.
geçmişe göz gezdrieyim dedim yok aklım pek selim diil şu anda bişiler yiyio uzanıcam sonra kendime gelirim yazarım
ii diilim didom yaa bakalım susucam sesimi çıkartmıcam çocukluk yapmıcam trip atmıcam sonuç ne olucak
bakarsın izmir buluşmasına cümbür cemaat gelirim artık töbe töbee sen sabır ver Allahım banaa benimi sınıyosun anlamıyorumkiiii
nazan geldimi cambazdan haber varmı göremedim tamda bitiremedim geçmişi ama sonra devam edicem görüşürükk
............. bizim tatil seçeneklerimiz sınırlı malum caprice yada sah ınn paradise ..
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?