ben de çok seviyorum yüzmeyi..anlattıların çok iyi oldu..seneye bursaya tayinimiz çıkarsa buralardan gidersek 3 kişi şahinne gideriz artık.kızıma da simit alırımDİDO DİDE DİDO...........
hmm biz yıllardır caprice ve sah ınn e gideris çok memnumuz evlenmeden öncede ailemle giderdir evlenincede eşimle gidiyoruz.. ben deniz delisi olarak asla denize girmeden duramam o yusden bu olanakları bile yeter benim için ayrıca havuz falan bence muhteşem.. ama sana tavsiyem sah ınn e gitmek için asla temmuz ve agustos seçme dehşet sıcak ve nem oluyor. bak biz caprice hep mayıs sonu gidris bu yıl hariç. caprice yazın çok çok kalabalık oluyor yemek sırası beklerken açlıkdan miden kazınır. ama 24 saat açık bufe süper biz çok mennunuz personelinden akşam eglencelerinden imkanlarından.. dedim ya benm için bayanlar havuzu ve denizi olması zaten süper bi olanak.. haa başka yerde haşema ile giriyorum denize ama aynı hazzı almıyorum sanki..
sah inn e gelince gerçekden cennet.. eeger benden karşılaştırma istersen sahh ınn derim..
çok güzel işlemişsin tazem.ben gaz için eğil de büyük kare şeklinde popo kurulamak için yaptm..havluda olur gerçi ama hemen elimin altında olsun dedim.kullandığın ipler ne? ben etamin ipi kullandım seninkiler farklı gibi.Kenarlarını ben işledim de, ondan koydum görgüsüz gibi :)))
kizlar ya buarada ben hangi hastanede dogum yapicam karar vermistim ama hic bi on rezervasyon falan yapmadim, sadece doktorum orda dogurtuyor die, ama sanirim b on rezervayon gerekiyormus, simdi gordum siteyi incelerken, tutustum, bu hafta gidip bi konusayim ben, bide belirli gunler ziyaret edebiliyormussun kadindogum bolumunu bilgi edinmek icin, offf heyecan yaptim ben simdi((
NURDAN aldıkların çok güzel güle güle kullan canım
ben uyurken yastık işini evdeki yastıklarla hallediyorum ama doğum sonrası gerekli sezeryan sonrası bebeğinizi kucağınıza tam olarak alamıyorsunuz dikişleriniz acıyor özellikle ilk günler
EVRİŞ bi ara sütyen alamak için gezerken burda ankarada gimsa marketler var en büyük gimsada karşıma çıkmıştı hemde 11 milyon gibi bir fiyata ama o zaman öylesine bakmıştım şimdi ciddi ciddi alamayı düşünüyorum önce oraya bakıcam sonrada bizim tanıdk müşterimiz var çamaşır satıyor birde onlara bakıcam alınca sanada marka olarak bilgi veririm
herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an...
son durumum rahmimin kısalığı düzeldi çok şükür.yine de çrşmbaya kadar ilaçlara dvm ve carsamba kontrolum var.bebişiminde saglıgı yerindeymiş çok şükür.hastanedeyken anlamadım ama cok yorulmuşum.NST ye baglan serum merum ilaçlar falan derken cok şükür bitti.bebişim de kıpır kıpır teyzeleri.
ama bu fıstıgın işi belli olmaz bir an once dinlenip çarşambadan sonra hazırlıklarımı hızlandırmam lazım...
cambaz hastaneden çıkmş çık sevindim..
herkese merhaba bu arada..bu gün bu ağrılarıma teselli olsun diye herhalde bir sürü sütüm geldi..hatta üstümdeki penye battı..batan yerleri yıkadım şimdi yine akıyor..anında kuruyup kabuk bağlıyor ama..hiç de tadı yok..test edildi onaylandı...inşallah bol bol sütümüz olur..
kizlar buarada doktorun verdigi progestron lu ilac super geldi, kasilmalar gecti, karnim yumsacik pelte gibi, istirahat falan derken baya duzelti, teo da rahatladi sanirim, kipir kipir..
hep bebeğimle ilk karşılacağımız anı düşünüyorum..onu nerede göreceğimi.doğumhanede mi? odamda mı?ağlar mıyım? eşim neler hisseder..nasıl kokar.siz de düşünüyorsunuzdur eminim düşüncesi bileçok değişik..hergün ama hergün o anları hayal ediyorum..inşallah hepimiz doğurur doğurmaz merhabalaşırız onarla
Kenarlarını ben işledim de, ondan koydum görgüsüz gibi :)))
hmm biz yıllardır caprice ve sah ınn e gideris çok memnumuz evlenmeden öncede ailemle giderdir evlenincede eşimle gidiyoruz.. ben deniz delisi olarak asla denize girmeden duramam o yusden bu olanakları bile yeter benim için ayrıca havuz falan bence muhteşem.. ama sana tavsiyem sah ınn e gitmek için asla temmuz ve agustos seçme dehşet sıcak ve nem oluyor. bak biz caprice hep mayıs sonu gidris bu yıl hariç. caprice yazın çok çok kalabalık oluyor yemek sırası beklerken açlıkdan miden kazınır. ama 24 saat açık bufe süper biz çok mennunuz personelinden akşam eglencelerinden imkanlarından.. dedim ya benm için bayanlar havuzu ve denizi olması zaten süper bi olanak.. haa başka yerde haşema ile giriyorum denize ama aynı hazzı almıyorum sanki..
sah inn e gelince gerçekden cennet.. eeger benden karşılaştırma istersen sahh ınn derim..
Yaw.. ben ayakta duramıyorum artık.. nolcak bu halım.. hemen belıme agrı gırmeye baslıyor..
Bugun 31.haftamıza da gırdık.. agırlasıyoruz ondan mı acaba?? yoksa bana mı ozgu bu ayakta duramamak??
evet canım agırlasıyoruz ondan ama benım belıme yada sırtıma yorulunca iş yaparsam yada cok yürürsem agrı giriyo.onun dısında tarıf edemedıgım bı rahatsızlık var,yanı yan boşluklarım acıyo kımı zaman yada kaburgalarıma vuruyo bıde karnımda bı agırlık oluyo o rahatsız edıyo benı.valla yıne dıyorum ben 3 haftadır anladım hamıle oldugumu.ondan önce hep normal hayatıma devam edıypdum.şimdi azcık yürüyorum yoruluyorum vs
evrişim sana has değil merak etme..ben otururken bile acayip figürler geliştirdim..bakalım bu gece ne olacak..asıl sabah işe gidebilecek miyim? ben çalışmak istiyom daha
Geceler zaten uzun gecmeye basladı.. ole uyuyup kalkmalarım da bıttı.. ya ayagım agrır.. o bıter ya carpıntım tutar.. o da bıter kolum nası uyusmustur... o da bıter kulagım aynı yere yatmaktan agrır.. o da bıter Kuzey, taaaaaaaaaa derınlerı tekmeler; o yone yatma, bu yone yatma dıye onun zevkıne uyurus.. arada da habıre wc.. bı bakıorum sabah olmus.. ustumden tır gecmıs.. balayı bıttı, bunu bılıyorum artık :1no2:
kuzu ya senın durum baya vahimmiş.bende gecelerı zaman zaman uyuyamıyorum,netarafıma yatsam ordan tekme atıyo rahatsız oluyo sanıyom,olmadı gece 3 kere tuvalete kalkıyom.ama Allah a şükür sizin kadar dertlerım buyuk degıl,dedıgınız huzursuz bacak sendromumu? bana bıkac kez oldu ayagımı nere koysamda olmuyo.ama şükür tekrarlamadan bitti.
Allah dideyle ikinize yardım etsın,benım rahatsızlıklar pekde önemlı degıl sanırım
evrimciğim canım sana 4 gündür gece 3 saat uyuyorum desem inanır mısın? bir de bu kalça ağrısı yatınca azıyor..habire çiş..dediğin gibi sağa yatamama sola yatamama..ama şu kalçam ağırmasın inan hepsine razıyım..beni bitirdi..iştahım bile kalmadı..bir kahvaltı ettim..ara öüğün bir milkshake demin de ayran içtim odur yani..sen de bakayim bana günde 3 parol içmek sakıncalı mıdır?
kıslar bu göğüs toparlatıcı emzirme atletini buldunuz mu? ben göremedim.ebrunun ürünleri de pahalı geldi ben bir tane bundan aldım[/URL][/IMG]
Yok kuzum.. gunde 8 e kadar yolu var Parol'un.. ıcebılırsın. kalca agrısı sanırım yan yatınca azıyor degıl mı.. o bacagını yüzü koyun yatırmaya calıssana.. karnının altına yumusak bır yastık koy destekle.. ve o agrıyan kalcanın bacagını yüzü koyun yatırmaya calıs.. ben oyle yaparak rahat yatıyorum kuzum.. sütü ıhmal etmeyesın ve muzu her gun ye barı.. cocugumu da besınsız bırakma.
evrişim bu ağrıyı bir nora yaşadı sanırım..tek hafiflediği geçme yo zaten bağdaş kurup dik oturmak arana yaslanırsan işin bitiyor..doktor yattığında sinirler gevşiyor o yüzden ağırır demişti.ara ara bir de bıçak saplanır gibi bir giriyor ben basıyorum çığlığ..kasıyorum kendimi inanır mısın neva da kıpırdamıyor.şimdi bağdaş kurdum laptop kucağımda bacağıma doğru ince ince inen bir sızı var..neva şimdi yeni yeni hareketlendi..diyordur niye bağırıyor bu deli annem..kıyamam ben ona..muzu çileği cevizi ve dondurmayı süte katıp içtim.borakır mıyım ben onu besinsiz? Allah korusun..süt de geliyor hala..bu gün ilginç bir günopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?