2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar ya buarada ben hangi hastanede dogum yapicam karar vermistim ama hic bi on rezervasyon falan yapmadim, sadece doktorum orda dogurtuyor die, ama sanirim b on rezervayon gerekiyormus, simdi gordum siteyi incelerken, tutustum, bu hafta gidip bi konusayim ben, bide belirli gunler ziyaret edebiliyormussun kadindogum bolumunu bilgi edinmek icin, offf heyecan yaptim ben simdi((

ben de çok seviyorum yüzmeyi..anlattıların çok iyi oldu..seneye bursaya tayinimiz çıkarsa buralardan gidersek 3 kişi şahinne gideriz artık.kızıma da simit alırım
Kenarlarını ben işledim de, ondan koydum görgüsüz gibi :)))
çok güzel işlemişsin tazem.ben gaz için eğil de büyük kare şeklinde popo kurulamak için yaptm..havluda olur gerçi ama hemen elimin altında olsun dedim.kullandığın ipler ne? ben etamin ipi kullandım seninkiler farklı gibi.

nurdan hemen yarın git..hatta telefon etsen bu gün işlem yapoyorlarsa..benim çok kafama takılır böyle şeyler de ondan diyorum..rahatlarsın bir an önce..bence rezervasyın için geç kalnacak bir süre değil.mutlaka yer vardır.

Tamam Deryam,cok sevınırım.

Çok sevındım.. merkataydık.. ıyı olduguna cok sevındık.. hadı gozun aydın.

Hay masallahh, penye falan batacak kadar ha.. valla nazar degmesın.

kizlar buarada doktorun verdigi progestron lu ilac super geldi, kasilmalar gecti, karnim yumsacik pelte gibi, istirahat falan derken baya duzelti, teo da rahatladi sanirim, kipir kipir..

Guzel haber.. aman kendını yormamaya devam et sen,ılac ıyı dıye salma kendını.. artık ayakta 15 dk bıle duramıyorum ben, belım agrımaya baslıyor.. ınanamıyorum kendıme.

Bunları dusunurken cok cok heyecanlanıyorum.. bu heyecanın tarıfı ımkansız.. sozlerın kıfayetsız kaldıgı an.. yuzume aptal bır gulumse yapısıyor anında.

Kenarlarını ben işledim de, ondan koydum görgüsüz gibi :)))

Valla gorgusuzluk degıl, resmen emek.. ellerıne saglık.. yapmaya calısan bılır :)

Yaw.. ben ayakta duramıyorum artık.. nolcak bu halım.. hemen belıme agrı gırmeye baslıyor..

Bugun 31.haftamıza da gırdık.. agırlasıyoruz ondan mı acaba?? yoksa bana mı ozgu bu ayakta duramamak??

hmm demek sen capristen memnun kaldın.ee süper ozaman.çünkü fiyat olarak sahhine göre cok uygun.bız zaten yazın ortasında gitmeyiz ben hayatta gelemem o sıcaklara,ama gecen sene evlıklık yıldönümümüze denk getırelım dedık ondan.yoksa enguzelı bencede mayısınn son haftası yada eylülün son haftası.bende denızsız hayatta yapamam,burda bı imkanımız var kadınlar plajı die bıyer var orda cok rahat giriyorum denıze bütün yazım o plajda gecer :)).onun dısında bende haşemayla giriyorum.bende ihlas armutluya gıttım otel konforu yok ama havuzları süperdı özellıkkle bayanlar kompleksi olması.enyakın orası kacamak iyi oluyo oraya delikafadulden

Yaw.. ben ayakta duramıyorum artık.. nolcak bu halım.. hemen belıme agrı gırmeye baslıyor..

Bugun 31.haftamıza da gırdık.. agırlasıyoruz ondan mı acaba?? yoksa bana mı ozgu bu ayakta duramamak??

evet canım agırlasıyoruz ondan ama benım belıme yada sırtıma yorulunca iş yaparsam yada cok yürürsem agrı giriyo.onun dısında tarıf edemedıgım bı rahatsızlık var,yanı yan boşluklarım acıyo kımı zaman yada kaburgalarıma vuruyo bıde karnımda bı agırlık oluyo o rahatsız edıyo benı.valla yıne dıyorum ben 3 haftadır anladım hamıle oldugumu.ondan önce hep normal hayatıma devam edıypdum.şimdi azcık yürüyorum yoruluyorum vs

evrişim sana has değil merak etme..ben otururken bile acayip figürler geliştirdim..bakalım bu gece ne olacak..asıl sabah işe gidebilecek miyim? ben çalışmak istiyom daha

evrişim sana has değil merak etme..ben otururken bile acayip figürler geliştirdim..bakalım bu gece ne olacak..asıl sabah işe gidebilecek miyim? ben çalışmak istiyom daha

Geceler zaten uzun gecmeye basladı.. ole uyuyup kalkmalarım da bıttı.. ya ayagım agrır.. o bıter ya carpıntım tutar.. o da bıter kolum nası uyusmustur... o da bıter kulagım aynı yere yatmaktan agrır.. o da bıter Kuzey, taaaaaaaaaa derınlerı tekmeler; o yone yatma, bu yone yatma dıye onun zevkıne uyurus.. arada da habıre wc.. bı bakıorum sabah olmus.. ustumden tır gecmıs.. balayı bıttı, bunu bılıyorum artık :1no2:

kuzu ya senın durum baya vahimmiş.bende gecelerı zaman zaman uyuyamıyorum,netarafıma yatsam ordan tekme atıyo rahatsız oluyo sanıyom,olmadı gece 3 kere tuvalete kalkıyom.ama Allah a şükür sizin kadar dertlerım buyuk degıl,dedıgınız huzursuz bacak sendromumu? bana bıkac kez oldu ayagımı nere koysamda olmuyo.ama şükür tekrarlamadan bitti.
Allah dideyle ikinize yardım etsın,benım rahatsızlıklar pekde önemlı degıl sanırım

Bacak agrıyınca.. o bacagı yüzü koyun yatırabılırsem, yanı Kuzey musade ederse.. benım agrım hemen gecıyor.. ama o agrıyı hıssedıp uyanınca yıne uyku gıdıyor.. kıyamam Dıdoma da.. o da bu durumdan baya baya muzdarıp.. yıne de bu sıkıntılar yuzunden uyuyup uyanmak yetıyor ınsana acıkcası..

Bu arada bende ıstah ta gıttı... varsa yoksa karpuz olsun, baska bısı aradıgım yok..

evrimciğim canım sana 4 gündür gece 3 saat uyuyorum desem inanır mısın? bir de bu kalça ağrısı yatınca azıyor..habire çiş..dediğin gibi sağa yatamama sola yatamama..ama şu kalçam ağırmasın inan hepsine razıyım..beni bitirdi..iştahım bile kalmadı..bir kahvaltı ettim..ara öüğün bir milkshake demin de ayran içtim odur yani..sen de bakayim bana günde 3 parol içmek sakıncalı mıdır?

aynı anda iştahtan bahsetmişiz.karpuz peynir benim favorim oldu..

Yok kuzum.. gunde 8 e kadar yolu var Parol'un.. ıcebılırsın. kalca agrısı sanırım yan yatınca azıyor degıl mı.. o bacagını yüzü koyun yatırmaya calıssana.. karnının altına yumusak bır yastık koy destekle.. ve o agrıyan kalcanın bacagını yüzü koyun yatırmaya calıs.. ben oyle yaparak rahat yatıyorum kuzum.. sütü ıhmal etmeyesın ve muzu her gun ye barı.. cocugumu da besınsız bırakma.

kıslar bu göğüs toparlatıcı emzirme atletini buldunuz mu? ben göremedim.ebrunun ürünleri de pahalı geldi ben bir tane bundan aldım
[/URL][/IMG]

evrişim bu ağrıyı bir nora yaşadı sanırım..tek hafiflediği geçme yo zaten bağdaş kurup dik oturmak arana yaslanırsan işin bitiyor..doktor yattığında sinirler gevşiyor o yüzden ağırır demişti.ara ara bir de bıçak saplanır gibi bir giriyor ben basıyorum çığlığ..kasıyorum kendimi inanır mısın neva da kıpırdamıyor.şimdi bağdaş kurdum laptop kucağımda bacağıma doğru ince ince inen bir sızı var..neva şimdi yeni yeni hareketlendi..diyordur niye bağırıyor bu deli annem..kıyamam ben ona..muzu çileği cevizi ve dondurmayı süte katıp içtim.borakır mıyım ben onu besinsiz? Allah korusun..süt de geliyor hala..bu gün ilginç bir günopuyorumnanaktan

Hakaten ilginc bır gun :)) bagdas kurunca gecmesı de cok ılgınc.. Neva ma ıyı bakarsın sen ınanıyorum ben.. Allah yardımcın olsun be yafrum,gercekten cok zor durum be...

evrimim resimdekiyle tam aynı değil..göğüsün altı sıkı..lastik gibi bir desttek geçiyor..askıları sütyen askısı..penyesi de güzel..sen elija demiştin ya ben ona da baktım mağazada ondan alacaktım onun göğüs desteği hiç yoktu buna göre resmini ekleyeyim bu mu seninki?
[/URL][/IMG]

sanırım üstüne güç uygulanınca iyi geliyor..cins gadının cins hastalıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…