evrişim bu ağrıyı bir nora yaşadı sanırım..tek hafiflediği geçme yo zaten bağdaş kurup dik oturmak arana yaslanırsan işin bitiyor..doktor yattığında sinirler gevşiyor o yüzden ağırır demişti.ara ara bir de bıçak saplanır gibi bir giriyor ben basıyorum çığlığ..kasıyorum kendimi inanır mısın neva da kıpırdamıyor.şimdi bağdaş kurdum laptop kucağımda bacağıma doğru ince ince inen bir sızı var..neva şimdi yeni yeni hareketlendi..diyordur niye bağırıyor bu deli annem..kıyamam ben ona..muzu çileği cevizi ve dondurmayı süte katıp içtim.borakır mıyım ben onu besinsiz? Allah korusun..süt de geliyor hala..bu gün ilginç bir günopuyorumnanaktan
sayın evriş hanfendi korkarım soruma yanıt alamadım? neden?
ya kizlar ben bi anda dehset panik oldum ya niye bole oldum ki, beatrisin oda resmini gordukten sonra dank etti dogumun yaklastigi..suan 3.5 atiyor durumda hastanenin internet sayfasini inceliyorum, bu haftaya randevu alip gezmek icin..suana kadar karar veremedigim icin universitemi ozelmi diye hep zaman var diyodum, bi anda dank ettti 30. haftada oldugum:)))su son olaydan sonra kesin ozel dedi, birde sezeryan olasiligi cikinca.insallah bi sorun yaratmazlar, internet sitesinde gebeligin 3. ayinda yazilmak gerek diyo hastaneye, anlamadim, doktor bana hic oyle bisi demedi...
ben hiç bir zaman susamam ki - hatırlamıyorum susadığımı
ki ben gün boyu cafedeyim - burası çok serin - buz kesiyo hatta - sıcak hava da görmüyorum ki susiim :S
ya ama ama ben su içemiyorum ama her gün 1 lt süt içiyorum mutlaka :içelim: bu iyi dimi?
herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an...
son durumum rahmimin kısalığı düzeldi çok şükür.yine de çrşmbaya kadar ilaçlara dvm ve carsamba kontrolum var.bebişiminde saglıgı yerindeymiş çok şükür.hastanedeyken anlamadım ama cok yorulmuşum.NST ye baglan serum merum ilaçlar falan derken cok şükür bitti.bebişim de kıpır kıpır teyzeleri.
ama bu fıstıgın işi belli olmaz bir an once dinlenip çarşambadan sonra hazırlıklarımı hızlandırmam lazım...
Şu cevizle de aram bir türlü barışamadıÖnceden severdim, son zamanlarda midemi yakmaya başladı, dolayısıyla yerken çok zorlanıyorum, ama sütün içine ez karıştır falan da uğraşamam. Arada atladığım günler oluyor ama yemeye çalışıyorum gene de kafamçokkarıştı
demir hapı ne kullanıyorsunuz kızlar ben hala tek alıyorum gyno ferro sanol benimki
kıyamazım ben sana...doktoru arasan sorsan saat iyice ilerlemeden..için de rahatlardı..olmaz mı?
nora çok şirinsin ya..
bu atlet bebefoxun klsik emzirme atleti diye geçen ürününün tıpkısı
bencede ebrunun ürünlerı acayıp pahalı,okadar paraya 3 tane emzırme atlettı alınır vallakıslar bu göğüs toparlatıcı emzirme atletini buldunuz mu? ben göremedim.ebrunun ürünleri de pahalı geldi ben bir tane bundan aldım
aa bunu hiç duymamıstım daha mantıklı.nasılsa ya hergun yada gün aşırı yıkancak bebişlerimizin kıyafetlerı.onlarıda atarız makınaya.bi incelıyım bakemhabire yazıyorum ama valla motor takılmış gibi..bu göğüs pedlerinin yıkanabilirleri var..ben galiba onlardan alacağım sık sık bebiş kıyafeti yıkayacağız onlarla yıkarım torbas da var..kullan at şeyleri sevmiyorum..geri dönüşüm yo bizim ülkemizde malum..bebek bezleri yeterince canımı sıkıyor bu konuda zaten..aventin var mesela yıkanabilir gayet iyi görünüyor.
habire yazıyorum ama valla motor takılmış gibi..bu göğüs pedlerinin yıkanabilirleri var..ben galiba onlardan alacağım sık sık bebiş kıyafeti yıkayacağız onlarla yıkarım torbas da var..kullan at şeyleri sevmiyorum..geri dönüşüm yo bizim ülkemizde malum..bebek bezleri yeterince canımı sıkıyor bu konuda zaten..aventin var mesela yıkanabilir gayet iyi görünüyor.
evriş len sen değil misin herşeyi alıp tamamlayalım diyen..seni model aldım sen de su koyverdin..aldım demiştin sanki..netten baktım hemen hemen her markada aynı fotoğraf var...hatta benim aldğım bebefoxun kutusunda da o fotğraf var ama içi başka..benimkini sevdim ben bir de göbek toparlayıcı bulsam tam süper olur..haberlerini bekliyorum.
bu arada oto koltuğu ve puset aldık biz..cicilere eklerim bir ara.
bebefoxunki 18 tl canım..aynısının tıpkısı..bu modelden de alayım..90 aldım bışluk kald ama dolar.ben gobusum buyumeden bikere giymistim gogusu topluyor, atlet gibi ama, memisler girince o kisma, sarkmiyor alttaki lastikler sayesine ve cok rahat:)) ama fiyatini bilmiyorum, bebefoxun ne kadar?? buarada ben minik bi corap koydum ama dogum sonrasi icnde 3-4 corap varmis gibi hayaletmek gerek:)))ama karin icin iyi oluck bu.. chez elle mis bunun makasi ben ebrunun saniyordum, onun urunlerini satan yerden almis annem:))
Ana :1shok: onların yıkananı da mı varmış.. bı yasıma daha gırdım.. hemen foto ıstıyorum..
Ya babam.. memısler buyur dıye ben onu bıras ılerıye atmıstım.. ondan annem.. ama almıssan da almıssındır.. eywallah kuzum.. ıyı de yapmıssındır.
kaydirigubbakcemile3 Ozy ye de gosterdım.. kahkaha attıgımı duyunca, halıyle adam da merak ettıı.. sen cok yaşa e mi?? delü kadın kaydirigubbakcemile3
Efet yafrum.. korsesını almak ıstedıgım marka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?