2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ah canim ya bilmezmiyim, ben ayaklari uzatip oturuyordum ama en uafak milimetrik bi oynama bende ciglik atiyordum, hungur hungur agladigimi bilirim ya, dedim ya ben hayatimda oyle bi agri yasamadim, ki biara ulser ve bobrek sorunu vardi, hic biri gecemez bunu, ki dogum sancisi bile o kadr olmaz diyorum ben..sicak dus bana iyi geliyordu, en azindan 1 saat rahatliyordum, ama bu sicakdada zor olur...gecmesini bekliyceksin, yolu yok..sanirim neva biyere basi yapiyor, yada odem olustu sinire yakin biyerde..

evet nora hava soğukken sıcak su torbası koyuyordum sızıyordum öyle..dün de sadece popomu sıcak suya tuttum..o da yarım saat götürdü..1 aydır hafif hafif ağırıyordu ama 8. ayda coştu yine..kilo almamam gerekiyormuş...hayırlısıyla bir doğursak geçecek bence yük azalınca..ama neva zamanın da gelsin de..tek endişem işe gidememek..izin hakkım haftaya başlıyor ben sonraya aktarmak istiyorum..

sayın evriş hanfendi korkarım soruma yanıt alamadım? neden?

Ya dur be kadın.. Ozy ye gereklıydı pc..

Ben daha almadım o atletten.. altı lastıklı arıyorum acıkcası.. hanı toparlayan cınsten demıstı Nurdan.. ole bakınıcam. Ama normalınden alıcam.. bakınıımm ben, sana da haber verırıımm.. sen hemen atlama.. ne de olsa acelesı yok su an.

habire yazıyorum ama valla motor takılmış gibi..bu göğüs pedlerinin yıkanabilirleri var..ben galiba onlardan alacağım sık sık bebiş kıyafeti yıkayacağız onlarla yıkarım torbas da var..kullan at şeyleri sevmiyorum..geri dönüşüm yo bizim ülkemizde malum..bebek bezleri yeterince canımı sıkıyor bu konuda zaten..aventin var mesela yıkanabilir gayet iyi görünüyor.

ya kizlar ben bi anda dehset panik oldum ya niye bole oldum ki, beatrisin oda resmini gordukten sonra dank etti dogumun yaklastigi..suan 3.5 atiyor durumda hastanenin internet sayfasini inceliyorum, bu haftaya randevu alip gezmek icin..suana kadar karar veremedigim icin universitemi ozelmi diye hep zaman var diyodum, bi anda dank ettti 30. haftada oldugum:)))su son olaydan sonra kesin ozel dedi, birde sezeryan olasiligi cikinca.insallah bi sorun yaratmazlar, internet sitesinde gebeligin 3. ayinda yazilmak gerek diyo hastaneye, anlamadim, doktor bana hic oyle bisi demedi...

evriş len sen değil misin herşeyi alıp tamamlayalım diyen..seni model aldım sen de su koyverdin..aldım demiştin sanki..netten baktım hemen hemen her markada aynı fotoğraf var...hatta benim aldğım bebefoxun kutusunda da o fotğraf var ama içi başka..benimkini sevdim ben bir de göbek toparlayıcı bulsam tam süper olur..haberlerini bekliyorum.

bu arada oto koltuğu ve puset aldık biz..cicilere eklerim bir ara.

kıyamazım ben sana...doktoru arasan sorsan saat iyice ilerlemeden..için de rahatlardı..olmaz mı?

Selam kızlar
Şükür kavuşturanazemuszemus3 gündür kayınvalidemin evinde mahsur kaldımnaniknanikCuma akşamı bir gittik, bir türlü bırakmadılar. Bugün de denizdeydik. Offf su müthişti gerçektenalkisalkisalkis En son 3113. sayfada kaldım geçmişi okuyayım derken ama daha duş bile alamadım, kaşınıyorum:1shok:Bir zahmet biri özet geçsin yav. Kimler doktora gitti, hasta olan, problemi olan var mı? Cambaz'dan haber var mı? Hadi güzeller be

cep telini kur ve saat bası alarm calsın su ic. 1lt sut cok ama cok fazla gereksiz kilo alıosun ve gazın olur onun yerine 1 bArdak sut 1 lt su icmeyi denemelisin. sudan alacagı vitamin sutten cok daha fazla bence canancım lutfen yapma boyle yinede sen bilirsin sonucta annesi sensin o bebisin

cok ama cok sevindim oh be gozumuz aydın

bende oyleyim ama onlemek icin cevizi robottan gecirdim sabah sute katıorum 2 yemek kasıgı boylece unutmuyorum tavsiye ederim

demir hapı ne kullanıyorsunuz kızlar ben hala tek alıyorum gyno ferro sanol benimki

ben 2 alıyorum santafer ama bende kansızlık var o sebepten kanım 10.4

ESRAKO fotolar cok guzel nice nice guzel seneler gecirin birlikte insallah

NORRA aldıklarına bayıldım hayırlı olsun gule gule kullanın teocukla

TAZEM hamilelik bunalımına girmissin benim canım sıkkın oldugunda bebis daha az oynuo sanki bizim hissettiklrimizi hissediolar ya ondan oluyo sıkma canını ayrıca mendillerde cok guzel eline saglık

GYPSM bu gorumcenin kocası yokmu allasen.. sen onlarla coluk cocuk nie kalabalık bi tatil yapasınki engelle ama tatlı sozle . kocana canım cicim yaparak engelle kuzum basını dinle dogum oncesi .

SEERNI 1 lt sut icersen gunde tabiki cok kilo alırsın ne gerek varki okadar sut icmeye. sabah aksam 1er bardak icilse yetio abartmaya gerek yok kanımca canımcım

bugun gittik piknige ben bi is yapmamama ragmen cok yoruldum temiz hava carptı eve gelince basım agrıdı sonra bi dondurma yedim gecti sonrada egzersizlerimi yaptım dus aldım kendime geldim. birazdan uyuycam yarın gorusuruz

ahanda sizin icin hicbir zahmetten kacinmayip, atleti yastiga giydirdim, bir gogus tarafina demo olsun diye corap tiktim, birinide actim:)))

buarada bunun markasi chez elle mis, senin korse markasi degilmi evris..ama annem zuhalden almis

kıyamazım ben sana...doktoru arasan sorsan saat iyice ilerlemeden..için de rahatlardı..olmaz mı?

yarin evdeyim, hastaneyi alip randevu alicam, tibet de sigortasini ariycak bir daha sonradan supriz bir faturayla karsilasmyalim diye, ya simdi biz ciddi ciddi doguma mi hazirlaniyoruzzz-tatlicadiarzu-imdaaattt, birnin kafaama dank dedirtmesi gerekmiss...-tatlicadiarzu-

ooo dunurum yarasin deniz sefasii, gozumuuzz yok( saka saka iyi eglenmissinizdir umarim..

nora çok şirinsin ya..
bu atlet bebefoxun klsik emzirme atleti diye geçen ürününün tıpkısı

nora çok şirinsin ya..
bu atlet bebefoxun klsik emzirme atleti diye geçen ürününün tıpkısı

ben gobusum buyumeden bikere giymistim gogusu topluyor, atlet gibi ama, memisler girince o kisma, sarkmiyor alttaki lastikler sayesine ve cok rahat:)) ama fiyatini bilmiyorum, bebefoxun ne kadar?? buarada ben minik bi corap koydum ama dogum sonrasi icnde 3-4 corap varmis gibi hayaletmek gerek:)))ama karin icin iyi oluck bu.. chez elle mis bunun makasi ben ebrunun saniyordum, onun urunlerini satan yerden almis annem:))

kıslar bu göğüs toparlatıcı emzirme atletini buldunuz mu? ben göremedim.ebrunun ürünleri de pahalı geldi ben bir tane bundan aldım
bencede ebrunun ürünlerı acayıp pahalı,okadar paraya 3 tane emzırme atlettı alınır valla
aa bunu hiç duymamıstım daha mantıklı.nasılsa ya hergun yada gün aşırı yıkancak bebişlerimizin kıyafetlerı.onlarıda atarız makınaya.bi incelıyım bakem

ahanda sizin icin hicbir zahmetten kacinmayip, atleti yastiga giydirdim, bir gogus tarafina demo olsun diye corap tiktim, birinide actim:)))

buarada bunun markasi chez elle mis, senin korse markasi degilmi evris..ama annem zuhalden almis

alemsın yanıı,bide çorap tıkmamısmı memişee kaydirigubbakcemile3

Ana :1shok: onların yıkananı da mı varmış.. bı yasıma daha gırdım.. hemen foto ıstıyorum..

Ya babam.. memısler buyur dıye ben onu bıras ılerıye atmıstım.. ondan annem.. ama almıssan da almıssındır.. eywallah kuzum.. ıyı de yapmıssındır.

kaydirigubbakcemile3 Ozy ye de gosterdım.. kahkaha attıgımı duyunca, halıyle adam da merak ettıı.. sen cok yaşa e mi?? delü kadın kaydirigubbakcemile3

Efet yafrum.. korsesını almak ıstedıgım marka..

valla evrimim canli mankenlik yapmak isterdim sana ve dideye ozel ama dedim yastik da ten rengi, bide corap tiktimi tam olur:)))))))

bebefoxunki 18 tl canım..aynısının tıpkısı..bu modelden de alayım..90 aldım bışluk kald ama dolar.

Philips Avent Philips Avent Yıkanabilir Göğüs Pedi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler burada yafrum evriş

18tl fiyat gayet iyi hem yikanabilir, yani alip alip atmak ayniya gelicek, hatta daha fazlaya...
bende beden sadece 1 yaziyor 80-90 diye bisi yazmiyor, bi tanede sutyen aldimmi tamamdir benim isim..sonra duruma gore ilave yaparim..yalniz dantelli dis yuzey daha kadinsi bi gorunu kazandiriri diyor aciklamasinda, koptum, o sutas modunda kadinsi olsak nolcekk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…