18tl fiyat gayet iyi hem yikanabilir, yani alip alip atmak ayniya gelicek, hatta daha fazlaya...
bende beden sadece 1 yaziyor 80-90 diye bisi yazmiyor, bi tanede sutyen aldimmi tamamdir benim isim..sonra duruma gore ilave yaparim..yalniz dantelli dis yuzey daha kadinsi bi gorunu kazandiriri diyor aciklamasinda, koptum, o sutas modunda kadinsi olsak nolcekk:)))
valla evrimim canli mankenlik yapmak isterdim sana ve dideye ozel ama dedim yastik da ten rengi, bide corap tiktimi tam olur:)))))))
18tl fiyat gayet iyi hem yikanabilir, yani alip alip atmak ayniya gelicek, hatta daha fazlaya...
bende beden sadece 1 yaziyor 80-90 diye bisi yazmiyor, bi tanede sutyen aldimmi tamamdir benim isim..sonra duruma gore ilave yaparim..yalniz dantelli dis yuzey daha kadinsi bi gorunu kazandiriri diyor aciklamasinda, koptum, o sutas modunda kadinsi olsak nolcekk:)))
en altına mağzya gidip bir daha bakayım emin olmak için sen böyle deyince şey oldum şimdi..ama göğüs kısmı aynı çok eminim..yarın bacağım iyi olursa gider bakarım.
Pekı bu yıkanılabılme bılmem nesı ne kadar hıjyen olacak dıger pedlere gore.. ??
nora hayırlı olsun..ben de bazen bu kadr masraf yapmak istemiyorum 2. doğururmuyum bilmiyorum çünkü..aventin çantalı seti 239-249 tl arasında değişiyor..ikinci el Türkiyede saat bence.sterilizatör ve ısıtıcı işi var bi de..çok tuzlu oluyor dünyada çocuklar açlıktan ölürken
olur be evrişim niye olmasın..süt akacak sonuçta bir de bebişin koyafetleriyle ykarız bir de ilave durulama..valla ben kafaya kydum alacağım.avente de güveniyorum..bir de başka bir fransız markası var..
Ya bır de su donence lerı anneler cok övüyorlar.. ıste kuruyorum bebegıme muzıgını uyuyor.. yok sekıllerıne baka baka uyuyor falan.. bu konudakı dusuncenızı rıca edeyım..
nora hayırlı olsun..ben de bazen bu kadr masraf yapmak istemiyorum 2. doğururmuyum bilmiyorum çünkü..aventin çantalı seti 239-249 tl arasında değişiyor..ikinci el Türkiyede sakat bence.sterilizatör ve ısıtıcı işi var bi de..çok tuzlu oluyor dünyada çocuklar açlıktan ölürken
donence ne tatlim??acarmisin biraz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?