2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nora aynı şeyi ben de düşündüm..dantelli dış yüzeyi olan göğüs pedi nasıl ve ne şekilde kadınsı lur..hangi aklıevvel yazdı acep?delikafadulden

buarada dido bugun internetten avent biberon isiticisini aldim 2.el, arkadasiminki bozulmus kardeside kullanmis 1 sene boyunca cunku, bunu da bugun gordum kadina hediye gelmis, kullanamis, satiyormus, baya uygun fiyata aldim, teslim alinca foto ceker koyarim..:))))

valla evrimim canli mankenlik yapmak isterdim sana ve dideye ozel ama dedim yastik da ten rengi, bide corap tiktimi tam olur:)))))))

Yafrum.. valla yapmıs kadar oldun.. ten rengı yastıgını yıyımm senın yaa :)))

Dıdom.. Norra nın kısı gıbı altı lastıklı mı annem onun da.. gordun mu sen ondan??

Norram E tabe.. emzirirken de seksi olmak lasım.. 9 ay seksı seksı dolastıktan sonra bı emzırırken eksık kalmamıs olmaz tabe..

en altına mağzya gidip bir daha bakayım emin olmak için sen böyle deyince şey oldum şimdi..ama göğüs kısmı aynı çok eminim..yarın bacağım iyi olursa gider bakarım.

en altına mağzya gidip bir daha bakayım emin olmak için sen böyle deyince şey oldum şimdi..ama göğüs kısmı aynı çok eminim..yarın bacağım iyi olursa gider bakarım.

Onun ustu de benım aldıgım emzırme sutyenının aynısı.. elija ıdı galıba markası.. bence bı ara gıdıp bak.. kendını de zorlama.. du daha..

Ya bır de su donence lerı anneler cok övüyorlar.. ıste kuruyorum bebegıme muzıgını uyuyor.. yok sekıllerıne baka baka uyuyor falan.. bu konudakı dusuncenızı rıca edeyım..

nora hayırlı olsun..ben de bazen bu kadr masraf yapmak istemiyorum 2. doğururmuyum bilmiyorum çünkü..aventin çantalı seti 239-249 tl arasında değişiyor..ikinci el Türkiyede sakat bence.sterilizatör ve ısıtıcı işi var bi de..çok tuzlu oluyor dünyada çocuklar açlıktan ölürken

Son düzenleme:
Pekı bu yıkanılabılme bılmem nesı ne kadar hıjyen olacak dıger pedlere gore.. ??

olur be evrişim niye olmasın..süt akacak sonuçta bir de bebişin koyafetleriyle ykarız bir de ilave durulama..valla ben kafaya kydum alacağım.avente de güveniyorum..bir de başka bir fransız markası var..

allam yareppim bendeki imlaya bak.Taze görmesin.hep klavyenin suçu

Ya babam.. cocuklar aclıktan tabıkı ölürken meselesı baska.. eger bole bısıye ıhtıyacın varsa.. e-bebek te bu strelıze aletı.. arcelıgın hemde 20 tlsı.. su an arcelık bu urunlerıne kampanya yapmıs durumda.. Norra almadıysan,ya da degıstırme ımkanın varsa.. e-bebek sıtesıne gır bak annem..

olur be evrişim niye olmasın..süt akacak sonuçta bir de bebişin koyafetleriyle ykarız bir de ilave durulama..valla ben kafaya kydum alacağım.avente de güveniyorum..bir de başka bir fransız markası var..

Bence once atılabılen pedlerden al.. belkıde ıhtıyacın kalmayacak.. 6 tane seye 20 tlsı verecegıne.. bı denemek adına ıcınde az sayıda olanlardan dene.. belkı de kullanmak ıstemeyeceksın, ya da baska bı durum olacak??!!

Ya bır de su donence lerı anneler cok övüyorlar.. ıste kuruyorum bebegıme muzıgını uyuyor.. yok sekıllerıne baka baka uyuyor falan.. bu konudakı dusuncenızı rıca edeyım..

donence ne tatlim??acarmisin biraz??

off evet su avent beni cok dusunduryor sut sagmasi, cok ciddi pahali yaaa...bu sterilizator ve isiticilarin cogu ayni fiyat burda o yuzden aventmis chiccoymus, baska marka farketmiyo cok az oynuyor, trden alip getirmem zor olur, ama sut pompasi icin bi care bakicam du bakalim....

dönence bele ayular aslanlar bilumum hayvanlar mallaşmış gibi müzik eşliğinde ynı yörüngede dönüyorlar ele bişe

Teessüf ederim size:dilcikar:Kırk yılda bir bir özet istedik, siz dalmışsınız yok atlet yok göğüs pedi. Bir daha sizden birşey istersemÇok üzgünüm çoook

Didooom, çok şükür iyi haberler almışsın. Biz biliyorduk zaten öyle olacağını. Gözün aydınalkisalkisalkis

Cambazım hastaneden çıkmış. Oh oh çooook sevindim. zaten o moralle iki günde ayağa kalkmayacak hasta yoktur eminim. Allah bir daha korkutmasın

Tazem ve Esrakom yeni saçlarınızı gülerekten kullanın. Esra seninkine bayıldımalkisalkisalkisÇook yakışmış. E tazeciğim, seninkini görmek ne zaman nasip olacak? (Bu arada beni aradığını dün gecenin bir yarısı gördüm. Kusura bakma tatlım)

Bebişimin ultrasonunu 2-3 kişi çözümleyebilmiş. Tebrik ediyorum arkadaşlar:hoorayediğiniz gibi kafa sol tarafta yan yatıyor. ıki burun deliği ve üçgen şeklindeki burnu çok belirgin. Yine üçgen şeklinde yumuk bir ağzı var kuzumunopuyorumnanaktanGözleri karanlıkta kalmış. Koca göbeği ve iki yanda elleri az da olsa seçiliyor. Kafası leğen kemiğimin sağ tarafına dayanmış, ondan ağrım olmuş birkaç gün. Bazı ölçümlere göre 29+, bazı ölçümlere göre 28+larda görünüyor gelişimi. Yani Nazan haklısın, bebişim en az bir hafta önden gidiyor. Yarın sabah erkenden öğreneceğiz bakalım hanyayı konyayı. Şekerimiz gerçekten var mıymış, o hastane mi abartmış çıkacak ortaya. Dua edin kızlar:Saruboceq:

evriş arçeliğinki ısıtıcı.anne sütü ılık da olur koyarsın biberonu kaynar sulu cezveye.onu biliyorum..sterilize etmek kafama takılıyor bir de pompa var tabi..aventten vaz mı geçsek nurdan?

haa bildim bildimm evet ya bebisi baya oyaliyormus muzikli hatta isikli olanlari var fiyatlarida degisiyor...bence cok mantikli, ilgisini ceker kuzunun, iki dk rahat verir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…