Teessüf ederim size:dilcikar:Kırk yılda bir bir özet istedik, siz dalmışsınız yok atlet yok göğüs pedi. Bir daha sizden birşey istersemÇok üzgünüm çoook
Didooom, çok şükür iyi haberler almışsın. Biz biliyorduk zaten öyle olacağını. Gözün aydınalkisalkisalkis
Cambazım hastaneden çıkmış. Oh oh çooook sevindim. zaten o moralle iki günde ayağa kalkmayacak hasta yoktur eminim. Allah bir daha korkutmasın
Tazem ve Esrakom yeni saçlarınızı gülerekten kullanın. Esra seninkine bayıldımalkisalkisalkisÇook yakışmış. E tazeciğim, seninkini görmek ne zaman nasip olacak? (Bu arada beni aradığını dün gecenin bir yarısı gördüm. Kusura bakma tatlım)
Bebişimin ultrasonunu 2-3 kişi çözümleyebilmiş. Tebrik ediyorum arkadaşlar:hoorayediğiniz gibi kafa sol tarafta yan yatıyor. İki burun deliği ve üçgen şeklindeki burnu çok belirgin. Yine üçgen şeklinde yumuk bir ağzı var kuzumunopuyorumnanaktan Gözleri karanlıkta kalmış. Koca göbeği ve iki yanda elleri az da olsa seçiliyor. Kafası leğen kemiğimin sağ tarafına dayanmış, ondan ağrım olmuş birkaç gün. Bazı ölçümlere göre 29+, bazı ölçümlere göre 28+larda görünüyor gelişimi. Yani Nazan haklısın, bebişim en az bir hafta önden gidiyor. Yarın sabah erkenden öğreneceğiz bakalım hanyayı konyayı. Şekerimiz gerçekten var mıymış, o hastane mi abartmış çıkacak ortaya. Dua edin kızlar:Saruboceq:
evriş arçeliğinki ısıtıcı.anne sütü ılık da olur koyarsın biberonu kaynar sulu cezveye.onu biliyorum..sterilize etmek kafama takılıyor bir de pompa var tabi..aventten vaz mı geçsek nurdan?
haa bildim bildimm evet ya bebisi baya oyaliyormus muzikli hatta isikli olanlari var fiyatlarida degisiyor...bence cok mantikli, ilgisini ceker kuzunun, iki dk rahat verir:))
Ya o zımbırtıdan da var orada.. strelıze aletı.. halla halla.. ıyıcene baksana bı annem.. yan yanalardı hatırladıgım kadarıyla.
Olabıler dıyorsun yane.. bakınalım bakalım.
Ya Furko.. ne ozetı ıstedın annem.. sen git yok suya gırdım, yok tatıl yaptım de.. gel bı de ozet ıste.. ablanıza bı de kahve yapiin bakımm kızlar.. hade hade.. ayaklarına da tabure.. Dido kalk annem.. yelle Furuko ablanı.. Norra, ayakları ov annem kralıce rana mın.. lülülülülülü
ama once su acil ihtiyaclari halladelim belki hediye gelir donencesi:))
didom ya pompa icin dedigim gibi belki onu trden uygun bisey bakabilirim, ama digerleri 2. el gayet uyguna geliyor burda onlari avent alicam, isticiyi 12 euroya aldim dusun, sifiri 48 euro:))sterilizatorude bi 10 euroya kapatsam uzulmem..cunku pompayi kullanabiltemi on goremiyorum, yani belki oyle sikim sikim sut olmiycak; mama takvisedi yapicam, o kadar paraya uzulurum, az degil, tr de uygun fiyata hangi markalar var??
Su asagıdakı seyırcı kalan arkadaslarımıza da ben bı mısır patlatayım bare.. saatlerdır ısım var.. goruntu yok!!
Burada donence hedıye olarak bı gelır bı gelır sorma gıtsın.. ölme essegım ölme oluruzz topluca..
hep bebeğimle ilk karşılacağımız anı düşünüyorum..onu nerede göreceğimi.doğumhanede mi? odamda mı?ağlar mıyım? eşim neler hisseder..nasıl kokar.siz de düşünüyorsunuzdur eminim düşüncesi bileçok değişik..hergün ama hergün o anları hayal ediyorum..inşallah hepimiz doğurur doğurmaz merhabalaşırız onarla
selam kızlarrr
ben yine arızaya bağladım sinirlerim oynak bi halde yaaa şu hormonlar geçsin artıkkk yoksa katil olucammm
şimdi biz haftaya tatile çıkıcaz ya sabah görümcemler kayınvalidemler felan mezarlığa gittik eşimin rahmetli babası için neyse yolda sönerken kayınvalidem dedi e siz tatile çıkıcakmışsınız borcum var diyodun bilmemne diye mamiye konuşmaya başladı üstüne üstlük görümcemde bizimle aynı tarihte izin almış bende kızları alıp tatile götürücem dedi yani düşüünün bu kadarmı tesadüf olurr aynı haftaaa koskoca yaz :1shok: önce alanya muhabbeti yaptım kayınvalidemde ayrı gayrımı gidiceksiniz masraftı bilmemne konuşmaya başladı sonra eve geldik
benim sevgili kocam bana ne desee birlikte gidelimmişşş yada izmire kadar onlarla gidip onlar ordan otobüse binsinmişşş yada hepimiz antalyaya gidelimmişşş ay sıyırcamm dedim ben arabada arkaya yatarım yolda icabında felan dedim antalyaya kadar nasıl dayanırım dedim..yok birlikte olsak nolumurşşş tatrıştıkk ben gayet sessiz sakin takılma çabasındayım içimden sürekli şunu diyorum sakin olll esra bunlar hormonlarının cilvelerii kötü bi kabuss hepsi geçicekk sakinn sakinnn...ay noluyo böylee yaa olaylar normal gelişiyoda benmi sıyırdım yoksaa gerçekten sinirlerimi zıplatıcak mevzularmı yaşıyorum karar veremedim..bu zamana kadar böyle şeyler olmazdı yaa offf
burcucum ellerine saglık valla süper olmus hepsi.becerıklı hatunsun şekerim
çok güzel işlemişsin tazem.ben gaz için eğil de büyük kare şeklinde popo kurulamak için yaptm..havluda olur gerçi ama hemen elimin altında olsun dedim.kullandığın ipler ne? ben etamin ipi kullandım seninkiler farklı gibi.
Yaw.. ben ayakta duramıyorum artık.. nolcak bu halım.. hemen belıme agrı gırmeye baslıyor..
Bugun 31.haftamıza da gırdık.. agırlasıyoruz ondan mı acaba?? yoksa bana mı ozgu bu ayakta duramamak??
evrişim bu ağrıyı bir nora yaşadı sanırım..tek hafiflediği geçme yo zaten bağdaş kurup dik oturmak arana yaslanırsan işin bitiyor..doktor yattığında sinirler gevşiyor o yüzden ağırır demişti.ara ara bir de bıçak saplanır gibi bir giriyor ben basıyorum çığlığ..kasıyorum kendimi inanır mısın neva da kıpırdamıyor.şimdi bağdaş kurdum laptop kucağımda bacağıma doğru ince ince inen bir sızı var..neva şimdi yeni yeni hareketlendi..diyordur niye bağırıyor bu deli annem..kıyamam ben ona..muzu çileği cevizi ve dondurmayı süte katıp içtim.borakır mıyım ben onu besinsiz? Allah korusun..süt de geliyor hala..bu gün ilginç bir günopuyorumnanaktan
Selam kızlar
Şükür kavuşturanazemuszemus3 gündür kayınvalidemin evinde mahsur kaldımnaniknanikCuma akşamı bir gittik, bir türlü bırakmadılar. Bugün de denizdeydik. Offf su müthişti gerçektenalkisalkisalkis En son 3113. sayfada kaldım geçmişi okuyayım derken ama daha duş bile alamadım, kaşınıyorum:1shok:Bir zahmet biri özet geçsin yav. Kimler doktora gitti, hasta olan, problemi olan var mı? Cambaz'dan haber var mı? Hadi güzeller be
allam yareppim bendeki imlaya bak.Taze görmesin.hep klavyenin suçu
donence ne tatlim??acarmisin biraz??
vallahi çok ii olur cnm yaw misafir geldik sizde izzet ikram yok yaneee delikafaduldenSu asagıdakı seyırcı kalan arkadaslarımıza da ben bı mısır patlatayım bare.. saatlerdır ısım var.. goruntu yok!!
ama once su acil ihtiyaclari halladelim belki hediye gelir donencesi:))
didom ya pompa icin dedigim gibi belki onu trden uygun bisey bakabilirim, ama digerleri 2. el gayet uyguna geliyor burda onlari avent alicam, isticiyi 12 euroya aldim dusun, sifiri 48 euro:))sterilizatorude bi 10 euroya kapatsam uzulmem..cunku pompayi kullanabiltemi on goremiyorum, yani belki oyle sikim sikim sut olmiycak; mama takvisedi yapicam, o kadar paraya uzulurum, az degil, tr de uygun fiyata hangi markalar var??
evriş arçeliğinki ısıtıcı.anne sütü ılık da olur koyarsın biberonu kaynar sulu cezveye.onu biliyorum..sterilize etmek kafama takılıyor bir de pompa var tabi..aventten vaz mı geçsek nurdan?
dönence bele ayular aslanlar bilumum hayvanlar mallaşmış gibi müzik eşliğinde ynı yörüngede dönüyorlar ele bişe
Yav denize gittim dememe kızana bak. Duyan da Kars'ta yaşıyor sanırklava:Çok sağlıklı annem, ne ağrın kalıyor ne nefes darlığın ne kasılman. Sen de denemelisin bence, sezon çoktaaaaan açıldı:sm_cool:
Neyse yarın zorlu 100lük maratonu bei bekliyor yine, ben yatayım. Size iyi eğlencelermirmirmirmir
vallahi çok ii olur cnm yaw misafir geldik sizde izzet ikram yok yaneee delikafadulden
benim çok kramp girio bacağıma çok cnm acio cnm sizin topiğe bir daldım bakalım benim satdaşlarda varmı böle şeyler bu arada emzirme atleti göğüs pedi derken bayağı gerilere gitmişim bir merhaba demedi demeyin yaneee ama mrb desemde pek ses gelmio sizden cnm bnm az kalan eksiklerim vardı bu akşam sizin topiğe dalınca bayağı fikrim oldu sağolun
vallahi çok ii olur cnm yaw misafir geldik sizde izzet ikram yok yaneee delikafadulden
benim çok kramp girio bacağıma çok cnm acio cnm sizin topiğe bir daldım bakalım benim satdaşlarda varmı böle şeyler bu arada emzirme atleti göğüs pedi derken bayağı gerilere gitmişim bir merhaba demedi demeyin yaneee ama mrb desemde pek ses gelmio sizden cnm bnm az kalan eksiklerim vardı bu akşam sizin topiğe dalınca bayağı fikrim oldu sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?