2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bak özetsiz felan iyi toplamışsın..bebiğine maşallah..şeker işi de hayırlısı artık.inşallah ne diliyorsan öyle olur herşey.

burkom iyi sonuclarla gelirsin isallah, off unuttum ozet kismini:)))olanlari yazmissin zaten gbunun disinda benim hafif bi kasilma ve pembe leke problemim odu, dr a gittik apartopar progestronlu bi ilac ve istirahat verdi, simdi bende damadinda iyiyiz tatlim:)))

evriş arçeliğinki ısıtıcı.anne sütü ılık da olur koyarsın biberonu kaynar sulu cezveye.onu biliyorum..sterilize etmek kafama takılıyor bir de pompa var tabi..aventten vaz mı geçsek nurdan?

Ya o zımbırtıdan da var orada.. strelıze aletı.. halla halla.. ıyıcene baksana bı annem.. yan yanalardı hatırladıgım kadarıyla.

haa bildim bildimm evet ya bebisi baya oyaliyormus muzikli hatta isikli olanlari var fiyatlarida degisiyor...bence cok mantikli, ilgisini ceker kuzunun, iki dk rahat verir:))

Olabıler dıyorsun yane.. bakınalım bakalım.

Ya Furko.. ne ozetı ıstedın annem.. sen git yok suya gırdım, yok tatıl yaptım de.. gel bı de ozet ıste.. ablanıza bı de kahve yapiin bakımm kızlar.. hade hade.. ayaklarına da tabure.. Dido kalk annem.. yelle Furuko ablanı.. Norra, ayakları ov annem kralıce rana mın.. lülülülülülü

ama once su acil ihtiyaclari halladelim belki hediye gelir donencesi:))

didom ya pompa icin dedigim gibi belki onu trden uygun bisey bakabilirim, ama digerleri 2. el gayet uyguna geliyor burda onlari avent alicam, isticiyi 12 euroya aldim dusun, sifiri 48 euro:))sterilizatorude bi 10 euroya kapatsam uzulmem..cunku pompayi kullanabiltemi on goremiyorum, yani belki oyle sikim sikim sut olmiycak; mama takvisedi yapicam, o kadar paraya uzulurum, az degil, tr de uygun fiyata hangi markalar var??

Su asagıdakı seyırcı kalan arkadaslarımıza da ben bı mısır patlatayım bare.. saatlerdır ısım var.. goruntu yok!!

la evriş yumuşağı bakmadımki ben oraya alla alla..ama furkoya iyi ayar verdin cicim..denize girmişmiş de su çok harikaymış da..yemişim ben onun özetini pehklava:

E yazdım ya kadın.. arcelıgın var dıe.. okumadın galıba.. senın ıcın yasdım ya, e-bebek sıtesınde var dıe.

Burada donence hedıye olarak bı gelır bı gelır sorma gıtsın.. ölme essegım ölme oluruzz topluca..

En kötü anlarımda ya doğum videosu izlerim ya da bunu hayal ederim :) Allahım sağ salim görmek nasip etsin...

Valla esracım senin adam da bir hoşmuş anam yaaa... Neden anlamak istemiyor? Senede topu topu 10 gün tatile gidilir. Onda da insan baş başa olmak istemez mi? Ne bu anne - abla merakı? Hayır geçen sene biz de babamlarla gitmiştik mesela ama, kendi tatilimizi yaptıktan sonraydı o! Bonus olmuştu, güzel olmuştu. Bak işi abartmadan, neden eşinin ailesiyle ttaile gitmek istemediğini konuş. Ama sadece konuş.. Kavga etme :) "Yaa ama aşkım, ben hep birlikte yapacağımız tatilin hayalini kurmuştum" de.. "2 kişi olarak son tatilimiz" de yerimseniben

burcucum ellerine saglık valla süper olmus hepsi.becerıklı hatunsun şekerim

muccukkk a.s.

Ay bilmiyom didecim yaa.. Annem verdi. Fındık yumak :) Teşekkür ederim. Bir de Ayça'nın tırtılından yapmayı planlıyorum ya, dur bakalım, en son iş o !

Yaw.. ben ayakta duramıyorum artık.. nolcak bu halım.. hemen belıme agrı gırmeye baslıyor..

Bugun 31.haftamıza da gırdık.. agırlasıyoruz ondan mı acaba?? yoksa bana mı ozgu bu ayakta duramamak??

Yaa arkadaşım sen neden böyle oldun? Yani ben de zaman zaman göçüyorum ama, o gün biraz iş yapmışsam. Çok eğilip kalkarsam öyle oluyorum. Ağırlaşmanın mutlaka etkisi vardır. Azcık yürüyüşlere çıksan Evrim? Bence faydasını görürsün. Daha zamanımız var çünkü. Son 2-3 hafta olsa tamam da...

Yazık sana didecim yaa. Üzüldüm valla.. Ayrıca besinsiz borakma tabi :)

yok yeaaa? allaaam yareppim.. (aranızda FIRAT hayranı var mı? bunlar onun nidaları da.. Çok severim kendisini.) Sana dönüyorum adaşçım. kısım seni dün 2 defa aradık dimeeee? İnsan bi bakar telefonuna... Hanımefendi hem denize girsin, hem telefonlara bakmasın, hem de geçmişi özetleyiverelim.. yok yeaaa kaydirigubbakcemile

Şaka bi yana cambaz evine gelmiş, iyiymiş.. Evrim'le Dido emekli muhabbetindeler (senin kıçın, benim başım agriiir hesabı) bunun dışında aklıma gelen bişi yok. Ben dün "buluşalım" demek için aramıştım.

ahanda sizin icin hicbir zahmetten kacinmayip, atleti yastiga giydirdim, bir gogus tarafina demo olsun diye corap tiktim, birinide actim:)))

buarada bunun markasi chez elle mis, senin korse markasi degilmi evris..ama annem zuhalden almis

aynen ben de Evrim gibi kahkahayı bastım, Onur koştu geldi :)) Deliii, allaaan delisi seni :)

allam yareppim bendeki imlaya bak.Taze görmesin.hep klavyenin suçu

Gördüm gördüm... de, sevdiğim bi öğrencimsin. Bu seferlik görmezden geleyim dedim :))

donence ne tatlim??acarmisin biraz??

Ben açsam olur mu? Hayır evde açıyorum ama, dönüp bakan yok. O kadınsı GÖĞÜS PEDLERİNDEN mi alsam acaba zemuszemus

Yav denize gittim dememe kızana bak. Duyan da Kars'ta yaşıyor sanırklava:Çok sağlıklı annem, ne ağrın kalıyor ne nefes darlığın ne kasılman. Sen de denemelisin bence, sezon çoktaaaaan açıldı:sm_cool:

Su asagıdakı seyırcı kalan arkadaslarımıza da ben bı mısır patlatayım bare.. saatlerdır ısım var.. goruntu yok!!
vallahi çok ii olur cnm yaw misafir geldik sizde izzet ikram yok yaneee delikafadulden
benim çok kramp girio bacağıma çok cnm acio cnm sizin topiğe bir daldım bakalım benim satdaşlarda varmı böle şeyler bu arada emzirme atleti göğüs pedi derken bayağı gerilere gitmişim bir merhaba demedi demeyin yaneee ama mrb desemde pek ses gelmio sizden cnm bnm az kalan eksiklerim vardı bu akşam sizin topiğe dalınca bayağı fikrim oldu sağolun

Neyse yarın zorlu 100lük maratonu bei bekliyor yine, ben yatayım. Size iyi eğlencelermirmirmirmir

medala,chicco,amede,kraft vs var ama hiç biri aventin çantalısı gibi zengin değil içerik olarak.aventin sadece iki biberonlu seti biraz daha uygun 139 tl çantalı 239-249 arası 199'a da buldum ama site nasıl bilmiyorum güvenlik açısından:çok üzgünüm:

evriş arçeliğinki ısıtıcı.anne sütü ılık da olur koyarsın biberonu kaynar sulu cezveye.onu biliyorum..sterilize etmek kafama takılıyor bir de pompa var tabi..aventten vaz mı geçsek nurdan?

Hem ısıtıyo, hem de strelize ediyo.. Ben aldım, kargoyla birlikte 46 mı 49 mu öle bişi ödedim..

dönence bele ayular aslanlar bilumum hayvanlar mallaşmış gibi müzik eşliğinde ynı yörüngede dönüyorlar ele bişe

allah seni kahretmeye e mi :)) Çatladım gülmekten deli gadın..

EVRİMCİM, mermerşahi konusunda senin de emeklerin yabana atılır cinsten değildi. Bizzatihi gözlerimlen gördüm, dilini çıkara çıkara sevişiyordun tığ - yumak - bez üçlüsüyle :))))

ac tazem acc, 2 ay sonra o fotodaki gibi dolascaz, biri acik biri kapali:))))

Ulenn.. yazmıyımm dıyorum yazmıımm dıyorumm.. hade furuko senı gectım.. manyak taze!!!; sen herkesten ıyı bılıyorsun, yassahhh annemm yasasaaahhh artık benım yürümem, sıcaga marus kalmam.. ole keyfe keder catlayana kadar yemek yemem bıle yasssaahh... halıyle yüzmem de yassaahh.. cuma gunu kardıyalog da ıdım.. EFOR SARFETMEM YASAHHHHH.. agırlastıkca derdım de agırlasıyor benım.. delü etmeyinnn benı beaaaa klava:

yaa o kramp konusunu hic acma, bugun ilk defa gunduzde girdi normalde hep gece girerdi, buarada ben magnezyumumu almayi unuttum yi hatirlattin kramp deyince, alayim hemen..karpuz yermisin buarada, buyurr:)))

Ülen.. surada dogurduk doguracagız hala ogrenemedınıss.. ne merhabası beklıyorsun annemm.. dal muhabbetın ıcıne.. sankı hepımız bı ananın karnından mı pırtladık.. gır,dal, anlat, sor.. baska ne ortak noktamız var kı zaten burada.. asagıdan ısle ısle nereye kadar.. ay bak yıne delırttınıss benı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…