ben de orada olmalıydım ben de görmeliydim bu delüyü o halde ahh ahhhHem ısıtıyo, hem de strelize ediyo.. Ben aldım, kargoyla birlikte 46 mı 49 mu öle bişi ödedim..
allah seni kahretmeye e mi :)) Çatladım gülmekten deli gadın..
EVRİMCİM, mermerşahi konusunda senin de emeklerin yabana atılır cinsten değildi. Bizzatihi gözlerimlen gördüm, dilini çıkara çıkara sevişiyordun tığ - yumak - bez üçlüsüyle :))))
gelmeyin üstüne bırakın kendi haline...eforlarını yerim ben senin..sağlokla doğur da gerisi boşUlenn.. yazmıyımm dıyorum yazmıımm dıyorumm.. hade furuko senı gectım.. manyak taze!!!; sen herkesten ıyı bılıyorsun, yassahhh annemm yasasaaahhh artık benım yürümem, sıcaga marus kalmam.. ole keyfe keder catlayana kadar yemek yemem bıle yasssaahh... halıyle yüzmem de yassaahh.. cuma gunu kardıyalog da ıdım.. EFOR SARFETMEM YASAHHHHH.. agırlastıkca derdım de agırlasıyor benım.. delü etmeyinnn benı beaaaaklava:
Ülen.. surada dogurduk doguracagız hala ogrenemedınıss.. ne merhabası beklıyorsun annemm.. dal muhabbetın ıcıne.. sankı hepımız bı ananın karnından mı pırtladık.. gır,dal, anlat, sor.. baska ne ortak noktamız var kı zaten burada.. asagıdan ısle ısle nereye kadar.. ay bak yıne delırttınıss benı delikafadulden
ac tazem acc, 2 ay sonra o fotodaki gibi dolascaz, biri acik biri kapali:))))
Ulenn.. yazmıyımm dıyorum yazmıımm dıyorumm.. hade furuko senı gectım.. manyak taze!!!; sen herkesten ıyı bılıyorsun, yassahhh annemm yasasaaahhh artık benım yürümem, sıcaga marus kalmam.. ole keyfe keder catlayana kadar yemek yemem bıle yasssaahh... halıyle yüzmem de yassaahh.. cuma gunu kardıyalog da ıdım.. EFOR SARFETMEM YASAHHHHH.. agırlastıkca derdım de agırlasıyor benım.. delü etmeyinnn benı beaaaaklava:
yaw sorma sabaha karşı bi yerime yorgan iğnesi batırmışlar gibi yataktan nasıl fırladığımı bilmiyorum kociş allah korusun kalp krizi geçircek bir geceyaa o kramp konusunu hic acma, bugun ilk defa gunduzde girdi normalde hep gece girerdi, buarada ben magnezyumumu almayi unuttum yi hatirlattin kramp deyince, alayim hemen..karpuz yermisin buarada, buyurr:)))
tamam yavrum kısmayın yaw ne kadar agresif bir forum yaw bu korktum heeeeÜlen.. surada dogurduk doguracagız hala ogrenemedınıss.. ne merhabası beklıyorsun annemm.. dal muhabbetın ıcıne.. sankı hepımız bı ananın karnından mı pırtladık.. gır,dal, anlat, sor.. baska ne ortak noktamız var kı zaten burada.. asagıdan ısle ısle nereye kadar.. ay bak yıne delırttınıss benı delikafadulden
a.s.opuyorumnanaktan
:roflol:
Hadi yaa, ay ne bileyim, akşamları da mı yasak yürüyüş? Efor sarfetmen yasaksa, tabii o da yasaktır.. Hani gündeydin sen cuma günü? Ne ara gittin kardiyoloğa?
yaw sorma sabaha karşı bi yerime yorgan iğnesi batırmışlar gibi yataktan nasıl fırladığımı bilmiyorum kociş allah korusun kalp krizi geçircek bir gece
karpusmu yemezmiyim şu aralar yiyecek maddeler pek hayır dediğim yok
tamam yavrum kısmayın yaw ne kadar agresif bir forum yaw bu korktum heeee
geçmişteydim cnm ben taa gerilere gittim bilsem bu kadar kızacağınızı.... vallahi yapmam bir daha affedin
a.s.
Su asagıdakı seyırcı kalan arkadaslarımıza da ben bı mısır patlatayım bare.. saatlerdır ısım var.. goruntu yok!!
buarakizlar benim kocaya bisiler oluyor, ben dun bu hamileleik yastigini aldim ya mayak rahat bisi 1.90m boyunda, bacaklarin arasina koyup ust kismiada sarilip uyuyorum, ustune bilgisayar koyuyorum, bugun odaya gitmistim uzanmak icin bi baktim Tibet almis yastigi ayni benim yattigim gibi yastik bacaklar arasinda usttarafinada sarilmis uyumaya calisiyor,allah iyiligini versin dedim ya...cok komik bi goruntuydu,kerdesini kiskanan cocuklar gibi:)))
kafama taş fırladı - kız dur geçmişi okuyorum 7 de çıktım maşallah 4 saatte 15 sayfa doldurmuşunuz - mısır alabilirim tek elle tyazarım tek elle yerim lülülülülülü
Ya Taze.. yumakla da beni seviştirdin yaa.. sana artık pessssssssssssssssssssss dıyorummm.. bır de Allahım ıslah etsın senı dıyorumm,püüüüüüüüüüüüüüüüüüüü,resil !!
Ya bu Tibet ve hıkayalerı hep alemm oluyor.. Teo da dogunca senın halını dusunemıyorum yaf kaydirigubbakcemile3
tabure koyacakmış yaaaaaaaaa
ben 2 aydır plastik sandalyede banyo yapıyorum arkayada yaslanıyom misss valla..alayım yamacıma seni de
Hahahaha :)) Moralim düzeldi benim sanırsam :)))
Hahahaha :)) Moralim düzeldi benim sanırsam :)))
kafama taş fırladı - kız dur geçmişi okuyorum 7 de çıktım maşallah 4 saatte 15 sayfa doldurmuşunuz - mısır alabilirim tek elle tyazarım tek elle yerim lülülülülülü
Ha bacım.. bı kenara kayıver allanıseversen.. felki birbirimise yaslanırsak daha da rahat yıkanırıs.. bole bole gececek bu ıkı ay.. ha hemşire.. hade bi sırtımı ovalıyıver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?