2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

misir ne iyi olurdu dimi solee tuzlu tuzluu, bak simdi esegin aklina karpuz kabugu sokuyorsunuz:)))

mısır kokusu bana çorap kkusu gibi geliyor ya..ama benim canım hiç sevmediğim bişe istedi şimdi cips istiyoooooom
çok tehlikeli yerlere geldik yatalım en iyisi

Hahahaha :)) Moralim düzeldi benim sanırsam :)))

ben döt derdine ğilemiyorum sen efor sarfedemiyon..ben senin sırtını ovayım sen benim sırtımı ov..bitsin la şu iki ay artııııııık..tazeye de malzeme vermedik inşallah

İki karnı burnunda hamılenın sırtını ovması Taze de bı nane etkısı yaratacagını sanmıorum.. tanıorum kadını.. tamam her yer Roma da, o da secıcı, zevkli bi kadındır.. yane son bıraktıgımda oyleydı.. Sefa devrelerle oynayınca.. ayarlar da bozulmus olabıler... onun ıcın sös veremeyecegım :))

mısır kokusu bana çorap kkusu gibi geliyor ya..ama benim canım hiç sevmediğim bişe istedi şimdi cips istiyoooooom
çok tehlikeli yerlere geldik yatalım en iyisi

Hiç bişi cezbetmioooo.. nefes alacak yerım kaldı.. yoksa hala daha karpuz yıyecegım..

kafa da kabak yanmştır devrelera.s

ben döt derdine ğilemiyorum sen efor sarfedemiyon..ben senin sırtını ovayım sen benim sırtımı ov..bitsin la şu iki ay artııııııık..tazeye de malzeme vermedik inşallah

Çkk, benim derdim karşı cinsle olan yakınlaşmalar.. Siz pek ilgimi çekmediniz -tatlicadiarzu-

ben demin 2 dilim yedim..çok çiş yapıyo ama

Sankı hıc yapmadıgımıs sey.. ıkı fasla cıkıosun oluoo bitioo.. aylardır koltuktan cok klozette oturuyoruss.. bı eksık bı fasla.. neah...

seçiciliğine hastayım..prensip sahibi gadın

Öledir arkadasım benım.. sagolsun kaydirigubbakcemile3

Vallahi bravo :) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kafa da kabak yanmştır devrelera.s

ben şimdi kabak diye senin başka bi yerini işaret ederdim ya.. klava: atılmak istemiyom siteden :))

yalniz su yaz meyveleri iyi oldu ya aburcuburu kesti baya 1-1.5 haftadir kilo almamisim:))

nirdeydin bakiyim?

sadece cumtsi ve pazar akşam 7 ye kadar çalışıyoruz - sonra freeyiz - beni dondurma yemeye götürdü kocişim cokacimcoook

misir ne iyi olurdu dimi solee tuzlu tuzluu, bak simdi esegin aklina karpuz kabugu sokuyorsunuz:)))

hahahahahahahahahaahahahahaahahahahahahaha
ya ben en son mikrodalganın tabağını patlattım mısır patlatırken - hala kokusu burnumda çok feciydi - o olaydan sonra sıkıyo biraz mısır patlatmak

evet nurdan iyi karın şişiriyor meyveler..bir de eleviti azalttım ben de kilo almadm..çoşturuyor elevit

Onur un halasının 30 yasları zamanı gıbı olmustur en fasla.. bence merak etme.. benden sana hayal gücü ipucusu kaydirigubbakcemile3

onurun halasinin resmi olsa hayal edicem ama edemiyorummm, kendi basina olmuyorrdelikafadulden

:1shok::1shok:mikrodalgada misir patlatmak mi hic denemedimm:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…