farkettim havan degismis:))) bide su saclarinin fotosunu koysan tam olcakkaydirigubbakcemile2
misir ne iyi olurdu dimi solee tuzlu tuzluu, bak simdi esegin aklina karpuz kabugu sokuyorsunuz:)))
Hahahaha :)) Moralim düzeldi benim sanırsam :)))
ben döt derdine ğilemiyorum sen efor sarfedemiyon..ben senin sırtını ovayım sen benim sırtımı ov..bitsin la şu iki ay artııııııık..tazeye de malzeme vermedik inşallah
mısır kokusu bana çorap kkusu gibi geliyor ya..ama benim canım hiç sevmediğim bişe istedi şimdi cips istiyoooooom
çok tehlikeli yerlere geldik yatalım en iyisi
İki karnı burnunda hamılenın sırtını ovması Taze de bı nane etkısı yaratacagını sanmıorum.. tanıorum kadını.. tamam her yer Roma da, o da secıcı, zevkli bi kadındır.. yane son bıraktıgımda oyleydı.. Sefa devrelerle oynayınca.. ayarlar da bozulmus olabıler... onun ıcın sös veremeyecegım :))
ben döt derdine ğilemiyorum sen efor sarfedemiyon..ben senin sırtını ovayım sen benim sırtımı ov..bitsin la şu iki ay artııııııık..tazeye de malzeme vermedik inşallah
Çkk, benim derdim karşı cinsle olan yakınlaşmalar.. Siz pek ilgimi çekmediniz -tatlicadiarzu-
kafa da kabak yanmştır devrelera.s
Çkk, benim derdim karşı cinsle olan yakınlaşmalar.. Siz pek ilgimi çekmediniz -tatlicadiarzu-
Fönümü çoktaaan bozdum, saçlarımı iki yandan topladım. zemuszemus O moddan çıkalı çok oldu :)
ben demin 2 dilim yedim..çok çiş yapıyo ama
seçiciliğine hastayım..prensip sahibi gadın
İki karnı burnunda hamılenın sırtını ovması Taze de bı nane etkısı yaratacagını sanmıorum.. tanıorum kadını.. tamam her yer Roma da, o da secıcı, zevkli bi kadındır.. yane son bıraktıgımda oyleydı.. Sefa devrelerle oynayınca.. ayarlar da bozulmus olabıler... onun ıcın sös veremeyecegım :))
kafa da kabak yanmştır devrelera.s
olsun biz o halinide merak ediyorusss:))biara usenmede cekip koyuver..
nirdeydin bakiyim?
misir ne iyi olurdu dimi solee tuzlu tuzluu, bak simdi esegin aklina karpuz kabugu sokuyorsunuz:)))
Vallahi bravo :) alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben şimdi kabak diye senin başka bi yerini işaret ederdim ya..klava: atılmak istemiyom siteden :))
Onur un halasının 30 yasları zamanı gıbı olmustur en fasla.. bence merak etme.. benden sana hayal gücü ipucusu kaydirigubbakcemile3
sadece cumtsi ve pazar akşam 7 ye kadar çalışıyoruz - sonra freeyiz - beni dondurma yemeye götürdü kocişim cokacimcoook
hahahahahahahahahaahahahahaahahahahahahaha
ya ben en son mikrodalganın tabağını patlattım mısır patlatırken - hala kokusu burnumda çok feciydi - o olaydan sonra sıkıyo biraz mısır patlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?