evet nurdan iyi karın şişiriyor meyveler..bir de eleviti azalttım ben de kilo almadm..çoşturuyor elevit
olsun biz o halinide merak ediyorusss:))biara usenmede cekip koyuver..
Onur un halasının 30 yasları zamanı gıbı olmustur en fasla.. bence merak etme.. benden sana hayal gücü ipucusu kaydirigubbakcemile3
jenny sisin cafeniz mi vardı? kaçırdım galiba
onurun halasinin resmi olsa hayal edicem ama edemiyorummm, kendi basina olmuyorrdelikafadulden
O elevitin bana yaptıgını evrim evrim olalı kımse ona yapamadı yaa... neyse ki öpüştük ayrıldık.. ınsan kılıgında gezıyorum sükür.. yoksa tavuk balıgı gıbı dolasacaktımm :bbo:
bırak bi evrim tazeyi nereyi işaret edecekmiş bi görelim
O elevitin bana yaptıgını evrim evrim olalı kımse ona yapamadı yaa... neyse ki öpüştük ayrıldık.. ınsan kılıgında gezıyorum sükür.. yoksa tavuk balıgı gıbı dolasacaktımm :bbo:
:1shok::1shok:mikrodalgada misir patlatmak mi hic denemedimm:1shok:
aa sendemi biraktin elevitii??? of ben cesaret edemiyorum, hatta doktor emzirirken bile kullan vitaminin dedi(
Ya işte düşün artık.. olmayacak kadar olmuyorsa.. zorlama fasla sansını, bırak,anla be kadın vehameti, bırak peşini kaydirigubbakcemile3
vardır sizin orda da (benimkiler de Bulgarstandan geliyo ) hazır paket içinde tuzu yağı içinde koyuyosun paketi 3.5 dakka sonra patlıyolar şişiyo paket çok super oluyo hindistan cevizi yağı kokuyo :) Tabi tabağı patlattığımızda 3.5 dakkadan fazla kalmış herhalde nasıl ayarladıysam - hiç hoş kokmuyolardı bir paket kömür gibi mısır :S
ohhh be rahatladımGadın, gadınnn.... Beni tahrik etme.. Senin kabaktan bahsediyorum iştei neresi olacak.. Asıl kabak senin dötündür :)
bak bi anda istegim gecti, boogghhh oldumm:1shok:
bi de bırakmam diyordun..puf puff olduk.ben geç başladım anaa bir baktım 1 ayda dört kilo..Bu yeni doktorum ilaççı değil allahtan calsiytum da şişirir dedi ağzıma sürmüyorum..yalandan yer besilendik
ohhh be rahatladım
:)))opuyorumnanaktan
evrim sen kac kilo aldin totalde, kac oldun simdii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?