2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet nurdan iyi karın şişiriyor meyveler..bir de eleviti azalttım ben de kilo almadm..çoşturuyor elevit

O elevitin bana yaptıgını evrim evrim olalı kımse ona yapamadı yaa... neyse ki öpüştük ayrıldık.. ınsan kılıgında gezıyorum sükür.. yoksa tavuk balıgı gıbı dolasacaktımm :bbo:

olsun biz o halinide merak ediyorusss:))biara usenmede cekip koyuver..

Tamam şeker.. Koyarım :)

Onur un halasının 30 yasları zamanı gıbı olmustur en fasla.. bence merak etme.. benden sana hayal gücü ipucusu kaydirigubbakcemile3

Iyyhhh, evrim.. başka bişi demiom. O gudubet kadın ve bennn???

O elevitin bana yaptıgını evrim evrim olalı kımse ona yapamadı yaa... neyse ki öpüştük ayrıldık.. ınsan kılıgında gezıyorum sükür.. yoksa tavuk balıgı gıbı dolasacaktımm :bbo:

aa sendemi biraktin elevitii??? of ben cesaret edemiyorum, hatta doktor emzirirken bile kullan vitaminin dedi(

bi de bırakmam diyordun..puf puff olduk.ben geç başladım anaa bir baktım 1 ayda dört kilo..Bu yeni doktorum ilaççı değil allahtan calsiytum da şişirir dedi ağzıma sürmüyorum..yalandan yer besilendik

:1shok::1shok:mikrodalgada misir patlatmak mi hic denemedimm:1shok:

vardır sizin orda da (benimkiler de Bulgarstandan geliyo ) hazır paket içinde tuzu yağı içinde koyuyosun paketi 3.5 dakka sonra patlıyolar şişiyo paket çok super oluyo hindistan cevizi yağı kokuyo :) Tabi tabağı patlattığımızda 3.5 dakkadan fazla kalmış herhalde nasıl ayarladıysam - hiç hoş kokmuyolardı bir paket kömür gibi mısır :S

bırak bi evrim tazeyi nereyi işaret edecekmiş bi görelim

aa sendemi biraktin elevitii??? of ben cesaret edemiyorum, hatta doktor emzirirken bile kullan vitaminin dedi(

6. aydan sonra gerek yok demıstı Nurdanım doktor da.. gün ıcerısınde muhakkak hesaplı kıtaplı yıyorum.. bende bırakalı bı ay oldu.. ama manyak kılo alımım durdu.. yıne de haftada ıkı gun ıcıyorum ama.. yanı 7. ayda bıraktım..

Ya işte düşün artık.. olmayacak kadar olmuyorsa.. zorlama fasla sansını, bırak,anla be kadın vehameti, bırak peşini kaydirigubbakcemile3

seni var ya seni çok fena yapmalı..iyi bir yumuşturmal sağa sola fırlatmalı:1hug:

bak bi anda istegim gecti, boogghhh oldumm:1shok:

esra da geldi..ondan ses çıkar bence..diğer arkadaşlar uyudular galiba

bi de bırakmam diyordun..puf puff olduk.ben geç başladım anaa bir baktım 1 ayda dört kilo..Bu yeni doktorum ilaççı değil allahtan calsiytum da şişirir dedi ağzıma sürmüyorum..yalandan yer besilendik

O kış zamanı gercekten bırakmazdım.. nası besledındıgımıs ortada idi. Bır de baya baya sısırdı yaa..

evrim sen kac kilo aldin totalde, kac oldun simdii??

Su an 15. kıloya gırmek uzereyım.. gram gram gıdıyorum cok sukur.. ama elevıtı kullanırken allahh allahh.. kılo kılo cıktımm bırden.. 1 aydır kontrol altında kılom.. yıne de cok fazla.. bır ay boyunca eger almaya devam etseydım, ınan 17 lere cıkmıstı kılom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…