2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oo super, ben 16.8 de kaldim cok sukur bakalim 2 hafta olcak nerseyse oynamadii, acaba o hizli alimlar durdu mu kii??ki yememi degistirmedim hic..75.8 im keske 80 le bitirebilsemm...

kizlar benim yavastan uykum gelir, hadin iyi gecelerrr, yarin evdeyim, ohhh super...

salifo kızdı çişe gidip yatayım bari..popo ağrımaz inşallah

oo super, ben 16.8 de kaldim cok sukur bakalim 2 hafta olcak nerseyse oynamadii, acaba o hizli alimlar durdu mu kii??ki yememi degistirmedim hic..75.8 im keske 80 le bitirebilsemm...

Senınle satımız aynı.. basladıgımız kılo da aynı idi.. oyle hatırlıyorum.. ama sen benden daha ınce gorunuyordun bunu da bılıyorum.. hala da olesındır.. bırak matematıgı, goruntuye bak derım :))

Sen,ben ve Dıdo.. aynı tarıhlıyıs.. bakalım kımın kuzusu önce dogacak.. zamanında ve yerınde dogsunlar ınsallah.

aynı sen di mi? şutarafagitti

Evet yaa.. Bana da öyle diyolar. Neden bilmiyom, bana kalsa gayet mantıklı, aklı başında bi insanım. Neyim varmış ki benim deli olcak. Bence ben normalim, diğer insanlar deli :))

Ben 67 ile başlamıştım, 79 um. Hedefim en çok 83.. İnşallah! Siz sormadan söyliyim dedim...

Bi deee.. Evriiiiiiimmmm.. Bil bakalım Onur ne içiyo şu anda ve ben ondan bi yudum aldım ?? lülülülülülü

Kılomus da aynıymıs bak Nurdanım :))

Hadı cümleten iyi geceler.. Allah rahatlık versin.. Evlatlarımızla Rabbıme emanet olalım.. yarın gorusurus..

Eee, o zaman EVRıM'den küfrü yemeden çıkayım ben de... Daha duş alcam.. Eskiden olsa bi de sevişir öyle uyurdum ya, 3 ay sonrasına saklıyorum tüm enerjimi :)

İyi, napimmmm, bananee.. o bı yudumla gececek bısı olsa.. ekmege banarak ıcerdım annem.. gecelım bı mayvalamalarıı cicimm.. neahh.. yudummuşş :mymeka:

Hade optum.. Onur a cok selam.. ben yatar.

benim sat 8 kasim, ama oktor 12 kasim olarak aldi ilk muayenede, bebgin gelisimine gore, ben hala 8 kasim diye hesapliyorum ama dogum tarihi 14-15 agustos bana ve uniye gore, 19 agustos ozeldeki amcaya gore.. sezeryan olursak degisicek isler:l))
yok be tatlim son 1 ayda cok sey degistiii:)))incelik mincelik yok:))

selverrrr herkesler yazmış zaten çok muhabbet tez ayrılık getirirr bi an önce yoluna yordamına bak bu işinnn.anacım herkeste ayrı bi dert bende tam tersi ayrı gayrı olmaktan şikyetciyim ortası yok bu işin..ama iyikide ayrı gayrıyım şükürler olsun bu kadar mesafe varken bile tatile bile ortak olmaya kalkıyolar pehhh

Günaydın kızlar. Lohusa depresyonu diye bişi var, biliyorum. Peki hamile depresyonu diye bişi var mı?
ahh ahh olmamııı bunu en yoğun yaşayanda aranızda benim sanırım..sende artık anneni düşünme geçti gitti geride kaldı almanya iyi gelir belkide onaa bide fazla kalmasın??sen doğururmuşun annen yokken :1shok:
herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an......
gözünaydın canım çok sevindim rabbim bidaha sıkıntısı yaşatmasınn
adaşım saçlar harika olmuş renge bayıldım ben böyle bi renk yaptırsam tam çingene olurum heralde kara olduğumdan ama sende gayet orjin durmuşş
bu arada evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice nice yıllar birlikte olun inşallah
buluşmayıda netleştirelimm sanırım tarihye mutabıkız hepimiz??
selam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
.....
sedacım geçmiş olsun ağrıların için bebişinide kocaman bi maşallahh
sağol pinky tezesi..şu caprice otelden bahsetsene biraz..havuz deniz imkanlarından.
bencede şahini tercih et animasyon süper orda caprice çok kalabalık curcuna bi otel izmir düşünürsen tavsiye edebilceğim güzel sakin bi tatil köyü var tatlımmm hemde uygun fiyatlı sengözlerimebaksanab
GYPSM bu gorumcenin kocası yokmu allasen.. sen onlarla coluk cocuk nie kalabalık bi tatil yapasınki engelle ama tatlı sozle . kocana canım cicim yaparak engelle kuzum basını dinle dogum
canım görümcem müzmin bekarr 31 yaşında tipik bi hemşire evlenmemiş dğer iki görümcemde ortaokula gidiyoo benim eşimde tek erkek babada olmadığı için bizimki baba modeline girme çabasında sorunda bundan kaynaklanıyor hiçbirşey demiyorum susuyorum bakalım ne olucak ama birlikte gitmeye kalkarsak fena patlıcam hatta gitmem ve zehir ederim ona ve eşimde bilir ne kadar aksi olduğumu böyle konularda şimdilik susuyorum son ana kadar susucammmm..bu kadar istiyorsa alsın kardeşlerini gitsin..kısa ve öz ama bu adama noldu böyle ben bunu anlamıyorum :1no2:
Ha bacım.. bı kenara kayıver allanıseversen.. felki birbirimise yaslanırsak daha da rahat yıkanırıs.. bole bole gececek bu ıkı ay.. ha hemşire.. hade bi sırtımı ovalıyıver..
töbe töbee daha neler duyucam acabaaa
yanee kocalarınıza düşkün olmasanızzz başka şeyler düşüncemde neyseee naniknanik

geyiğin dibine vurulmuş ben kaçırdım yinee
zaten bu aralar absürt absürt meseleler yüzünden ya muhabbeti kaçırıyorum yada bu arada kıl kıl şikayetlerde bulunupp tadımı kaçırıyorum aynı şekilde sizinde kafayı ütülüyorummm

neyse bende yatayım barii rüyalarında bebişlerinizi görünnn

59 la hamile kaldimm, ama ahh ahh bi zmanlar 50-52 lerdeydim, evlilik hic yaramadii:lepi:

norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben

evrim en geç sen doğuracan kaliba da norayla ben tebişiriz..gerçi benim satım sizden daha önce 1 kasımda.sezo olursak bilemem ama.
offffffffff Nurdan sus klava: ben ozaman yüksek biyerden atliim - 21 kilo aldım 2.5 senede - evlendikten sonra
neyle besledi kocan seni yavru:1shok:
kıyamam ben sana ütüle sen bişe olmaz..ama muhabbeti de kaçırma..tatil işi seneye zaten..bu sene yok tatil matil..suda bir kramp giriyormuş kalıveriyormuşum ..allah korusun..hem para lazım para.
norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben

arkadaşlar sizin bu büyük hedefleriniz bana gerçekçi gelmiyor altını çiziyorum bana şu ana kadar 11 kilo aldım 55 ile bşaladım..ama sanki çok şişeceğim ve hep böyle kalacağım..pek de umrumda değil..oysa hayatımın çoook büyük bir kısmını 45-49 kilo arasında geçirdim..bir de hamilelik de hep yediğim şeyleri yiyip şiştim..böyle bir umutsuzluk oluştu..doğumdan sonra zayıflama işine girelim birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…