Su an 15. kıloya gırmek uzereyım.. gram gram gıdıyorum cok sukur.. ama elevıtı kullanırken allahh allahh.. kılo kılo cıktımm bırden.. 1 aydır kontrol altında kılom.. yıne de cok fazla.. bır ay boyunca eger almaya devam etseydım, ınan 17 lere cıkmıstı kılom.
:))) delüüü... valla delüsün sen :)
oo super, ben 16.8 de kaldim cok sukur bakalim 2 hafta olcak nerseyse oynamadii, acaba o hizli alimlar durdu mu kii??ki yememi degistirmedim hic..75.8 im keske 80 le bitirebilsemm...
nurdan sen kaç kiloydun önceden?
oo super, ben 16.8 de kaldim cok sukur bakalim 2 hafta olcak nerseyse oynamadii, acaba o hizli alimlar durdu mu kii??ki yememi degistirmedim hic..75.8 im keske 80 le bitirebilsemm...
aynı sen di mi? şutarafagitti
59 la hamile kaldimm, ama ahh ahh bi zmanlar 50-52 lerdeydim, evlilik hic yaramadii:lepi:
Evet yaa.. Bana da öyle diyolar. Neden bilmiyom, bana kalsa gayet mantıklı, aklı başında bi insanım. Neyim varmış ki benim deli olcak. Bence ben normalim, diğer insanlar deli :))
Ben 67 ile başlamıştım, 79 um. Hedefim en çok 83.. İnşallah! Siz sormadan söyliyim dedim...
Bi deee.. Evriiiiiiimmmm.. Bil bakalım Onur ne içiyo şu anda ve ben ondan bi yudum aldım ?? lülülülülülü
Senınle satımız aynı.. basladıgımız kılo da aynı idi.. oyle hatırlıyorum.. ama sen benden daha ınce gorunuyordun bunu da bılıyorum.. hala da olesındır.. bırak matematıgı, goruntuye bak derım :))
Sen,ben ve Dıdo.. aynı tarıhlıyıs.. bakalım kımın kuzusu önce dogacak.. zamanında ve yerınde dogsunlar ınsallah.
ahh ahh olmamııı bunu en yoğun yaşayanda aranızda benim sanırım..sende artık anneni düşünme geçti gitti geride kaldı almanya iyi gelir belkide onaa bide fazla kalmasın??sen doğururmuşun annen yokken :1shok:Günaydın kızlar. Lohusa depresyonu diye bişi var, biliyorum. Peki hamile depresyonu diye bişi var mı?
gözünaydın canım çok sevindim rabbim bidaha sıkıntısı yaşatmasınnherkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an......
adaşım saçlar harika olmuş renge bayıldım ben böyle bi renk yaptırsam tam çingene olurum heralde kara olduğumdan ama sende gayet orjin durmuşşselamlarrrrr
sedacım geçmiş olsun ağrıların için bebişinide kocaman bi maşallahhselam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
.....
bencede şahini tercih et animasyon süper orda caprice çok kalabalık curcuna bi otel izmir düşünürsen tavsiye edebilceğim güzel sakin bi tatil köyü var tatlımmm hemde uygun fiyatlı sengözlerimebaksanabsağol pinky tezesi..şu caprice otelden bahsetsene biraz..havuz deniz imkanlarından.
canım görümcem müzmin bekarr 31 yaşında tipik bi hemşire evlenmemiş dğer iki görümcemde ortaokula gidiyoo benim eşimde tek erkek babada olmadığı için bizimki baba modeline girme çabasında sorunda bundan kaynaklanıyor hiçbirşey demiyorum susuyorum bakalım ne olucak ama birlikte gitmeye kalkarsak fena patlıcam hatta gitmem ve zehir ederim ona ve eşimde bilir ne kadar aksi olduğumu böyle konularda şimdilik susuyorum son ana kadar susucammmm..bu kadar istiyorsa alsın kardeşlerini gitsin..kısa ve öz ama bu adama noldu böyle ben bunu anlamıyorum :1no2:GYPSM bu gorumcenin kocası yokmu allasen.. sen onlarla coluk cocuk nie kalabalık bi tatil yapasınki engelle ama tatlı sozle . kocana canım cicim yaparak engelle kuzum basını dinle dogum
töbe töbee daha neler duyucam acabaaaHa bacım.. bı kenara kayıver allanıseversen.. felki birbirimise yaslanırsak daha da rahat yıkanırıs.. bole bole gececek bu ıkı ay.. ha hemşire.. hade bi sırtımı ovalıyıver..
59 la hamile kaldimm, ama ahh ahh bi zmanlar 50-52 lerdeydim, evlilik hic yaramadii:lepi:
evrim en geç sen doğuracan kaliba da norayla ben tebişiriz..gerçi benim satım sizden daha önce 1 kasımda.sezo olursak bilemem ama.Senınle satımız aynı.. basladıgımız kılo da aynı idi.. oyle hatırlıyorum.. ama sen benden daha ınce gorunuyordun bunu da bılıyorum.. hala da olesındır.. bırak matematıgı, goruntuye bak derım :))
Sen,ben ve Dıdo.. aynı tarıhlıyıs.. bakalım kımın kuzusu önce dogacak.. zamanında ve yerınde dogsunlar ınsallah.
neyle besledi kocan seni yavru:1shok:offffffffff Nurdan susklava: ben ozaman yüksek biyerden atliim - 21 kilo aldım 2.5 senede - evlendikten sonra
kıyamam ben sana ütüle sen bişe olmaz..ama muhabbeti de kaçırma..tatil işi seneye zaten..bu sene yok tatil matil..suda bir kramp giriyormuş kalıveriyormuşum ..allah korusun..hem para lazım para.geyiğin dibine vurulmuş ben kaçırdım yinee
zaten bu aralar absürt absürt meseleler yüzünden ya muhabbeti kaçırıyorum yada bu arada kıl kıl şikayetlerde bulunupp tadımı kaçırıyorum aynı şekilde sizinde kafayı ütülüyorummm
neyse bende yatayım barii rüyalarında bebişlerinizi görünnn
norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?