2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

FASULYEKO
ciğer gelişimi 35. haftada tamamlanıyomuş canım 35.ten sonrasında korkma artık demişti drumuz

sağollll daha en az 5 hafta süper bakmalıyım kızıma yani Allah bebeşlerimize sağlık sıhhat bize de kolay ve zamanında doğumlar versin

Kuşadası çok güzel biz 2 yıl önce bir tatil köyüne gitmiştik eşimle pine bay holiday resort memnunda kalmıştık
aman açık büfelere dikkat hamileyken aralarda da bir sürü ıvır zıvır oyy oyyy

inşallah kopmayız yerimseniben

Hatıracım..ben doğan kuaföre giderim yıllardır..ağda hariç herşey..ordaki kızı da çok severim işinin ehli ama yıllardır tanıyınca utandım açıkcası..gel alalım diyo sürekli ama ben sallıyorum utancımdan..

kardeşim hüsnü yüksel'e gidiyodu..ben de oraya gittim ilk defa, normalde kendim hallediyorum işimi..ama ordaki kız çok tatlı, çok beğendim açıkcası..10 dk.sürdü bikini bölgesi..daha kısa sürebilirdi aslında ama hassaslaştık ya biraz ondan ara ara bekledi..tavsiye ederim sana da..doğuma kadar ona gidicem..

Oku oku.. bıtıremedım yaf benneyaptımki

Yafrum, ben gezınmıstım, bulamamıstım.. kıpada da bıtmıstı.. bende evde bır yumusak tülüm vardı.. kendıme yaptım.. :))

onları ince nylon corabın icine koy oyle yıka sutyen yıkar gibi. penti coraplar var ya o tarz kadın corabına koy at makinaya hicte bisey olmaz canım

Sahane fıkır :)) helal.

Allaammm .. sızde motor mu var?? Esın mı kullanıyor.. nedır? chopper mı?? makıne nası?? anlatsana bıras..

çekmedim çok özür ..ama al sana mothercare in sitesinden aynını buldum..

Swimming Hippo cuddle 'n' dry hooded towel : mothercare

Ya ben bunun ustune bısı dıycem.. mothercare ın bu havlularını Hatay pazarında mothercare posetınden cıkarıp 5 tlsına satıyorlardı.. resmen dıbım dusmustu gorunce.. ben ıkı tane daha onceden aldıgım ıcın.. onu da almadım artık.. ama ıcım gıttı.

Bende şimdi adem kaföre sordum 20 lira dedi yuh dedim tabi yüzüne değil adamın orda acep ne kadar?

aynen canım sanki bendede tırnaklıyomuş gb oluyo arada hatta gecenlerde ben her yerimden accaip gıdık alırım eşimde yatakta beni gıdıklıyodu gldüm güldüm yapma bak bi ters hareket yapcam gıdıklama beni die bağırdım..sonra eşim durdu karnımın içi gıdıklanmaya başladı hemde nasıl hemen öğrendi babasından oda beni gıdıklamayı cok duygulandım

ben de kahroldum ya görünce..4,5 lira burda biyerde..amblemi bile var..ama aldım 2 tane daha...bu kazığı hayatta unutmam (

Bende şimdi adem kaföre sordum 20 lira dedi yuh dedim tabi yüzüne değil adamın orda acep ne kadar?

hüsnü yüksel de 15 lira canım..

dido'mmm saolasın kuzu..siz de güle güle kullanın cicinizi..

başla bi an önceee çok zevklii sağolasınnn
bugün ne kadar su içtin söle bakim

2. 0,5 lik pet yarıda - ama ben bugün öğlen sıcağında 13.30 da bakaya gittim ve dönüşte fenalık geçiriyodum gelir gelmez 1 peti devirdim bir nefeste :) günde 1-2 defa öyle dışarı çıksam kurbağ olurum dönüşte

kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]

çok şeker bu ya :) güle güle kullanın - insanın çocuk olası geliyo

ben de kahroldum ya görünce..4,5 lira burda biyerde..amblemi bile var..ama aldım 2 tane daha...bu kazığı hayatta unutmam (
hüsnü yüksel de 15 lira canım..

Sağol canımcım bende oraya gidiyim inşallah bende memnun kalırım.

Dide sizde cicinizi iyi günlerde kullanın.

aaa ikimizin günü aynıymışşşş ne güzeell benim dr.um temmuzda her an olablir dedi
biz şimdi 8 aylıkmıyız ne oluyo

evet canım benim sat 1 kasım ve dogum 8 agustos gorunuyo yani 8-15 agustos net nrmal dogum olarak .

semall izmirde bisuru arkadas var bu topikten onlarla gorusebilirsin nie kendini yanlız hissediosun hepside cok sekerler

arada camı acarsın havalanır oda hicte bisey olmaz canım sen korkma

ben kopcagımızı dusunmuyorum cunku evde hepimizin neti var bebek uyuyunca 10 dk bile giremiycekmiyiz yani onada yuh derim okadarda mesgul olunabilcegini sanmıyorum vede kopmak istemiorum tabiki fireler olabilir ama ben baska topiklerede bakıorum hicbiri bizim gibi deil biz canciger yekyurek olmusuz resmen hihoyyyt

Allaammm .. sızde motor mu var?? Esın mı kullanıyor.. nedır? chopper mı?? makıne nası?? anlatsana bıras..
.

anacım cok ilgini çekti galıba atla arkama gesdırıyım senı koçişte honda var cross motoru :)).gecensene benıde zorla bındırdı aslında zevklı ama insan yınede korkuyo.kask bıle aldı.bizimki pek meraklı herseye,önce dalcam dedı dalgıc malzemeleri aldı ve tabı koca bı tekne,hem ticaret hem zevk için.tabı ticaretını nekadar yaptı orası tartısılır kaydirigubbakcemile3 bide arabamız var,yanı bı hava kaldı artık onuda alırız havada karada denızde tam gaz gideriz artıkkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-2.html
eski topik yeni bi yer diil
20 sinde ben yokumm kambersiz düğün olurmu hiççç zemuszemus

oh gelmişsin vede iyisin canım ya çok merak ettik bebişine maşallah gezmiş stres atmışsın oda çok güzel seni merak ettiğim için girdim yoksa misafirim geldi sonra görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…