FASULYEKO
ciğer gelişimi 35. haftada tamamlanıyomuş canım 35.ten sonrasında korkma artık demişti drumuz
tatlım benim zeki kocaya kallsa gidelim diyo ben nasıl dayanim o yolaa en uzak kuşadası olur alanya uzak kalıyo çok ama seneye gelirsem buluşuruz
uzun yıllar kopmayız dimi kızlar???
birden duygusallaştım kopmayalım hiç yaa ben çok seviyorum sizi amaaa :1no2:
çekmedim çok özür..ama al sana mothercare in sitesinden aynını buldum..
Swimming Hippo cuddle 'n' dry hooded towel : mothercare
günaydın kızlarr
bi fikir istiyorum sizden şimdi ben bebişmin cicileri yıkıyacağım ama minik çoraplar felanda var onları nasıl yıkyacağım evrim bi poşet almıştı sanırım onlar için bende yok ondan acaba birşeyemi sarsam nasıl yapmsakineee gülistanımmmm sen naptın??
onları ince nylon corabın icine koy oyle yıka sutyen yıkar gibi. penti coraplar var ya o tarz kadın corabına koy at makinaya hicte bisey olmaz canım
anacım yokmu evınızde tül parcası.dikiverın 3 kenarını agzınada bı büzgü alın size bebek kıyafetlerı için file.ben tülle evde yapıcaktım ama kocıs kendıne,motoru için dizlik vs almıs onlar file içindeydı onu kullancam.agzındada büzgüsü var kaydirigubbakcemile2
çekmedim çok özür..ama al sana mothercare in sitesinden aynını buldum..
Swimming Hippo cuddle 'n' dry hooded towel : mothercare
Hatıracım..ben doğan kuaföre giderim yıllardır..ağda hariç herşey..ordaki kızı da çok severim işinin ehli ama yıllardır tanıyınca utandım açıkcası..gel alalım diyo sürekli ama ben sallıyorum utancımdan..
kardeşim hüsnü yüksel'e gidiyodu..ben de oraya gittim ilk defa, normalde kendim hallediyorum işimi..ama ordaki kız çok tatlı, çok beğendim açıkcası..10 dk.sürdü bikini bölgesi..daha kısa sürebilirdi aslında ama hassaslaştık ya biraz ondan ara ara bekledi..tavsiye ederim sana da..doğuma kadar ona gidicem..
ya bebeğimin hareketlerinde değişiklir var sizdede oluyormu artık sanırım parmaklarını falanda hissediyorum değişik bir dokunuşlar oluyor minik minik sanki parmağı yada ayakları ne bilim içim gidiyor çok hoşuma gidiyor rabbim ayırmasın.....
Oku oku.. bıtıremedım yaf benneyaptımki
Ya ben bunun ustune bısı dıycem.. mothercare ın bu havlularını Hatay pazarında mothercare posetınden cıkarıp 5 tlsına satıyorlardı.. resmen dıbım dusmustu gorunce.. ben ıkı tane daha onceden aldıgım ıcın.. onu da almadım artık.. ama ıcım gıttı.
Bende şimdi adem kaföre sordum 20 lira dedi yuh dedim tabi yüzüne değil adamın orda acep ne kadar?
başla bi an önceee çok zevklii sağolasınnn
bugün ne kadar su içtin söle bakim
kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]
ben de kahroldum ya görünce..4,5 lira burda biyerde..amblemi bile var..ama aldım 2 tane daha...bu kazığı hayatta unutmam(
hüsnü yüksel de 15 lira canım..
aaa ikimizin günü aynıymışşşş ne güzeell benim dr.um temmuzda her an olablir dedi
biz şimdi 8 aylıkmıyız ne oluyo
arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. içim o kadar rahatladı ki..bu hamilelik insanı fazlasıyla pimpirikli ve duygusal yapıyo. yaşadığım şehirde hiç tanıdığım yok. durumu anlatıp moral alabileceğim arkadaşımda yok. bana cvp verdğiniz için tekrar teşekkür ederim:)))
minik kelebek canım çok teşekkür ederim ilgin için.... kızımda bende iyiyiz çok şükür....
ya benim epeydir kafama takılan birşey var hepinize sormak istiyorum.... benim odamda fotokopi makinesi var ve ben gün boyu bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum acaba bunun bebeğime bir zararı olurmu ki aklıma geliyor arada tedirgin oluyorum ama benden başka bu işi yapacak kimse yok mecbur odada tek başınayım ve ben yapıyorum hem bilgisayar başında işlerim oluyor ve fotokopiylede haşır neşirim malesef... dr. sordum bir sorun olmaz dedi ve netteki soru cevap şeklinde yanıtlayan kadın doğumcuya sordum kokusuna maruz kalma dedi ama imkansız kokusuna maruz kalmamak az çok bilirsiniz belli bir çekimden sonra makine ısınıyor ve ister istemez bir koku oluyor..... bir bilginiz var bu konu hakkında....
tatlım benim zeki kocaya kallsa gidelim diyo ben nasıl dayanim o yolaa en uzak kuşadası olur alanya uzak kalıyo çok ama seneye gelirsem buluşuruz
uzun yıllar kopmayız dimi kızlar???
birden duygusallaştım kopmayalım hiç yaa ben çok seviyorum sizi amaaa :1no2:
Allaammm .. sızde motor mu var?? Esın mı kullanıyor.. nedır? chopper mı?? makıne nası?? anlatsana bıras..
.
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-2.htmlkızlar, ben de varım buluşamaya. buluşma topiğini henüz görmedim duymadım bilmiyorum ama bana heryer uyar. 20 haziran daha çok uyar. ama 27 si yapalım diyorsanız onu da ayarlamaya çalışırım. bostancı sahilde kahvaltı süper olur. avrupa yakası da rahatlıkla geçer hem ido ile.
selam arkadaşlar,
geçmişi okumadan yazmaya başlayayım dedim ama daha bu sayfanın başından anladığım kadarıyla merak etmişsiniz beni. kusura bakmayın, gerçekten, giremedim bir türlü... şimdi bebekten haberler...
cuma akşam doktordaydık. tahmin ettiğim gibi bebeğim 1.700gr olmuş. cimcimem benim. çok şirindi. veeeee en önemlisi nihayet başaşağı dönmüş. yani diğer faktörler de normal çıkarsa normal doğum yapabileceğim. çok sevindim. utanmadan sordum doktoruma; "cem bey, normal doğumda nasılsınızdır? güvenir misiniz kendinize? tecrübeniz nasıl? çok normal doğum yaptırdınız mı?" diye. ben bunları sorarken eşim benden utanıyor tabi... adam da anlayışla karşıladı benim endişemi. açıklama getirdim zaten dedim "artık doktorların sezeryan tecrübesi süper, hepsi mükemmel sezeryan yapıyor ama normal doğum konusunda çok tecrübe sahibi olamıyorlar genelde herkes sezeryan olduğu için". o da "endişe etmeyin, çok normal doğum yaptırdım." dedi. sonra "eşiniz nasıl doğum yaptı" dedim. o da "sezeryan" dedi. e peki neden diye sordum. "cesaret edemedi, yoksa ben normal doğum taraftarıyımdır, ama hamilenin de bunu istiyor olması gerek" dedi. yani adam hiçbirşeye zorlamıyor. sadece uyardı beni normal doğumun zorlukları ile ilgili. bakalım, çatı muayenesi filan da olumlu çıkarsa ve herşey yolunda giderse avaz avaz bağıracağım günü heyecanla bekliyorum. doktora dedim "sakın bu kadar istekliyim diye sanmayın ki korkmuyorum, ortalığı birbirine bile katabilirim , hatta ağrılar bastırınca vazgeçip sezeryan olmak istiyorum diye basbasbağırabilirim, ama siz bana bakmayın., devam edin, bağıra çağıra doğurayım"
eeee şimdi de biraz geçmişe bakıp görelim kimlerde ne havadisler varmış?
merak edilmek acayip bir haz veriyor insana. çok sağolun arkadaşlar. gerçekten çok tatlısınız. ama son zamanlarda zaten sık giremediğim için iki gün girmedim diye merak edeceğiniz aklıma gelmemişti. oysa doktor kontrolüm vardı, düşünmeliydim merak edebileceğinizi. kusura bakmayın gerçekten.
telefonum kapalı değildi de artık şarj etmeyi filan çok ihmal eder oldum. bi de dün trekking için yuvacık barajına gitmiştik grup olarak. ben yürüyüş yapmadım tabi, ama dağbaşı oarası tel çekmiyor. iki hamileydik, diğer arkadaş iki hafta sonra doğum yapacak. biz ikimiz dereye şezlong atıp ayaklarımızı suya salladık. çok iyi geldi. mayalı hamur gibi kabarmıştı ayaklarım soğuk suda indi şişi. bu arada trekkinge gelen grup "kadıköy şifa hastanesi" nin kadın doğum hemşireleri, ebeler, bebek yoğun bakım hemşireleri, yoğun bakım doktoru filan gibi tam da bize hitabeden bir gruptu. bayan ağırlıklıydı. diğer arkadaş kadıköy şifada doğum yapacak. eşi de doktorlara ilaç firmalarına filan eğitim seminer düzenleyen biri. işi hep doktorlarla filan yani. işte o organize etmiş, almış bir sürü hemşireyi ebeyi yürüyüşe getirmiş. 4ü profesyonel (eşim dahil) gerisi acemi bir grup olarak yürüyüş yaptılar. oracıkta doğurmaya kalksa arkdaş doktorumuzdan hemşiremize herşeyimiz tamamdı yani. 20 kadar hemşire ve ebeyi birarada bi düşünün. hatta doktor bebek yoğunbakım doktoruydu ya ona sordum "kaçıncı haftadan sonra yaşama şansı çok yüksek oluyor" diye, biliyorum oysa... o da "hiç belli olmuyor, en son 580gr doğan bir bebeği yaşattık ve taburcu ettik. ama bazen normal zamanında doğan bebeğin bile yaşayamadığı oluyor" dedi. ama genelde yaşatma konusunda tıp çok ilerlemiş. çok çok iyilermiş. kendilerine çok güveniyorlardı. o yüzden hiçbirimiz artık korkmayalım arkdaşalr, 580gr lık bebek bile yaşadıktan sonra.... yeter ki kısmet olsun....
petrikle telkırmayı merak ediorum haberiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?