2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aftabru, babymom, eeylem2007, gypsyesra, jenny_sh, kacakkedi, kayra42, minik_kelebek+, misspiggy115, sakaleynmaster

ses verin kızlarrrrrr :teytey:

babymom sağol canım ama yiyemiyorum.sabah kahvaltı yaptım şimdi bir bardak süt içtim.allahım deli olacam ya...

nazancım
keşke kocama olan aşkımdan yiyemesem.tartışmaya başladık bu yemek yüzünden ne pişirse yemicem diyorum kızıyor.sadece su süt yoğurt.o kadar...

aftabru, babymom, eeylem2007, gypsyesra, jenny_sh, kacakkedi, kayra42, minik_kelebek+, misspiggy115, sakaleynmaster

ses verin kızlarrrrrr :teytey:

laelaelaelaelae:sm_cool:

keşke kocama olan aşkımdan yiyemesem.tartışmaya başladık bu yemek yüzünden ne pişirse yemicem diyorum kızıyor.sadece su süt yoğurt.o kadar...

Son zamanlarda mı böylesin kayra, üzüldüm valla. Zorlasan kendini dr una da söyledin mi bi hal çaresi yokmuymuş?

bugun hava soguk burda ondan kıs yemegi yaptım. kurufasulye pilav mercimek corbası salata yogurt bugunku menu :)

hemde zaten bebisler icin haftadabir kurufasulye ve barbunya veya yesilercimek yenilmeli bakliyat yani

hııımmmmmmmm senin menü cok güzelmişşşş yaaaa yakında değilsinki teeeeeee nerelerdesinnn....

ben zorla yemek yaptım bugün zeytinyaglı taze fasulye pilav dünden patlıcan oturtması vardı ve cacık salata yapıcammm

petrikle telkırmayı merak ediorum haberiniz varmı

Telkırmaya ben dün özelden mesaj attım son giriş tarihide 1 gün öncesi gözüküyodu bi geldiğinde ses ver , erak ediyo herkes yazmıştım.

bugun hava soguk burda ondan kıs yemegi yaptım. kurufasulye pilav mercimek corbası salata yogurt bugunku menu :)

hemde zaten bebisler icin haftadabir kurufasulye ve barbunya veya yesilercimek yenilmeli bakliyat yani

Menününde maşallahı var ellerine sağlık, afiyet olsun.

baby petrik işten çıkacağı için yerine başka kişi gelmiş ona öğretiyo işi yanında yani ..müsait olamıyo siteye girmek için..

ne yemek yaptınızzzzz bakalımmm karnım acıktı eşim gelsede yesekkk
tazefasulyeeee vazgeçilmezimmm 10 gün de bi yemezsem olmass yanında pilav ve salataaa

ayy kulağa güzel geliyooo bende suya koayayım bu geceden kuruyu canım çektii cacık için salatalık oyok evde pazara çıkınca artıkınn
pide nesrini senmi sormuştn tatlım msnde merak etme yoğun sanırım giremiyo
ama ayça kayıplarda

ben yavastan kalkıp slatamı yapayım masamı hazırlayayım eşim gelince hemen yemeğe oturalımmm çok acııkkkktıım artıkkk öptük sizi

nazancım

canım balık hapı kullansan.bazı doktorlar hamılelıkle verıyo hemde fena iştah acan bı ilaç.doktoruna telefonla bı sor al derse alıver eczaneden bı paket

slm kızlar eve yeni geldim geçmişi okumadım ilk aklıma gelen nazandan haber varmı????

gülistanım hoşgeldinn nazan hn iyiymiş gayet ee gezmelere bilem gitmişşş nazımızda iyii pozisyonu almış geriye sadece nazancımızın doğum avazları kalmış
sen halledebildinmi bütün işlerini?nasıl geçtii börek güzel oldmumu canım börek istedi

gypsm esram okudum şeker geçmişi..

nazancım yahu meraklanmıştık ama şükür iyisin maşallah naz kızımızda kafa üstü dönmüş dmeek gözun aydın...kilosunuda iyi tahmin etmişsin... ayrıca fasülyeko meltemin begendiği set için yaptıgın yorumda çatladım gülmekden nerdeyse dövcekmisin kızı....

gypsm esram geldim işlerim bitti ohh börek çok güzel olmuştu 50 kişi vardı belki herkeşler sordu kim yapmış bunu diye bende hiiç sevmem öle ben yaptım demeyi ama ev sahibi saolsun benm yaptıgımı söyledi millet bide böle şokk aaaaaa te sen bu 2 canınla ugraştın okadar gibi gibi..neyhse herkeşler begendi.. gitmeden kuaföre ugradım saçlarımı kestirdim ucundaki tüm kzıllar gitti meger kendi orjinal saç rengimçok güzelmiş... saolsun kız bide guzeeeeeel fön çekti öle işte süslü bi gun geçirdim kendimi çok begendim..
eşimin halalarına falan benzemdim yani...kaydirigubbakcemile3
kezban halimden kurtuldum. bu akşam tahrik gucu yuksek bi kıyafet giyerdim ama olmaz.. malum dun pazardı... neyhsem işte öleeyani...
eve geldim pazar çıktık kayınvalidemle bezelye aldık dolaba koymak için.. normalde pazra çıkmıyorum bu halimle eşim alır ama herkes çok begenmiş bezelyeyi bizde gidip aldık şimdi yemek yaptım pişiyor..
yalancı türlü dediğimiz içinde et olmayan ondan yaptım. hergun et yemek olmaz diye.yanınada makarna...bide çoban salata ..ama yarınki menum belli bu akşam kuru ıslatcam..pilav ve cacaık tabikim.:) ayhh yorgunum ya ayaklarım agrıyoo..

gypsm esram tatil sorunu çözulmüş sanırım çok geçmişe dönemedim ama kızlar sana tebrik yazınca anladım ..hadi gözun aydın kuuzuu pardon sen kuzulukdan çıkmıştın.. tosunn:)
seviom kız seni...

Selam kızlar,
Geçmişinizi okumak ancak bitti o da onar yirmişer sayfa atlaya atlaya.
Gördüğüm kadarıyla herkesin doktor kontrolleri iyi gidiyor. BURKO, sendin değil mi 100 lükü tekrar yaptıracak olan. ınşallah bişi çıkmaz canım.
Bebişlerin eşyaları yavaş yavaş tamamlanmış yıkanmaya başlanmış.
Ayyy neyse ki ben doktorun korkutmasıyla hepsini yapmışım, şu an ufak tefek eksikler var onları nasıl yapacam diye gözümde büyüyor.
Burası hem çok sıcak hem de tüm gün kalbim çok çarpıyor.
Bir tek büyük iş olarak bebek şekerimi kendim yapmak istiyordum, ama nasıl olacak bilemiyorum.
Tüm gün klimada yatmaktan başka bişi yapmıyorum artık. Bazen de kociş hava aldırıyor arabayla o kadar.

Benden haberler de bu kadar, çarşamba doktora gideceğiz, inşallah bebişimin gelişimi iyi çıkar, çünkü bu ara rahatsız olunca ekstradan kalp ilacı almak zorunda kaldım. O da bebişimin gelişimini etkiliyordu.

Bu arada PETRıK i merak edenler olmuş. Sanırım iyidir çünkü iki gin önce bana askıları nasıl süslediğimi sormuş. Belki de bebişin hazırlıklarıyla uğraşıyordur.

KAYRA,
Canım sen neden yemek yiyemiyorsun. Benim de iştahım hiç bir zaman bir hamilenin iştahı gibi açılmadı ama mecbur diyette ne varsa yemeye çalışıyorum. Herşey bebişlerimiz için zorla biraz kendini...
Yemeyi zevkli hale getirmeye çalış. Sanırım sende şeker yoktu. Bizim gibi de değilsin yani, canın ne istiyorsa onu ye en azından. Şöööööyyyle gönlünü gezdir, bak ne güzel kociş de yapıyormuş ne istersen. Daha ne istiyorsun. Bu zamanları bi daha bulamayabilirsin, benden söylemesi canım. :))

babymom sağol canım ama yiyemiyorum.sabah kahvaltı yaptım şimdi bir bardak süt içtim.allahım deli olacam ya...

bi ara bende deoldu iştah kaybı akşama kadar aç gezsem aramıyordum öyle halsizlik yorgunlukta yoktu ama arada süt içtim bebişin o ayki gelişimi çok iyi çıktıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…