aftabru, babymom, eeylem2007, gypsyesra, jenny_sh, kacakkedi, kayra42, minik_kelebek+, misspiggy115, sakaleynmaster
ses verin kızlarrrrrr :teytey:
keşke kocama olan aşkımdan yiyemesem.tartışmaya başladık bu yemek yüzünden ne pişirse yemicem diyorum kızıyor.sadece su süt yoğurt.o kadar...
petrikle telkırmayı merak ediorum haberiniz varmı
bugun hava soguk burda ondan kıs yemegi yaptım. kurufasulye pilav mercimek corbası salata yogurt bugunku menu :)
hemde zaten bebisler icin haftadabir kurufasulye ve barbunya veya yesilercimek yenilmeli bakliyat yani
tazefasulyeeee vazgeçilmezimmm 10 gün de bi yemezsem olmass yanında pilav ve salataaane yemek yaptınızzzzz bakalımmm karnım acıktı eşim gelsede yesekkk
ayy kulağa güzel geliyooo bende suya koayayım bu geceden kuruyu canım çektii cacık için salatalık oyok evde pazara çıkınca artıkınnbugun hava soguk burda ondan kıs yemegi yaptım. kurufasulye pilav mercimek corbası salata yogurt bugunku menu :)
hemde zaten bebisler icin haftadabir kurufasulye ve barbunya veya yesilercimek yenilmeli bakliyat yani
nazancım
keşke kocama olan aşkımdan yiyemesem.tartışmaya başladık bu yemek yüzünden ne pişirse yemicem diyorum kızıyor.sadece su süt yoğurt.o kadar...
babymom sağol canım ama yiyemiyorum.sabah kahvaltı yaptım şimdi bir bardak süt içtim.allahım deli olacam ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?