canım balık hapı kullansan.bazı doktorlar hamılelıkle verıyo hemde fena iştah acan bı ilaç.doktoruna telefonla bı sor al derse alıver eczaneden bı paket
GYPSYESRAM,
Tatil işin ayarlanmış diye duydum. Yolculuk nereye karar kıldınız canım?
Anlaşıldı, sizinle konuşmak için sbah girmek lazım ama benim de o saatlerde çok kalbim çarpıyor. Bilg.ı bile açamıyorum malesef.
Neyse arkadaşlar ben de çıkıyorum artık. Sonra görüşürüz artıkın.
Kendinize iyi bakın güzel anneler...
ya bebişlerin dogmasını nie bekliozki yapalım...yaparım ben börek çörek farketmes... bayramlarda su böreğini ben yaparım kayınvalidememonlar arnavut böreğinden başka börek bilmeslerde..hehheee... bu arada ben senden kısır değilde kuru patlıcan dolması isterim bananeeee.gülsitanımmmm tosununda seni çok seviyooo ne hatunsun yaa benim performans düşmek üzere valla ama sen tam gaz devam amann nazar değmesinnn
haftaya tatile gidince açılırım heraldeee
şu bebişler doğsun accık büüsün serpilsin banada börek yaparmsın bende kısır yaparım şöle tam antep usulu antep biberi salçası felann off yemede yanında yatt nurdannn duymasınnn şakkıdı
tatlım %80 kuşadası %20 izmir bu akşam ayırtıcaz yeri aksilik olmazsa
çok sıcak oralar dimii Allah yardımcın olsun yaa bende öldüm bugün sıcaktannn offf zor işimizzz çok zorrr
gülsitanımmmm tosununda seni çok seviyooo ne hatunsun yaa benim performans düşmek üzere valla ama sen tam gaz devam amann nazar değmesinnn
haftaya tatile gidince açılırım heraldeee
şu bebişler doğsun accık büüsün serpilsin banada börek yaparmsın bende kısır yaparım şöle tam antep usulu antep biberi salçası felann off yemede yanında yatt nurdannn duymasınnn şakkıdı
geyiğin dibine vurulmuş ben kaçırdım yinee
zaten bu aralar absürt absürt meseleler yüzünden ya muhabbeti kaçırıyorum yada bu arada kıl kıl şikayetlerde bulunupp tadımı kaçırıyorum aynı şekilde sizinde kafayı ütülüyorummm
norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben
tazefasulye yazacaktım sana unuttum saclarını halaya benzettin ya fondendir o diycektim ama ben demeye kalmadan zaten yıkanıp toplanıp cici kız olunmus :)
herkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı((
yazdıklarınızı okuyorum ama uyuzluk var bugün ben bi cvp yazamıyorum yaaaaa
kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]
aynen canım sanki bendede tırnaklıyomuş gb oluyo arada hatta gecenlerde ben her yerimden accaip gıdık alırım eşimde yatakta beni gıdıklıyodu gldüm güldüm yapma bak bi ters hareket yapcam gıdıklama beni die bağırdım..sonra eşim durdu karnımın içi gıdıklanmaya başladı hemde nasıl hemen öğrendi babasından oda beni gıdıklamayı cok duygulandım
ne yemek yaptınızzzzz bakalımmm karnım acıktı eşim gelsede yesekkk
ohh bende dondurmamı yedım:icecream: acayıp mutlu oldum.nası bişe bu yaa doyamıyorum tadınaaaa.
Selam dostlar..
Özdilek e gıttık geldık aksam uzeri.. kaz tüyü yorganını da aldım Kuzey ın.. o da bıttı şükür.. iki tane daha nevresım takımı alsam sahane olacak.. ıkı tane almıstım onceden.. O Hatay pazarında gorduklerıme resmen dibim düştü.. sanırım onlardan alacagım.. mothercare ve pier cardın markaların neresımlerı vardı.
Bır de sıcak.. hava cok sıcak.. ev cok sıcak.. bırden bu kadar sıcak çöker mı yaaa :1shok:
Yaa, kızlar doktor bana "1 ay sonraya randevu al" demişti. 7 Temmuz'a alabildim. Daha erken yokmuş, çünkü doktorum izin kullanacakmış. Tam 5 hafta boyunca doktorumu görmemiş olacağım. Adama gittiğimde 34 hafta bitmiş olacak.. EVRİM "doğuma gidersin artık" diyor :))) doktoru aradım, bişi olursa arada gelirsin, dedi. Çok rahat adam yaf.. Hadi bakalım...
anacım cok ilgini çekti galıba atla arkama gesdırıyım senıkoçişte honda var cross motoru :)).gecensene benıde zorla bındırdı aslında zevklı ama insan yınede korkuyo.kask bıle aldı.bizimki pek meraklı herseye,önce dalcam dedı dalgıc malzemeleri aldı ve tabı koca bı tekne,hem ticaret hem zevk için.tabı ticaretını nekadar yaptı orası tartısılır kaydirigubbakcemile3 bide arabamız var,yanı bı hava kaldı artık onuda alırız havada karada denızde tam gaz gideriz artıkkaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın canım - hani sen bitirmiştin alışverişi :))) hep bişiler çıkıyo dimi daha almak istediğimiz
sıcaklar çok fena bastırdı bugün - ben 15 dakka çıkrım 3 saat bunalımdaydım ondan sonra -dışarda işlerimizi erken erken bitirmek lazım bundan sonra ve gün içinde hiç çıkmamak - aman dikkat et sende
Canım sorun görmemişse 1 ay sonra gel demesi normal :) bende hala ayda 1 gidiyorum
Direk doğuma gidersin nolcak :ecrin_bebek: hehe yeter ki problem olmasın - aman ben doktoru görmeye pek meraklı değilim yeter ki herşey yolunda gitsin :))
Ahh ahh.. tam bır motor hastasına soylenecek soz mu??? Ben chopper lara düşkünüm.. sende bır ruzgarı iliklerinde hiissetsen eminim,bır daha kanından cıkmaz :))).
kuzum ya chopperlerde hasta olunmıycak gıbi degılkı anacım.süper yanı bende severım motorla gesmeyı dedıgım gıbı gecen sene gesdık baya hatta banada aldım kask ama cross motorlarını bılırsın daga tırmanmalık dereden tepeden gecmelık.her motor gesmesınde koçişin eve nasıl geldıgını görsen üstü başı çamur içinde.dereye girerler patıka yollara cıkarlar vs.
Evet Canan, haklısn aslında ama.. Ne bileyim, inşallah her şey yolunda gider de, gerek kalmaz dediğin gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?