2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yaaaa ben de hep bööööle oluyorum, geçmişi okuyorum okuyorum tüm gün o da atlaya atlaya. Tam size ulaşıyoırum, biraz bişiler yazayım diyorum. Ya herkes çıkmış oluyor, ya yemeğe gidiyor, ya da olanlar da benim gibi geçmiş okumaya başlıyor sanırsam.

BAKKKKIIIINNNN CEVAP VEREN YOKSA BEN DE ÇIKACAĞIM:
ZATEN VıTAMıN ıLACIMI ıÇMEYE KALKMAM LAZIM SıZE ULAŞMAK ıÇıN ERTELEDıM DE ERTELEDıM...

canım balık hapı kullansan.bazı doktorlar hamılelıkle verıyo hemde fena iştah acan bı ilaç.doktoruna telefonla bı sor al derse alıver eczaneden bı paket

ben hem elevit hemde balık yağı hapı kullanıyorum ama iştah hiç yok bir iki gün iyi oluyor sonra hiç canım bişey çekmiyorda istemiyorda mesela ben dondurma hastasıyımdır bu gün canım sıkkın keyif yapayım diye en sevdiğim dondoyu aldım zor yedim ya midem kalktı bu günlerde bende bulantıda var anlamadımki

Anlaşıldı, sizinle konuşmak için sbah girmek lazım ama benim de o saatlerde çok kalbim çarpıyor. Bilg.ı bile açamıyorum malesef.
Neyse arkadaşlar ben de çıkıyorum artık. Sonra görüşürüz artıkın.
Kendinize iyi bakın güzel anneler...

GYPSYESRAM,
Tatil işin ayarlanmış diye duydum. Yolculuk nereye karar kıldınız canım?

tatlım %80 kuşadası %20 izmir bu akşam ayırtıcaz yeri aksilik olmazsa
çok sıcak oralar dimii Allah yardımcın olsun yaa bende öldüm bugün sıcaktannn offf zor işimizzz çok zorrr

gülsitanımmmm tosununda seni çok seviyooo ne hatunsun yaa benim performans düşmek üzere valla ama sen tam gaz devam amann nazar değmesinnn
haftaya tatile gidince açılırım heraldeee
şu bebişler doğsun accık büüsün serpilsin banada börek yaparmsın bende kısır yaparım şöle tam antep usulu antep biberi salçası felann off yemede yanında yatt nurdannn duymasınnn şakkıdı

canım yaa hayırlısı ile şu bebişleri doğursaydık sizin sıkıntı bizlerden daha çok evrişimin ve seninn sabırr canımm sen izindesin sanırım artık?

ya bebişlerin dogmasını nie bekliozki yapalım...yaparım ben börek çörek farketmes... bayramlarda su böreğini ben yaparım kayınvalidememonlar arnavut böreğinden başka börek bilmeslerde..hehheee... bu arada ben senden kısır değilde kuru patlıcan dolması isterim bananeeee.
hatta istanbul buluşmasında piknik gibi yapalım herkeşler bişiiler yapıpgetirsin valla süper olurrrr...benden su böreğiiiiiiicokacimcoook:dance::teyteypuyorumnanaktan

Tatlım şu kuşadasını konuşmuşunuz epey bugün - bana bi yer önerin ya tatil için - çok temiz olsun - iyi bilirsiniz siz oralarını - bizim tatile gidip gitmeyceğimiz 1-2 hafta içinde belli olacak - kuşadasını bende aklımdan geçiriyorum - siz nereye gideceksiniz orda

Hiç de bile... Birbirimize destek olmayacaksak ne anlamı var. Buraya geyiğe mi geliyoruz?

norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben

52 ?? Ben de 58 olunca daş gibi oluyorum mesela. 52'de resmen çocuk gibi oluyorum :) Olursun beybim sen.. Ben sana güveniyorum. Ama ben 58 i zor görürüm. Başladığım kiloya dönsem çok iyi (65-67)

tazefasulye yazacaktım sana unuttum saclarını halaya benzettin ya fondendir o diycektim ama ben demeye kalmadan zaten yıkanıp toplanıp cici kız olunmus :)

:) mucuuk..

Hiç korkma.. Ben de geçen hafta bi paniklemiştim ama, yersiz korkular.. Hemen hepimizin aynı...

yazdıklarınızı okuyorum ama uyuzluk var bugün ben bi cvp yazamıyorum yaaaaa

:))) Bazen bana da oluyo Serap... Olsun olur öle arada...

Dünürüm sakın tonerle temas etme.. Çok çok tehlikeli bi madde içeriyomuş. TV de duymuştum, madde bağımlılıarı hiç bişi bulamayınca fotokopi toneri kullanıyorlamış. Nasıl, bilmiyorum ama, kullanıyorlarmış işte...

kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]

Çok güzelmiş didem yaa... Bayıldımmm..

Hmmm? Eee? Sonra naptınız :) opuyorumnanaktan :asigim:

ne yemek yaptınızzzzz bakalımmm karnım acıktı eşim gelsede yesekkk

hayatımda ilk defa karnıyarık yaptım. Patlıcanları fırında közledim. Bayağı da güzel oldu be! alkisalkisalkis

ohh bende dondurmamı yedım:icecream: acayıp mutlu oldum.nası bişe bu yaa doyamıyorum tadınaaaa.

Ahhhhhh, hastayım dondurmaya... Günde yarım kg yesem gıkım çıkmaz. Bazen 2 porsiyon yiyorum valla...

Selam dostlar..

Özdilek e gıttık geldık aksam uzeri.. kaz tüyü yorganını da aldım Kuzey ın.. o da bıttı şükür.. iki tane daha nevresım takımı alsam sahane olacak.. ıkı tane almıstım onceden.. O Hatay pazarında gorduklerıme resmen dibim düştü.. sanırım onlardan alacagım.. mothercare ve pier cardın markaların neresımlerı vardı.

Bır de sıcak.. hava cok sıcak.. ev cok sıcak.. bırden bu kadar sıcak çöker mı yaaa :1shok:

Yaa, kızlar doktor bana "1 ay sonraya randevu al" demişti. 7 Temmuz'a alabildim. Daha erken yokmuş, çünkü doktorum izin kullanacakmış. Tam 5 hafta boyunca doktorumu görmemiş olacağım. Adama gittiğimde 34 hafta bitmiş olacak.. EVRıM "doğuma gidersin artık" diyor :))) doktoru aradım, bişi olursa arada gelirsin, dedi. Çok rahat adam yaf.. Hadi bakalım...

güle güle kullanın canım - hani sen bitirmiştin alışverişi :))) hep bişiler çıkıyo dimi daha almak istediğimiz
sıcaklar çok fena bastırdı bugün - ben 15 dakka çıkrım 3 saat bunalımdaydım ondan sonra -dışarda işlerimizi erken erken bitirmek lazım bundan sonra ve gün içinde hiç çıkmamak - aman dikkat et sende

Canım sorun görmemişse 1 ay sonra gel demesi normal :) bende hala ayda 1 gidiyorum
Direk doğuma gidersin nolcak :ecrin_bebek: hehe yeter ki problem olmasın - aman ben doktoru görmeye pek meraklı değilim yeter ki herşey yolunda gitsin :))

Ahh ahh.. tam bır motor hastasına soylenecek soz mu??? Ben chopper lara düşkünüm.. sende bır ruzgarı iliklerinde hiissetsen eminim,bır daha kanından cıkmaz :)))

E cıkıyor.. tek tük ler de asla bıtmez zaten.. hayatta cıkmam zaten sıcakta.. arabayla gıdılıp arabayla gelınıyor her yere.. saol kuzum yıne de.

Evet Canan, haklısn aslında ama.. Ne bileyim, inşallah her şey yolunda gider de, gerek kalmaz dediğin gibi...

off ya cok kötü bı gün gecırdım dıyebilirim.kendıme nazar degdırdım galıba mafoldumben karnımın içi acıyo yaa.özellıkle sag tarafı göbegımın.resmen benım kuzum dayamıs sırtını oraya nasıl bastırıyor.gecen aylardada olmustu göbek delıgım ve cevresınde acı.ama bu daha beter,yatıyorum olmuyo oturuyorum yıne olmuyo.bugecede uykusuz bı gece benı beklıyo anlasılan mafoldumben
sizede oluyomu yaa,bazen gecıyo gıbı ama sonra tekrar acımaya baslıyo,elımı süremıyom acırken okadar yane.bugun ebe kalp sesını dinlemek için o aletı karnıma sürttüğünde aglamak istedım okadr acıdı,sanırım iyice gerılıyo içim ondan heralde.ama hala göbegımde bosluk var daha gepgergin olmadı aslında

Ahh ahh.. tam bır motor hastasına soylenecek soz mu??? Ben chopper lara düşkünüm.. sende bır ruzgarı iliklerinde hiissetsen eminim,bır daha kanından cıkmaz :))).

kuzum ya chopperlerde hasta olunmıycak gıbi degılkı anacım.süper yanı bende severım motorla gesmeyı dedıgım gıbı gecen sene gesdık baya hatta banada aldım kask ama cross motorlarını bılırsın daga tırmanmalık dereden tepeden gecmelık.her motor gesmesınde koçişin eve nasıl geldıgını görsen üstü başı çamur içinde.dereye girerler patıka yollara cıkarlar vs.

Yok crosslları semem :)) düz temız yolları sefıyorum ben :) Harley Davıdson un kac kere festıvallerıne katıldım.. oraya ne makıneler gelırdı.. resmen kedı gıbı bız etrafında.. düşünsene koca gurup.. en az 15 kısı.. ve bız yollarda motorla :)) hele hele koylerden gecerken teyzeler elımıze elma falan tutustururlardı :)) kac senem gectı bole.. vayy beaa.. ne gunlerdı.

Evet Canan, haklısn aslında ama.. Ne bileyim, inşallah her şey yolunda gider de, gerek kalmaz dediğin gibi...

gider gider sen içini ferah tut yeter ki
bilmem ben aşırı pozitif bakıyorum herşeye sanki pembe gözlükleri takmışım yapışmışlar
Çarşamba doktordayız bakalım ne dicek - moralimi bozmasın da - yukarda bulutlarda kalmak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…