evrimcim güle güle kullanın yorganınızı...bu arad 2 tane daha neveresim takımı alcam demişsin ya çok diilmi ya 4 adet olcak...
sıcaklara dikkat edin kızlar valla gecen gazetede okudum anne adaayı sıcakdan bunalıpda hızlı hızlı nefes almaya başlayınca bu bebeği etkiliyormuş ayrıntıları yazıp sizi etkilemek istemiyorum.maşum ben cok etkileniyorum ya empati yaptım..hehehee
ayhh yarın misafirim gelcek.istanbula yeni taşınana ve düğünüme gelemeyen halamın kızı.. evleneli 2.5 yılı geçti ama öle işte...
çarşamba ev gezmesine gidicem
perşembe bebek görmesi var hemen yan komşumuz o yakın yani
cuma gunduz kına eglencesi var burda böyle sunnet kınası bayanlara gunduz eglence matine şeklinde oluyor.. cumarteside eşimin fransadan halası gelmiş onu ziyarete gidices.
pazar gunu ben evdeyim eşim sunnet mevlüdüne gidicek.
allah saglık versin böyle bu haftam dolu hatta haftayada doluyum da işte böyle.. veeee 21 haziranda ablamlar gelcek süper mutluyum...
e öh yani - tempoya bak - hayatım sen var ya geceleri yattığın yeri bilmeyeceksin ben söyliim - yorulma fazla okadar
canım balık hapı kullansan.bazı doktorlar hamılelıkle verıyo hemde fena iştah acan bı ilaç.doktoruna telefonla bı sor al derse alıver eczaneden bı paket
Bu arada PETRİK i merak edenler olmuş. Sanırım iyidir çünkü iki gin önce bana askıları nasıl süslediğimi sormuş. Belki de bebişin hazırlıklarıyla uğraşıyordur.
KAYRA,
Canım sen neden yemek yiyemiyorsun. Benim de iştahım hiç bir zaman bir hamilenin iştahı gibi açılmadı ama mecbur diyette ne varsa yemeye çalışıyorum. Herşey bebişlerimiz için zorla biraz kendini...
Yemeyi zevkli hale getirmeye çalış. Sanırım sende şeker yoktu. Bizim gibi de değilsin yani, canın ne istiyorsa onu ye en azından. Şöööööyyyle gönlünü gezdir, bak ne güzel kociş de yapıyormuş ne istersen. Daha ne istiyorsun. Bu zamanları bi daha bulamayabilirsin, benden söylemesi canım. :))
bi ara bende deoldu iştah kaybı akşama kadar aç gezsem aramıyordum öyle halsizlik yorgunlukta yoktu ama arada süt içtim bebişin o ayki gelişimi çok iyi çıktıydı
arkadaşlar merhaba nasılsınız?ben bugün 29+1 haftalığım bebeğimin kilosu 1.430 gr. sizinkiler ne kadar oldu benim bebeğin kilosu az mı acaba?
anacım senınde az maceraların yokmuss heee.harley davidson un modellerıde sevılmıycek gıbı degılkı.sadece resımlerıne bilem agzı acık bakılırken gercegını yanımda görsem yada bınsem ne olurdu acaba.neyse anacım ilerde paçayı düzeltınce alıverırız bıtane(tabı paçayı baya bı düzeltmek lazım kaydirigubbakcemile3) sonra kızımızıda aramıza alıp gelırız sizin orayaYok crosslları semem :)) düz temız yolları sefıyorum ben :) Harley Davıdson un kac kere festıvallerıne katıldım.. oraya ne makıneler gelırdı.. resmen kedı gıbı bız etrafında.. düşünsene koca gurup.. en az 15 kısı.. ve bız yollarda motorla :)) hele hele koylerden gecerken teyzeler elımıze elma falan tutustururlardı :)) kac senem gectı bole.. vayy beaa.. ne gunlerdı.
arkadaşlar merhaba nasılsınız?ben bugün 29+1 haftalığım bebeğimin kilosu 1.430 gr. sizinkiler ne kadar oldu benim bebeğin kilosu az mı acaba?
ayhh motor bahsi geçmiş.. biz eşimle hamileliim öncesinde hep kullandık.. gunu birlik kaçamaklarımızda bile ben çok seviyorum ne trafik ne park sorunu hiç bi sorun yok.hemde püfür püfür eser rüzgar böle harika bi duygu. y
gecen yaz sadece market alışverişleri için arabaya bindik desem yeri vardır.. benim eşim gypsym esranın erkek versiyonu..herdaim gezme merakı olan bi tip. seneye için planlarımız şöyle Mehmet akifi babaannesine bırakıp 3-4 saatliğine gezmek motorla.malum seney bu zamanlar 8-9 aylık olcak ek besinlere geçmiş olcak falan bakalım hayırlısı Rabbim o gunleri göstersinde inş....
kuzum ya chopperlerde hasta olunmıycak gıbi degılkı anacım.süper yanı bende severım motorla gesmeyı dedıgım gıbı gecen sene gesdık baya hatta banada aldım kask ama cross motorlarını bılırsın daga tırmanmalık dereden tepeden gecmelık.her motor gesmesınde koçişin eve nasıl geldıgını görsen üstü başı çamur içinde.dereye girerler patıka yollara cıkarlar vs.
Yok crosslları semem :)) düz temız yolları sefıyorum ben :) Harley Davıdson un kac kere festıvallerıne katıldım.. oraya ne makıneler gelırdı.. resmen kedı gıbı bız etrafında.. düşünsene koca gurup.. en az 15 kısı.. ve bız yollarda motorla :)) hele hele koylerden gecerken teyzeler elımıze elma falan tutustururlardı :)) kac senem gectı bole.. vayy beaa.. ne gunlerdı.
evet kayracım bebeğim iyi ama benim rahimde incelme var dedi doktor 15 gün sonra gittiğimde bakıcak dikiş gerekirse atıcak prepar kullnıyorum 4 saat arayla yatıyorum sürekli
kizlar bugun pek giremedim, gecmisi okuyacak takatim de yok, umarim herkes iyidir, hic bir sorun yoktur, biara nazanin haberini gordum sevindim...
bugun eve kadin geldi, ama temizligi kadin mi yapti ben mi anlamadim...hic biyerim kalkmiyor((
bu kasilmalar mustahak bana...(((
yok yok sen akıllanmicaksınklava: klava: klava:
:roflol::roflol:kizlar superiniz bebek muhabbetinden direk motor muhabbetine gectiniz yaa, cok hoss:roflol::roflol:bi an hamilelik forumumu yoksa motor show mu anlamadim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?