2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrimcim güle güle kullanın yorganınızı...bu arad 2 tane daha neveresim takımı alcam demişsin ya çok diilmi ya 4 adet olcak...

sıcaklara dikkat edin kızlar valla gecen gazetede okudum anne adaayı sıcakdan bunalıpda hızlı hızlı nefes almaya başlayınca bu bebeği etkiliyormuş ayrıntıları yazıp sizi etkilemek istemiyorum.maşum ben cok etkileniyorum ya empati yaptım..hehehee

ayhh yarın misafirim gelcek.istanbula yeni taşınana ve düğünüme gelemeyen halamın kızı.. evleneli 2.5 yılı geçti ama öle işte...
çarşamba ev gezmesine gidicem
perşembe bebek görmesi var hemen yan komşumuz o yakın yani
cuma gunduz kına eglencesi var burda böyle sunnet kınası bayanlara gunduz eglence matine şeklinde oluyor.. cumarteside eşimin fransadan halası gelmiş onu ziyarete gidices.
pazar gunu ben evdeyim eşim sunnet mevlüdüne gidicek.
allah saglık versin böyle bu haftam dolu hatta haftayada doluyum da işte böyle.. veeee 21 haziranda ablamlar gelcek süper mutluyum...

arkadaşlar merhaba nasılsınız?ben bugün 29+1 haftalığım bebeğimin kilosu 1.430 gr. sizinkiler ne kadar oldu benim bebeğin kilosu az mı acaba?

e öh yani - tempoya bak - hayatım sen var ya geceleri yattığın yeri bilmeyeceksin ben söyliim - yorulma fazla okadar

ayhh motor bahsi geçmiş.. biz eşimle hamileliim öncesinde hep kullandık.. gunu birlik kaçamaklarımızda bile ben çok seviyorum ne trafik ne park sorunu hiç bi sorun yok.hemde püfür püfür eser rüzgar böle harika bi duygu. y
gecen yaz sadece market alışverişleri için arabaya bindik desem yeri vardır.. benim eşim gypsym esranın erkek versiyonu..herdaim gezme merakı olan bi tip. seneye için planlarımız şöyle Mehmet akifi babaannesine bırakıp 3-4 saatliğine gezmek motorla.malum seney bu zamanlar 8-9 aylık olcak ek besinlere geçmiş olcak falan bakalım hayırlısı Rabbim o gunleri göstersinde inş.

ben evi topluyorum biraz toz aldım etrafı topladım. eşim geç gelcekmiş o gelmeden her işimi bitireyim yarın misafirim erken gelcekde malum sabah kalkınca ancak yiyecek bişiler hazırlarım...

e öh yani - tempoya bak - hayatım sen var ya geceleri yattığın yeri bilmeyeceksin ben söyliim - yorulma fazla okadar

ahh kuzum ya bu yazdıklarımı hiç birinde yoeulmıcamki.. gidecegim yerler hep aynı semtte ve taksiyle gidices malum gezmelerde de oturcam.. sunnet eglencesinde de oynıcak halim yok ya bu halde...hep oturdugum yerde olcam.. ama ben hep bunu hayal ettim ya son zamanlarda özeldersler çok sıkışmıştı ...şimdilerde dua ediyorum ögrencilerime karnelerine güzel notlar olsun diye ayhh bi tanesi sbs ye girdi ingilizce soruların hepsini dogruda yapmış çok mutlu oldum.

canım balık hapı kullansan.bazı doktorlar hamılelıkle verıyo hemde fena iştah acan bı ilaç.doktoruna telefonla bı sor al derse alıver eczaneden bı paket

canım sağol ilgin için.yarın gidiyorum doktora inşallahgerek duyarsa verecek.bakalım hayırlısı.çok tiksiniyorum herşeyden...

olmuyor güzelim ya.öğürmekten bembeyaz kalıyorum.sadece su süt elma yoğurt.o kadar.evet şeker yok ama canım istemiyor...

bi ara bende deoldu iştah kaybı akşama kadar aç gezsem aramıyordum öyle halsizlik yorgunlukta yoktu ama arada süt içtim bebişin o ayki gelişimi çok iyi çıktıydı

bakalım derya ya yarın gel dedi.haftaya asıl randevum.yarın konuşalım mutlaka dedi...

arkadaşlar merhaba nasılsınız?ben bugün 29+1 haftalığım bebeğimin kilosu 1.430 gr. sizinkiler ne kadar oldu benim bebeğin kilosu az mı acaba?

seni çok merak etmiştim.iyisin değilmi?bebeğinde gayet iyi...

anacım senınde az maceraların yokmuss heee.harley davidson un modellerıde sevılmıycek gıbı degılkı.sadece resımlerıne bilem agzı acık bakılırken gercegını yanımda görsem yada bınsem ne olurdu acaba.neyse anacım ilerde paçayı düzeltınce alıverırız bıtane(tabı paçayı baya bı düzeltmek lazım kaydirigubbakcemile3) sonra kızımızıda aramıza alıp gelırız sizin oraya emme not düşeyim onun sölee buyuk ve genıs olanlarını sefiyorum ben,o chopper ler pek benım tarzım degıl :1closedeyes: hehehe bu muhhabetı benım koçiş görse baya bı şoka gırerdı heralde hayırdır hatun motorlara takmıssın :roflol: falla bı şucum yok evriş kanıma girdi derim bende zemuszemus
.

canım bence gayte normal ben 27+2de gittiğimde 1040 grdı doktor vaktınde ve gayet normal dedı.ya zaten gelısımı saglıklı olsun da 3 kılo dogsunlar illaki 3.5 _4 dogacak dıe bıse yokki kuzu

Son düzenleme:

aniiii aniiihhhh amma motor tutkunu hatun varmıs heeee,acaba bı evrimmi motorla kafayı bozmus diodum ama daha bu sayı artcak galıba

evet kayracım bebeğim iyi ama benim rahimde incelme var dedi doktor 15 gün sonra gittiğimde bakıcak dikiş gerekirse atıcak prepar kullnıyorum 4 saat arayla yatıyorum sürekli

:roflol::roflol:kizlar superiniz bebek muhabbetinden direk motor muhabbetine gectiniz yaa, cok hoss:roflol::roflol:bi an hamilelik forumumu yoksa motor show mu anlamadim:roflol:

evet kayracım bebeğim iyi ama benim rahimde incelme var dedi doktor 15 gün sonra gittiğimde bakıcak dikiş gerekirse atıcak prepar kullnıyorum 4 saat arayla yatıyorum sürekli

canım o çok sorun olmaz inşallah ya.dedim ya arkadaşım 16 haftalık daha ve sürekli kanaması var ve doktor rahim çok incelmiş demiş sadece yatacaksın demiş.az kaldı canım ya.bak çok şükür çok riskli zamanlar bitti sayılır.sabret.moralini bozma...

kizlar bugun pek giremedim, gecmisi okuyacak takatim de yok, umarim herkes iyidir, hic bir sorun yoktur, biara nazanin haberini gordum sevindim...
bugun eve kadin geldi, ama temizligi kadin mi yapti ben mi anlamadim...hic biyerim kalkmiyor((
bu kasilmalar mustahak bana...(((

yok yok sen akıllanmicaksın klava:klava:klava:

noracım maalesef eve kadın alınca öle ouyo.aslında evde temıslık yapılıyosa öle oluyo zaten.gecen annem gelmişti yardıma bıarada ablam ugramıstı.güya ben hiç bişe yapmadım gercektende elimi bişeye sürdürtmedıler ama inan tüm gun bende ayaktaydım.evde temızlık varken herhalükarda ayakta kalınıyo helede evde baska bı kadın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…