2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

janyy canan patates direk bacak ve basen bölgesine gidiyor o yusden çok tüketmenin bi anlamı yok. ayrıca sen kızartmadan bahsetmiyorsun herhalde dimiP?

bu saatte nie kimse yok ya hu dün gece muhabetin dibine vurmuştunus.. hey ya rebbim eşim birasdan gelir bu kızlarda başlar gırgıra....

Ben bişey sormak istiyorum - çok çok patates yemenin bi zararı olur mu???

ben hamileleik bsindan beri remen patates as eriyorum, her turune, artik frenliyorum, ama cuval cuval yiyebilrim, salatasi, puresi, kizartmasi, yemeigi..

bi kadin camlari silerken perdeleri indirip sonrada asmaya kalktim, kadin bana kizdi, elimden aldi, bi carsaflari degistim, toz aldim, balkonu yikadim o kadar, yani biakc ufak tefek sey daha, ama ben resmen bitik durumdeyim, belim tutmuyor..

janyy canan patates direk bacak ve basen bölgesine gidiyor o yusden çok tüketmenin bi anlamı yok. ayrıca sen kızartmadan bahsetmiyorsun herhalde dimiP?

hayatım patatesin her türlüsünü diyorum - kızartma ayrı güzel de her akşam 1 kilo püre yiyorum desem of ya çok utandım - yiyorum yiyorum sonra nefes alamıyorum ama ertesi akşam yine canım çekiyo

ben hamileleik bsindan beri remen patates as eriyorum, her turune, artik frenliyorum, ama cuval cuval yiyebilrim, salatasi, puresi, kizartmasi, yemeigi..

bingo - aynıyım ya rüyama bile giriyo cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Yaa kızlar BURKO söylemişti yanılmıyorsam, benim sıpa resmen içe doğru tekmeliyo :) Çok tuhaf, resmen canım yanıyo, sonra da gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum. Sanırım bağırsaklarımı tekmeliyo sıpa :)) Aman tekmelesin de, ha içe ha dışa..

NAZAN Şebnem hoş bir isim ama Berna ööğğhhkkkk... Kusura bakma ama :) ünideyken kankam vardı Berna adında. 2 yıllık sevgilim beni terk edince çocuğun kucağına atlamıştı... Çok feci kuyruk acım var

Bu arada kızına kocaman bi maşallah...

taze sen takma adamı 2 haftadabir gidilecek artık al randevunu canım

2 hafta sonraya başka bi doktora "çalışabilir" raporu almaya gidicem artık. Onun için ta Bornova'ya gitmeme gerek yok. Adamın şikayetim olmadığı sürece bana bakacağı yok...

allam yaa.. Kızım ne işin var senin temizlikle? Valla hala temizlik yapan arkadaşlara da şaşıyorum. Ben 2 toz alsam dötüm doğrulmuyor.

Ben de ne zamandır kızartma patates yemiyordum. Bugun öyle çok canım istedi ki fritözü çıkardım, yağını doldurdum; 3 patates ve 1 küçük patlıcan kızarttım ve yedim hihoyyyt

yanıyorummm sıcaktannn geberiyorummmm
soğuk suyun altına girdimmm banamısın demediii
memelerimin altı pişiyooo ne süreyim yaaa bu ne yaaa yara olcak sankimmm
memelerle göbek tamamen birleştii öfff

nerde yicezz kızz delüüü gidcemiz yere götürcek halimiz yokkk
valla bende bilmiyorum oraları tatlım netten bikaç otel var yazarım sana rezerve yaptırınca
Hiç de bile... Birbirimize destek olmayacaksak ne anlamı var. Buraya geyiğe mi geliyoruz? ...
canımsınnn opuyorumnanaktan bu arada eline sağlık kusmuk bezlerin güzell olmuşşş
Ahh ahh.. tam bır motor hastasına soylenecek soz mu??? Ben chopper lara düşkünüm.. sende bır ruzgarı iliklerinde hiissetsen eminim,bır daha kanından cıkmaz :))) .
şimdide binsene hadii hadiii delikafadulden
vay bee sen neymişsn be hatunnn o gözlükleri boşa takmıyon yaneee
hey maşallah yavrumm benimmmm daim olsun programların hastayım sanaaa
kızım senin benden ne farkınnn varr bide kocanda bize benziyosa ooo ikiniz bi arada normaldir bu kadar aktiflikkk mehmet akifteee size benzesin inşallahhhh
:roflol: çatlak seniiiii deniz napıyo denizzz teyzesi onu öpsünnn :roflol:
Ben de ne zamandır kızartma patates yemiyordum. Bugun öyle çok canım istedi ki fritözü çıkardım, yağını doldurdum; 3 patates ve 1 küçük patlıcan kızarttım ve yedim hihoyyyt
:roflol:
afiyet olsun şekerr löp löp et olsunnnn

slm kızlar.bende bi ağustos annesiyim.tatile gidicek olan varmı bu sıralar..gidicem ama korkuyorum..doktorum hiç bi problem olmaz dedi ama yinede size bi sorıyım dedim...

ohh dus aldim kendime geldimm, off ya acinacak haldeyiimm; Tibet olmadan kuvete cikamiyorum artik;dotum kalkmiyoo((bu saatte kadar onu bekledim...

ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyor acaba??

32 haftada cigerlerde sulfaktan danen bir madde sanırım adını yanılmıyorsam uretilmeye baslanıyor sayet erken dogum riski var sa bu madde direk igne yapılarak anneye verliyorki çocuk depolasın diye ve 32 den sonraolan dogumlarda pek sorun olmuyor iste ortalama 35 denmis ama 33 de falan dogup kuveze konmayan çockular biliyorum

fasulyem birsey olmaz aslında ama istersen baska sıradan bir dr dan randevu al suyuna falan bakılmıs olur bebgin enazından yada bir hafta ise fark çokda muhim değil

ohh dus aldim kendime geldimm, off ya acinacak haldeyiimm; Tibet olmadan kuvete cikamiyorum artik;dotum kalkmiyoo((bu saatte kadar onu bekledim...

)))))))))))) ay aciz hallerdeyiz yaaa geçen gunde bahcede kopek ustume geliyor sahipli tasmalı ama acmıslar tasmasınıcooker cinsi ama dort nala kosuyor hemen iboo kos diye seslendim o onden gidiyordu elinde torbalarla ay ne acız durumdayım allahım dedim tekme savurcak dermanım bile yok kopek bacaklarıma atlasa falan

slm kızlar.bende bi ağustos annesiyim.tatile gidicek olan varmı bu sıralar..gidicem ama korkuyorum..doktorum hiç bi problem olmaz dedi ama yinede size bi sorıyım dedim...
ben benn bennn
kaç haftalıksın sen ben 33. haftamdayım haftayada 34 olucam tatildeyken artık doğurmam inş yollarda
aynen nurdanım yaaa bende bekliyorumm
mesela benim borcamlar felan en üst dolapta normalde sandalyeye çıkıp koyarım hep kocişi bekliyorum o gelince yapıyo mecburr ne garip bi duygu yaa kendi işini görememekkk
geçenlerde ayak tırnağımı kesmek istedim kesemedimki eğilipp kociş kestii çok kötü yaaa ne bilimm wcde mıçımı zorla yıkıyorummm göbeğim çok büyüdü yaa pöfff

artik coraplarimi da tibet giydiriyor, yakinda pantolonumu, hatta donumuda giydircek:))ne hallere dustuk:)))mafoldumben

günaydınn ...malum misafirim var evi düzenliyorum..
benem ayaklarım çok sıcak oluyor kızlar ya alev alev sürekli soguk ayak duşu yapıyorum etkisi kısa sürüyor.bir çaresi olan varmı

ayça ayça ayçaaaaaaaaaaaa ayhh kız meraklandırdın bizi yahu nerdesinnnnnnnnnnnnn ses ver sessssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…