Ben bişey sormak istiyorum - çok çok patates yemenin bi zararı olur mu???
noracım maalesef eve kadın alınca öle ouyo.aslında evde temıslık yapılıyosa öle oluyo zaten.gecen annem gelmişti yardıma bıarada ablam ugramıstı.güya ben hiç bişe yapmadım gercektende elimi bişeye sürdürtmedıler ama inan tüm gun bende ayaktaydım.evde temızlık varken herhalükarda ayakta kalınıyo helede evde baska bı kadın varsa
janyy canan patates direk bacak ve basen bölgesine gidiyor o yusden çok tüketmenin bi anlamı yok. ayrıca sen kızartmadan bahsetmiyorsun herhalde dimiP?
ben hamileleik bsindan beri remen patates as eriyorum, her turune, artik frenliyorum, ama cuval cuval yiyebilrim, salatasi, puresi, kizartmasi, yemeigi..
taze sen takma adamı 2 haftadabir gidilecek artık al randevunu canım
kizlar bugun pek giremedim, gecmisi okuyacak takatim de yok, umarim herkes iyidir, hic bir sorun yoktur, biara nazanin haberini gordum sevindim...
bugun eve kadin geldi, ama temizligi kadin mi yapti ben mi anlamadim...hic biyerim kalkmiyor((
bu kasilmalar mustahak bana...(((
hayatım patatesin her türlüsünü diyorum - kızartma ayrı güzel de her akşam 1 kilo püre yiyorum desemof ya çok utandım - yiyorum yiyorum sonra nefes alamıyorum ama ertesi akşam yine canım çekiyo
bingo - aynıyım ya rüyama bile giriyo cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
nerde yicezz kızz delüüü gidcemiz yere götürcek halimiz yokkkya bebişlerin dogmasını nie bekliozki yapalım...yaparım ben börek çörek farketmes... bayramlarda su böreğini ben yaparım kayınvalidememonlar arnavut böreğinden başka börek bilmeslerde..hehheee... bu arada ben senden kısır değilde kuru patlıcan dolması isterim bananeeee.
hatta istanbul buluşmasında piknik gibi yapalım herkeşler bişiiler yapıpgetirsin valla süper olurrrr...benden su böreğiiiiiiicokacimcoook:dance::teyteypuyorumnanaktan
valla bende bilmiyorum oraları tatlım netten bikaç otel var yazarım sana rezerve yaptırıncaTatlım şu kuşadasını konuşmuşunuz epey bugün - bana bi yer önerin ya tatil için - çok temiz olsun - iyi bilirsiniz siz oralarını - bizim tatile gidip gitmeyceğimiz 1-2 hafta içinde belli olacak - kuşadasını bende aklımdan geçiriyorum - siz nereye gideceksiniz orda
canımsınnn opuyorumnanaktan bu arada eline sağlık kusmuk bezlerin güzell olmuşşşHiç de bile... Birbirimize destek olmayacaksak ne anlamı var. Buraya geyiğe mi geliyoruz? ...
şimdide binsene hadii hadiii delikafaduldenAhh ahh.. tam bır motor hastasına soylenecek soz mu??? Ben chopper lara düşkünüm.. sende bır ruzgarı iliklerinde hiissetsen eminim,bır daha kanından cıkmaz :))) .
vay bee sen neymişsn be hatunnn o gözlükleri boşa takmıyon yaneeeYok crosslları semem :)) düz temız yolları sefıyorum ben :) Harley Davıdson un kac kere festıvallerıne katıldım.. oraya ne makıneler gelırdı.. resmen kedı gıbı bız etrafında.. düşünsene koca gurup.. en az 15 kısı.. ve bız yollarda motorla :)) hele hele koylerden gecerken teyzeler elımıze elma falan tutustururlardı :)) kac senem gectı bole.. vayy beaa.. ne gunlerdı.
hey maşallah yavrumm benimmmm daim olsun programların hastayım sanaaaayhh yarın misafirim gelcek.istanbula yeni taşınana ve düğünüme gelemeyen halamın kızı.. evleneli 2.5 yılı geçti ama öle işte...
çarşamba ev gezmesine gidicem
perşembe bebek görmesi var hemen yan komşumuz o yakın yani
cuma gunduz kına eglencesi var burda böyle sunnet kınası bayanlara gunduz eglence matine şeklinde oluyor.. cumarteside eşimin fransadan halası gelmiş onu ziyarete gidices.
pazar gunu ben evdeyim eşim sunnet mevlüdüne gidicek.
allah saglık versin böyle bu haftam dolu hatta haftayada doluyum da işte böyle.. veeee 21 haziranda ablamlar gelcek süper mutluyum...
kızım senin benden ne farkınnn varr bide kocanda bize benziyosa ooo ikiniz bi arada normaldir bu kadar aktiflikkk mehmet akifteee size benzesin inşallahhhhayhh motor bahsi geçmiş.. biz eşimle hamileliim öncesinde hep kullandık.. gunu birlik kaçamaklarımızda bile ben çok seviyorum ne trafik ne park sorunu hiç bi sorun yok.hemde püfür püfür eser rüzgar böle harika bi duygu. y
gecen yaz sadece market alışverişleri için arabaya bindik desem yeri vardır.. benim eşim gypsym esranın erkek versiyonu..herdaim gezme merakı olan bi tip. seneye için planlarımız şöyle Mehmet akifi babaannesine bırakıp 3-4 saatliğine gezmek motorla.malum seney bu zamanlar 8-9 aylık olcak ek besinlere geçmiş olcak falan bakalım hayırlısı Rabbim o gunleri göstersinde inş.
ben evi topluyorum biraz toz aldım etrafı topladım. eşim geç gelcekmiş o gelmeden her işimi bitireyim yarın misafirim erken gelcekde malum sabah kalkınca ancak yiyecek bişiler hazırlarım...
:roflol: çatlak seniiiii deniz napıyo denizzz teyzesi onu öpsünnn :roflol:NAZAN Şebnem hoş bir isim ama Berna ööğğhhkkkk... Kusura bakma ama :) ünideyken kankam vardı Berna adında. 2 yıllık sevgilim beni terk edince çocuğun kucağına atlamıştı... Çok feci kuyruk acım var
.
:roflol:Ben de ne zamandır kızartma patates yemiyordum. Bugun öyle çok canım istedi ki fritözü çıkardım, yağını doldurdum; 3 patates ve 1 küçük patlıcan kızarttım ve yedim hihoyyyt
ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyor acaba??
Yaa, kızlar doktor bana "1 ay sonraya randevu al" demişti. 7 Temmuz'a alabildim. Daha erken yokmuş, çünkü doktorum izin kullanacakmış. Tam 5 hafta boyunca doktorumu görmemiş olacağım. Adama gittiğimde 34 hafta bitmiş olacak.. EVRİM "doğuma gidersin artık" diyor :))) doktoru aradım, bişi olursa arada gelirsin, dedi. Çok rahat adam yaf.. Hadi bakalım...
ohh dus aldim kendime geldimm, off ya acinacak haldeyiimm; Tibet olmadan kuvete cikamiyorum artik;dotum kalkmiyoo((bu saatte kadar onu bekledim...
ben benn bennnslm kızlar.bende bi ağustos annesiyim.tatile gidicek olan varmı bu sıralar..gidicem ama korkuyorum..doktorum hiç bi problem olmaz dedi ama yinede size bi sorıyım dedim...
aynen nurdanım yaaa bende bekliyorummohh dus aldim kendime geldimm, off ya acinacak haldeyiimm; Tibet olmadan kuvete cikamiyorum artik;dotum kalkmiyoo((bu saatte kadar onu bekledim...
aynen nurdanım yaaa bende bekliyorumm
mesela benim borcamlar felan en üst dolapta normalde sandalyeye çıkıp koyarım hep kocişi bekliyorum o gelince yapıyo mecburr ne garip bi duygu yaa kendi işini görememekkk
geçenlerde ayak tırnağımı kesmek istedim kesemedimki eğilipp kociş kestii çok kötü yaaa ne bilimmwcde mıçımı zorla yıkıyorummm göbeğim çok büyüdü yaa pöfff
kızlarrr son 50 li günlere giriyorrum yaa şaka gibii ne kadar az kaldııı :1shok:
biz sayıyozz güzelim sen hangi alemdesin yoksa hamilemisin delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?