günaydınn ...malum misafirim var evi düzenliyorum..
benem ayaklarım çok sıcak oluyor kızlar ya alev alev sürekli soguk ayak duşu yapıyorum etkisi kısa sürüyor.bir çaresi olan varmı
daha güzelleri size inşallahdide cok güzellmıs termometre.tam bebekler için ilgi cekıcı bişe
1-sen zaten taşşşsınHiç de bile... Birbirimize destek olmayacaksak ne anlamı var. Buraya geyiğe mi geliyoruz?
52 ?? Ben de 58 olunca daş gibi oluyorum mesela. 52'de resmen çocuk gibi oluyorum :) Olursun beybim sen.. Ben sana güveniyorum. Ama ben 58 i zor görürüm. Başladığım kiloya dönsem çok iyi (65-67)
:) mucuuk..
Hiç korkma.. Ben de geçen hafta bi paniklemiştim ama, yersiz korkular.. Hemen hepimizin aynı...
Çok güzelmiş didem yaa... Bayıldımmm..
hayatımda ilk defa karnıyarık yaptım. Patlıcanları fırında közledim. Bayağı da güzel oldu be! alkisalkisalkis
ohh evrişim maşallah diyeyim sana hayırlı uğurlu olsun..sıcaklar hakkında bişe diyemiyorum..nurdanın oralarda olmayı hayal ediyorum.isviçre norveç de olur.Selam dostlar..
Özdilek e gıttık geldık aksam uzeri.. kaz tüyü yorganını da aldım Kuzey ın.. o da bıttı şükür.. iki tane daha nevresım takımı alsam sahane olacak.. ıkı tane almıstım onceden.. O Hatay pazarında gorduklerıme resmen dibim düştü.. sanırım onlardan alacagım.. mothercare ve pier cardın markaların neresımlerı vardı.
Bır de sıcak.. hava cok sıcak.. ev cok sıcak.. bırden bu kadar sıcak çöker mı yaaa :1shok:
ben kanlısıyım o kadınların..noracım maalesef eve kadın alınca öle ouyo.aslında evde temıslık yapılıyosa öle oluyo zaten.gecen annem gelmişti yardıma bıarada ablam ugramıstı.güya ben hiç bişe yapmadım gercektende elimi bişeye sürdürtmedıler ama inan tüm gun bende ayaktaydım.evde temızlık varken herhalükarda ayakta kalınıyo helede evde baska bı kadın varsa
hoşgeldin aramıza..benim 2 ay oluyor çoraplarımı giyemediğim..hele şimdi eğilsem sanki nevanın kemikleri batıyor bana..doktor da demişti kırılacak gibi gelir diye..artik coraplarimi da tibet giydiriyor, yakinda pantolonumu, hatta donumuda giydircek:))ne hallere dustuk:)))mafoldumben
ben çarşafı ıstalıp süzüp ayaklarıma sardım bir kaç kere öyle sızmışım.günaydınn ...malum misafirim var evi düzenliyorum..
benem ayaklarım çok sıcak oluyor kızlar ya alev alev sürekli soguk ayak duşu yapıyorum etkisi kısa sürüyor.bir çaresi olan varmı
gunaydın kızlar
gecem kotu gecti uyuyamadım salona geldim yastıklarımla salonda sızmısım ama koltugada tam ayaklarım sıgmıo 2 buklum olmusum sonra kalktım yerime gittim tekrar sonrada wc muhabbetleri vs sabahı zor ettik yani . esim gittikten sonrada uyuyamıorum sıpamda uyanmıs oluyo acıkmıstır die kahvaltı yapıorum sonra gun baslıo anlıycanız...
dun gece msnde k.valdemle konustum , ucaga binmeye korkuyo ve ilk binisi olcak surekli panik halinde nasıl gelcem gitcem vs die neyse esimin kanka arkadası varmıs o gelmek istiodu dogum sırasında bende dedim esime dogumdan sonra gelsin die benim son zamanlarda sancım olcak vs yattıgım yer belli deil kıcı bası acık zor yatıom die annesini getircekmis gelirken ondan gel demis. e annem zaten gelcek erken k.valdemde erken gelirse bana ne faydaları olcakki k.valdemede yazdım ben o sıra evde yabancı erkek istemiorum hic olmazsa dogumdan 1 hafta sonra gelsin die oda demezmi yok ben onla gelcem ya ondan ama sen nasıl istersen oyle yaparız dio. dugunumde nazlanmadım kınamda nazlanmadım dogumda kimseyi nazlayamam suan benim nazlanma sıram. sonrada sinirden uykum kactı perperisan oldum yani
GÜNAYDIN KISLAR....valla eşim evde ise çorabımı ve diğerlerini giydiriyo ..çok zor oluyo giymem..geçen hafta bende ayak tırnaklarımı kestim ama başladım bi kere bitirim dedim çok zor oldu....GPYESRAM cnmsen yine zorda olsa mıçını yıkıyon ben heçççç yaklaşamıyom bile oralara ...ayaklarım fena yanıyo bide ağrı var...kilo çok aldım vucudum taşımıyo, ağırlık yapıyo...eşim kilodan ağırıyo dedi...of ya kilolu insanlar ne yapıyo bu durumda ayaklar maffolur..
gunaydın kızlar
gecem kotu gecti uyuyamadım salona geldim yastıklarımla salonda sızmısım ama koltugada tam ayaklarım sıgmıo 2 buklum olmusum sonra kalktım yerime gittim tekrar sonrada wc muhabbetleri vs sabahı zor ettik yani . esim gittikten sonrada uyuyamıorum sıpamda uyanmıs oluyo acıkmıstır die kahvaltı yapıorum sonra gun baslıo anlıycanız...
evde yabancı erkek istemiorum hic olmazsa dogumdan 1 hafta sonra gelsin die oda demezmi yok ben onla gelcem ya ondan ama sen nasıl istersen oyle yaparız dio. dugunumde nazlanmadım kınamda nazlanmadım dogumda kimseyi nazlayamam suan benim nazlanma sıram. sonrada sinirden uykum kactı perperisan oldum yani
tuana canım yorgunluktan oluyordur benimde birkaç gündür öyleydi bazen hiç kıpırdamıyordu endişelendim dr gidicektim ama dinlenince başladı hareketleri cadı beni korkuttu sende dinlenince kendine gelir miniş merek etme
kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?