2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunaydın kızlar
gecem kotu gecti uyuyamadım salona geldim yastıklarımla salonda sızmısım ama koltugada tam ayaklarım sıgmıo 2 buklum olmusum sonra kalktım yerime gittim tekrar sonrada wc muhabbetleri vs sabahı zor ettik yani . esim gittikten sonrada uyuyamıorum sıpamda uyanmıs oluyo acıkmıstır die kahvaltı yapıorum sonra gun baslıo anlıycanız...

dun gece msnde k.valdemle konustum , ucaga binmeye korkuyo ve ilk binisi olcak surekli panik halinde nasıl gelcem gitcem vs die neyse esimin kanka arkadası varmıs o gelmek istiodu dogum sırasında bende dedim esime dogumdan sonra gelsin die benim son zamanlarda sancım olcak vs yattıgım yer belli deil kıcı bası acık zor yatıom die annesini getircekmis gelirken ondan gel demis. e annem zaten gelcek erken k.valdemde erken gelirse bana ne faydaları olcakki k.valdemede yazdım ben o sıra evde yabancı erkek istemiorum hic olmazsa dogumdan 1 hafta sonra gelsin die oda demezmi yok ben onla gelcem ya ondan ama sen nasıl istersen oyle yaparız dio. dugunumde nazlanmadım kınamda nazlanmadım dogumda kimseyi nazlayamam suan benim nazlanma sıram. sonrada sinirden uykum kactı perperisan oldum yani

GÜNAYDIN

bende uyuyamadım iki saat yatakta döndükten sonra ayaklarımı tuzlu suya bandırıp öylece uyumuşum koltukta kızımda tekmelemekten bir hal oldu gece yarısı , neden öyle oldu anlamadım, ben uyumadım diyemi yoksa o uyumadığı içinmi ben sabahı sabah ettim.. bugünde sınavlarım var, nurdan gibi bırakcam ne haliniz varsa görün diye ....

Kızlar günaydınlar
dün gece camı açtık bir güzel uyumuşum ki anlatamam 3-5 gündür uykular berbattı bugün işe uykumu alarak geldimhihoyyyt

GÜNAYDIN KISLAR....valla eşim evde ise çorabımı ve diğerlerini giydiriyo ..çok zor oluyo giymem..geçen hafta bende ayak tırnaklarımı kestim ama başladım bi kere bitirim dedim çok zor oldu....GPYESRAM cnmsen yine zorda olsa mıçını yıkıyon ben heçççç yaklaşamıyom bile oralara ...ayaklarım fena yanıyo bide ağrı var...kilo çok aldım vucudum taşımıyo, ağırlık yapıyo...eşim kilodan ağırıyo dedi...of ya kilolu insanlar ne yapıyo bu durumda ayaklar maffolur..

günayyydınnnn......

kabuslarla dolu bir gece geçirdim.... rüyamda o malum önlükleri giymiş doğumhanedeydim ama normal doğum için oturmuşum o masaya epey bir uğraşıyorlar ama ben doğuramıyorum mola veriyor dr.lar bende fırsattan istifade odaya eşimin yanına gidiyorum beni merak etmiştir diyorum odaya girdiğimde eşimi ağlarken buluyorum öyle bir rüya gördüm sanırım artık doğum olaylarını düşündüğümüzden bilinçaltımız etkileniyor.....

dide cok güzellmıs termometre.tam bebekler için ilgi cekıcı bişe
daha güzelleri size inşallah
Dide sizde cicinizi iyi günlerde kullanın.[/QUOTE]
sağol canım
1-sen zaten taşşşsın
2-teşekkür ederiz cicimizi beğenmişsin
3-karnıyarığı ben hep öyle yapıyorum..kızartınca heryer batıyor bir de ağır oluyor..hatta bu gün yapıcam dötüm aman verirse.
ohh evrişim maşallah diyeyim sana hayırlı uğurlu olsun..sıcaklar hakkında bişe diyemiyorum..nurdanın oralarda olmayı hayal ediyorum.isviçre norveç de olur.
ben kanlısıyım o kadınların..
artik coraplarimi da tibet giydiriyor, yakinda pantolonumu, hatta donumuda giydircek:))ne hallere dustuk:)))mafoldumben
hoşgeldin aramıza..benim 2 ay oluyor çoraplarımı giyemediğim..hele şimdi eğilsem sanki nevanın kemikleri batıyor bana..doktor da demişti kırılacak gibi gelir diye..
günaydınn ...malum misafirim var evi düzenliyorum..
benem ayaklarım çok sıcak oluyor kızlar ya alev alev sürekli soguk ayak duşu yapıyorum etkisi kısa sürüyor.bir çaresi olan varmı
ben çarşafı ıstalıp süzüp ayaklarıma sardım bir kaç kere öyle sızmışım.

tövbe tövbe..doğumu da yaptırsaymış gelmişken..hödüklük

günaydın kızlar uyku mevzusu bendede var sabahı sabah ettim sıcaktan bunaldım dönüp durmaktan aynı defnedamla gibi benim kızımda tekmeledi durdu yavrumda rahatsız oldu ayaklarımın yanması hamile kaldıgımdan beri devam ediyor akşamları yatmadan nemlendirici sürüp biraz rahatlıyorum ama oda artık fayda etmiyor tam sıcaklara geldi şişkolugumuz kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun iyiki işlerimi ve alışverişimi tamamladım yoksa dışarı bile çıkamazdım bu sıcaklarda bebişimde ablasından kalanlara idare ederdi

kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:

hah şimdi beni anlayan biri çıktı canım bende kilolu hamile kaldım kilo vermeye fırsatım olmadan 2 sene tedavi gördüm aksi taktirde yaşım dahada çok ilerliyecekti herşeyi göze aldım ama allhatan hamişken fazla kilo almadım şimdilik 3 kilo kadar almışım ama uzun mesafe yürüyüşlerini gözüm almıyor son ayları dinlenmekle geçirmek istiyorum ne kadar becerebilirsem artık zemuszemus

tuana canım yorgunluktan oluyordur benimde birkaç gündür öyleydi bazen hiç kıpırdamıyordu endişelendim dr gidicektim ama dinlenince başladı hareketleri cadı beni korkuttu sende dinlenince kendine gelir miniş merek etme

aaa yok artık pervin albendende o kadar geçen aksam esimin yegeni geldi 20 yasında genc çocuk ay elbise ilene sekil oramıburamı acmadan yayılıp yatcam diye sekiz cizdimy ani hiç bir erkege tahammul edemem evde oglumdan bile bazen rahatsız oluyorum ayıp diyorum kulodum gorunerek falanyatmayayım çocuk boyle gormesin annesini, kaldıkı yabancı bir erkekhanisıcak olmasa onemli değil esofmanla gezersinama sıcaklar basladı yani yok çok haklısnı sonuna kadar tavrını koru ykapris derlersekapris hayatının en zorlu en ozel donemi sen ne dersen o dur yani benim fikrimbudur:)

KIZLAR YA
AYCA İSTEN AYRILMAMISMIYDI PEK GİREMEM FALAN DEMİSMİYDİ HATIRLAMIYORUMAMA İSTEN ÇIKARILDIGINI HATIRLIYROUM KARISTIRIYORMUYUM ???

BASAK

nası yani sen toplamda uç kilo mu aldınn ???/

VALLA BENıM BEBEKDE ÇOK OYNAMIYOR BU ARA

iki uç gundur hafif dokunuslar falan seklnide ki tum gun haldırhuldur mac yapıyordu içerde iki gnudur sanki boyle kuçuk kuçuk oynamalar seklinde
yeri azaldıgı için boyle olabilceği yazıyor sitelerde basladımı o agır harekete etme suresi bilmiyorumki

yorgun olmuyorumki ,akşama kadar oturuyorum aklıma gelse yemek yaparım..arada dışarı çıkarım öle bi yorulcak bişiyim yok...ama 2 gündür stres yaşadım,, durduk yere ağladım ..acep ondanmı :uhm:

ilkkez dun gece uyumakta zorlandım

yattım sanki nefes alamıyorum rahat derin derin nefes çekme geregi duyuyorum dikkat ettim çok tıka basa tokolunca oluyor boyle bu arada karpuz çıktı ya karpuz yiyorumbir dilimcik nasılmidem sisiyor alıstım ya diye yapmaya midem almıyor en ufak ekmek falan fazla birseyyesem catlıycakgibi oluyorumnefes alamıyorum iyiki diyet yapıorum dedigim oluyor bazen ,

nefes darlıgı çeken varmı aksamy atınca? iki yastıkla falan yatacagım bu aksam

tuana stres bebeinhareketlerini etkileyebilir olabilir yani onemli olan gun içinde belli aralıklarla oynaması neden agır oynuyor artık diye çok takılmamak gerek

meltem öle uzunınca oynuyo..gün içindede oynuyo ama çok hafif.....of ne bilim ...sadece 2 gündür böle..ellerini vururdu ,, keyfi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…