aaa yok artık pervin albendende o kadar geçen aksam esimin yegeni geldi 20 yasında genc çocuk ay elbise ilene sekil oramıburamı acmadan yayılıp yatcam diye sekiz cizdimy ani hiç bir erkege tahammul edemem evde oglumdan bile bazen rahatsız oluyorum ayıp diyorum kulodum gorunerek falanyatmayayım çocuk boyle gormesin annesini, kaldıkı yabancı bir erkekhanisıcak olmasa onemli değil esofmanla gezersinama sıcaklar basladı yani yok çok haklısnı sonuna kadar tavrını koru ykapris derlersekapris hayatının en zorlu en ozel donemi sen ne dersen o dur yani benim fikrimbudur:)
KIZLAR YA
AYCA İSTEN AYRILMAMISMIYDI PEK GİREMEM FALAN DEMİSMİYDİ HATIRLAMIYORUMAMA İSTEN ÇIKARILDIGINI HATIRLIYROUM KARISTIRIYORMUYUM ???
ilkkez dun gece uyumakta zorlandım
yattım sanki nefes alamıyorum rahat derin derin nefes çekme geregi duyuyorum dikkat ettim çok tıka basa tokolunca oluyor boyle bu arada karpuz çıktı ya karpuz yiyorumbir dilimcik nasılmidem sisiyor alıstım ya diye yapmaya midem almıyor en ufak ekmek falan fazla birseyyesem catlıycakgibi oluyorumnefes alamıyorum iyiki diyet yapıorum dedigim oluyor bazen ,
nefes darlıgı çeken varmı aksamy atınca? iki yastıkla falan yatacagım bu aksam
BASAK
nası yani sen toplamda uç kilo mu aldınn ???/
VALLA BENİM BEBEKDE ÇOK OYNAMIYOR BU ARA
iki uç gundur hafif dokunuslar falan seklnide ki tum gun haldırhuldur mac yapıyordu içerde iki gnudur sanki boyle kuçuk kuçuk oynamalar seklinde
yeri azaldıgı için boyle olabilceği yazıyor sitelerde basladımı o agır harekete etme suresi bilmiyorumki
günaydın kızlar,
yıne berbat bı güne uyandımmm,sabah 4.5 tan berı uykusuzumm,göbegımın acısına sancısına uyuyamadım
doktora gıdıcem birasdan yanı doktor ameliyattan cıksın ne zaman müsaitse gıdıcem hemen
valla dayanılcak gıbı degıl
bune biçim bı acı yaaa
bı benımmı acıyo göbek delıgı ve cevresı mafoldumben
Allah Allah benim de ağırıyor ama çok nadir..hemen geçiyor bir de..doktora git bakalım ne diyecek..
Selam kızlar,
Geçmişinizi okumak ancak bitti o da onar yirmişer sayfa atlaya atlaya.
Gördüğüm kadarıyla herkesin doktor kontrolleri iyi gidiyor. BURKO, sendin değil mi 100 lükü tekrar yaptıracak olan. İnşallah bişi çıkmaz canım.
Bebişlerin eşyaları yavaş yavaş tamamlanmış yıkanmaya başlanmış.
Ayyy neyse ki ben doktorun korkutmasıyla hepsini yapmışım, şu an ufak tefek eksikler var onları nasıl yapacam diye gözümde büyüyor.
Burası hem çok sıcak hem de tüm gün kalbim çok çarpıyor.
Bir tek büyük iş olarak bebek şekerimi kendim yapmak istiyordum, ama nasıl olacak bilemiyorum.
Tüm gün klimada yatmaktan başka bişi yapmıyorum artık. Bazen de kociş hava aldırıyor arabayla o kadar.
Benden haberler de bu kadar, çarşamba doktora gideceğiz, inşallah bebişimin gelişimi iyi çıkar, çünkü bu ara rahatsız olunca ekstradan kalp ilacı almak zorunda kaldım. O da bebişimin gelişimini etkiliyordu.
off ya cok kötü bı gün gecırdım dıyebilirim.kendıme nazar degdırdım galıba mafoldumben karnımın içi acıyo yaa.özellıkle sag tarafı göbegımın.resmen benım kuzum dayamıs sırtını oraya nasıl bastırıyor.gecen aylardada olmustu göbek delıgım ve cevresınde acı.ama bu daha beter,yatıyorum olmuyo oturuyorum yıne olmuyo.bugecede uykusuz bı gece benı beklıyo anlasılan mafoldumben
sizede oluyomu yaa,bazen gecıyo gıbı ama sonra tekrar acımaya baslıyo,elımı süremıyom acırken okadar yane.bugun ebe kalp sesını dinlemek için o aletı karnıma sürttüğünde aglamak istedım okadr acıdı,sanırım iyice gerılıyo içim ondan heralde.ama hala göbegımde bosluk var daha gepgergin olmadı aslında
kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:
aaa yok artık pervin albendende o kadar geçen aksam esimin yegeni geldi 20 yasında genc çocuk ay elbise ilene sekil oramıburamı acmadan yayılıp yatcam diye sekiz cizdimy ani hiç bir erkege tahammul edemem evde oglumdan bile bazen rahatsız oluyorum ayıp diyorum kulodum gorunerek falanyatmayayım çocuk boyle gormesin annesini, kaldıkı yabancı bir erkekhanisıcak olmasa onemli değil esofmanla gezersinama sıcaklar basladı yani yok çok haklısnı sonuna kadar tavrını koru ykapris derlersekapris hayatının en zorlu en ozel donemi sen ne dersen o dur yani benim fikrimbudur:)
KIZLAR YA
AYCA İSTEN AYRILMAMISMIYDI PEK GİREMEM FALAN DEMİSMİYDİ HATIRLAMIYORUMAMA İSTEN ÇIKARILDIGINI HATIRLIYROUM KARISTIRIYORMUYUM ???
mercimeğim ters zati ,hiç düselmediki..ama öneceki gibi diil o bakımdan kafam takıldı...dr gittiğimde geçen hafta ters olduğu için fazla hissetmessin demişti balık gibi ayaklarını hareket eder dedi..ama ben ellerini hissediyodum..sert vuruşlar yapıyodu kıpır kıpırdı..şimdi aşada çalışmalar var..alt takımlarda.. nebilim yerde daralıyo haralde...bi normal yolu alsa..sağlıkla...
maşallah bitirdik az kaldı hadi tosunum benimkızlarrr son 50 li günlere giriyorrum yaa şaka gibii ne kadar az kaldııı :1shok:
hiç bi hale düşmedik canım benim kendini böyle düşünüp üzme sadece koa göbekli hamişiz hepimizartik coraplarimi da tibet giydiriyor, yakinda pantolonumu, hatta donumuda giydircek:))ne hallere dustuk:)))mafoldumben
KIZLAR YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?