2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

doğru hatırlıyorsun canım..ama o dönemde de giriyordu..

tuana keyiften ziyade yeri daraldı bebeciğin..eskisi gibi çok değil ama güçlü hareketler yapacaklar arık.

esra ben özellikle sabahları işe gelip masama oturduğum şu saatlerde çok yaşıyorum nefes darlığı boğulacak gibi oluyorum..bir de sırtüstü yatarsam çarpıntı da başlıyor

2004 yılında yaklaşık 100 kilo iken hamile kalan Rus Kathirena, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Doğum sonrası genel durum olarak aşırı yemek yiyen Kathirena, hızla kilo alarak tam 120 kilo oldu. 120 kiloluk haliyle bir obeze dönen Rus kadın, işte o günlerde zayıflamaya karar verdi.Çevresinin ciddiye almadığı bu kadın inanılmaz bir azim göstererek hızla zayıflamaya başladı.2006 yılında doğum yaptığı dönemdeki kilosuna inen Kathirena, önce 100 kilonun altına indi. Bununla da yetinmeyip 80 kilo oldu. 75 kiloya geldiğinde ilk kez bikini giyip pozlar vermeye başladı.Zayıflamış hali moralini de yükseltti.En son 60 kilo olduğunda ünlü mankenlere taş çıkaran vücudu ile o obez kadın gitti seksi bir kadın geldi. 60 kilo birden vermesinin tamamen kendinin bulduğu yöntemler sayesinde olduğunu belirten Kathirena, bu süreç içerisinde herhangi bir ilaç almadığı gibi cerrahi bir müdahele de geçirmedi. Deneme yanılma yöntemiyle bulduğu sistemi sayesinde 60 kilo birden veren Rus kadın, bu süreçte yaptığı işleri ve zayıflama tekniğini anlatan "Eksi 60" isimli bir kitap çıkardı.Kitap Rusya'da kapış kapış satılırken Kathirena şimdi kendi kurduğu zayıflama merkezinde kadınları kilolarından kurtarıyor.

netten bir haber bu kızlar kadın 60 kilo vermiş doğumdan sonra fotoları da var değişim muhteşem

günaydın kızlar,

yıne berbat bı güne uyandımmm,sabah 4.5 tan berı uykusuzumm,göbegımın acısına sancısına uyuyamadım
doktora gıdıcem birasdan yanı doktor ameliyattan cıksın ne zaman müsaitse gıdıcem hemen
valla dayanılcak gıbı degıl
bune biçim bı acı yaaa
bı benımmı acıyo göbek delıgı ve cevresı mafoldumben

benimde öyle kızlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız hepimizdede aynı belirtiler var benim kızımda öyle benimde ufak dokunuşları var sanki dönüyor gibi kıpırdıyor gibi hafif oynamaları var öyle eskisi gibi debelenmeleri kalmadı sanırım normal çoğumuz aynı şeyleri hissettiğine göre.....

tuana bende yıkayamıom malum yeri ondan poposil aldım 1 aydır onla temizleyim sonra suyla yıkayıp sonra wc kagıdıyla kuruluorum biraz uzun oluyo ama daha temiz ve hijyenik oluyo napayım yaa

esrako 2 yastıkla yat ben artık tekle yatamıyorum canım daha rahat olursun

bebisler strsten kıpır kıpır olabilir aksam ben sinirliydim ya yatmadan once kızım kıpır kıpırdı babası horul horul 2si 2 yandan uyutmadılar ya mecbur salona tasındım

hepimiz taban yanması , uykusuzluk, bacak agrıması kasılması gibi aynı sikayetkerdeyiz.

ben mesela gece wcye kalkarken bazen cok zorlanıorum kasıklarım fena sancıo ama tuvaletimi yaptıktan sonra rahatlıyorum

hissettigim beben hareketleri kasıklarımda gıdıklanma sanırım elleriyle tırmalıo kuzucuk, meksika hareketi, tam gogsumun altında batma nefes alamama sanırımpoposunu dayıyo birde karnıma guclu tekmeler bazen canım acıo walla

bebekler gelistikleri donemde oynamıyorlar ben bunu anladım benimki mesela 2 gun az oynuo ama o gunlerde karnım davul gibi gerilio diorumki buyuyo yine sonra oynamaya baslıo daha guclu olarak. bu surec hep boyle gelisti tespit ettim :))

slm kızlar
şikayetler hep aynıııı
uykusuzluk şişkinlikkk rahat hareket edememe
gece ben çok fena sancılandım tamgöbeğim altına doğru çok garip bi sancıydı yalancı sancı dediklerimi acaba dedim yada ayaklarımı felanmı üşüttüm bilmiyorum ama napıcamı şaşırdım iki büklüm oldum sadece dua etmekle yetindim sonra birden geçti kuş gibi oldum sanki (
arkadaşım gelicek kahvaltıya bugün giremem bende nete

Ayça işten ayrıldı ama giriyodu sürekli evden kaldıki son günler hep girdi girdi okudu okudu .çıktı canı yazmak istemedi desem tamamda ama çok uzun sürdü bu sefer sorun nedir anlayamadım umarım kötü birşey yoktur..son günler artık girip okumuyoda bende özelden msj attım cvp yok..

Allah Allah benim de ağırıyor ama çok nadir..hemen geçiyor bir de..doktora git bakalım ne diyecek..

Allah Allah benim de ağırıyor ama çok nadir..hemen geçiyor bir de..doktora git bakalım ne diyecek..

ya benımde nadır oluyodu ama 2 gundur azıttı,doktor amelıyattaymıs haber beklıyos bakalım.ya nasıl bıse dide böleabes kaccak ama hanı böle durmadan dans edersın karnın acır ya aynı öle

bizi haberdar et canım..merakta bırakma..

benim sağ göğsümün altında oluyodu..sadece otururken oluyor ama..dr.ayaklarıdır demişti..değişik bi yanma..

kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:

ters olmasın...benimki normal pozisyonunu aldı, coştukça coşuyo bu ara..tersken böle değildi..ayrıca yerleri de daralıyo ya artık ondan olabilir canım..canını sıkma..

ama evden giriodu..hatta okuyo okuyo ama yazmıyo..tüstüm ben ona(

ben de sadece soluma yatabiliyorum artık...onda da kolum uyuşuyo hep..sağa dönersem beyfendi tepik atıyo..rahatsız oluyomuş...2 yastık başımın altına 1 yastık bacaklarımın arasına..girmediğim şekil kalmıyo..deliksiz uyku yokkkk..:(

mercimeğim ters zati ,hiç düselmediki..ama öneceki gibi diil o bakımdan kafam takıldı...dr gittiğimde geçen hafta ters olduğu için fazla hissetmessin demişti balık gibi ayaklarını hareket eder dedi..ama ben ellerini hissediyodum..sert vuruşlar yapıyodu kıpır kıpırdı..şimdi aşada çalışmalar var..alt takımlarda.. nebilim yerde daralıyo haralde...bi normal yolu alsa..sağlıkla...

evdeysen tatlı bişiler ye ve soluna yat bakalım..hareket edecektir..

ayak yanması için bir öneri ayaklarınızı yıkadıktan sonra nemlendirici sürün tekrar yanarsa bu sefer tam kurulamadan bebeyağı yada evde göbiş için hangi yağlarınız vara onu sürün mutlaka ateşini alacaktır
kızlarrr son 50 li günlere giriyorrum yaa şaka gibii ne kadar az kaldııı :1shok:
maşallah bitirdik az kaldı hadi tosunum benim
artik coraplarimi da tibet giydiriyor, yakinda pantolonumu, hatta donumuda giydircek:))ne hallere dustuk:)))mafoldumben
hiç bi hale düşmedik canım benim kendini böyle düşünüp üzme sadece koa göbekli hamişiz hepimiz

hiç sorma bizdede abim kalıyor ne yapacam bilmiyorum anneme söyledim sizlere gelse diye oda söylemiş ama gitmiyor daha ne diyeyim akşam şişmiş bir durumda kırk büklüm oturuyorum birde hamiş pantolonuyla
sabah kalktım kızımla yanlızız kocişim gündüz görevine gidecek 1 hafta. gülmeyin sakın fırsat bu fırsat evde donla geziyorum kızımda şaşırdı anne ayıp öyle gezme ama annesi yanıyo o nerden anlasın kızım hem akşama pantolona girecek şimdi keyfini sürüyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…