ben de sadece soluma yatabiliyorum artık...onda da kolum uyuşuyo hep..sağa dönersem beyfendi tepik atıyo..rahatsız oluyomuş...2 yastık başımın altına 1 yastık bacaklarımın arasına..girmediğim şekil kalmıyo..deliksiz uyku yokkkk..:(
aynen iki yastık başımın altında birtane bacak aramda sol tarafa dönük sabahı sabah ediyoruz oğluşla
ben bazen gece uyanınca soluma dönük yatıyorumya bi bakıorum çocuk taş gibi otarafa doğru kalkmadan önce sırt üstü 5 dk filan yatıyorum sonra karnım yumuşuyor tekrar sola dönüp öyle kalkıyorum yataktan sizde böyle olan varmı son bir aydır bu durumdayım
kızlar günaydın hergün sizlerin yazdıklarını okuyorum fakat ben arasıra yazabiliyorum.bende 32+2 günlüğüm dün çalışabilir raporumu aldım.ama doktor tansiyonumu ölçtü 13,5-8,5 . kendine dikkat et.ve ne kadar erken çıkabilirsen çık izne dedi.17 kilo almışım.bebişim 2,160 gr
kızlar günaydın hergün sizlerin yazdıklarını okuyorum fakat ben arasıra yazabiliyorum.bende 32+2 günlüğüm dün çalışabilir raporumu aldım.ama doktor tansiyonumu ölçtü 13,5-8,5 . kendine dikkat et.ve ne kadar erken çıkabilirsen çık izne dedi.17 kilo almışım.bebişim 2,160 gr
BASAK
nası yani sen toplamda uç kilo mu aldınn ???/
evet canım ya ilk aylarda 3 kilo kadar verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan 3 kilo fazlalıgım var güzelim iştahsızlık halen devam ediyor yedigimde zaten bulantıyla geri çıkıyor bu gidişle burçin cılıc bir bebek olarak dogacak
VALLA BENİM BEBEKDE ÇOK OYNAMIYOR BU ARA
iki uç gundur hafif dokunuslar falan seklnide ki tum gun haldırhuldur mac yapıyordu içerde iki gnudur sanki boyle kuçuk kuçuk oynamalar seklinde
yeri azaldıgı için boyle olabilceği yazıyor sitelerde basladımı o agır harekete etme suresi bilmiyorumki
yorgun olmuyorumki ,akşama kadar oturuyorum aklıma gelse yemek yaparım..arada dışarı çıkarım öle bi yorulcak bişiyim yok...ama 2 gündür stres yaşadım,, durduk yere ağladım ..acep ondanmı :uhm:
aman üşüteyim deme sakın doğumada az kaldı dikkat et canım senin ikili daha iyiymiş bizm ev normal sıcaklıkta hatta şimdi üşüdüm ayağıma çorap giydim üşüdüğüm odaya sabahın 6 sından güneş girer içine dahada yeni döndü güneş ama ayakalarım üşüdütamamen aynı durumdayız deryacım..hele gece tuvalete kalkmak tam bi kabus..kafayı da dayadığı için aşağıya tuvalete daha sık gider oldum..bi damla bi damla..böle böle geçecek günler napalım..çok şükür halimize..
şu donla gezme mevzuu ya gelince ben evde genelde yalnız oolduğum için don-atlet ikilisiyle gayet rahatım bu ara..klimayı pek açmak istemiyorum..bacak kemiklerimi sızlatıyo nedense..
maşallah bebişine aman sıcaklarda başaldı dikkat et tansiyonun şakası olmaz izin zamanın gelmiş herhangi bir zorunluluğun yoksa ayrıl canım sende dinlen evindekızlar günaydın hergün sizlerin yazdıklarını okuyorum fakat ben arasıra yazabiliyorum.bende 32+2 günlüğüm dün çalışabilir raporumu aldım.ama doktor tansiyonumu ölçtü 13,5-8,5 . kendine dikkat et.ve ne kadar erken çıkabilirsen çık izne dedi.17 kilo almışım.bebişim 2,160 gr
bi tanede olsa ye canım canın çektiyse bişey olmazkıslar hiç yemezdim ama canım halley istiyor..bir tane de değil bissürü istiyor..katkı maddeli şeyler hep..bir tane yesem durmam da
sabah marketçi kız doğum yakın galiba dedi..yoo 2 ay var dedim..çok büyümüş hemen doğurcak gibisiniz dedi..:1shok:..ağzını aman hayra aç dedim ben de..bana büyük gelmiyo ki..
mrb kızlar.biraz okuyabildim yazdıklarınızı.. hepimizde aynı sorunlar var gibi. benim en büyük sorunum bütün vücudum da oluşan kaşıntı ve kabarcıklar(( her yanım alev alev yanıyor ...eden oldugunu anlamadık daha..halinize şükür edin bence .anladımki hamilelik sorun çıkmassa oakadarda kötü degil aslında.bebişime gelince , o kıpır kııpır her an hareket hallinde:) 30 haftalık oldum.hepinizin allah yardımcısı olsun..
Selam kızlar,
Doktora kontrole gittiğimde 32+1 günlük olucam.. Çalışabilir raporu almak için geç kalmış sayılmam değil mi?? Yani 32.hafta içinde alınması mı gerekiyor? Birde özel hastaneye gidiyorum ssk anlaşmalı.. Ayrıca devlete bağlı hastaneden onaylatmam falan gerekiyor mu??fisfisfis
Yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?