2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

başak 3 kilo mu aldın gerçekten hay maşallah biz 15 i devirdik

gülüm birşey yiyemiyorumki kilo alayım akşama kadar yemek yemesem aklıma gelmiyor yoksa kilo umrumda degil inan isterse 100 kilo olayım yeterki kızım saglıklı olsun ama popom e bacaklarım dahada çok kalınlaştı her yerimden selülitler fışkırıyor dogumdan sonra icabına bakıcam inşallah şimi korkumdan sıkılaştırıcı kremde kullanamıyorum gerçi birşey olmazda ben tedbirli davranayım diyorum.
hemşire bir arkadaşım 21 haftalık gebe 20 kilo almış şimdiden sizler yine iyisiniz valla

aman kadriye çokda aç gezme vucut keton denen bir made üretiyormuş çok aç kalınca oda bebeğin beyin gelişimine zararlıymış bu iştahsızlığını doktora sorsan yiyemediğini filan aç durmanın zararı varmı diye
amanın o ne yapmış öyle bendede iştah yok ama zorla dengeli beslenmeye dikkat ediyorum yoksa akşama kadar açlığa banamısın demiyeceğim şimdi kahvaltı yaptım zorlan midem ağzımda

Merhaba anneler.
Biz bsabah dr daydık Kemal Çağanımızı gördük raporumuzu aldık geldik. Boyunu yine söylemedi dr umuz bende sormadım FL yazan yerde 6 yazıyodu. 42 cm e tekabül ediyo ama bana çok uzun geliyo bu boy.1800 gr olmuş bende 75.5,12.5 kilo almışım. Dr yine kiloma bi şey demedi. Başı tam aşağıda değil hala sağda biraz çapraz duruyo galiba geçicek aşağıya hazırlık yapıyo. Suyumuz iyiymiş azalma filan yokmuş Allahtan. Raporumu aldım ama bu ayın sonuna kadar devam edicem. Bende minik kelebek gibi tekim işyerinde yani bi arkadaş daha var ama benim işimi yapamaz o yüzden sadece 2 ay kullanıcam izin maalesef. Bebişin 40 ı çıktıktan sonra başlıycam Allah izin verirse bakalım ne göstericek zaman. Belki bebeğimi bırakamam başlamak istemem bilmiyom artıkın sözleşmem ocakta bitiyo hayırlısı bakalım. 2 hafta sonra tekrar gidicez 34 . haftadada görelim dedi. ınşallah herkes iyi haberlerle gelir.
Rüyasında doğum yaptığını görenler kervanına bende katıldım .Hemde normalinden ( dün akşam komşularla normal doğum,sezeryan muhebbeti yapmıştık ondan etkilendim sanırım) ama rüyamda hatırlamıyorum inanmıyorum doğum yaptığıma. Arkadaşım vardı yanımda nasıl hatırlamazsın dikiş atılırken filan sinirlenip bağırdın kızdın bize filan dedi yok dedim ya hatırlamıyorum sonra elimi alıp bi yoklama çekiyorum biraz genişlik hissediyorum vajinamda vede parmağımda biraz kan görüp inanıyorum filan. Ayakta geziniyodum filan. Bebişi görmeden bitti rüya.

Burko şeker sonucunu almamışsın herhalde ses seda yok daha .
Mercimekim çok sağol kuaför tavsiyen için postanenin ilerisindeki şubelerine gittim,başkentin ilerisindeki yerdeki dükkandan geldi ağdayı yapcak olan bayan. Genç kızdı adıda şerifeymiş çok memnun kaldım.
Çalışabilir raporu alacak olan arkadaşların dikkatine :
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 32.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

canım geçmiş olsun. nasıl göbeğin acıor anlamadım. göbek deliğin ve oralarında ağrı mı var. sertleşmemi. yanma gibi mi. lütfen haber ver doktordan gelince hemen

bebekler gelistikleri donemde oynamıyorlar ben bunu anladım benimki mesela 2 gun az oynuo ama o gunlerde karnım davul gibi gerilio diorumki buyuyo yine sonra oynamaya baslıo daha guclu olarak. bu surec hep boyle gelisti tespit ettim :))

canım ben de aynı sorundan yakınıordum annem dedi. bebişim oynuor oynuor haftanın 1 -2 günü nadasta. dinlenior. annem bğyğodur dedi. galiba hızlı büyüme evrelerinde vücutları enerjiyi büyümeleri için saklıyor.

anaaaa ben nasil atladim bunu???du bi test yapayim hemen..

kızlar test yapsak 2. çizgi yerinden fırlar heralde. denicem bugün ucuz testlerleeee.ii fikir nurdancım kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine canım. kocaman olmuş. aldığın kilolar artık vız gelir kaydirigubbakcemile5 bebişin büyümüş ne güsel

nazancım. bebişine de sana da maşallah. hep güsel haberlerle gelelim inşallah. naza isim mi arıosunuz? naza sordunuz mu ismini deiştircez istio musun die.o alıştı çok naz ismine sırnaşık şey

babycim en iisini yaptın eşinle kaldın. benim biraz imkanım olsa kalırdım çok zor oluyor. zaten duygusalız aşkın da sevgin de özlemin de 10 kat artıyor.orada türk doktorları da varmış. bir de türkçe konuşulunca anlıolardır. en azından düzgün bi hastane vardır. bi tane de olsa yeter senağlama

dogru söylüyorsun canım o zamanda bebiş bizden alıyor kemigimizden dişimizden bir yerden bir eksik çıkarıyor işte ne yaparsın dr söyledim ama pekde umrunda olmadı kadının zaten boşuna demiyorlarmı en iyi kadın dogumcu erkekler diye bu sözü söyleyen gerçekten dogru söylemiş

eylemcim canım gözün aydın. bebişin senin de kocaman olmuş.maşşallah

bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi. ayrıca glukozdan tiksiniodunuz ben anşamadım cidden baya şekerli su. küp şeker at yap ahanda sana glukoz delikafadulden tatlıyı çok severim galiba ondan hoşuma gitti aç karna da ii geldi. enerji delikafadulden

ayy tatlım maşallah oğlumuza..çok sevindim herşey çok güzel geçmiş...evet boyunu pek sölemiyo bizimkisi..sadace kemiklerini ölçüyo sorun yoksa bişi demiyo...
kuaförden memnun kaldığına ayrıca sevindim..sen söyleyince hatırladım kızın adı şerife..çok tatlı hakikaten..

evrimcim güle güle kullanın yorganınızı...bu arad 2 tane daha neveresim takımı alcam demişsin ya çok diilmi ya 4 adet olcak... ...

E yetıskınlerın bıle kac tane var.. Kı bu cocuk kusacak, batıracak.. elımızde yedeklı olması daha makul degıl mı annem??

E haklısın, basından sonuna kadar.. son zamanlarını evın ıcınde yabancı adamla nası olacak?? Adam da ne rahatmışş

delikafadulden nereden nerelere geldık...

Benım de bı ara acıdı.. ama gectı.. sor bakalım doktoruna yafrum..

offff sıcaklardan bunaldım ya ben artık çalışmak istemiyorum sere serpe evimde oturmak dinlenmek istiyorum........ işlerim yoğun, sıcaklar bir yandan sıkılıyorum çookkk....

hatıra gözün aydın canım..maşallah bebişine ben de gitsem demekki benimki de 1800 civarındadır..geçen cuma 1740 gr dı..seninle haftamız da aynı..satın bir gün önde galiba..doğum şekli hakkında konuştumuz mu doktorunla?

katılıyorum başakçığım..sinir oldum kadın jinekologlara

EVRıŞ canım sen sanırım birde winni the pooh lu nevresim takımı almıştın onu nerden aldın bana söylermisin netten falanmı yoksa taçtan mı??

hadi gözünaydın..senin de bitti şeker işlerin:
evrimnaper yavru? nasılsın bu gün

hemşire arkadaşım dogum yapacaksan erkek dr yaptır işinin ehli onlar deyince bende dr umdan sogudum iyice acaba diyorum ege üniversitesine gitsem bu saatten sonra orada dogum yapmama izin verirlermi diye düşünmeye başladım son aylardaki gebeleri kabul etmediklerini duymuştum ama araştırmak gerek yinede

Merhaba arkadaşlar,
Benim son günlerde vajina etrafındaki kemikler ağrımaya başladı hafiften. Özellikle yatakta dönerken ve yürürken. Aşağıdaki kemikler hazırlığa başladılar herhalde.
Ben sabahları en az yarım saat yürüyüş yapıyorum.Kendimi çok iyi hissettiriyor.Normalde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bile, kıpır kıpırım evde. Ama bu haftadan itibaren ağırlık hissetmeye başladım.

mercimeğim saol cnm ya verdiğin link için..aslında bilindik şeylerde ne bilim ben evhamlı delinin tekiyim -tatlicadiarzu-

izmirli hamişler bu sıralar bir buluşma varmı?

valla canım şimdilik bir gelişme yok ama yakın zamanlarda yaparıs. yoksa kımıldayamıcaz delikafadulden şahsen ben kilomdan dolayı kımıldayamıorum ayak bileklerim artık zorlanıyor. evrişçim burcular serap hadi programa başlayalım:lepi:

Sağol canım. Seninde gözün aydın. İnşallah sonuna kdar her şey hep böyle iyi gider.

Vural Beye ağustosta burdasınız değil mi, senelik izne filan gitmiyosunuz herhalde dedim burdayım dedi o zamanlar ama 2. yarısında giderim belki dedi. Amanın giderse napcas çünkü doğum tarihleri 15 gün sarkabilirmiş benimki 8 ağustos görünüyor ya 20 sine kadar yolu varmış. İnşallah gitmez ya.
Şerifeye tavsiye üzerine geldiğimi söyledim senden bahsettim , kızkardeşinin ismini sordu ama bilmediğim için söyleyemedim. Pek bilgili hamilelikle ilgili :)) E çok hamile bayan geldiği için biliyorum artık bende dedi bebişimin cinsiyetini tahmin etti filan. İşinide çok iyi yaptı beni yormadan. Bundan sonra şerife nerde ben orda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…