başak 3 kilo mu aldın gerçekten hay maşallah biz 15 i devirdik
gülüm birşey yiyemiyorumki kilo alayım akşama kadar yemek yemesem aklıma gelmiyor yoksa kilo umrumda degil inan isterse 100 kilo olayım yeterki kızım saglıklı olsun ama popom e bacaklarım dahada çok kalınlaştı her yerimden selülitler fışkırıyor dogumdan sonra icabına bakıcam inşallah şimi korkumdan sıkılaştırıcı kremde kullanamıyorum gerçi birşey olmazda ben tedbirli davranayım diyorum.
hemşire bir arkadaşım 21 haftalık gebe 20 kilo almış şimdiden sizler yine iyisiniz valla
günaydın kızlar,
yıne berbat bı güne uyandımmm,sabah 4.5 tan berı uykusuzumm,göbegımın acısına sancısına uyuyamadım
doktora gıdıcem birasdan yanı doktor ameliyattan cıksın ne zaman müsaitse gıdıcem hemen
valla dayanılcak gıbı degıl
bune biçim bı acı yaaa
bı benımmı acıyo göbek delıgı ve cevresı mafoldumben
bebekler gelistikleri donemde oynamıyorlar ben bunu anladım benimki mesela 2 gun az oynuo ama o gunlerde karnım davul gibi gerilio diorumki buyuyo yine sonra oynamaya baslıo daha guclu olarak. bu surec hep boyle gelisti tespit ettim :))
anaaaa ben nasil atladim bunu???du bi test yapayim hemen..
kızlar günaydın hergün sizlerin yazdıklarını okuyorum fakat ben arasıra yazabiliyorum.bende 32+2 günlüğüm dün çalışabilir raporumu aldım.ama doktor tansiyonumu ölçtü 13,5-8,5 . kendine dikkat et.ve ne kadar erken çıkabilirsen çık izne dedi.17 kilo almışım.bebişim 2,160 gr
Merhaba anneler.
Biz bsabah dr daydık Kemal Çağanımızı gördük raporumuzu aldık geldik. Boyunu yine söylemedi dr umuz bende sormadım FL yazan yerde 6 yazıyodu. 42 cm e tekabül ediyo ama bana çok uzun geliyo bu boy.1800 gr olmuş bende 75.5,12.5 kilo almışım. Dr yine
Burko şeker sonucunu almamışsın herhalde ses seda yok daha .
Mercimekim çok sağol kuaför tavsiyen için postanenin ilerisindeki şubelerine gittim,başkentin ilerisindeki yerdeki dükkandan geldi ağdayı yapcak olan bayan. Genç kızdı adıda şerifeymiş çok memnun kaldım.
Çalışabilir raporu alacak olan arkadaşların dikkatine :
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 32.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
evrimcim güle güle kullanın yorganınızı...bu arad 2 tane daha neveresim takımı alcam demişsin ya çok diilmi ya 4 adet olcak... ...
gunaydın kızlar
gecem kotu gecti uyuyamadım salona geldim yastıklarımla salonda sızmısım ama koltugada tam ayaklarım sıgmıo 2 buklum olmusum sonra kalktım yerime gittim tekrar sonrada wc muhabbetleri vs sabahı zor ettik yani . esim gittikten sonrada uyuyamıorum sıpamda uyanmıs oluyo acıkmıstır die kahvaltı yapıorum sonra gun baslıo anlıycanız...
dun gece msnde k.valdemle konustum , ucaga binmeye korkuyo ve ilk binisi olcak surekli panik halinde nasıl gelcem gitcem vs die neyse esimin kanka arkadası varmıs o gelmek istiodu dogum sırasında bende dedim esime dogumdan sonra gelsin die benim son zamanlarda sancım olcak vs yattıgım yer belli deil kıcı bası acık zor yatıom die annesini getircekmis gelirken ondan gel demis. e annem zaten gelcek erken k.valdemde erken gelirse bana ne faydaları olcakki k.valdemede yazdım ben o sıra evde yabancı erkek istemiorum hic olmazsa dogumdan 1 hafta sonra gelsin die oda demezmi yok ben onla gelcem ya ondan ama sen nasıl istersen oyle yaparız dio. dugunumde nazlanmadım kınamda nazlanmadım dogumda kimseyi nazlayamam suan benim nazlanma sıram. sonrada sinirden uykum kactı perperisan oldum yani
2004 yılında yaklaşık 100 kilo iken hamile kalan Rus Kathirena, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Doğum sonrası genel durum olarak aşırı yemek yiyen Kathirena, hızla kilo alarak tam 120 kilo oldu. 120 kiloluk haliyle bir obeze dönen Rus kadın, işte o günlerde zayıflamaya karar verdi.Çevresinin ciddiye almadığı bu kadın inanılmaz bir azim göstererek hızla zayıflamaya başladı.2006 yılında doğum yaptığı dönemdeki kilosuna inen Kathirena, önce 100 kilonun altına indi. Bununla da yetinmeyip 80 kilo oldu. 75 kiloya geldiğinde ilk kez bikini giyip pozlar vermeye başladı.Zayıflamış hali moralini de yükseltti.En son 60 kilo olduğunda ünlü mankenlere taş çıkaran vücudu ile o obez kadın gitti seksi bir kadın geldi. 60 kilo birden vermesinin tamamen kendinin bulduğu yöntemler sayesinde olduğunu belirten Kathirena, bu süreç içerisinde herhangi bir ilaç almadığı gibi cerrahi bir müdahele de geçirmedi. Deneme yanılma yöntemiyle bulduğu sistemi sayesinde 60 kilo birden veren Rus kadın, bu süreçte yaptığı işleri ve zayıflama tekniğini anlatan "Eksi 60" isimli bir kitap çıkardı.Kitap Rusya'da kapış kapış satılırken Kathirena şimdi kendi kurduğu zayıflama merkezinde kadınları kilolarından kurtarıyor.
netten bir haber bu kızlar kadın 60 kilo vermiş doğumdan sonra fotoları da var değişim muhteşem
günaydın kızlar,
yıne berbat bı güne uyandımmm,sabah 4.5 tan berı uykusuzumm,göbegımın acısına sancısına uyuyamadım
doktora gıdıcem birasdan yanı doktor ameliyattan cıksın ne zaman müsaitse gıdıcem hemen
valla dayanılcak gıbı degıl
bune biçim bı acı yaaa
bı benımmı acıyo göbek delıgı ve cevresı mafoldumben
dogru söylüyorsun canım o zamanda bebiş bizden alıyor kemigimizden dişimizden bir yerden bir eksik çıkarıyor işte ne yaparsın dr söyledim ama pekde umrunda olmadı kadının zaten boşuna demiyorlarmı en iyi kadın dogumcu erkekler diye bu sözü söyleyen gerçekten dogru söylemiş
hadi gözünaydın..senin de bitti şeker işlerin:eylemcim canım gözün aydın. bebişin senin de kocaman olmuş.maşşallah
bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi. ayrıca glukozdan tiksiniodunuz ben anşamadım cidden baya şekerli su. küp şeker at yap ahanda sana glukoz delikafadulden tatlıyı çok severim galiba ondan hoşuma gitti aç karna da ii geldi. enerji delikafadulden
izmirli hamişler bu sıralar bir buluşma varmı?
eylemcim canım gözün aydın. bebişin senin de kocaman olmuş.maşşallah
bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi. ayrıca glukozdan tiksiniodunuz ben anşamadım cidden baya şekerli su. küp şeker at yap ahanda sana glukoz delikafadulden tatlıyı çok severim galiba ondan hoşuma gitti aç karna da ii geldi. enerji delikafadulden
ayy tatlım maşallah oğlumuza..çok sevindim herşey çok güzel geçmiş...evet boyunu pek sölemiyo bizimkisi..sadace kemiklerini ölçüyo sorun yoksa bişi demiyo...
kuaförden memnun kaldığına ayrıca sevindim..sen söyleyince hatırladım kızın adı şerife..çok tatlı hakikaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?