hatıra gözün aydın canım..maşallah bebişine ben de gitsem demekki benimki de 1800 civarındadır..geçen cuma 1740 gr dı..seninle haftamız da aynı..satın bir gün önde galiba..doğum şekli hakkında konuştumuz mu doktorunla?
1-sen zaten taşşşsın
2-teşekkür ederiz cicimizi beğenmişsin
3-karnıyarığı ben hep öyle yapıyorum..kızartınca heryer batıyor bir de ağır oluyor..hatta bu gün yapıcam dötüm aman verirse.
kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:
netten bir haber bu kızlar kadın 60 kilo vermiş doğumdan sonra fotoları da var değişim muhteşem
kıslar hiç yemezdim ama canım halley istiyor..bir tane de değil bissürü istiyor..katkı maddeli şeyler hep..bir tane yesem durmam da
bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi. ayrıca glukozdan tiksiniodunuz ben anşamadım cidden baya şekerli su. küp şeker at yap ahanda sana glukoz delikafadulden tatlıyı çok severim galiba ondan hoşuma gitti aç karna da ii geldi. enerji delikafadulden
hemşire arkadaşım dogum yapacaksan erkek dr yaptır işinin ehli onlar deyince bende dr umdan sogudum iyice acaba diyorum ege üniversitesine gitsem bu saatten sonra orada dogum yapmama izin verirlermi diye düşünmeye başladım son aylardaki gebeleri kabul etmediklerini duymuştum ama araştırmak gerek yinede
izmirli hamişler bu sıralar bir buluşma varmı?
valla canım şimdilik bir gelişme yok ama yakın zamanlarda yaparıs. yoksa kımıldayamıcaz delikafadulden şahsen ben kilomdan dolayı kımıldayamıorum ayak bileklerim artık zorlanıyor. evrişçim burcular serap hadi programa başlayalım:lepi:
maşallah bebişine senin kilonda çok iyiMerhaba anneler.
Biz bsabah dr daydık Kemal Çağanımızı gördük raporumuzu aldık geldik. Boyunu yine söylemedi dr umuz bende sormadım FL yazan yerde 6 yazıyodu. 42 cm e tekabül ediyo ama bana çok uzun geliyo bu boy.1800 gr olmuş bende 75.5,12.5 kilo almışım. Dr yine kiloma bi şey demedi. Başı tam aşağıda değil hala sağda biraz çapraz duruyo galiba geçicek aşağıya hazırlık yapıyo. Suyumuz iyiymiş azalma filan yokmuş Allahtan. Raporumu aldım ama bu ayın sonuna kadar devam edicem. Bende minik kelebek gibi tekim işyerinde yani bi arkadaş daha var ama benim işimi yapamaz o yüzden sadece 2 ay kullanıcam izin maalesef. Bebişin 40 ı çıktıktan sonra başlıycam Allah izin verirse bakalım ne göstericek zaman. Belki bebeğimi bırakamam başlamak istemem bilmiyom artıkın sözleşmem ocakta bitiyo hayırlısı bakalım. 2 hafta sonra tekrar gidicez 34 . haftadada görelim dedi. İnşallah herkes iyi haberlerle gelir.
Rüyasında doğum yaptığını görenler kervanına bende katıldım .Hemde normalinden ( dün akşam komşularla normal doğum,sezeryan muhebbeti yapmıştık ondan etkilendim sanırım) ama rüyamda hatırlamıyorum inanmıyorum doğum yaptığıma. Arkadaşım vardı yanımda nasıl hatırlamazsın dikiş atılırken filan sinirlenip bağırdın kızdın bize filan dedi yok dedim ya hatırlamıyorum sonra elimi alıp bi yoklama çekiyorum biraz genişlik hissediyorum vajinamda vede parmağımda biraz kan görüp inanıyorum filan. Ayakta geziniyodum filan. Bebişi görmeden bitti rüya.
Burko şeker sonucunu almamışsın herhalde ses seda yok daha .
Mercimekim çok sağol kuaför tavsiyen için postanenin ilerisindeki şubelerine gittim,başkentin ilerisindeki yerdeki dükkandan geldi ağdayı yapcak olan bayan. Genç kızdı adıda şerifeymiş çok memnun kaldım.
Çalışabilir raporu alacak olan arkadaşların dikkatine :
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 32.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kadın kadın doğumcuyu bende sevmiyorum ama ilk defa insan gibi insan kadın bulmuştumki oda hamileydi izne ayrıldı sonra erkek doktora geçtik ondanda baya memnunm da bir sorun var doktorum tekrar geldi bebeği doğurdu 40.çıkardı işe başaldı ikisnin odasıda yan yanyana haftayada doktora gidicem ama hangisine :uhm:dogru söylüyorsun canım o zamanda bebiş bizden alıyor kemigimizden dişimizden bir yerden bir eksik çıkarıyor işte ne yaparsın dr söyledim ama pekde umrunda olmadı kadının zaten boşuna demiyorlarmı en iyi kadın dogumcu erkekler diye bu sözü söyleyen gerçekten dogru söylemiş
eylemcim canım gözün aydın. bebişin senin de kocaman olmuş.maşşallah
bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi. ayrıca glukozdan tiksiniodunuz ben anşamadım cidden baya şekerli su. küp şeker at yap ahanda sana glukoz delikafadulden tatlıyı çok severim galiba ondan hoşuma gitti aç karna da ii geldi. enerji delikafadulden
Sağol canım. Seninde gözün aydın. İnşallah sonuna kdar her şey hep böyle iyi gider.
Vural Beye ağustosta burdasınız değil mi, senelik izne filan gitmiyosunuz herhalde dedim burdayım dedi o zamanlar ama 2. yarısında giderim belki dedi. Amanın giderse napcas çünkü doğum tarihleri 15 gün sarkabilirmiş benimki 8 ağustos görünüyor ya 20 sine kadar yolu varmış. İnşallah gitmez ya.
Şerifeye tavsiye üzerine geldiğimi söyledim senden bahsettim , kızkardeşinin ismini sordu ama bilmediğim için söyleyemedim. Pek bilgili hamilelikle ilgili :)) E çok hamile bayan geldiği için biliyorum artık bende dedi bebişimin cinsiyetini tahmin etti filan. İşinide çok iyi yaptı beni yormadan. Bundan sonra şerife nerde ben orda :))
yaw kızlar yazmayın su lostları yahuuu
ben 5, sezona hiçbaslayamadım vakit bulup desem :))
gulermisinizbilmem
eene de olsa ben çocuklu birkadınım vakit yok :)
hem dizilerimfalan var yaz donemi izliyorum ben lostu rahat rahat tv de de izleyecek birsey olmuyoriyi oluyor izne çıkınca hemen baslıycam hem tum bolumleryayınlanmıs olcak keyfime gore izliycem insallah)
ben de sordum.:)) ama merak etme doğumlarımı yaptırır öyle giderim için rahat olsun dedi..
kardeşimin adı Sabriye...
bi ara burda bahsetmiştim şerife'den..kadının birinin sancısı tutmuş ceviz büyüklüğünde açıklığı varmış, apar topar temizlemiş göndermiş..onu anlatmıştı bana..
Ay dün LOST'un 14-15. bölümlerini izledim. Yatakta laptoptan izledim. Tabii Onurcum azcık kıvrıldı, çünkü ben dünya kadar yer işgal ediyorum :) Allam çok heyecanlı, bugün de 16-17 yi izleriz herhalde.. Şu ayak heykelinden bişi çıkacakmış gibi geliyo ya, du bakalım..
ÇORAP NASIL GİYİLİR?
Oturun, sağ bacağınızı kıvırarak sağ ayağınızı sol dizinizin üstüne koyun. Bileğinizin içi size bakacak şekilde. Aynı şekilde diğeri de.. Bu kadar :) Ben ayakkabılarımı da ayakta bu şekilde giyiyorum :))
EVRİŞ canım sen sanırım birde winni the pooh lu nevresim takımı almıştın onu nerden aldın bana söylermisin netten falanmı yoksa taçtan mı??
hadi gözünaydın..senin de bitti şeker işlerin:
evrimnaper yavru? nasılsın bu gün
evriş ah şu sizin hatay pazarını bi elime geçirseeemmm..
Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
Pazardan kuzum..
Keske gorebılseydın.. adam orjınal kutularından cıkarıp gosterıyordu yaaa..
hııımmmmm bu arada testlerin ii çıkmasına svindimvalla canım şimdilik bir gelişme yok ama yakın zamanlarda yaparıs. yoksa kımıldayamıcaz delikafadulden şahsen ben kilomdan dolayı kımıldayamıorum ayak bileklerim artık zorlanıyor. evrişçim burcular serap hadi programa başlayalım:lepi:
benimde canım yan yatıyorum kalca kemiklerim acıyo hemde felaket yaaa özelllikle sağ tarafıma yatamıyorum acısından ama yürüyüş falan yapma bu ay dedi dr. son ay yapcakmışımMerhaba arkadaşlar,
Benim son günlerde vajina etrafındaki kemikler ağrımaya başladı hafiften. Özellikle yatakta dönerken ve yürürken. Aşağıdaki kemikler hazırlığa başladılar herhalde.
Ben sabahları en az yarım saat yürüyüş yapıyorum.Kendimi çok iyi hissettiriyor.Normalde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bile, kıpır kıpırım evde. Ama bu haftadan itibaren ağırlık hissetmeye başladım.
başak abla bende aynı düşünüyorum kadın jinekologlar ii olmuyo halden anlamıyo salaklar bizi en ii anlıycak kişiler onlarda yaşamıştr aynı şeyi ama cidden erkekler bu konuda daha başarılı...hemşire arkadaşım dogum yapacaksan erkek dr yaptır işinin ehli onlar deyince bende dr umdan sogudum iyice acaba diyorum ege üniversitesine gitsem bu saatten sonra orada dogum yapmama izin verirlermi diye düşünmeye başladım son aylardaki gebeleri kabul etmediklerini duymuştum ama araştırmak gerek yinede
Ay dün LOST'un 14-15. bölümlerini izledim. Yatakta laptoptan izledim. Tabii Onurcum azcık kıvrıldı, çünkü ben dünya kadar yer işgal ediyorum :) Allam çok heyecanlı, bugün de 16-17 yi izleriz herhalde.. Şu ayak heykelinden bişi çıkacakmış gibi geliyo ya, du bakalım..
ÇORAP NASIL GİYİLİR?
Oturun, sağ bacağınızı kıvırarak sağ ayağınızı sol dizinizin üstüne koyun. Bileğinizin içi size bakacak şekilde. Aynı şekilde diğeri de.. Bu kadar :) Ben ayakkabılarımı da ayakta bu şekilde giyiyorum :))
Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?