2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sağol canım. Satımızda aynı seninle 1 Kasım. Doğumdan konuşmuyo maalesef bende diyorum bi an önce muayene etsede ne olucak bilsem ona göre hazırlasam kendimi . Son haftalarda bakıp söylüyolarmış maalesef.

a.s.

kıslar benim pıtırcığım 2 gündür keyifli oynamıyo..çok nadir hareket ediyo oda hafif dokunuşlar...öncesinde kolbastı oynuyodu içerde...neden böle oldu normalmidir acep:uhm:

tuanacım benim de öyle oldu, hem de 3-4 gün boyunca nerdeyse hiç oynamadı eşşek sıpası. Çok korktum ama şimdi iyi. Bizim ruh halimiz onlara yansıyor. Sanırım senin de canın sıkkındı birkaç gün önce. Muhtemelen bundan etkilenmiştir. Bir de evet artık yerleri daralmaya başladı ama, en hareketli olunan dönem "28 - 32" haftalar arasıymış.

Canını sıkma, az da olsa hareket varsa, iyi olduğu anlamına gelir.

netten bir haber bu kızlar kadın 60 kilo vermiş doğumdan sonra fotoları da var değişim muhteşem

Hmm, doğum öncesi 65 idim. Bu demektir ki, 5 kg mı kalacağım delikafadulden delikafadulden Şaka bi yana, alayım canım ben o kitabı...

kıslar hiç yemezdim ama canım halley istiyor..bir tane de değil bissürü istiyor..katkı maddeli şeyler hep..bir tane yesem durmam da

Ooooo, çok severim, hastasıyım.. Bi ara ben de dadanmıştım.

Ohhh, gözün aydın Lalcim.. Limonlu şekerli soğuk su güzel tabii.. Limonata gibi :)

Valla Kadriyecim benim okuldan bir arkadaş geçen sene Ege'de acile gitmiş doğuma. Resmen köpek muamelesi yapmışlar. Öncesinde 1-2 muayene olsan iyi olur derim. ıstersen benim doktordan bir randevu al? 150 TL muayenesi. Ama 7 Temmuz'a gün veriler bana.. 34 - 35. haftada olucaz.

izmirli hamişler bu sıralar bir buluşma varmı?

GYPSY gelecek ya, onun da olduğu bir zaman ayarlayalım diye konuşmuştuk ama? GYPSYYYY, kısım sen ne zaman geliyon bu yöne?

maşallah bebişine senin kilonda çok iyi
kadın kadın doğumcuyu bende sevmiyorum ama ilk defa insan gibi insan kadın bulmuştumki oda hamileydi izne ayrıldı sonra erkek doktora geçtik ondanda baya memnunm da bir sorun var doktorum tekrar geldi bebeği doğurdu 40.çıkardı işe başaldı ikisnin odasıda yan yanyana haftayada doktora gidicem ama hangisine :uhm:

gözün aydın sonuçalrın temiz çıkmasına sevindim alkisalkisalkis

ben de sordum.:)) ama merak etme doğumlarımı yaptırır öyle giderim için rahat olsun dedi..
kardeşimin adı Sabriye...
bi ara burda bahsetmiştim şerife'den..kadının birinin sancısı tutmuş ceviz büyüklüğünde açıklığı varmış, apar topar temizlemiş göndermiş..onu anlatmıştı bana..

Ay dün LOST'un 14-15. bölümlerini izledim. Yatakta laptoptan izledim. Tabii Onurcum azcık kıvrıldı, çünkü ben dünya kadar yer işgal ediyorum :) Allam çok heyecanlı, bugün de 16-17 yi izleriz herhalde.. Şu ayak heykelinden bişi çıkacakmış gibi geliyo ya, du bakalım..

ÇORAP NASIL GıYıLıR?

Oturun, sağ bacağınızı kıvırarak sağ ayağınızı sol dizinizin üstüne koyun. Bileğinizin içi size bakacak şekilde. Aynı şekilde diğeri de.. Bu kadar :) Ben ayakkabılarımı da ayakta bu şekilde giyiyorum :))

lalcim valla glikoz tadı banada kotu gelmdiydi yarım litrye suya karıstırınca gaye guzel oluyor ackarnına tatlı tatlı :) içtigim son tatlı seymis bileydim tadınıçıkara çıkara içerdim :))))

yaw kızlar yazmayın su lostları yahuuu

ben 5, sezona hiçbaslayamadım vakit bulup desem :))
gulermisinizbilmem

eene de olsa ben çocuklu birkadınım vakit yok :)
hem dizilerimfalan var yaz donemi izliyorum ben lostu rahat rahat tv de de izleyecek birsey olmuyoriyi oluyor izne çıkınca hemen baslıycam hem tum bolumleryayınlanmıs olcak keyfime gore izliycem insallah )

ben çoraplarımı oglusa giydirtiroyurm genelde ben sana azmı giydirdimhadi bakalım diyorum hem guluyorhem is verildi diyehosuna gidiyor gocunmadan ne istesem yapuyor canım oglum benim, ta içerlerden cagırıyroum berke gel yeresu dustu alıver diye kosa kosa gelip yardım ediyor:))

Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..
Şeniz

sen ben misin ben sen miyim...eşim tüm sezonları benim için cd.ye çekti koydu gözümün önüne..sürekli '' ben senin için tek tek lost albümü yaptım, ama sen tenezül edip izlemedin bile'' diyor ben de '' şu doğum iznine ayrılıyim başlıycam söz'' diyorum..

Vay vay vay delikafadulden

Lost hakkında konuşmiiycim işte konişmiciim.
Hala çorap giyilecek havada yaşayan o havayı teneffüs eden arkadaşlara ne mutlu.

EVRİŞ canım sen sanırım birde winni the pooh lu nevresim takımı almıştın onu nerden aldın bana söylermisin netten falanmı yoksa taçtan mı??

Pazardan kuzum..

hadi gözünaydın..senin de bitti şeker işlerin:

evrimnaper yavru? nasılsın bu gün

Ciddi kalp carpıntıısı var.. onunla bogusuyorum su an.. aktıf yazamayabılırım.. bilginize.

evriş ah şu sizin hatay pazarını bi elime geçirseeemmm..

Keske gorebılseydın.. adam orjınal kutularından cıkarıp gosterıyordu yaaa..

ay ay ay yerim ben senin utangaç utangaç, minik minik hatırlatmanı...canım benim doğum günün kutlu olsun..her zaman bu sene tadında, sevdiğinle, oğlunla beraber..a.s.

nurdancım doğumgünün kutlu olsun. seneye bu zamanlarda oğluşun kucağında üflersin mumlarını inşallah. allah sağlıklı uzun mutlu huzurlu bereketli sevdiklerinizle geçireceğiniz ömürler versin (ailecek diledim ) delikafadulden

evriş ya o orjinal kutulu amca bospaya da gelio mudur. geliosa ne şirin. onların çoğu semt semt gezio çünkü. bu amca da onlardan mı ki

selam herkeseee sabah 8 de uyandım test yaptırmaya gitcektim ama canım istemedi evde gene uyuzlanıyorummm.
hııımmmmm bu arada testlerin ii çıkmasına svindim
EMREM bebeğin koccaman olmuş maşallah 2000 leredemi gectik artık buluşma işini burcular ayarlar sanırım...

benimde canım yan yatıyorum kalca kemiklerim acıyo hemde felaket yaaa özelllikle sağ tarafıma yatamıyorum acısından ama yürüyüş falan yapma bu ay dedi dr. son ay yapcakmışım

başak abla bende aynı düşünüyorum kadın jinekologlar ii olmuyo halden anlamıyo salaklar bizi en ii anlıycak kişiler onlarda yaşamıştr aynı şeyi ama cidden erkekler bu konuda daha başarılı...

çorap giyişimiz aynı kaydirigubbakcemile5ayakkabıyı bırakalı 2 hafta oldu polaristen terlik aldım onun için sorun yok zemuszemus

a.s.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NİCE MUTLU SENELERE a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…