iremturla anlaştık ama turla bi alakamız olmuyacak sadece otel odası ayırttık ordan biz kendi aracımızla gideceğimiz için hemdee
sağolasın canımm eğer kocayı otelden çıkartamazsam seni ararımmm mutlaka ben gezdim meryemana selçuk oraları ,bizimki görsün istiyorum..
canımcım ben karakter olarak umursamaz relax bi tipimdir normalde kolay kolay takmam bişiyi kafama ama bu hamilelik varya beni anormal bi tip yaptı ben kendimi tanımaz oldum yani normal şartlarda olsa s... ederiim diğer hatunlar gibi ama şu psikiloji ile evi yıkardım böle şeyler yapsa muhtemelenn..ama yinede sen umursamazlıktan ziyade oturup konuşmayı ne kadar üzüldüğünü böyle yapmamasını isteğdini vs onu ne çok sevdiğini ne şartlarda bu bebeğe sahip oldnuzu psikilojinin ne kadar kötü oldunu gereksiz kıskançlıklar yapabiliceni kısacası anlayış bekle yumuşucaktır birazda sırnaş illa onun gelmesini bekleme sende adım at bence
kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum
nice yıllara noracım oğlun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber a.s.
deniz yıldızı öncelikle ne olursa olsun bebeğinden vazgeçme kavgalar gelir geçer ve hersey düzelir ama bebeğin... ben ilk bebeğine hamileyken kavgamızda neden bu bebeği yaptım diye düşünmüştüm birkaç hafta sonra bebeğimi düşürdüğümde çok parçalandım ve destek bulduğum eşimdi. bebeğini üzme ve asla ondan vazgeçme ama alttan da alma sadece ağlama üzülme ve eşinlede konuşmayarak onun hatasını anlamasını sağla olur mu canım yerimseniben
canım bu dediklerini daha önce anlatmaya çalıştım hamileyken daha hassas oluyoruz sen bu duyguyu hiçbir zaman hissedemeyeceksin diye bana dedi sen önceden de herşeye ağlıyordun kendi elinde yapma diyor mesela bugünde televizyonunu izledi ve yatmaya gitti ruhsuz ben kendime ve bebeğime yaptığımın farkındayım ama elimde değil onun gibi rahat uyuyamam şimdi başım çok ağrıyor zaten :çok üzgünüm:
ben geldiiiiimmm...
kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum
cnm çok geç oldu kendi derdime düştüm doğum gününü kutlayamadım bile nice mutlu senelere tüm sevdiklerinşe umarım güzel bir gece geçirmişsindir a.s.
huhu hanersiniz
ulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..
gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindimMerhaba anneler.
Biz bsabah dr daydık Kemal Çağanımızı gördük raporumuzu aldık geldik. Boyunu yine söylemedi dr umuz bende sormadım FL yazan yerde 6 yazıyodu. 42 cm e tekabül ediyo ama bana çok uzun geliyo bu boy.1800 gr olmuş bende 75.5,12.5 kilo almışım. Dr yine kiloma bi şey demedi. Başı tam aşağıda değil hala sağda biraz çapraz duruyo galiba geçicek aşağıya hazırlık yapıyo. Suyumuz iyiymiş azalma filan yokmuş Allahtan. Raporumu aldım ama bu ayın sonuna kadar devam edicem. Bende minik kelebek gibi tekim işyerinde yani bi arkadaş daha var ama benim işimi yapamaz o yüzden sadece 2 ay kullanıcam izin maalesef. Bebişin 40 ı çıktıktan sonra başlıycam Allah izin verirse bakalım ne göstericek zaman. Belki bebeğimi bırakamam başlamak istemem bilmiyom artıkın sözleşmem ocakta bitiyo hayırlısı bakalım. 2 hafta sonra tekrar gidicez 34 . haftadada görelim dedi. İnşallah herkes iyi haberlerle gelir.
Rüyasında doğum yaptığını görenler kervanına bende katıldım .Hemde normalinden ( dün akşam komşularla normal doğum,sezeryan muhebbeti yapmıştık ondan etkilendim sanırım) ama rüyamda hatırlamıyorum inanmıyorum doğum yaptığıma. Arkadaşım vardı yanımda nasıl hatırlamazsın dikiş atılırken filan sinirlenip bağırdın kızdın bize filan dedi yok dedim ya hatırlamıyorum sonra elimi alıp bi yoklama çekiyorum biraz genişlik hissediyorum vajinamda vede parmağımda biraz kan görüp inanıyorum filan. Ayakta geziniyodum filan. Bebişi görmeden bitti rüya.
Burko şeker sonucunu almamışsın herhalde ses seda yok daha .
Mercimekim çok sağol kuaför tavsiyen için postanenin ilerisindeki şubelerine gittim,başkentin ilerisindeki yerdeki dükkandan geldi ağdayı yapcak olan bayan. Genç kızdı adıda şerifeymiş çok memnun kaldım.
Çalışabilir raporu alacak olan arkadaşların dikkatine :
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 32.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
canım sağlıklı beslenme listen hayırlı olsun.diyetine dikkat ettikçe hiç bi sorun çıkmayacaktırEvimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!
Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)
- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK
- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
cnm senin doğum yapacağın tarih neydi?
kaydirigubbakcemile3 yediklerin içtiklerin senin olsun bize yaptıklarını anlat bari :uhm:
Noracım şimdi öğreniyorum doğum günün
Kutlu mutlu olsun - eşinle ve bebişinle uzuuun uzun huzurlu yıllar diliyorum
Denizyıldızı geriyi okumadım ama anladığım kadarıyla evde tatsılıklar olmuş - hayatım olabildiğince az üzülmeye bak - bazen erkeklerim eşekliği tutuyo işte ama zor bişey yaşadığımızda sığındığımız yer yine eşlerimizin yanı değil mi Bizim evde de terslik çıkmayan 1 gün bile geçmiyo ama farketttim ki olan bana oluyo - yarın hiç bişey olmamış ibi hayat devam ediyo O an sinirlenmişindir dünya üstüne yıkılmıştır ama boşver geçer gider Benim eşim de vurgun duymazın teki oldu son 3 ay - daha ilgili olacağına iyice uçtu - ama ben sabırla bebişimizi elimize alacağımız günü bekliyorum - inanıyorum ki çok değişecek Sende sabırlı ol güzelim
tesekkurler canimm..opuyorumnanaktanNoracım şimdi öğreniyorum doğum günün
Kutlu mutlu olsun - eşinle ve bebişinle uzuuun uzun huzurlu yıllar diliyorum
aksiyonsuz gayet sakin bir geceydi, guzel bi yerde yemek yedik, tabi ben biraz abarttim, en son tatli tabagiyla ask yasiyordumm:kedi:
haftaici burda herkes 10'da uyudugu icin ve bizde biraz gec gittigimiz icin restorant bombostu ama cok guzeldi, sanki benim icin kapatilmis gibi, disarda yagmur, mum isigi:))) sonrada eve gelip, bilgisayarlarimizi aldik:)))zaten bu halde bundan fazlasi da bklenemez dimiizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?