2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum

canım bu dediklerini daha önce anlatmaya çalıştım hamileyken daha hassas oluyoruz sen bu duyguyu hiçbir zaman hissedemeyeceksin diye bana dedi sen önceden de herşeye ağlıyordun kendi elinde yapma diyor mesela bugünde televizyonunu izledi ve yatmaya gitti ruhsuz ben kendime ve bebeğime yaptığımın farkındayım ama elimde değil onun gibi rahat uyuyamam şimdi başım çok ağrıyor zaten :çok üzgünüm:

gecmis olsun canim, son zamanlarin sikintilari basliyor artik herkeste, umarim belin daha fazla zorlamaz seni..

teşekkür ederim cnm

canim benim yaa, umarim yarin cok daha guzel bir gune baslarsin, ve yasadigin tum huzursuzluk bugunde kalir...

geçmiş olsun cnm bende nedense öyle ağrılar pek olmuyor belkide denize giriyorum fizik tedavi gibi oluyor ondandır halbuki çok korkuyordum birkaç yıl önce trafik kazası geçirdim araba belimden vurdu kaç takla atmışım havada kaç ay yattım evde ama allahtan korktuğum gibi ağrılarım hamileliğime yansımadı o ağrı çok kötü bilirim allah kolaylık versin

ulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..

Noracım şimdi öğreniyorum doğum günün
Kutlu mutlu olsun - eşinle ve bebişinle uzuuun uzun huzurlu yıllar diliyorum

Denizyıldızı geriyi okumadım ama anladığım kadarıyla evde tatsılıklar olmuş - hayatım olabildiğince az üzülmeye bak - bazen erkeklerim eşekliği tutuyo işte ama zor bişey yaşadığımızda sığındığımız yer yine eşlerimizin yanı değil mi Bizim evde de terslik çıkmayan 1 gün bile geçmiyo ama farketttim ki olan bana oluyo - yarın hiç bişey olmamış ibi hayat devam ediyo O an sinirlenmişindir dünya üstüne yıkılmıştır ama boşver geçer gider Benim eşim de vurgun duymazın teki oldu son 3 ay - daha ilgili olacağına iyice uçtu - ama ben sabırla bebişimizi elimize alacağımız günü bekliyorum - inanıyorum ki çok değişecek Sende sabırlı ol güzelim

gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim

canım sağlıklı beslenme listen hayırlı olsun.diyetine dikkat ettikçe hiç bi sorun çıkmayacaktır

cnm senin doğum yapacağın tarih neydi?

tatlım 17 ağustos kararlaştırdık ama bakalım hanımefendi beklicek mi

yarın kontroldeyiz bakalım doktor teyze ne diyece Artı soracam hastaneyle gidip konuşmam gerekiyo mu artık diye artı neden hala sadece ayda 1 defa çağırıyo onu soracam artı en önemlisi bebişimin kilosunu öğrencem alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 yediklerin içtiklerin senin olsun bize yaptıklarını anlat bari :uhm:

aksiyonsuz gayet sakin bir geceydi, guzel bi yerde yemek yedik, tabi ben biraz abarttim, en son tatli tabagiyla ask yasiyordumm:kedi:
haftaici burda herkes 10'da uyudugu icin ve bizde biraz gec gittigimiz icin restorant bombostu ama cok guzeldi, sanki benim icin kapatilmis gibi, disarda yagmur, mum isigi:))) sonrada eve gelip, bilgisayarlarimizi aldik:)))zaten bu halde bundan fazlasi da bklenemez dimiizemuszemus

boşverdim zaten artık konuşmakta yok şimdiye kadar anlattım hep boşa beni tanıyor ve neye nasıl tepki vereceğimi biliyor ama bile bile yapıyorsa artık susma hakkımı kullanıyorum yeter lmaz: boşverin kızlar artık kapatalım deniz bey çoktan kapattı zaten içerden horultu sesleri geliyor bile :umursamaz:

hehehehehe çok güzel geçmiş geceniz - şimdi de bilgisayarınla aşk yaşıyosun bakıyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…