boşverdim zaten artık konuşmakta yok şimdiye kadar anlattım hep boşa beni tanıyor ve neye nasıl tepki vereceğimi biliyor ama bile bile yapıyorsa artık susma hakkımı kullanıyorum yeterlmaz: boşverin kızlar artık kapatalım deniz bey çoktan kapattı zaten içerden horultu sesleri geliyor bile :umursamaz:
hehehehehe çok güzel geçmiş geceniz - şimdi de bilgisayarınla aşk yaşıyosun bakıyorum........
tatlım 17 ağustos kararlaştırdık ama bakalım hanımefendi beklicek mi
yarın kontroldeyiz bakalım doktor teyze ne diyece Artı soracam hastaneyle gidip konuşmam gerekiyo mu artık diye artı neden hala sadece ayda 1 defa çağırıyo onu soracam artı en önemlisi bebişimin kilosunu öğrencem alkisalkisalkis
aksiyonsuz gayet sakin bir geceydi, guzel bi yerde yemek yedik, tabi ben biraz abarttim, en son tatli tabagiyla ask yasiyordumm:kedi:
haftaici burda herkes 10'da uyudugu icin ve bizde biraz gec gittigimiz icin restorant bombostu ama cok guzeldi, sanki benim icin kapatilmis gibi, disarda yagmur, mum isigi:))) sonrada eve gelip, bilgisayarlarimizi aldik:)))zaten bu halde bundan fazlasi da bklenemez dimiizemuszemus
benimki başından beri yakın takipte sadece 1 defa 1 ay sonra gel demişti şimdi 15 günde bir pazartesi yine oradayım yani... inş. ece bebek büyümüştür kocaman olmuştur senin 1 hafta önce doğacak yani sat a göre benimkide doğum hakkında hala birşey demedi dedim ki ilk normal doğumda illa ki kesi uygulanıyor mu ? evet dedi .. illa ki kesilecekse bende sezeryan isterim epidural olanından :kedi: ama bunu doktora söylemedim...
ay ben yatar kizlarr, uykum geldii, optum hepinisiii..
ben kaçıyorum kızlar.dinlenmem gerek.belim ağrı sinyalleri veriyor
Canım sen karar ver de söyle sezeryen istiyorum diye zaten İsmail bey için şehrin en iyi kasabı diyolar :sm_cool: şaka şaka ama sezeryende çok profesyonel biriymiş
Benim doktorum sata göre 10 gün önce almak istiyo ama cumaya denk geldiği için istemedim ben - annemler gelir haftasonu bende pazartesi mutlu mesut annemle birlikte giderim doğumuma diye düşündüm o da 17 ağustosa denk geliyo
İyi geceler canım
gerçekten hakkında kötü birşey duyduysan söyle korkmam ben sezeryan derim merak ettim şimdi adamın hiç normal doğum yaptırdığını duymadım zaten bana şimdilik herşey normal dedi ama bakalım :uhm:
kız kötü bişey değil işte - dedim ya sezeryende çok uzmanlaşmış biri - bana bir akrabağımız kime gittiğimi bilmeden şey demişti - Aklın varsa normal doğumla hiç uğraşma - git Balıkesir özel hastanesine İsmail bey 2 dakkada yapsın sezeryenini kurtul
bu kötü bişey değil dimi :) adamın iyi ünü var meraklanma sen - ben yarın bizimkine (doktora) de sorarım istersen ne düşünüyo onun hakkında
ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
daha önce bahsetmişimdir benim yakın bir arkadaşım susurlukta onun tedavisiyle ikiz kızlarına hamile kaldı ve doğumunu orada yaptı çok memnundu zaten elinin çabukluğunu bilyorum ben bazen sıradayken canım ben ameliyata inip geliyorum diyordu 10 dk da geliyordu adam bu konuda çok hızlı ama işte normal doğum yaptırdığınıda duymadım dediğim gibi sorddum illa kesi oluyormuş doğumda o zaman sezeryan isterim ama tarih belirlemedik
ne kadar anlayışsız insanlar var ya o evde bir hamile var kimin umrunda desene şikayetten vazgeçtiniz mi? inş. bir aksilik çıkmadan olay unutulur ..
normal doğum yaptırdığını bende hiç duymadım - duyduklarım hep sezeryenle ilgiliydi - sen bi düşün taşın da konuş bu işi bakalım Bende yarın sorarım bizimkine - fikir olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?