2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

zaten en kolay yaptıkları şeye kaçıyolar - gidip uyumak
Ulan ben deliriyorum tartışınca o gidip uyuyo - beni bağlasan uyuamam
ama dediğin gibi boşver canım dinle beni değişecek eminim

benimki başından beri yakın takipte sadece 1 defa 1 ay sonra gel demişti şimdi 15 günde bir pazartesi yine oradayım yani... inş. ece bebek büyümüştür kocaman olmuştur senin 1 hafta önce doğacak yani sat a göre benimkide doğum hakkında hala birşey demedi dedim ki ilk normal doğumda illa ki kesi uygulanıyor mu ? evet dedi .. illa ki kesilecekse bende sezeryan isterim epidural olanından :kedi: ama bunu doktora söylemedim...

güzel bir gece geçirmişsiniz inş. ömür boyu böyle mutlu olursunuz ...orada yağmur mu var? benim yakın bir arkadaşımda belçikada genk miydi gent miydi tam hatırlamıyorum ama buraya gelmeye can atıyordur şimdi kaydirigubbakcemile3

Canım sen karar ver de söyle sezeryen istiyorum diye zaten İsmail bey için şehrin en iyi kasabı diyolar :sm_cool: şaka şaka ama sezeryende çok profesyonel biriymiş
Benim doktorum sata göre 10 gün önce almak istiyo ama cumaya denk geldiği için istemedim ben - annemler gelir haftasonu bende pazartesi mutlu mesut annemle birlikte giderim doğumuma diye düşündüm o da 17 ağustosa denk geliyo

ay ben yatar kizlarr, uykum geldii, optum hepinisiii..

İyi geceler canım

gerçekten hakkında kötü birşey duyduysan söyle korkmam ben sezeryan derim merak ettim şimdi adamın hiç normal doğum yaptırdığını duymadım zaten bana şimdilik herşey normal dedi ama bakalım :uhm:

kız kötü bişey değil işte - dedim ya sezeryende çok uzmanlaşmış biri - bana bir akrabağımız kime gittiğimi bilmeden şey demişti - Aklın varsa normal doğumla hiç uğraşma - git Balıkesir özel hastanesine İsmail bey 2 dakkada yapsın sezeryenini kurtul
bu kötü bişey değil dimi :) adamın iyi ünü var meraklanma sen - ben yarın bizimkine (doktora) de sorarım istersen ne düşünüyo onun hakkında

daha önce bahsetmişimdir benim yakın bir arkadaşım susurlukta onun tedavisiyle ikiz kızlarına hamile kaldı ve doğumunu orada yaptı çok memnundu zaten elinin çabukluğunu bilyorum ben bazen sıradayken canım ben ameliyata inip geliyorum diyordu 10 dk da geliyordu adam bu konuda çok hızlı ama işte normal doğum yaptırdığınıda duymadım dediğim gibi sorddum illa kesi oluyormuş doğumda o zaman sezeryan isterim ama tarih belirlemedik

ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler

ne kadar anlayışsız insanlar var ya o evde bir hamile var kimin umrunda desene şikayetten vazgeçtiniz mi? inş. bir aksilik çıkmadan olay unutulur ..

haydaaaa iş mi bu şimdi akşam akşam
hayatım öyle insanlarla uzak ara lütfen seviyesizler nolcak
inşallah ileri gitmez olay - endişelendim ben şimdi - öylelerin ne yapacağını kestiremiyo insan

normal doğum yaptırdığını bende hiç duymadım - duyduklarım hep sezeryenle ilgiliydi - sen bi düşün taşın da konuş bu işi bakalım Bende yarın sorarım bizimkine - fikir olur senin için

kızlar adam alkollü biz arkamızı dönünce başlıyor küfüre annem tabi balkondan duyuyor söylediklerini dedim ya her erkek ailesine küfür edilsin kabul edemez benim adamın elinde kalacak bodur boylu adam sonra insan yerine konulacak yarın ev sahibiyle konuşucam ya adam gibi çıkarsınlar evden yada işin sonu kötü olacak benim dügün gecemdede olay çıkardı eşim gelin arabasıyla beni almaya geldiginde arabanın üstüne agaç kesdirdi araba mahfolmuştu insanlkıtan nasibini almamış bunlar

neyse kızlar ben çıkayım artık bir agrı kesici içip sakinleşeyim benlik bir durum yokta pek eşim çok agrasif onu toparlamak bana düşüyor birde kuvetli zor zabdedildim bir yandanda korkmadım degil hani karnıma arbede çıkarsa darbe alırım diye allah korudu valla arnavut erkegiyle evli olmak çok zor

normal doğum yaptırdığını bende hiç duymadım - duyduklarım hep sezeryenle ilgiliydi - sen bi düşün taşın da konuş bu işi bakalım Bende yarın sorarım bizimkine - fikir olur senin için

boşver canım ya doktoru sorguluyor gibi olur sonra ki zatenöyle yapmaya çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 şimdiye kadar kötü hiçbirşey duymadım allahtan içim rahat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…