2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neyse geçmiş olsun tekrar ayy seni sokmaları hiç iyi değil canım kavganın içine kocana de içmişler ne söyledikleri belli değil ii geceler

ayy bir anda midem bulanmaya başladı kendimi iyi hissetmiyorum bayılacak gibiyim sanki ben yaa :bbo: çıkıyorum ben ii geceler herkese

ayy bir anda midem bulanmaya başladı kendimi iyi hissetmiyorum bayılacak gibiyim sanki ben yaa :bbo: çıkıyorum ben ii geceler herkese
canım benim iç bi bardak su yat en iyisi zaten sinirlenmişsin dinlen bitir şu günü
bende ufaktan yatayım - duş aldım yatak göründü bana da - yarın için sabırsızım - minik kuşumu görecem :)
iyi geceler cümletten

günaydınnnnlar...

ulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..
delikafadulden dimiii ah zavallımmm neyse seneye artık
güzel haberlerle gel tatlım
oh ohh sen zati anca tatlılarla felan aşk yaşarsın bu aralar afiyet bal şeker olsunnnn
geçmiş olsun canım yaa aman dikkat edin hatta hiç bulaşmayın alkol böyle yapıyor işte insanı içip içip etrafa zarar verenler olabiliyor maalesef..
Allah korusun aman senin karakola bile gitmemen gerekiyodu bence dikkat sende bebişin içinnn

günaydın herkese,
bugün erkenciyim,okula gitmeden size merhaba demek istedim.öpüldünüssssssss.

burkocum saglıklı beslenme listen hayırlı olsun bebeginede yarasın yiyecegin guzel saglıklı besinler tatlım

BURKO'cum,
Geçmiş olsun canım, dikkat et artık sağlıklı yaşam listene ne diyelim.

canım geçmiş olsun

sağlık olsun burkocum bebişin sağlıklı olsuında sen dikkat et yemene

gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim

canım sağlıklı beslenme listen hayırlı olsun.diyetine dikkat ettikçe hiç bi sorun çıkmayacaktır

Hepinize teşekkürler arkadaşlarŞenizEvrişim sana ayrıyetten teşekkür edeceğim de birazdan çıkmam lazım. Okuldan hallederim artıkopuyorumnanaktan

Vallahi ben nasıl şeker kızım anlamadımCADIARZUDün akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçtüm 120 (eşiminki benden yüksekti), bu sabah aç karnına ölçtüm 67. Neyse, zaten diyetisyene de dedim; şekeri olsun olmasın tüm hamileler benimkine benzer bir liste takip etseler keşke dedim. Çok rahat ve hiç aç kalmıyorum. Ama dondurmasız bir yaz geçireceğim:sinifsinif: Neyse en azından günde 1 kiloya kadar karpuz yiyebilirimopuyorumnanaktanTaksit taksit tabii:kedi:

yetmezse bizim kedisin tuyunden tikarim, onda cok nasilsa:)))

o tisort olayini hic sorma yikayp yikayip ayni seyi giyiyorum, hic biiri olmuyor...

Sormayın yaa, 2 tane elbise aldım, yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum okula. Rezilim yanikafamçokkarıştı

günayyydınnn....

artık sabahları sıcakta kalkıp işe gelmek ne kadar zor gelmeye başladı....dün ayaklarım pişmişti ayakkabıların içinde bugünde sandaletlerimi giydim ortopedik olduğu için çok rahat ediyordum onlarla ama zor oldular içlerine ne yapıcam bilmiyorum başkada öyle işte giyilecek düzgün bir terliğim yada sandaletim yok diğerleri hep abartılı..... akşama kadar yine davul olacak ayaklarım....

GÜNAYYYYYYYDIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN
herkese güzel bir gun diliyorum...yaaa dün akşam bitirdiğim battaniyenin resmini ekledim kimsecikler yorum bile yapmamış..gözdenmi kaçtı yada kimse begenmedimi?tabi ben buyuk eklemeyi beceremediğim için...:sinifsinif:

evrişim verdiğin linki daha önce okumuştum ve kesinlikle denemeyi istiyorum ama dogumdan sonra inş. ama umudum var sorun olacak kadar çatlağım olmaz inş.

ahahaaa aynen dun gece bizim arka sokakda ki bi evin kapısına köpek bağlamışlar.gece durmadan havladı tabi bizde cam açık yatınca uykudan uyandırdı durmdan havlayınca...baktım susmuyor. biçok kişi uyandı bişeyler söylüylar falan ama ev sahibiinden ses yok.. bizde polisi aradık rahatsız oluyoruz diye ama bizde tartışma falan olmadı yani.köpeği götürdüler sanırım ses kesildide bizde rahatca uyuduk...

canım geçmiş olsun ama çok agır bi diyet olmamasına sevindim sana kolay gelsin ne guzel sgalıklı beslenceksin..:)

günaydın kızlar
başak 35 geçmiş olsun aman sakin bebişinizde üzülür deyip eşini sakinleştirebilirsin sanırımmm
burko geçmiş olsun sana da az kaldı nasıl olsa doğumlara dayannn

didoooo sende duy beniii
oğluşumun cicileri kuruduu yarında ütülücemm bu akşam geç oldu artıkınnn
seni özel olarak haberdar ederim delikafadulden
:umursamaz:ben de dün gece salifoyla fileye doldurduk, koydum makinaya..bu gün de çalıştıracağım totomu kaldırabilirsem..eve hergün geç gitmekten oluyor böyle.ama sadece ilk etapta giyeceklerini..öyle 5 makina falan değil şimdilik iki makina..bir makina da kışlıklar olsa üç..
kıslarrrrr sonunda bitti hani otokoltugu diye badlandırılan anakucgı için battaniye örüyordum ya en sonunda bittii resmini umarım eklemeyi başarırım
uzaktan seçebildiğim kadarıyla güsel olmuş..daha büyük olsa görme konusunda daha muktedir olacağım sanırsam.
helinciğim Allah yardımcın olsun.benim siyatikmidir sinir sıkışmasımıdır nedir hergün ağırıyor aama bir iki gün coşuyor uyutmuyor sabahlara kadar..ben de bir ben ağlıyorum sandım nora da sen se ağlıyormuşsun..bir de ben bebişim etkilenmesin ağlamayayım diye kendimi çok kasıyorum iyice fena oluyorum sonra koyveriyorum gidiyor..mr'da giremedim hamilelik yüzünden..bitince fıtık var mı diye de bakacak doktor.
ulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..
çok tatlısın sen var ya sen

burko yeni beslenme listen hayırlı olsun..

Gülistan battaniye çok şık olmuş güle güle kullansın oğlun
helin çok geçmiş olsun

işyerinden bir arkadaş 36+4 günlük hamile dün onunla servislerin önünde karkılaştık nerdeyse yürüyemiyordu ve onun karnı tüm hamilelik boyunca minik sayılırdı birden çok şaşırdım dedim ki yarın doğum yapacak gibisin bana mutlaka 36. haftanın başında izne çık dedi 2 -3 günde bu şekilde büyüdü diyor çalışan hamişlere duyurulur

Günaydın kızlar..a.s.
1 haftadır giremedim nete.. yoğun bi haftaydı.. yorgunum.. uykusuzuum..
temmuz 1 itibariyle evdeyim artık inş..hihoyyyt Popomu kaldırmıcam walla.. uyucam uyucam uyucam mirmirmirmir Geçmişe bakayım biraz yerimseniben

gülistannn eline sağlık tatlım dido alıntı yapınca gördüm üstünü tıklayınca büyük hali gözüküyooo
güzel olmuş minnoşumuzzun battaniyesiii

evet demir hapının ğsütnden epey vakit geçti ben kahvaltımı yapıp geliyim...

didocum canm saol ben buyuk resm ekliyemiyorum herşeyi yaptıgım halfde küçük oluyor resize yapıyorum ama olmuyor ..

arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....

canım bebek ilk aylar yastıksız yatırılıyor
sistem değistimi dr lar yeni fikir ortaya attımı bilmiyorum ama yasına kadar falanyastık kulanmadıgımızı hatırlıyorum sonrada normal elyaf yastıklardan almıstım

wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle

banada oluyor guniçinde baby ozellikle simdi hos olmiyca burda ama yazayımhadi tibbi seyler isy erinde iken olyor çunku is yerinde pantalon giyiyorum ve pantalonu bileklerime kadar indirip bacaklarımı iyice kenara koyup karnımı ortaya salmassam rahat yapamıyorum evde çok rahat elbise gecelik vs ile bacaklarımı ozgurce kenara ayırabiliyorum resmen bu durus sekli tuvaletimi yapmamı etkiliyor dikkat et birdeboyle denebakalım,
birazda one dogru egilirsen sayet yaparken )) çok afedersinzi kizlar ya anlatıyorm acık acık ama mesane tam bosalıyormus one egim yagarsan ) gebelik sitelerinden birinde okumustum dniyorum bitti derken cidden one egilince devamı gelebiliyor :)

burcum ne kadar çıktıilk saat ikinci saat falan yazsana ??

benim dr da bana 2000 kalorilik diyet verdi boy kilo ile alakalı heralde kalori miktarı,
allah korusun beyin gerilgine bile neden olabiliyomus seker allah gostermesin diyelmi bende surekli olcum yapıyorum dr demese bile içim rahat etsin diye iyi gidiyioruz iki aydır insuline gerek olmiycak insalah

ah helincim allah yardımcın olsun ne diyelim fitik zaten çok agrı verci birsey birde gebelikte of ki offf
yat dinlen kedini yorma sakın

evet demir hapının ğsütnden epey vakit geçti ben kahvaltımı yapıp geliyim...

didocum canm saol ben buyuk resm ekliyemiyorum herşeyi yaptıgım halfde küçük oluyor resize yapıyorum ama olmuyor ..

canım ben gordum bataniye resmini ama minicik gozum secmiyor eminim çok guzel olmustur gule gule kullanrsın mehmet akifcik

DENıZYILDIZI

esin ile ilgili olarak yorum yapmak istemiyorum, allah vicdanlı insanlarla karsılastırsın demek istiyorum kisa ve net olarak, bizlersecimleri yapmısız en azından evlatlarımızı diyorum, vicdan çok onemli birsey çunku bu pozisyondaki bir insana bir anne adayına boyle davranılmaz, mutlaka nedenleri vardı psikolojik olarak aile ortamı gormemis vs diyorsun olabilir ama bir nebze, neyse dedigim gibi kendini elinden geldigince uzmemeye calıs, evladın seniniçin dayanak olacaktır bundan sonrası içinde emin ol, kisiliginden taviz verme derim bennacizane kimseyekendini ezdirme, su an cirkinim baskakadınlarla yemek yiycekendisesi falan tasıma bu kilolar bu sis haller gelip gecici bu donemde seni bu tarz konularla uzen bir adamdanda intikamim çok acı olurdu benim inan, ama tabi sana boylebirsey yap diyemem, of neyse uzatmayayım, kendini çok uzmemeye calıs yerinde olmak isteyen millyonlarca kadın var isteyip karnında o bebegi yasayamayan bu durumu dusun çok sanslıyım de allaha sukret canım,
umarım bebegin yuzunu gordukten sonra esindesana daha bir minnatar olup daha anlayıslı sevecen davranacaktır

HERKESE GUNAYDINLARRRR

bugun is yerinde son çarsamba gunumu yasıyorum masa ajandama son kez carsamba yazdım :) haftaya bugun once dr dayım sonra evimdeyim insallah,

sırt agrım iyice artı yani bu normal bir sırt agrısı değil masaj yapanhanım durus bozuklugundan egrilik gibi birsey vr demisti sag kaburgamın altı için sırtımda daha evel spor salonunda hocamda demisti bu bozukluk kilo aldıkca dahada agrı yapıyor sanırım umarım doum sonrası bu agrı kalmaz, evde yatınca aksam iki saatlik yatıs sonrasıhiç birseyim kalmıyor insalah evde olduum donem boyle agrı yasamam,

onunharicindeee bomba gibiyimm ruhennn

safra kesesi kabusunu yasayalı tam 2 hafta oldu o gun 28+3 dum simdi ise 30+3 um allaha sukurler olsun ki , artık bir agrı vs olsabile çok korkmam 31, hafta bitmek uzre , durup durup bulundgum haftayı dusunup mutlu oluyorum goren erken dogum riskim vardı falan sanır hep erken dourcam diye korkuyordum nedense:) garip bir sekilde,

günaydın kızlar,dünki doktor maceramı anlatıyım kısa özetle.dün şansıma doktorum tam gun ameliyat günüydü,yanı sonanda bı hasta daha cıktı ve amelıyatı uzun sürdügü için odasına hıc gecemedı.bana ancak ayak üstü nts ye girmemı söledı,sonuca göre acıl bişe varsa bi çare düşünürüz dedı.neyse ben ilk defa nts ye girecegım için ve sancım falan cıkar korkusuyla fena heycanlıydım tabı,buda bebegıme yansıdı sanırım kalp atısları 140 ile 160 arasında gidip gelırken arada 180e kadar cıktı.sonucu doktora gösterdım şükür sancım yoktu hareketlerı iyi cıktı.birtek kalp atışları arada bır yüksek cıktıgı için cuma kontrole gıdıcem.bu süre içinde evde dinlen dedı.ya yorgunluktan ya kansızlıktan yada idrar yolu enfeksıyonundan kaynaklanabılır dedı.tahlılımde enfeksıyon cıkmadı ama kanım düşük cıktı,günde 2 tane içecegım artık.göbek delıgımdekı tarif edemedıgım agrı yada acıya gelınce,normal sayıldıgını söyledı ntsde sancı cıkmadıgı kanamam suyum gelmedıgı sürece.fıtıktandan şüphenılıyo gebelıkte meydana gelen bı durummus.bakalımk cuma gunu ayrıntılı baklılcak.inşaalh bebegımın kalp atısları normal düzeye gelır.ama dedıgım gıbı benım heycanım bebegımıı etkıledı muhtemelen çünkü benım nabzımda 100 cıktı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…