neyse kızlar ben çıkayım artık bir agrı kesici içip sakinleşeyim benlik bir durum yokta pek eşim çok agrasif onu toparlamak bana düşüyor birde kuvetli zor zabdedildim bir yandanda korkmadım degil hani karnıma arbede çıkarsa darbe alırım diye allah korudu valla arnavut erkegiyle evli olmak çok zor
canım benim iç bi bardak su yat en iyisi zaten sinirlenmişsin dinlen bitir şu günüayy bir anda midem bulanmaya başladı kendimi iyi hissetmiyorum bayılacak gibiyim sanki ben yaa :bbo: çıkıyorum ben ii geceler herkese
delikafadulden dimiii ah zavallımmm neyse seneye artıkulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..
güzel haberlerle gel tatlımyarın kontroldeyiz bakalım doktor teyze ne diyece Artı soracam hastaneyle gidip konuşmam gerekiyo mu artık diye artı neden hala sadece ayda 1 defa çağırıyo onu soracam artı en önemlisi bebişimin kilosunu öğrencem alkisalkisalkis
oh ohh sen zati anca tatlılarla felan aşk yaşarsın bu aralar afiyet bal şeker olsunnnnaksiyonsuz gayet sakin bir geceydi, guzel bi yerde yemek yedik, tabi ben biraz abarttim, en son tatli tabagiyla ask yasiyordumm:kedi:
haftaici burda herkes 10'da uyudugu icin ve bizde biraz gec gittigimiz icin restorant bombostu ama cok guzeldi, sanki benim icin kapatilmis gibi, disarda yagmur, mum isigi:))) sonrada eve gelip, bilgisayarlarimizi aldik:)))zaten bu halde bundan fazlasi da bklenemez dimiizemuszemus
geçmiş olsun canım yaa aman dikkat edin hatta hiç bulaşmayın alkol böyle yapıyor işte insanı içip içip etrafa zarar verenler olabiliyor maalesef..ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
Allah korusun aman senin karakola bile gitmemen gerekiyodu bence dikkat sende bebişin içinnnneyse kızlar ben çıkayım artık bir agrı kesici içip sakinleşeyim benlik bir durum yokta pek eşim çok agrasif onu toparlamak bana düşüyor birde kuvetli zor zabdedildim bir yandanda korkmadım degil hani karnıma arbede çıkarsa darbe alırım diye allah korudu valla arnavut erkegiyle evli olmak çok zor
burkocum saglıklı beslenme listen hayırlı olsun bebeginede yarasın yiyecegin guzel saglıklı besinler tatlım
BURKO'cum,
Geçmiş olsun canım, dikkat et artık sağlıklı yaşam listene ne diyelim.
canım geçmiş olsun
sağlık olsun burkocum bebişin sağlıklı olsuında sen dikkat et yemene
gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim
canım sağlıklı beslenme listen hayırlı olsun.diyetine dikkat ettikçe hiç bi sorun çıkmayacaktır
yetmezse bizim kedisin tuyunden tikarim, onda cok nasilsa:)))
o tisort olayini hic sorma yikayp yikayip ayni seyi giyiyorum, hic biiri olmuyor...
ahahaaa aynen dun gece bizim arka sokakda ki bi evin kapısına köpek bağlamışlar.gece durmadan havladı tabi bizde cam açık yatınca uykudan uyandırdı durmdan havlayınca...baktım susmuyor. biçok kişi uyandı bişeyler söylüylar falan ama ev sahibiinden ses yok.. bizde polisi aradık rahatsız oluyoruz diye ama bizde tartışma falan olmadı yani.köpeği götürdüler sanırım ses kesildide bizde rahatca uyuduk...ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
canım geçmiş olsun ama çok agır bi diyet olmamasına sevindim sana kolay gelsin ne guzel sgalıklı beslenceksin..:)
Vallahi ben nasıl şeker kızım anlamadımCADIARZUDün akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçtüm 120 (eşiminki benden yüksekti), bu sabah aç karnına ölçtüm 67. Neyse, zaten diyetisyene de dedim; şekeri olsun olmasın tüm hamileler benimkine benzer bir liste takip etseler keşke dedim. Çok rahat ve hiç aç kalmıyorum. Ama dondurmasız bir yaz geçireceğim:sinifsinif: Neyse en azından günde 1 kiloya kadar karpuz yiyebilirimopuyorumnanaktanTaksit taksit tabii:kedi:
:umursamaz:ben de dün gece salifoyla fileye doldurduk, koydum makinaya..bu gün de çalıştıracağım totomu kaldırabilirsem..eve hergün geç gitmekten oluyor böyle.ama sadece ilk etapta giyeceklerini..öyle 5 makina falan değil şimdilik iki makina..bir makina da kışlıklar olsa üç..didoooo sende duy beniii
oğluşumun cicileri kuruduu yarında ütülücemm bu akşam geç oldu artıkınnn
seni özel olarak haberdar ederim delikafadulden
uzaktan seçebildiğim kadarıyla güsel olmuş..daha büyük olsa görme konusunda daha muktedir olacağım sanırsam.
helinciğim Allah yardımcın olsun.benim siyatikmidir sinir sıkışmasımıdır nedir hergün ağırıyor aama bir iki gün coşuyor uyutmuyor sabahlara kadar..ben de bir ben ağlıyorum sandım nora da sen se ağlıyormuşsun..bir de ben bebişim etkilenmesin ağlamayayım diye kendimi çok kasıyorum iyice fena oluyorum sonra koyveriyorum gidiyor..mr'da giremedim hamilelik yüzünden..bitince fıtık var mı diye de bakacak doktor.kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum
çok tatlısın sen var ya senulenn eskiden olsa boyle guzel bi gecenin sonu yatakta bilgisayar acik mi gecerdi:))))ne gunlere kaldik..
arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....
wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
Evimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!
Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)
- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK
- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum
evet demir hapının ğsütnden epey vakit geçti ben kahvaltımı yapıp geliyim...
didocum canm saol ben buyuk resm ekliyemiyorum herşeyi yaptıgım halfde küçük oluyor resize yapıyorum ama olmuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?