http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
Su konuya bır goz gezdırın derım.. ben baslıycam yapmaya.. bakalım ne olocak??
aksiyonsuz gayet sakin bir geceydi, guzel bi yerde yemek yedik, tabi ben biraz abarttim, en son tatli tabagiyla ask yasiyordumm:kedi:
haftaici burda herkes 10'da uyudugu icin ve bizde biraz gec gittigimiz icin restorant bombostu ama cok guzeldi, sanki benim icin kapatilmis gibi, disarda yagmur, mum isigi:))) sonrada eve gelip, bilgisayarlarimizi aldik:)))zaten bu halde bundan fazlasi da bklenemez dimiizemuszemus
o benim ayrilmaz bir parcam oldu artik:)))hamilelikten beri bana en cok heyecan veren sey oodelikafadulden
Günaydın kızlar..a.s.
1 haftadır giremedim nete.. yoğun bi haftaydı.. yorgunum.. uykusuzuum..
temmuz 1 itibariyle evdeyim artık inş..hihoyyyt Popomu kaldırmıcam walla.. uyucam uyucam uyucam mirmirmirmir Geçmişe bakayım biraz yerimseniben
baby seninde kizin adı ece olcaktı dimiii? sen ben jeny ece koycazsanırım uç ece miz olcakkk
minikcim agrı dedigin acı gerilmeden kaynaklı heralde karnın çok yagsız falandı ise ondan mı ki
ben de laproskop iolmustum hamile kalmadan bir ay evel korktum agrıycak acıycaksistikce karnım diye ekstra bir acı agrı yok ama gorunusu iyice kotu oldu dikis izi birde portlemis gobek deligi ile,
sancı çıkmadı ise korkma gerilimdendir
kalp atısıda seninheyecandan olabilir takip edin bakalım
kızlar zaman ilerledikçe şikayetlerim arttı.sık sık giremiyorum çünkü oturmak artık işkence.bel fıtığı ağrılarım arttı.dün mutfakta dolaptan bi şey çıkarırken aniden korkunç bi ağrı saplandı.kıpırdıyamıyorum.çığlıklarıma eşim geldi.oda bebek geliyor erken doğum diye çok korkmuş.onun yardımıyla yatağa zor geçtim ve sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan.inanılmaz bi ağrı.hiç kıpırdıyamadan duruyordum yatkta.kıpırdadıkça eşim sesime uyanıyordu.ağlıyordum resmen.şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturmakta uyumakta zorlanıyorum.sürekli dinlenmeye çalışıyorum.bu ağrılar yüzünden sık giremiyorum
günayyydınnn....
artık sabahları sıcakta kalkıp işe gelmek ne kadar zor gelmeye başladı....dün ayaklarım pişmişti ayakkabıların içinde bugünde sandaletlerimi giydim ortopedik olduğu için çok rahat ediyordum onlarla ama zor oldular içlerine ne yapıcam bilmiyorum başkada öyle işte giyilecek düzgün bir terliğim yada sandaletim yok diğerleri hep abartılı..... akşama kadar yine davul olacak ayaklarım....
günaydın kızlar,dünki doktor maceramı anlatıyım kısa özetle.dün şansıma doktorum tam gun ameliyat günüydü,yanı sonanda bı hasta daha cıktı ve falan cıkar korkusuyla fena heycanlıydım tabı,buda bebegıme baklılcak.inşaalh bebegımın kalp atısları normal düzeye gelır.ama dedıgım gıbı benım heycanım bebegımıı etkıledı muhtemelen çünkü benım nabzımda 100 cıktı kafamçokkarıştı
canım biz bu konuyu daha once tartısmıstık ama suan yapmıycam bende dogumdan sonra dusunuyorum. suan sadece bacaklarımı kabak lifiyle ovup hergun dus alıyorum birde badem yagına limon sıktım onu suruyorum karnıma cilek yagıda olsa 3 karısım ii oluyomus. birde kuku morlugu icin bebeyagı limon oda ise yaradı sukur eskiye dondu rengi.uyguladıgım bir formulde sodaya limon sıktım onunla dustan sonra bacaklarımı siliyorum tonik gibi yani. yuzumude siliyorum ama soda limonkarısımı hep buzdolabında cunku soguk soguk daha etkili gozenekler acısından. yuzumdeki gozeneklerede ii geldi. suanda baska yaptıgım bisey yok bakım adına
ESRAKOO canım cok saol bide oyle deneyim ama klozette pekte poz degisikligi olmuyo biliosun :))yinede deniycem kaydirigubbakcemile3
ben bugun gesmeye gidicem.. cicilerimi ütüleyip duşa gircem ve erkenden çıkıcas...erken gidip erken gelmek için..trafiğe kalmamak derdindeyiz bakalım becerebilcekmiyiz...
bugün kocişin doğumgünü..ne alsam diye kara kara düşünüyorum..
çok güzel "annem babam ve ben " şeklinde çerçeveler var çok da şıklar ayrıca ne dersin??
güzel olabilir tabiki.ama onu burda nerde bulcam araşırmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?