2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html

Su konuya bır goz gezdırın derım.. ben baslıycam yapmaya.. bakalım ne olocak??

canım biz bu konuyu daha once tartısmıstık ama suan yapmıycam bende dogumdan sonra dusunuyorum. suan sadece bacaklarımı kabak lifiyle ovup hergun dus alıyorum birde badem yagına limon sıktım onu suruyorum karnıma cilek yagıda olsa 3 karısım ii oluyomus. birde kuku morlugu icin bebeyagı limon oda ise yaradı sukur eskiye dondu rengi.uyguladıgım bir formulde sodaya limon sıktım onunla dustan sonra bacaklarımı siliyorum tonik gibi yani. yuzumude siliyorum ama soda limonkarısımı hep buzdolabında cunku soguk soguk daha etkili gozenekler acısından. yuzumdeki gozeneklerede ii geldi. suanda baska yaptıgım bisey yok bakım adına

ooo cokta romantikmis ama sonu pek romantik bitmemis olsun napalım seneye insallah.guzel gecirdiginize sevindim canım

o benim ayrilmaz bir parcam oldu artik:)))hamilelikten beri bana en cok heyecan veren sey oodelikafadulden

ay aynen benimde hic durmadan nette gezesim gelio hic bi is yapmıyım hep burda takılıyım :)))

iremcim ben yaklasık 3 aydır evdeyim ama hic doya doya uyunmuyo sabahları moralini bozmak gibi olmasında. bende hep senin gibi seviniodum ama olmuyo ins sende olur canım

ESRAKOO canım cok saol bide oyle deneyim ama klozette pekte poz degisikligi olmuyo biliosun :))yinede deniycem kaydirigubbakcemile3

baby seninde kizin adı ece olcaktı dimiii? sen ben jeny ece koycazsanırım uç ece miz olcakkk

evet canım ya ne guzel bende jenny nin yazısında okudum ama kimden bahsedio anlamadım tam soracaktım :) insallah ecelerimiz yumuk yumuk sirin sirin saglıkla kucagımıza gelirler

minikcim agrı dedigin acı gerilmeden kaynaklı heralde karnın çok yagsız falandı ise ondan mı ki
ben de laproskop iolmustum hamile kalmadan bir ay evel korktum agrıycak acıycaksistikce karnım diye ekstra bir acı agrı yok ama gorunusu iyice kotu oldu dikis izi birde portlemis gobek deligi ile,
sancı çıkmadı ise korkma gerilimdendir
kalp atısıda seninheyecandan olabilir takip edin bakalım

buarada herkese gunaydınsss

ben bu gecede saga sola donmekten cişe kalkmaktan cokta uyuyamadım sabah esim gidince uyudum anca kendime geldim. gece terlemelerim basladı benim artık. eskiden hic terlemezdim. gecelikle yatıorum ustum acık yatıorum su icinde kalkıyorum

ben simdilik kactım hem yuruyus hemde gitmem gereken bi yer var gelince yazarım bugun hava kapalı rahat rahat gidip geleyim bari

ya dısı degılde içi gerılyo karnımın baya baya acıyo yanı,özelıkle gülerken yatakta saga sola dönerken yataktan kalkerken vs.hareketlerımı baya kısıtlıyo.sanırım ilk hamilelıkte rasrlanan bı durummus karnımın içi ya bır haylı dar yada fıtık başlangıcı.kızım döndükce acı artıyo.ama sancı cıkmadıgı için cok sevındım tabı,muhtemelende benım heycanımdan kızımında kalp atımı hızlandı.çünkü 70lerde 80lerde cıkan nabzım 100 cıktı.hem cok sıcaktı hem oanık bırlestı öle oldu.bakalım cuma nasıl cıkcak kuzumun kalp atısı

aman dikkat et helinim..arada iyiyiym de bizi merakta bırakma sakın..

aynı valla sibelcim..ben terlik giyiyorum 2 gündür..ama yenisisini bi numara büyüğünü almak lazım anca oluyor çünkü..masanın altında çıkartıyorum terlikleri öle duruyorum..yeni bi tane benim de almam lazım..
masanın altına tabure koyabiliyosan uzat ayaklarını fazla şişmez..

minik heyecandan yüksek çıkmıştır bence de..

deneyle sabit yani...hemen başlamalıyım...

ben bugun gesmeye gidicem.. cicilerimi ütüleyip duşa gircem ve erkenden çıkıcas...erken gidip erken gelmek için..trafiğe kalmamak derdindeyiz bakalım becerebilcekmiyiz...

minikim ciddi bşi yokmuş canım yaa ama bencede sen stres ve heyean yaptıysan öyle çıkmış olabilirr

helincim sanada geçmiş olsun canım dikkat kendine

ben bugun gesmeye gidicem.. cicilerimi ütüleyip duşa gircem ve erkenden çıkıcas...erken gidip erken gelmek için..trafiğe kalmamak derdindeyiz bakalım becerebilcekmiyiz...

gezentiii gez bakalımm
benimde akşama misafirim gelicekk ama yarında ben yokum anacımla doktora gididcem bütün günde anacımda otururum

günaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…