bugün kocişin doğumgünü..ne alsam diye kara kara düşünüyorum..
günaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk
evrişim sen dene bi faydasını görürsen ben başlim boşuna uğraşmim yaneee zemuszemus
günaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk
Hadi yaaa :1shok::1shok: Gerçi haklısın cnm, doğru düzgün zaten uyuyamıyorum sabaha kadar.. gün içinde de sıcaktan yatıp uyunmaz artık.. :1no2: Doğumdan sonra hele hiiiç uyunmazz CADIARZU Napıcam ben yaa, Allahıım çok uykum vaarrrrrr mafoldumbeniremcim ben yaklasık 3 aydır evdeyim ama hic doya doya uyunmuyo sabahları moralini bozmak gibi olmasında. bende hep senin gibi seviniodum ama olmuyo ins sende olur canım
Günaydın kıslar, 1 saattir forumdayım ama hala yazılanlara bakamadım. İşler yoğun. Bir "ce" diyip kaçayım.
minikim ciddi bşi yokmuş canım yaa ama bencede sen stres ve heyean yaptıysan öyle çıkmış olabilirr
helincim sanada geçmiş olsun canım dikkat kendine
bugün kocişin doğumgünü..ne alsam diye kara kara düşünüyorum..
gunaydın güzel ama göbekli anne adayları,
uykusuz geçmiş bir gecenin ardından herkese güzel bir gün diliyorum.
herzamanki gibi yoğunum. ama girip bir selam vereyim dedim.
HELİNcim çoook geçmiş olsun.
başka hastamız var mı? varsa onlara da geçmiş olsun.
güzel haberlerle dönenler!!!!!!! sizlerin de gözünüz aydın.
.
benim de artık ayaklarım ellerim şişmeye başladı. ayaklarım mayalı hamur gibi oluyor. çok fenalar. 37 numara bir sandalet aldım, onunla gelip gideceğim artık işe.
nice yıllara eşine canım bi ömür birlikte yıllar geçirin
son güne kalırmıymış bu işlerr sende yaneeelmaz:
canım benim..eminim hiç bir şey yoktur..sen göbek ağrısı diyince benim de aklıma fıtık gelmişti..hamilelik döneminde olabileceğini duymuştum..inşallah yoktur..günaydın kızlar,dünki doktor maceramı anlatıyım kısa özetle.dün şansıma doktorum tam gun ameliyat günüydü,yanı sonanda bı hasta daha cıktı ve amelıyatı uzun sürdügü için odasına hıc gecemedı.bana ancak ayak üstü nts ye girmemı söledı,sonuca göre acıl bişe varsa bi çare düşünürüz dedı.neyse ben ilk defa nts ye girecegım için ve sancım falan cıkar korkusuyla fena heycanlıydım tabı,buda bebegıme yansıdı sanırım kalp atısları 140 ile 160 arasında gidip gelırken arada 180e kadar cıktı.sonucu doktora gösterdım şükür sancım yoktu hareketlerı iyi cıktı.birtek kalp atışları arada bır yüksek cıktıgı için cuma kontrole gıdıcem.bu süre içinde evde dinlen dedı.ya yorgunluktan ya kansızlıktan yada idrar yolu enfeksıyonundan kaynaklanabılır dedı.tahlılımde enfeksıyon cıkmadı ama kanım düşük cıktı,günde 2 tane içecegım artık.göbek delıgımdekı tarif edemedıgım agrı yada acıya gelınce,normal sayıldıgını söyledı ntsde sancı cıkmadıgı kanamam suyum gelmedıgı sürece.fıtıktandan şüphenılıyo gebelıkte meydana gelen bı durummus.bakalımk cuma gunu ayrıntılı baklılcak.inşaalh bebegımın kalp atısları normal düzeye gelır.ama dedıgım gıbı benım heycanım bebegımıı etkıledı muhtemelen çünkü benım nabzımda 100 cıktı kafamçokkarıştı
sonsuz gezecek yer varken oralarda gezin tabi..:umursamaz:ben bugun gesmeye gidicem.. cicilerimi ütüleyip duşa gircem ve erkenden çıkıcas...erken gidip erken gelmek için..trafiğe kalmamak derdindeyiz bakalım becerebilcekmiyiz...
ulen esra hep misafir beeee..maşallah sanagezentiii gez bakalımm
benimde akşama misafirim gelicekk ama yarında ben yokum anacımla doktora gididcem bütün günde anacımda otururum
geçmiş olsun..acil şifalargünaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk
Babymm..
O çilek yagı karısımını, badem yagı, susam yagı, ısırgan otu yagı.. ve daha hatırlayamadıklarımdan karısım yaparak aylarca her gun kullandım.. hatta aktardan sırf catlaklar ıcın yıne bu yagların oldugu glıserın ıcerklı bır yag daha kullandım.. ınan catlayınca catlanılıyor.. yanı ben catladıysam, ki bu kadar zahmet cektıgım halde, bence hersey boş.. ınsallahh genetık olarak sızler sanslı kesım olursunuz.. ama yaptıkların en azından psıkolojık olarak senı cok cok rahatlatıyordur.. bende kendıme bakmaya cok meraklıyım.. ozellıkle dogal seylerle.. hatta eşime de yaparım.. kil maskesını falan muhakak bırlıkte yaparıs.. bende de selulıt yok.. hıc bır zamanda olmadı.. ama selulıt mı catlak mı deseler.. gozumu kırpmadan catlak olmasın derdım
valla cnm bende takmamaya çalışıyorum ama hep beni kızdırdığında aklıma eski yaptıkları da geliyor elimde değil işte belkide yapacak birşeyler olsa takmayıp onunla ilgilenicem ama her yaz sezonluk işlerde çalışıyordum pek takmıyordum bu sene çalışamam ee tüm arkadaşlarım işe girdi yalnızım ve mutsuzum :1no2:
canım benim..eminim hiç bir şey yoktur..sen göbek ağrısı diyince benim de aklıma fıtık gelmişti..hamilelik döneminde olabileceğini duymuştum..inşallah yoktur..
Herkese günaydın güssel anneler,
Mercimekim
, eşine uzuuun, mutlu ve hep beraber yaşayacağınız bir ömür diliyorum... Bence Esra'nın yaptığı gibi göbüşüne bir kurdele bağla hediye et yerimseniben
dayanabilmeyi çok istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı?:uhm:
esra oh esar iznine az kalmış geçmiş olsun artık evde dinlenirsin
helin çok geçmiş olsun aman öyle yukarılara filan uzanma
minik kelebek sakin ol bu haftalarda sancı çıkar ama sürekli olmasın cuma günü herşey yolunda gider inşallah
kızlar biz bugün 33. haftadayız 34 den gün aldık maşallah
gecmis olsun canim ya aman dikkkat edin ugrasilmaz oyle adamlarla, ben uni.deyken sinav zamani yan kafenin sahibiyle boyuma posuma bakmadan cok gurultu yapiyorlar diye once uyarmaya gittim, anlamadi, sonra polisi aradim, polise avanta verdi, poliste idare edin hanfendi dedi bana,sonra adamin dukkanini basip agzima geleni soyledim, tabi is karakolda bitti...bana bir suru tehditler falian b karakola geldiler 20 kisi, sonra apar topar bana uni.ye yakin ev tuttuk , zaten tasinicktim son 2 sene ama sureci hizlandirdik:))orda kaldim son 2 sene:)))sonrada kafe el degistirdi, ama cok korkmustum..hic ugrasilmaz bu tiplarle..ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
sağolun kızlar kızım bi sabah birde akşam dondurma yedi kızamadım ağladı havada sıcak diye izin verdim biraz boğazımız ağrıyor birde burnumuz tıkalı ama şimdi iyi ilaç filan vermedim bakalım takipteyim uyuz uyuz oturuyor yoksa şimdiye kaç kere dışarı çıkayım diye beni yemiş bitirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?