2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişim sen dene bi faydasını görürsen ben başlim boşuna uğraşmim yaneee zemuszemus

Ne demek yafrum benım.. hatta sen dur zahmet etme.. ben gelır gelır sana sürer gıderım... ben yaparken de sana bı de kahve yaparım.. malum, ıkı kere rafıne olsun ki tadı cıksın.. meseleyı tamamlarıs.. buraya geldıgınde sana döt kaldırıcı hedıye edıcemm,hem de kırmızı rengınden.. kaydirigubbakcemile

günaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk

Gecmiş olsun Deryam.. umarım daha ıyısınızdır.

gunaydın güzel ama göbekli anne adayları,
uykusuz geçmiş bir gecenin ardından herkese güzel bir gün diliyorum.
herzamanki gibi yoğunum. ama girip bir selam vereyim dedim.
HELıNcim çoook geçmiş olsun.
başka hastamız var mı? varsa onlara da geçmiş olsun.
güzel haberlerle dönenler!!!!!!! sizlerin de gözünüz aydın.
.
benim de artık ayaklarım ellerim şişmeye başladı. ayaklarım mayalı hamur gibi oluyor. çok fenalar. 37 numara bir sandalet aldım, onunla gelip gideceğim artık işe.

iremcim ben yaklasık 3 aydır evdeyim ama hic doya doya uyunmuyo sabahları moralini bozmak gibi olmasında. bende hep senin gibi seviniodum ama olmuyo ins sende olur canım
Hadi yaaa :1shok::1shok: Gerçi haklısın cnm, doğru düzgün zaten uyuyamıyorum sabaha kadar.. gün içinde de sıcaktan yatıp uyunmaz artık.. :1no2: Doğumdan sonra hele hiiiç uyunmazz CADIARZU Napıcam ben yaa, Allahıım çok uykum vaarrrrrr mafoldumben

Babymm..

O çilek yagı karısımını, badem yagı, susam yagı, ısırgan otu yagı.. ve daha hatırlayamadıklarımdan karısım yaparak aylarca her gun kullandım.. hatta aktardan sırf catlaklar ıcın yıne bu yagların oldugu glıserın ıcerklı bır yag daha kullandım.. ınan catlayınca catlanılıyor.. yanı ben catladıysam, ki bu kadar zahmet cektıgım halde, bence hersey boş.. ınsallahh genetık olarak sızler sanslı kesım olursunuz.. ama yaptıkların en azından psıkolojık olarak senı cok cok rahatlatıyordur.. bende kendıme bakmaya cok meraklıyım.. ozellıkle dogal seylerle.. hatta eşime de yaparım.. kil maskesını falan muhakak bırlıkte yaparıs.. bende de selulıt yok.. hıc bır zamanda olmadı.. ama selulıt mı catlak mı deseler.. gozumu kırpmadan catlak olmasın derdım

ESRAKO

0. saat ............98 <95
1. saat.............169 <180
2. saat .............172 <155
3. saat .............147 <140

Değerlerim bunlar. Diyete ve ölçümlere bugün başladım. Onlar da şöyle çıktı:
Açlık .............67
1. saat ..........112
2. saat ..........97

Valla iyi gidiyor gibi (MAŞALLAH) Çok zorlamayacak sanırım beniyerimseniben

Yalnız 100lük yüklemede nasıl 2. saat 1. den yüksek çıktı onu aklım almadı benimfisfisfis

Herkese günaydın güssel anneler,

Ben de geçmişi okuyamadan bir merhaba demek istedim..

Günaydın kıslar, 1 saattir forumdayım ama hala yazılanlara bakamadım. İşler yoğun. Bir "ce" diyip kaçayım.

Sana da GÜNAYDIN Aidacım...

minikim ciddi bşi yokmuş canım yaa ama bencede sen stres ve heyean yaptıysan öyle çıkmış olabilirr

helincim sanada geçmiş olsun canım dikkat kendine

Minikim ve Helincim geçmiş olsun diyim. Ama ne oldu bilmiyorum bir bakıp tekrar dönerim...

bugün kocişin doğumgünü..ne alsam diye kara kara düşünüyorum..

Mercimekim, eşine uzuuun, mutlu ve hep beraber yaşayacağınız bir ömür diliyorum... Bence Esra'nın yaptığı gibi göbüşüne bir kurdele bağla hediye et yerimseniben

günaydın gece kızızm rahatsızdı hiç uyumadık sabah uyumuş kalmışım kuzumla ilk defa bu saate kalaktık 7 yılda bir ilk

Geçmiş olsun kızına canım. İnşallah bir an önce atlatır...

Günaydın Nazan... Ben de bu haftasonu 1 numara büyük sandalet aldım, pedikürümü yaptırdım hafta başından beri sandaletle işe gidip geliyorum. Yine de ayaklarım inanılmaz şişiyor resmen fil ayağı oluyor... Pzt. günü de ilk kez ellerim şişti kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Çok fazla oturamıyorum popoma inanılmaz bir baskı oluyor ve ağrı yapıyor...

Bu arada ben 31+5 günlükken iş görebilir raporumu aldım işyerine fotokopisini bıraktım. İzne ayrılmak istediğimde de orjinalini druma teslim edip izin kağıdımı alıcam.. Haziran sonuna kadar dayanabilmeyi çok istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı?:uhm:

canım benim..eminim hiç bir şey yoktur..sen göbek ağrısı diyince benim de aklıma fıtık gelmişti..hamilelik döneminde olabileceğini duymuştum..inşallah yoktur..
ben bugun gesmeye gidicem.. cicilerimi ütüleyip duşa gircem ve erkenden çıkıcas...erken gidip erken gelmek için..trafiğe kalmamak derdindeyiz bakalım becerebilcekmiyiz...
sonsuz gezecek yer varken oralarda gezin tabi..:umursamaz:
gezentiii gez bakalımm
benimde akşama misafirim gelicekk ama yarında ben yokum anacımla doktora gididcem bütün günde anacımda otururum
ulen esra hep misafir beeee..maşallah sana
geçmiş olsun..acil şifalar

evrişim bende de hiç selülit olmadı maşallah.ama dedğin gibi çatlak daha fena..en azından selülitin çözümleri var..şu ana kadar hiç çatlamadım..popomda eski çatlaklarım vardı zaten..ama göbüşte bir şey yok.ama garantisi yok doğuma 2 hafta kala çatlayanlar var diğer topikte.ben günde kaç kere yağlanıyorum sayamıyorum..bakalım ne olacak

eğer gebelikle iligili ciddi şikaytin yada sıkıntın yoksa çalışan arkadaşlarını ziyarete git eşine bağiımlıymış havası yaratma hem hava alırsın rahatlarsın hemde kafan dağılır eşinde işten gelince bugün şunu yaptım bugün buraya gittim diye neşeli anlat seninde dışarıya çıkabileceğini görünce seninlede plan yapacaktır sonuçta hamilesin hasta değilsin
geçmişte yaptıklarını unut ama göz ardı etme sürekli evde olmanda doğal olarak seni bunaltıyor eşinin yaptığıda onaylanacak bişey değil tabiki kendini üzme sakın erkekler büyüsede hepsi çocuk gibi bana göre iyiki anne oluyorsun iyiki bebeişin oluyor böyle düşün kaydirigubbakcemile5

canım benim..eminim hiç bir şey yoktur..sen göbek ağrısı diyince benim de aklıma fıtık gelmişti..hamilelik döneminde olabileceğini duymuştum..inşallah yoktur..

inşallah canım,ama bebegım iyi olsun zamanında saglıkla hayırlısıyla dünyaya gelsın, bu agrıyı cekerım sonrasındada bı çaresıne bakarız artık.bıraz kalp atısı yüksek cıktıgı için telaşlandımdı ama sanıyorum heycanımdan kaynaklandı netice3de benımde nabzım 100 cıktı cünkü

günaydın minik kuzu..saolasın güzel dileğin için..ama ben o türlü bi riske girmeyeyim diyorum.:kedi:.eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım..::)

sağolun kızlar kızım bi sabah birde akşam dondurma yedi kızamadım ağladı havada sıcak diye izin verdim biraz boğazımız ağrıyor birde burnumuz tıkalı ama şimdi iyi ilaç filan vermedim bakalım takipteyim uyuz uyuz oturuyor yoksa şimdiye kaç kere dışarı çıkayım diye beni yemiş bitirmişti

dün akşam dergiden çekim için geldiler. çok aptalca pozlar verdim. bence komik oldu. koymasalar hiç dergiye daha iyi valla. çok yapmacık pozlar oldu. bi de göbeğimi yağlarken poz verdim. göbeğim çok şirin çıktı. en çok o pozları beğendim. yoga yapArken (ki hayatım da yapmadım da yapmayı düşünmedim de), elime oje sürerken, yüzüme krem sürerken filan çektiler. yoga yapar gibi yaparken çok gülesim geldi. parmaklar nasıl tutulur bilmiyorum, atmasyon bişeyler yaptık. hiç içime sinmedi tabi. neyse bakalım, ne zaman yayınlanır, yayınlanır mı yayınlanmaz mı belli olunca size bildirim.

esra oh esar iznine az kalmış geçmiş olsun artık evde dinlenirsin
helin çok geçmiş olsun aman öyle yukarılara filan uzanma
minik kelebek sakin ol bu haftalarda sancı çıkar ama sürekli olmasın cuma günü herşey yolunda gider inşallah
kızlar biz bugün 33. haftadayız 34 den gün aldık maşallah

delikafadulden 34 müüüü Deryaaaaaaaaaaaaaa

maşaalllaahhhh

gecmis olsun canim ya aman dikkkat edin ugrasilmaz oyle adamlarla, ben uni.deyken sinav zamani yan kafenin sahibiyle boyuma posuma bakmadan cok gurultu yapiyorlar diye once uyarmaya gittim, anlamadi, sonra polisi aradim, polise avanta verdi, poliste idare edin hanfendi dedi bana,sonra adamin dukkanini basip agzima geleni soyledim, tabi is karakolda bitti...bana bir suru tehditler falian b karakola geldiler 20 kisi, sonra apar topar bana uni.ye yakin ev tuttuk , zaten tasinicktim son 2 sene ama sureci hizlandirdik:))orda kaldim son 2 sene:)))sonrada kafe el degistirdi, ama cok korkmustum..hic ugrasilmaz bu tiplarle..

cok gecmis olsun deryacim, iyilesir en kisa zamanda insallah..

öğle tatilinde imç de perdecilere gitmem lazım ama çok üşeniyorum hava da çok sıcak
havalar inşallah serinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…