şu şerifede neymiş yaaa ağdacıının şekeride olurmuşş çok şeker deyio duruyosunuz yatırıyo yolum yolum yolup evine yolluyo seni nesi şeker olcak pehhh benim gözümde hiçbi ağdacııı şeker olamazzzz
şerifeeee sen neymişsinnn kızzzz yılın ağdacısı delikafadulden
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah şu bel ağrıların azalır anacığımdan bilirim fıtığın derdini ağrısını Allah kimseye vermesin Allah yardımcın olsun.gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim
ay kızlar kötü bir gece geçiriyorum biraz önce karakoldan geldik yan komşunun köpegi rahatsız etti bizi bizde insan gibi adama söyledik alkollü bize küfür etti iş agız dalaşına kadar gitti bende hemen polis çagırdım işin içine oglu ve arkadaşlarıda girdi tabi bizm evin erkekleri dururmu müdahale ettiler tabi iş ilerledi bizde şikayetci olmak için karakola gittik baktım iş çıgrından çıkıcak havada tehditler uçuşuyor topladım erkekleri geri geldik ama bu işin bittigini sanmıyorum benim adam bunları onların yanına bırakmaz birkaç kişinin canı yanacak ben eşimin başı derde girsin istemiyorum alttan alıyorum ama küfürü hakareti hiçbir erkek kaldıramaz inşallah sorunsuz sakinleşirler
HERKESE GUNAYDINLARRRR
bugun is yerinde son çarsamba gunumu yasıyorum masa ajandama son kez carsamba yazdım :) haftaya bugun once dr dayım sonra evimdeyim insallah,
sırt agrım iyice artı yani bu normal bir sırt agrısı değil masaj yapanhanım durus bozuklugundan egrilik gibi birsey vr demisti sag kaburgamın altı için sırtımda daha evel spor salonunda hocamda demisti bu bozukluk kilo aldıkca dahada agrı yapıyor sanırım umarım doum sonrası bu agrı kalmaz, evde yatınca aksam iki saatlik yatıs sonrasıhiç birseyim kalmıyor insalah evde olduum donem boyle agrı yasamam,
onunharicindeee bomba gibiyimm ruhennn
safra kesesi kabusunu yasayalı tam 2 hafta oldu o gun 28+3 dum simdi ise 30+3 um allaha sukurler olsun ki , artık bir agrı vs olsabile çok korkmam 31, hafta bitmek uzre , durup durup bulundgum haftayı dusunup mutlu oluyorum goren erken dogum riskim vardı falan sanır hep erken dourcam diye korkuyordum nedense:) garip bir sekilde,
günaydın kızlar,dünki doktor maceramı anlatıyım kısa özetle.dün şansıma doktorum tam gun ameliyat günüydü,yanı sonanda bı hasta daha cıktı ve amelıyatı uzun sürdügü için odasına hıc gecemedı.bana ancak ayak üstü nts ye girmemı söledı,sonuca göre acıl bişe varsa bi çare düşünürüz dedı.neyse ben ilk defa nts ye girecegım için ve sancım falan cıkar korkusuyla fena heycanlıydım tabı,buda bebegıme yansıdı sanırım kalp atısları 140 ile 160 arasında gidip gelırken arada 180e kadar cıktı.sonucu doktora gösterdım şükür sancım yoktu hareketlerı iyi cıktı.birtek kalp atışları arada bır yüksek cıktıgı için cuma kontrole gıdıcem.bu süre içinde evde dinlen dedı.ya yorgunluktan ya kansızlıktan yada idrar yolu enfeksıyonundan kaynaklanabılır dedı.tahlılımde enfeksıyon cıkmadı ama kanım düşük cıktı,günde 2 tane içecegım artık.göbek delıgımdekı tarif edemedıgım agrı yada acıya gelınce,normal sayıldıgını söyledı ntsde sancı cıkmadıgı kanamam suyum gelmedıgı sürece.fıtıktandan şüphenılıyo gebelıkte meydana gelen bı durummus.bakalımk cuma gunu ayrıntılı baklılcak.inşaalh bebegımın kalp atısları normal düzeye gelır.ama dedıgım gıbı benım heycanım bebegımıı etkıledı muhtemelen çünkü benım nabzımda 100 cıktı kafamçokkarıştı
efet efet 34 maaaaaşaaallllaahhhhhhhhhhhhdelikafadulden 34 müüüü Deryaaaaaaaaaaaaaa
maşaalllaahhhh
gecmis olsun canim ya aman dikkkat edin ugrasilmaz oyle adamlarla, ben uni.deyken sinav zamani yan kafenin sahibiyle boyuma posuma bakmadan cok gurultu yapiyorlar diye once uyarmaya gittim, anlamadi, sonra polisi aradim, polise avanta verdi, poliste idare edin hanfendi dedi bana,sonra adamin dukkanini basip agzima geleni soyledim, tabi is karakolda bitti...bana bir suru tehditler falian b karakola geldiler 20 kisi, sonra apar topar bana uni.ye yakin ev tuttuk , zaten tasinicktim son 2 sene ama sureci hizlandirdik:))orda kaldim son 2 sene:)))sonrada kafe el degistirdi, ama cok korkmustum..hic ugrasilmaz bu tiplarle..
cok gecmis olsun deryacim, iyilesir en kisa zamanda insallah..
kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??
selülitin yok da ondan öle düşünüyorsun. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. bence de çatlak selülitten daha iyi. en azından giyinikken belli olmuyor çatlaklar. oysa selülitler azınca ince bir kıyafetin altından bile çok çirkin görünebiliyor. çatlaklarına şükret bence şeker. çok şanslısın selülit olmadığı için. benimkiler popomdan diz kapağıma kadar indi valla.Babymm..
O çilek yagı karısımını, badem yagı, susam yagı, ısırgan otu yagı.. ve daha hatırlayamadıklarımdan karısım yaparak aylarca her gun kullandım.. hatta aktardan sırf catlaklar ıcın yıne bu yagların oldugu glıserın ıcerklı bır yag daha kullandım.. ınan catlayınca catlanılıyor.. yanı ben catladıysam, ki bu kadar zahmet cektıgım halde, bence hersey boş.. ınsallahh genetık olarak sızler sanslı kesım olursunuz.. ama yaptıkların en azından psıkolojık olarak senı cok cok rahatlatıyordur.. bende kendıme bakmaya cok meraklıyım.. ozellıkle dogal seylerle.. hatta eşime de yaparım.. kil maskesını falan muhakak bırlıkte yaparıs.. bende de selulıt yok.. hıc bır zamanda olmadı.. ama selulıt mı catlak mı deseler.. gozumu kırpmadan catlak olmasın derdım
ESRAKO
0. saat ............98 <95
1. saat.............169 <180
2. saat .............172 <155
3. saat .............147 <140
Değerlerim bunlar. Diyete ve ölçümlere bugün başladım. Onlar da şöyle çıktı:
Açlık .............67
1. saat ..........112
2. saat ..........97
Valla iyi gidiyor gibi (MAŞALLAH) Çok zorlamayacak sanırım beniyerimseniben
gerçekten mi? ben selüliti geçiren bişeye hiç şahit olmadım.ama dedğin gibi çatlak daha fena..en azından selülitin çözümleri var..
sağolun kızlar kızım bi sabah birde akşam dondurma yedi kızamadım ağladı havada sıcak diye izin verdim biraz boğazımız ağrıyor birde burnumuz tıkalı ama şimdi iyi ilaç filan vermedim bakalım takipteyim uyuz uyuz oturuyor yoksa şimdiye kaç kere dışarı çıkayım diye beni yemiş bitirmişti
pinky battaniye cok cici, iyi gunlerde kullanin..
mercimekim esinin dogumgunu kutlus olsun sende benim saftirik kocamin yaptigini yap, ara acmazsa, hediye secerken aradim ama karar veremedim, o yuzden alamadim de, sonrada ben ve oglun senin en buuk hediyeniz zaten dersin:))))
ay deryaaa ne guzell 34 ebasladın masalah masalahhhhh
burko
canım çok iyi sonuçların hem seker yuklemen çok kotu değil sonrakı diyet sonrası olcumlernide çok çok iyi bence sende ufak caplı insulin uretememe sorunu varherzaman olmuyor
dengesizlikondan kaynaklanıyor daima uretmiyor olsak zaten insulin almadan atlatamayız, arada uretiliyor arada uretilmiyor
ikinci saat kan vermeden evelefor harcamadın dimi yada birseyler yiyip içmedin dmi ??
selülitin yok da ondan öle düşünüyorsun. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. bence de çatlak selülitten daha iyi. en azından giyinikken belli olmuyor çatlaklar. oysa selülitler azınca ince bir kıyafetin altından bile çok çirkin görünebiliyor. çatlaklarına şükret bence şeker. çok şanslısın selülit olmadığı için. benimkiler popomdan diz kapağıma kadar indi valla.
.
kizlar albume ve gobus sova foto ekledim, dogum gunu hatirasi:)))
bakıcam..bişi sorcam ben fotoğraf ekleyemiyorum daha fazla albümüme..ebatlarla ilgili bi hata veriyo..eklediklerim de aynı fotoğraf makinasından çıkma ama yeni foto koyamıyorum..bi bilgin olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?