2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??

kadriye çok geçmiş olsun alkolün kötü yanı aman sen geziyorsun kız karakollarda burçini düşün annesi o adamdanda uzak durun derim tekrar geçmiş osun
pinky battaniyeinizi güle güle kullanın canım am küççücük koymuşsun pek belli olmuyor
nurada ne güzel geçmiş geceniz yanlız gecenin sonundaki aşk maceran dahada süper yeni aşkalrın bizisiz ne güsel

Şu göbeklerle kırk şekle girip eve gidince oranda buranda kalan tüyleri görünce ( gerçi bu göbekle görülmüyo dokunabiliyorum onlara sadece) Şerife kimin işini iyi yapanlara canı gönülden teşekkür ediyosun. Beklediğin oluyo ,çekilen acılarda kutsallaşıyor ve şerife de şeker oluyo :))

kıslarrrrr sonunda bitti hani otokoltugu diye badlandırılan anakucgı için battaniye örüyordum ya en sonunda bittii resmini umarım eklemeyi başarırım

Valla renkler çok güsel eline sağlık tek şişle yapmışsın galiba üremesi zor olmuştur.
Güle güle kullansın Mehmet Akif in.

gözün aydın canım.bebişin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah şu bel ağrıların azalır anacığımdan bilirim fıtığın derdini ağrısını Allah kimseye vermesin Allah yardımcın olsun.

En korktuğum olaylardan biridir bu erkek kavgaları helede taraflar alkollüyse illaki küfür girer işin içine Allah size sabır karşı tarafada akıl versin hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu olayı kazasız belasız.

Bende dik durma özürlü biri olaraktan arada sırada ağrır sırtım hatta 1 aydır sol göğsümün altındada fena ağrı vardı hamilelikte bazı bayanlarda oluyo dedi dr um bi göğsün altında ama ben duruşumu düzeltmeye çabaladım 1 aydır ağrısıda şişide geçti şükür.
Doğumunu yapıp kendini iyice toparladıktan sonra olursun inşallah ameliyatını safrakesenden, hatta inşallah ameliyata gerek bile kalmaz.

Heycandan öyle olmuştur canım benim cuma iyi haberler alırsın inşallah.

BURKO şekerin tescillenmesiyle diyetine başlamışsın e kızınada sanada yarıycek bu liste inşallah iyi bi şey .

MERCİMEKİM eşine seninle Rüzgar bebekle uzun seneler nasip olur inşallah.

[

delikafadulden 34 müüüü Deryaaaaaaaaaaaaaa

maşaalllaahhhh
efet efet 34 maaaaaşaaallllaahhhhhhhhhhhh bi gecede göbişim büyüdü sanki kaç akşamdır olan görüntü bu sabah kalktığımda vardı alkisalkisalkis

sağol canım ialçsız geçer inşallah çünkü daha yeni antibiyotik bitrimiştik :1no2:

pinky battaniye cok cici, iyi gunlerde kullanin..
mercimekim esinin dogumgunu kutlus olsun sende benim saftirik kocamin yaptigini yap, ara acmazsa, hediye secerken aradim ama karar veremedim, o yuzden alamadim de, sonrada ben ve oglun senin en buuk hediyeniz zaten dersin:))))

ay deryaaa ne guzell 34 ebasladın masalah masalahhhhh

burko

canım çok iyi sonuçların hem seker yuklemen çok kotu değil sonrakı diyet sonrası olcumlernide çok çok iyi bence sende ufak caplı insulin uretememe sorunu varherzaman olmuyor
dengesizlikondan kaynaklanıyor daima uretmiyor olsak zaten insulin almadan atlatamayız, arada uretiliyor arada uretilmiyor

ikinci saat kan vermeden evelefor harcamadın dimi yada birseyler yiyip içmedin dmi ??

eylemcim bu taslar benim oyle yada boyle basıma is acacak ameliyat kaçınılmaz insalah emzirme sonrasını falan beklerde rahat ilac kullanırım ameliyat sonraysında napalıma lıstımartıkameliyat beni hiçç korkutmuyor laproskopi zaten olcam olnuda oldum daha evel korkum yok

hopppppppppppppp millet ben geldimmmmm nasılsınızzz bakıyım zemuszemushihoyyyt

ağlamak istiyorum, yeter diye bağırmak istiyorum, toplayıp pılımı pırtımı evime gitmek istiyorum..... sabahtan beri herşey üst üste geldi gelenden gidenden angarya işlerden acil olan işlerimi yapamadım arada yapmaya çalıştıklarımda dikkatim dağıldığı için yanlış oldu offfff çok kötüyüm ben ya artık tahammül edemiyorum evime gitmek istiyorum sıcak bir yandan işlerin yoğunluğu bir yandan bunaldımmmm çok ben......

selülitin yok da ondan öle düşünüyorsun. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. bence de çatlak selülitten daha iyi. en azından giyinikken belli olmuyor çatlaklar. oysa selülitler azınca ince bir kıyafetin altından bile çok çirkin görünebiliyor. çatlaklarına şükret bence şeker. çok şanslısın selülit olmadığı için. benimkiler popomdan diz kapağıma kadar indi valla.

geçmiş olsun canım. çok yüksek gibi değilmiş. ama yine de bak perhiz ne kadar işe yaramış. inşallah hep böle kolay gelsin.

ama dedğin gibi çatlak daha fena..en azından selülitin çözümleri var..
gerçekten mi? ben selüliti geçiren bişeye hiç şahit olmadım.

çok geçmiş olsun canım. neyse ki önemli bir rahatsızlık değilmiş.

kaydirigubbakcemile3..tuttum bunu..bisden iyi hediye mi olur ..di mi ama.kaydirigubbakcemile2

hatıra'cım öperim seni..çok saol kuzum..

Yok güzelim, su bile koymadım ağzıma. Kızımla mal gibi olduk zaten bütün gün. Hastanenin içinde bir birimden diğerine gitmek efor sarfetmek sayılırsa o kadarcık harcadımyerimseniben

derya'cım gözün aydın...ben açıkçası bu haftalarda kalmak istiyorum..o kadar hareketli ki ve bir de elimi koyduğum yere tepki veriyor ağlamaklı oluyorum..bu zamanın bitmesini istemiyorum bi yandan..o kıpırdadıkça şükrediyorum..yazarken bile gözlerim doldu valla..

selulit konusuna katiliyorum, popo ve uyluk kismi berbat durumda suan, selulitlerim azdi( insallah kilo verince birazda sporla gider..ince bisey giysen hemen cukurcuklar belli oluyor..

kizlar albume ve gobus sova foto ekledim, dogum gunu hatirasi:)))

bakıcam..bişi sorcam ben fotoğraf ekleyemiyorum daha fazla albümüme..ebatlarla ilgili bi hata veriyo..eklediklerim de aynı fotoğraf makinasından çıkma ama yeni foto koyamıyorum..bi bilgin olabilir mi acaba

NORRAcım fotolarına baktım da senin 20+4 fotonla 27+4 foton arasında pek fark görünmüyor. sanki o 7 hafta boyunca hiç kilo almamışsın. şimdi de süpersin. maşallah deyim.... tü tü tü tüüüüüü
yıldönümünüzde çekilmiş sanırım siyahlı fotolar, pek bi şeıksın zira...

bakıcam..bişi sorcam ben fotoğraf ekleyemiyorum daha fazla albümüme..ebatlarla ilgili bi hata veriyo..eklediklerim de aynı fotoğraf makinasından çıkma ama yeni foto koyamıyorum..bi bilgin olabilir mi acaba

yok tatlimm..ben ekledim ama hep kucultuyorum boyutunu eklemeden ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…