NORRAcım fotolarına baktım da senin 20+4 fotonla 27+4 foton arasında pek fark görünmüyor. sanki o 7 hafta boyunca hiç kilo almamışsın. şimdi de süpersin. maşallah deyim.... tü tü tü tüüüüüü
yıldönümünüzde çekilmiş sanırım siyahlı fotolar, pek bi şeıksın zira...
derya'cım gözün aydın...ben açıkçası bu haftalarda kalmak istiyorum..o kadar hareketli ki ve bir de elimi koyduğum yere tepki veriyor ağlamaklı oluyorum..bu zamanın bitmesini istemiyorum bi yandan..o kıpırdadıkça şükrediyorum..yazarken bile gözlerim doldu valla..
selulit konusuna katiliyorum, popo ve uyluk kismi berbat durumda suan, selulitlerim azdi( insallah kilo verince birazda sporla gider..ince bisey giysen hemen cukurcuklar belli oluyor..
:)
Ya ıste Nazan da demıs.. ne bılem.. bakıs acısı ıste.. benneyaptımki
ha tabi catlak da olsun istemem, cok sey mi istiyorum:sinifsinif:yani hic biri olmasa tas gibi olsak:kedi:
Bır de hamıle kalsak cocuk dogursak.. dı mı ?? hem sofor mahali, hem cam kenarı, hem de 3 kurus olsa bılet.. ne gusel olurdu.. :)))
Şaka bır yana.. ama hamılelık bı kadının bedenını gercekten alt ust edıyor.. halıyle 30 yasıma kadar alıskın oldugum bır bedenın bu noktaya gelmesı.. kendı ıcımde karmasıklıga yol acıyor.. ve herhalde Kuzey ın varlıgına ıstınaden olmasa bu olay.. hıc bır sey ıcın bu bedenı bu kadar alt ust etmeye degmezdı.. emınım.
dün akşam dergiden çekim için geldiler. çok aptalca pozlar verdim. bence komik oldu. koymasalar hiç dergiye daha iyi valla. çok yapmacık pozlar oldu. bi de göbeğimi yağlarken poz verdim. göbeğim çok şirin çıktı. en çok o pozları beğendim. yoga yapArken (ki hayatım da yapmadım da yapmayı düşünmedim de), elime oje sürerken, yüzüme krem sürerken filan çektiler. yoga yapar gibi yaparken çok gülesim geldi. parmaklar nasıl tutulur bilmiyorum, atmasyon bişeyler yaptık. hiç içime sinmedi tabi. neyse bakalım, ne zaman yayınlanır, yayınlanır mı yayınlanmaz mı belli olunca size bildirim.
kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??
selülitin yok da ondan öle düşünüyorsun. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. bence de çatlak selülitten daha iyi. en azından giyinikken belli olmuyor çatlaklar. oysa selülitler azınca ince bir kıyafetin altından bile çok çirkin görünebiliyor. çatlaklarına şükret bence şeker. çok şanslısın selülit olmadığı için. benimkiler popomdan diz kapağıma kadar indi valla.
bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
opuyorumnanaktan süper olurr az kaldııı azzz gün sayıyommm ŞenizNe demek yafrum benım.. hatta sen dur zahmet etme.. ben gelır gelır sana sürer gıderım... ben yaparken de sana bı de kahve yaparım.. malum, ıkı kere rafıne olsun ki tadı cıksın.. meseleyı tamamlarıs.. buraya geldıgınde sana döt kaldırıcı hedıye edıcemm,hem de kırmızı rengınden.. kaydirigubbakcemile
.
bide koca totoyu ekleyelim :lepi:koca göbek ve çalışıyo olmak desem olabilimi..:kedi:
?
yok bee eskidenmiş artık esikisi gibi bende almıyorum misafir abartmıcam zaten bi sebze yemeği çorbası salatası o kadar yormucam kendimiiulen esra hep misafir beeee..maşallah sana
zaten..ama göbüşte bir şey yok.ama garantisi yok doğuma 2 hafta kala çatlayanlar var diğer topikte.ben günde kaç kere yağlanıyorum sayamıyorum..bakalım ne olacak
günaydın minik kuzu..saolasın güzel dileğin için..ama ben o türlü bi riske girmeyeyim diyorum.:kedi:.eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım..::)
bendeee 3 gün sora 34 ten gün almaya başlıyommmm delikafaduldendelikafadulden 34 müüüü Deryaaaaaaaaaaaaaa
maşaalllaahhhh
çok beklersin serinlemesini şekerim lülülülülülüöğle tatilinde imç de perdecilere gitmem lazım ama çok üşeniyorum hava da çok sıcak
havalar inşallah serinler
üç kağıtçılar siziiipinky battaniye cok cici, iyi gunlerde kullanin..
mercimekim esinin dogumgunu kutlus olsun sende benim saftirik kocamin yaptigini yap, ara acmazsa, hediye secerken aradim ama karar veremedim, o yuzden alamadim de, sonrada ben ve oglun senin en buuk hediyeniz zaten dersin:))))
ilginç bi giriş :sinifsinif:hopppppppppppppp millet ben geldimmmmm nasılsınızzz bakıyım zemuszemushihoyyyt
:teselli: canım ya sakin ol izin alıp çıkamazmısın bi hava al gel ne bilim stres yapma yeterki offf ne desemki bi an önce izne çık ne zaman çıkıyon?ağlamak istiyorum, yeter diye bağırmak istiyorum, toplayıp pılımı pırtımı evime gitmek istiyorum..... sabahtan beri herşey üst üste geldi gelenden gidenden angarya işlerden acil olan işlerimi yapamadım arada yapmaya çalıştıklarımda dikkatim dağıldığı için yanlış oldu offfff çok kötüyüm ben ya artık tahammül edemiyorum evime gitmek istiyorum sıcak bir yandan işlerin yoğunluğu bir yandan bunaldımmmm çok ben......
norraaa cok guzel fotoların canım ya masallahhh
mercimekim esinin dogumgunude kutlu olsun. ne alırsan al icine bebisin adından bi mektup koy inan cok guzel olur ben yapmıstım sevgililer gununde cok hosuna gitmisti esimin.
birde anneler gununde kızımın adına acılmıs bir email hesabından gul geldi mail olarak karnındayım die kutlamıycammı sandın anneler gunun kutlu olsun annecim die. ama esim ben yollamadım dedi kime sorduysamda yapmamıs ama herkes keske yapan ben olsaydım dediler :)
ozaman sende basla canım evrimle beraber dogumdan sonra zor olcak hersey bizim icin ya.
ben simdilik kactım kızlar egzersizim dusum evin dagınıklıgını toplama islerim beni beklio .
kafamçokkarıştımafoldumben
opuyorumnanaktan süper olurr az kaldııı azzz gün
lmaz: nolur adamcağıza bi d.günü hediyesi versen :mymeka: QUOTE]
riskli hediyeler veremem kusura bakma..daha masumane şeyler düşünüyorum pasta gibi..zemuszemus..lülülülülülü
riskli hediyeler veremem kusura bakma..daha masumane şeyler düşünüyorum pasta gibi..zemuszemus..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?