2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar bir kaç gündür giremedim bazı sıkıntılar ve işler dolayısıyla umarım herkesler iyidir herşeyler yolundadır kısaca bakmaya çalışıcam geçmişe

sagol tatlim yok ya asil baya fark var 15-16.haftadan itibaren kilo duzenli olarak artti, ayda 4 kilo seklinde:)) dun dogumgunumde cektik o fotoyu, dogumgunu hatirasi:)) tabi o kilotlu corabi nasil giyip cikardim bi bana sor:)))

:) altına ımzamı atıyorum..

selulit konusuna katiliyorum, popo ve uyluk kismi berbat durumda suan, selulitlerim azdi( insallah kilo verince birazda sporla gider..ince bisey giysen hemen cukurcuklar belli oluyor..

Ya ıste Nazan da demıs.. ne bılem.. bakıs acısı ıste.. benneyaptımki

ha tabi catlak da olsun istemem, cok sey mi istiyorum:sinifsinif:yani hic biri olmasa tas gibi olsak:kedi:

Bır de hamıle kalsak cocuk dogursak.. dı mı ?? hem sofor mahali, hem cam kenarı, hem de 3 kurus olsa bılet.. ne gusel olurdu.. :)))

Şaka bır yana.. ama hamılelık bı kadının bedenını gercekten alt ust edıyor.. halıyle 30 yasıma kadar alıskın oldugum bır bedenın bu noktaya gelmesı.. kendı ıcımde karmasıklıga yol acıyor.. ve herhalde Kuzey ın varlıgına ıstınaden olmasa bu olay.. hıc bır sey ıcın bu bedenı bu kadar alt ust etmeye degmezdı.. emınım.

bende bunun altına imzamı atıyomm

merhaba herkese bugün hiç uyanmak istemedim ama uyuyamadım da :sinifsinif:
esrako ve sakaleyn yorumlarınız için sağolun...
ayrıca sakaleyn geçmiş olsun kızın rahatsız yanılmıyorsam..

canım kimbilir ne eglenceli olmustur cekimler:) ama oje konusuna takıldım oje zararlı deilmi ben 9 aydır ne oje ne parlatıcı hicbisey surmedim. yuzume nemlendirici bile surmedim.

kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??

sabah ac karnına ve wcden sonramı tartıldın tatlım. o kilo deildir bence odemdir dert etme

tercih hakkım olsa tabiki selulit derim. benimkilerde onden ve arkadan diz kapaklarımakadar inmisti ama cabalarımla biraz duzelttim.
selüliti gidermenin en ii yolu bol yurusu , yesil cay ve selulit giderici dogal yaglardan olusmus bilesimler. benim gecen sene vardı selulitim ama kilo verdigim sıra onlardanda kurtuldum o sebepten kalırsada dogumdan sonra yokederim. yesil cay icmeyi cok ozledim cok severim ama drum izin vermio sadece ıhlamur ve papatyaya izin var. emzirirken icilirmi bilmem yesilcay

SAKALEYN gecmis olsun canım ins kızın iyilesir biran once.

EVRISim benim annemin karnı harita gibi zavallım ama onun zamanında krem vs durdugunu dusunmuyorum ama kardesim gecen sene dogum yaptı hicbisey yok bakalım bende durum ne gobegimin altını goremiorum agdacı kız catlak yok demisti usttede ben bisey gormuorum ama o kadının dedigi gibi dogumdan sonramı gozukurler bilmem.

haklısın yaptıgım bakımlar beni cok rahatlatıo yani bisekilde hayata motive edio ister ise yarasın ister yaramasın :) ama işin icinde limon oldugu surece cilt guzellesio ve parlıo limon cok faydalı bence sen catlak goruosan yap o karısımı bebege zararı olcanı sanmıorum

bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:

norraaa cok guzel fotoların canım ya masallahhh

mercimekim esinin dogumgunude kutlu olsun. ne alırsan al icine bebisin adından bi mektup koy inan cok guzel olur ben yapmıstım sevgililer gununde cok hosuna gitmisti esimin.

birde anneler gununde kızımın adına acılmıs bir email hesabından gul geldi mail olarak karnındayım die kutlamıycammı sandın anneler gunun kutlu olsun annecim die. ama esim ben yollamadım dedi kime sorduysamda yapmamıs ama herkes keske yapan ben olsaydım dediler :)

bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:

ozaman sende basla canım evrimle beraber dogumdan sonra zor olcak hersey bizim icin ya.

ben simdilik kactım kızlar egzersizim dusum evin dagınıklıgını toplama islerim beni beklio .

kafamçokkarıştımafoldumben

opuyorumnanaktan süper olurr az kaldııı azzz gün sayıyommm Şeniz
koca göbek ve çalışıyo olmak desem olabilimi..:kedi:
?
bide koca totoyu ekleyelim :lepi:
ulen esra hep misafir beeee..maşallah sana
zaten..ama göbüşte bir şey yok.ama garantisi yok doğuma 2 hafta kala çatlayanlar var diğer topikte.ben günde kaç kere yağlanıyorum sayamıyorum..bakalım ne olacak
yok bee eskidenmiş artık esikisi gibi bende almıyorum misafir abartmıcam zaten bi sebze yemeği çorbası salatası o kadar yormucam kendimii
günaydın minik kuzu..saolasın güzel dileğin için..ama ben o türlü bi riske girmeyeyim diyorum.:kedi:.eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım..::)
lmaz: nolur adamcağıza bi d.günü hediyesi versen :mymeka:
delikafadulden 34 müüüü Deryaaaaaaaaaaaaaa

maşaalllaahhhh
bendeee 3 gün sora 34 ten gün almaya başlıyommmm delikafadulden
izmirde doğurursam başınıza kalırım bilesin laelaelaelaelae
öğle tatilinde imç de perdecilere gitmem lazım ama çok üşeniyorum hava da çok sıcak
havalar inşallah serinler
çok beklersin serinlemesini şekerim lülülülülülü
üç kağıtçılar siziii
hopppppppppppppp millet ben geldimmmmm nasılsınızzz bakıyım zemuszemushihoyyyt
ilginç bi giriş :sinifsinif:
:teselli: canım ya sakin ol izin alıp çıkamazmısın bi hava al gel ne bilim stres yapma yeterki offf ne desemki bi an önce izne çık ne zaman çıkıyon?

Son düzenleme:

yaaa ne güzelmiş kim yaptıysa hakikaten çok iyi fikirmiş..
ayrıyetten çok teşekkür ediyorum sana..opuyorumnanaktan

ozaman sende basla canım evrimle beraber dogumdan sonra zor olcak hersey bizim icin ya.

ben simdilik kactım kızlar egzersizim dusum evin dagınıklıgını toplama islerim beni beklio .

kafamçokkarıştımafoldumben

hastayım sana bi dötü moklu olarak..

merhabalar herkese,
yeni arkadaşa iş öğrettiğim için gelemiyorum foruma hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan
biz iyiyiz sizler nasılsınız ?
dün doktordaydık oğluş 1500 gr halen 10 gün önde
şeker ölçümlerimde eh idare eder şekilde :) oğluşun resminide ekliyorum
şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…