2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah oğluna çok şirin

bebişimin cicileri ütülüyodum yarım bıraktım dötümde dahil olmak üzere her yerimden terler aktı artık daha sonra devam edicemm
valla hatunlar ertelemeyin yapın sizde sonradan dahada zor olcakkk ben tatile çıkmadan herşeyini hazır edicem doğum çantasımızda yanıma alıcam evde hazır olsun tertemiz nolur ne olmaz iki kişi gidip üç kişi dönmek varr :bbo:

dün en azından gardırobu düzenledim yer açtım oğlumuza..1 makina da çamaşır yıkadım..mis gibi kokuyolar yaa..koklaya koklaya bi hal oldum..

Selamlaaaar,
Epeydir giremiyordum, benim modem arızalandı, nete giremedim, başka kablosuz ağlardan bağlanmayı denedim, bikaç kez bağlanmayı başardım ama size bişey yazamadan kesildi..

Çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben aynıyım, sürekli istirahat halindeyim..

Şimdi geçmişe göz atacam ama yaramaz bi durum yok değil mi... aftabru gibi özet mi istesem acep :1rolleyes:

çok güzel maşallah nesrin

valla eşyaların hepsini hazırlayan bayanlar tebrik ediyorum sizleri ben taşıncam da oda yerleştirecem de çamaşır yıkıycam oy oyy amma çok işim var benim kafamçokkarıştı

maşallah petrikcim.ne tatlı çıkmış öle...

nesrinim maşallah kuzunaa canım özlüyourzz seni buralardaaa

maşallah oğluna çok şirin

nesrin'cim maşallah oğluna..çok datlu..

teşekkürler teyzeleri :)
bende özledim hepinizi, arkadaş öğrensin diye bilg başında değilim yanında oturuyorum normalde bu cuma çıkıyordum işten, malesef doktorum 29 haziranda 32+1 haftalık oluyorsun ozman alabilirsin dedi ynai bu ayıda çalışıyorum ama arada izin alır dinlenirim öyle hergün gelmem işe
hafta içi gidilen gezmelere benide çağıra bilirsiniz eminönü ikea pazar gezmeleri bende gelicem bensiz gitmeyin : ))

canım kimbilir ne eglenceli olmustur cekimler:) ama oje konusuna takıldım oje zararlı deilmi ben 9 aydır ne oje ne parlatıcı hicbisey surmedim. yuzume nemlendirici bile surmedim.
yok valla hiç de eğlenceli değildi. yapmacık poz vermeyi hiç sevmem ben. düğün fotoları çekilirken de çok sinir olmuştum. ille de gül gül diyen bir adam var karşında... hep ne yapacağını söyleyip duran... hala da hiç sevmem düğün fotolarımı. inşallah bu dergiye verdiğim pozlar daha düzgündür. oje sürmeye gelince; ben zaten pek oje sürmezdim, eskiden de... hamile kaldıktan sonra hepten bıraktım sürmeyi. tırnaklarım da kısa zaten. ayrıca da manikürlü filan değildi. eminim kötü çıkacak o fotolar. ama demiştim arkadaşa, beni başka bir konu için çekin diye... bi tek göbek yağlarkenki fotomu gördüm, o çok hoş çıkmıştı. yoga yaparken özellikle çok yapmacık çıkmışımdır.

bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
çok komiksin GYPSY. bi saçların güzeldi onları da kestirince eline yüzüne bakılmaz bişi oldun di mi?

maşallah petrikcim.ne tatlı çıkmış öle...
biz de seni özledik şeker.
maşallah oğluşuna. ne kadar net çıkmış foto. basbayı adam olmuş ayol... o ne ciddi duruş öle....

yoga gerçekten komikmiş..hamilesin ya yoga yapman gerekli..yapmıyor musun? aaa ne kadar ayıp..cık cık
nazan belki yapı meselesidir.sen hangi yöntemleri denedin bilmiyorum..mesala bir arkadaşım tam 10 kilo vererek çok azalttı ,biri de spor yaparak..inan gözle görülür farklar vardı.
maşallah petrik..
arkadaşlar biliyorsunuz genetiği değiştirilmiş ürünlerlein ülkeye girişi ile ilgili hükümetin çalışmaları var..nefretle ve büyük bir kaygıyla takip ediyorum..avrupa ülkeleri gdo'yu yasaklarken bizim geri zekalılar artık kime rant sağlanacaksa suni gündemler yaratıp bu yasayı geçiriyorlar.aşağıdaki link de gdo olma ihtimali yüksek olan bazı ürünler var lütfen okuyun.çocuğumu bu gıdalarla beslemek istemiyorum.çok öfkeliyim..bunu nasıl yaparlar nasıl bizim sağlığımızla oynarlar.balık geni hatta insan geni enjekte ediliyormuş ürünlere..kafayı sıyıracağım kaç gündür

tumgazeteler
iyibilgi.com

Ptrikim maşallah oğluşuna şeker kardeşimEee şeker kızların hepsinin mi önden gidiyor ki bebeğiCADIARZUBenimki de 1 hafta öndefisfisfis

Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..

Ah canım benim, memleketimizde ne zaman bizi düşünüpte iyi şeyler yapıldı inan pek hatırlamıyorum hatırlayan varsa anlatsın .

Maşallah oğluşumun adaşına. Çok güsel.

Gevreklerın uzerındekı susamlar bıle yurt dısından ıhraz edılıyormus.. ve genetıgıyle oynanmıs susamlarmıs bunlar.. bızım gıbı heryerınden bereket fıskıran ülkenın dustugu hale bak.. sıonuna kadar katılıyorum..

Aycacımm hoşgeldın aramıza..

çok komiksin GYPSY. bi saçların güzeldi onları da kestirince eline yüzüne bakılmaz bişi oldun di mi?
....
:gitme: aynen öle oldum yaaa senağlama
Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
]
balonmu bu nedir?
malzemeyi çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…