aman iyi vermeyin pas tuttunuzzzz passss :roflol:
bebişimin cicileri ütülüyodum yarım bıraktım dötümde dahil olmak üzere her yerimden terler aktı artık daha sonra devam edicemm
valla hatunlar ertelemeyin yapın sizde sonradan dahada zor olcakkk ben tatile çıkmadan herşeyini hazır edicem doğum çantasımızda yanıma alıcam evde hazır olsun tertemiz nolur ne olmaz iki kişi gidip üç kişi dönmek varr :bbo:
hehh ayça geldii bu sefer yazar artıkın dimi ayçaaa
bebişimin cicileri ütülüyodum yarım bıraktım dötümde dahil olmak üzere her yerimden terler aktı artık daha sonra devam edicemm
valla hatunlar ertelemeyin yapın sizde sonradan dahada zor olcakkk ben tatile çıkmadan herşeyini hazır edicem doğum çantasımızda yanıma alıcam evde hazır olsun tertemiz nolur ne olmaz iki kişi gidip üç kişi dönmek varr :bbo:
maşallah petrikcim.ne tatlı çıkmış öle...
nesrinim maşallah kuzunaa canım özlüyourzz seni buralardaaa
maşallah oğluna çok şirin
nesrin'cim maşallah oğluna..çok datlu..
yok valla hiç de eğlenceli değildi. yapmacık poz vermeyi hiç sevmem ben. düğün fotoları çekilirken de çok sinir olmuştum. ille de gül gül diyen bir adam var karşında... hep ne yapacağını söyleyip duran... hala da hiç sevmem düğün fotolarımı. inşallah bu dergiye verdiğim pozlar daha düzgündür. oje sürmeye gelince; ben zaten pek oje sürmezdim, eskiden de... hamile kaldıktan sonra hepten bıraktım sürmeyi. tırnaklarım da kısa zaten. ayrıca da manikürlü filan değildi. eminim kötü çıkacak o fotolar. ama demiştim arkadaşa, beni başka bir konu için çekin diye... bi tek göbek yağlarkenki fotomu gördüm, o çok hoş çıkmıştı. yoga yaparken özellikle çok yapmacık çıkmışımdır.canım kimbilir ne eglenceli olmustur cekimler:) ama oje konusuna takıldım oje zararlı deilmi ben 9 aydır ne oje ne parlatıcı hicbisey surmedim. yuzume nemlendirici bile surmedim.
çok komiksin GYPSY. bi saçların güzeldi onları da kestirince eline yüzüne bakılmaz bişi oldun di mi?bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
biz de seni özledik şeker.maşallah petrikcim.ne tatlı çıkmış öle...
yoga gerçekten komikmiş..hamilesin ya yoga yapman gerekli..yapmıyor musun? aaa ne kadar ayıp..cık cıkdün akşam dergiden çekim için geldiler. çok aptalca pozlar verdim. bence komik oldu. koymasalar hiç dergiye daha iyi valla. çok yapmacık pozlar oldu. bi de göbeğimi yağlarken poz verdim. göbeğim çok şirin çıktı. en çok o pozları beğendim. yoga yapArken (ki hayatım da yapmadım da yapmayı düşünmedim de), elime oje sürerken, yüzüme krem sürerken filan çektiler. yoga yapar gibi yaparken çok gülesim geldi. parmaklar nasıl tutulur bilmiyorum, atmasyon bişeyler yaptık. hiç içime sinmedi tabi. neyse bakalım, ne zaman yayınlanır, yayınlanır mı yayınlanmaz mı belli olunca size bildirim.
nazan belki yapı meselesidir.sen hangi yöntemleri denedin bilmiyorum..mesala bir arkadaşım tam 10 kilo vererek çok azalttı ,biri de spor yaparak..inan gözle görülür farklar vardı.selülitin yok da ondan öle düşünüyorsun. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. bence de çatlak selülitten daha iyi. en azından giyinikken belli olmuyor çatlaklar. oysa selülitler azınca ince bir kıyafetin altından bile çok çirkin görünebiliyor. çatlaklarına şükret bence şeker. çok şanslısın selülit olmadığı için. benimkiler popomdan diz kapağıma kadar indi valla.
geçmiş olsun canım. çok yüksek gibi değilmiş. ama yine de bak perhiz ne kadar işe yaramış. inşallah hep böle kolay gelsin.
gerçekten mi? ben selüliti geçiren bişeye hiç şahit olmadım.
çok geçmiş olsun canım. neyse ki önemli bir rahatsızlık değilmiş.
maşallah petrik..
arkadaşlar biliyorsunuz genetiği değiştirilmiş ürünlerlein ülkeye girişi ile ilgili hükümetin çalışmaları var..nefretle ve büyük bir kaygıyla takip ediyorum..avrupa ülkeleri gdo'yu yasaklarken bizim geri zekalılar artık kime rant sağlanacaksa suni gündemler yaratıp bu yasayı geçiriyorlar.aşağıdaki link de gdo olma ihtimali yüksek olan bazı ürünler var lütfen okuyun.çocuğumu bu gıdalarla beslemek istemiyorum.çok öfkeliyim..bunu nasıl yaparlar nasıl bizim sağlığımızla oynarlar.balık geni hatta insan geni enjekte ediliyormuş ürünlere..kafayı sıyıracağım kaç gündür
tumgazeteler
iyibilgi.com
arkadaşlar biliyorsunuz genetiği değiştirilmiş ürünlerlein ülkeye girişi ile ilgili hükümetin çalışmaları var..nefretle ve büyük bir kaygıyla takip ediyorum..avrupa ülkeleri gdo'yu yasaklarken bizim geri zekalılar artık kime rant sağlanacaksa suni gündemler yaratıp bu yasayı geçiriyorlar.aşağıdaki link de gdo olma ihtimali yüksek olan bazı ürünler var lütfen okuyun.çocuğumu bu gıdalarla beslemek istemiyorum.çok öfkeliyim..bunu nasıl yaparlar nasıl bizim sağlığımızla oynarlar.balık geni hatta insan geni enjekte ediliyormuş ürünlere..kafayı sıyıracağım kaç gündür
tumgazeteler
iyibilgi.com
evrişim çok güselmiş yawfffTubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
:gitme: aynen öle oldum yaaa senağlamaçok komiksin GYPSY. bi saçların güzeldi onları da kestirince eline yüzüne bakılmaz bişi oldun di mi?
....
balonmu bu nedir?Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?