2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arkadaşlar geçmişe hızlıca baktım ama o kadar çok sayfa birikmişki alıntı yapmadan sayfa kirliliğine sebebiyet vermeden özet olarak geçiyorum
ESRAKO evlilik yıldönümünüz kutlu olsun saçlarında güzel olmuş
GPYRSESRA canım senin kociş bence biraz şansını zorluyo tatilde başbaşa olmakla aile arasında olmak farklı ve daha stresli olur bu sefer haklısın canımcım ben olsam bende köpürürdüm...
NORA doğum günü kutlu olsun yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim...
VEEEEE tüm dr gidip güzel haberlerle gelenleri kutluyorum..sıcaklarla boğuşup sıkıntıları olanve gece uykusu sıkıntısı olan(ben dahil)arkadaşlarım allah yardımcımız olsun valla gözden kaçırdığım bişey varsada kusura bakmayın kızlar yaa

Esrammmmm.. kuzummm... basımızın ustunde yerın var.. dogurrursan basımızın ustunde dogurrusun kuzum benım.. ne demek.. sıkıntımı ki bu.. sabırsızlıkla beklıyoruz senı..

2 ay once camasırlarımı yıkayıp utuleyıp kaldırırkenn totonla gülüyordun ya annem sen bana.. benden de sana kocaman sevgıler.. anladın sen onu :))))))

Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..

malzemeyi çözemedim ben de..strafor mu nedir..ama paraşütlü olan çok ciici.

evrimmm hemen bi beyin fırtınası yapayım
köpüğü al bu şekillerde kes hem yumuşak olduğundan şekil almasıda kolay olur
etrafına kumaş geç yapıştır yani dümdüz ama pörtlemesin bi yerden hatta kumaş saten olursa daha hoş durabilir
etrafınada kurdela ile süs ver organze kurrdela ile fırfır yap önce fırfırı hazırla sonra yapııştır dikme yane
üstünüdeki harfleri felanda renki mukavvalardan yapabilirsn üstünede süsler altındanda kurdela sarkıtmışlar
sositososito
o gövde nasıl yapılabilirki başka?düşünim biraz daha

merhaba kızlarrr... bostanlı pazarından geldim. evrişim ordaki adamı buldum. chicco kutusunda baya mallar. havlular nevresimler.nevresim sırf kızlar için olanlarından kalmış. herşei sömürmüş hataya gelenler kaydirigubbakcemile3 önce bornova sonra hatay sonra bostanlı olunca bize bişi kalmamış pek. neyse ben biarz yemek yieyim gelicem

Hamurdan yapılabılır mı?? agır olur dıye dusunuyorum bı an.. veya köpük alsak.. ustunu mu gıydırsek??

opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan

betüllll ben tatil işini halletim başbaşa gidiyoruz yanne ne hallede düştük artık neyseee
27 sinde buluşma planlıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...09-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi-2.html
bu topikten bakarsın takip edersin canım
ayçaaa sende bak bu topiğe tmmmı??

Aha bak ne dusundumm, köpüğü balon seklı kessekk.. ustune de buyk balonlar var yaa,onlardan alıp kesıp gıydırsek.. kı hatta balonu arka kısmından azıcık kesılse rahatca sundurerek gıydırılır.. mavı-beyaz ıkı renk alsak.. al sana tam sekıl semallıı balon seması.. Nası?? :)))

Hamurdan yapılabılır mı?? agır olur dıye dusunuyorum bı an.. veya köpük alsak.. ustunu mu gıydırsek??

aaaa geçmiş okunmuyor beaaa çok varmış...

hoşbulduk.. Atlayayım hemen..hamur olabilir bence de ama içine tutkal mı koymak gerek acaba hani hamurun çatlamaması için..Gerçi hobi marketlerde hazır hamurlar vardır çatlamayan cinsten..

allasen neyi düzgün yapıyolar ki...bilinçli çoğu ülke kesinlikle bu duruma karşı çıkarken bizimkiler kapı aralıyolar..biçok ülkede deneylerle zararları tesbit edilmiş ama kimin umrunda..toplum daha da bilinçlenmeli..

hımmm mantıklı ama balon düzgün dururmu kumaş gibi?

süper süper..ya ben niye dışında kalıyom ki bu muhabbetlerin..daha nevamın kıyafetlerini bile yıkamadım..fileye koyup makinaya attım..azmettim ama

nesrin tatlim, masallah oglusuna...

Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..

evrisim oncelikle avatar fotonu yerim ben senin, ahanda Kuzeyin boyle olacak, el bi yana acik, "ne bakiyon kardesim" der gibi..
ikincisi sokak kapisina bunu asip istersen apartman kapisinin onunde davul zurna esliginde" it'a boy" diyelim yavruum ne dersin:))) saka bi yana guzelmis, ama sokak kapisina abartili olmazmii?? hani hastane ev ici ok de, ne bilimm??

süper süper..ya ben niye dışında kalıyom ki bu muhabbetlerin..daha nevamın kıyafetlerini bile yıkamadım..fileye koyup makinaya attım..azmettim ama

ha gayrettt kuzuu bide makinanın düğmesini çevirr olsun bitsin bu işş
zaten asıl iş sonra canım onları as kurut ütüle yerleştirrr laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…