:gitme: aynen öle oldum yaaa senağlama
balonmu bu nedir?
malzemeyi çözemedim
Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktanEsrammmmm.. kuzummm... basımızın ustunde yerın var.. dogurrursan basımızın ustunde dogurrusun kuzum benım.. ne demek.. sıkıntımı ki bu.. sabırsızlıkla beklıyoruz senı..
2 ay once camasırlarımı yıkayıp utuleyıp kaldırırkenn totonla gülüyordun ya annem sen bana.. benden de sana kocaman sevgıler.. anladın sen onu :))))))
Hamurdan yapılabılır mı?? agır olur dıye dusunuyorum bı an.. veya köpük alsak.. ustunu mu gıydırsek??
yoga gerçekten komikmiş..hamilesin ya yoga yapman
arkadaşlar biliyorsunuz genetiği değiştirilmiş ürünlerlein ülkeye girişi ile ilgili hükümetin çalışmaları var..nefretle ve büyük bir kaygıyla takip ediyorum..avrupa ülkeleri gdo'yu yasaklarken bizim geri zekalılar artık kime rant sağlanacaksa suni gündemler yaratıp bu yasayı geçiriyorlar.aşağıdaki link de gdo olma ihtimali yüksek olan bazı ürünler var lütfen okuyun.çocuğumu bu gıdalarla beslemek istemiyorum.çok öfkeliyim..bunu nasıl yaparlar nasıl bizim sağlığımızla oynarlar.balık geni hatta insan geni enjekte ediliyormuş ürünlere..kafayı sıyıracağım kaç gündür
iyibilgi.com
Aha bak ne dusundumm, köpüğü balon seklı kessekk.. ustune de buyk balonlar var yaa,onlardan alıp kesıp gıydırsek.. kı hatta balonu arka kısmından azıcık kesılse rahatca sundurerek gıydırılır.. mavı-beyaz ıkı renk alsak.. al sana tam sekıl semallıı balon seması.. Nası?? :)))
Aha bak ne dusundumm, köpüğü balon seklı kessekk.. ustune de buyk balonlar var yaa,onlardan alıp kesıp gıydırsek.. kı hatta balonu arka kısmından azıcık kesılse rahatca sundurerek gıydırılır.. mavı-beyaz ıkı renk alsak.. al sana tam sekıl semallıı balon seması.. Nası?? :)))
hımmm mantıklı ama balon düzgün dururmu kumaş gibi?
Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
süper süper..ya ben niye dışında kalıyom ki bu muhabbetlerin..daha nevamın kıyafetlerini bile yıkamadım..fileye koyup makinaya attım..azmettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?