hımmm mantıklı ama balon düzgün dururmu kumaş gibi?
hamur nasıl olcak yaa hamuru kaplıcakmısın peki?
durmaz durmaz dururmuymuş hiç..peh ne biçim:dilcikar:
nesrin tatlim, masallah oglusuna...
evrisim oncelikle avatar fotonu yerim ben senin, ahanda Kuzeyin boyle olacak, el bi yana acik, "ne bakiyon kardesim" der gibi..
ikincisi sokak kapisina bunu asip istersen apartman kapisinin onunde davul zurna esliginde" it'a boy" diyelim yavruum ne dersin:))) saka bi yana guzelmis, ama sokak kapisina abartili olmazmii?? hani hastane ev ici ok de, ne bilimm??
ha gayrettt kuzuu bide makinanın düğmesini çevirr olsun bitsin bu işş
zaten asıl iş sonra canım onları as kurut ütüle yerleştirrr laelaelaelaelae
Selamlaaaar,
Epeydir giremiyordum, benim modem arızalandı, nete giremedim, başka kablosuz ağlardan bağlanmayı denedim, bikaç kez bağlanmayı başardım ama size bişey yazamadan kesildi..
Çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben aynıyım, sürekli istirahat halindeyim..
Şimdi geçmişe göz atacam ama yaramaz bi durum yok değil mi... aftabru gibi özet mi istesem acep :1rolleyes:
allah kolaylık versin canım, ben de aynı durumdayım. daha bir sürü işim var yapacak.çok güzel maşallah nesrin
valla eşyaların hepsini hazırlayan bayanlar tebrik ediyorum sizleri ben taşıncam da oda yerleştirecem de çamaşır yıkıycam oy oyy amma çok işim var benim kafamçokkarıştı
teşekkürler teyzeleri :)
bende özledim hepinizi, arkadaş öğrensin diye bilg başında değilim yanında oturuyorum normalde bu cuma çıkıyordum işten, malesef doktorum 29 haziranda 32+1 haftalık oluyorsun ozman alabilirsin dedi ynai bu ayıda çalışıyorum ama arada izin alır dinlenirim öyle hergün gelmem işe
hafta içi gidilen gezmelere benide çağıra bilirsiniz eminönü ikea pazar gezmeleri bende gelicem bensiz gitmeyin : ))
slm kızlar dün bakarken kaz tüyü yorgandan bahsettiğinizi gördüm..özdilekten aldım yazmış alan arkadaş.Ürünün markasıdamı özdilek yoksa özdilek alışveriş merkezlerinin birinden falan mı aldınız.bilgilendirirseninz sevinirim.
sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.
sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.
evrişcim tamam işte onu soruyorum.markası ne..özdilekmi yoksa başka bi markamı..
Nıye yavrumm.. bız ızlenıp gıdecek ınsanlar mıyız?? Ne demek ıstıyorsun sısko muyuz yane?? Sensın ödem.. sen nerden geldın bakiimm küçükk??
bak ben hemen özet geçeyim;
EVRİŞ felaket çatladı
BURKO da şeker çıktı ama perhiz ile iyi durumda
GİZZE askerden dönen eşiyle aşk tazeliyor
PETRİK ve ESRAKO yakında doğum izinlerine ayrılıyorlar
DİDE ve HELİN bir ara stres yaşadılar bebeklerin beyninde su kesesi var sanıp ama herşey normal çıktı
ESRAKO nerdeyse safra kesesinden ameliyat oluyordu ama şükür o da iyi şimdi
LALECE izmire döndü anasının dizinin dibinde keyif yapıyor ama eşini özlüyor
BABY sürekli bakım yapıp yapıp geziyor, misafir ağırlıyor,
SAKALEYNin kızı hafif üşütmüş ama onların cephede de herşey yolunda
BENDENİZ kendi kendime nazar değdirdim, elim ayağım şişmiyor derken şimdi mayalı hamur kıvamındaydım. dün akşam da dergi çekimim vardı.
ayyyy acaba unuttuğum birileri oldu mu? muhakkak vardır da olaylar hatrıma gelmediğinden yazamadım. aklıma geldikçe yazarım.
haaa CAMBAZ birara hastanede yattı erken doğum riskine karşın ama o da şimdi evde dinleniyor
ESRAKO
0. saat ............98 <95
1. saat.............169 <180
2. saat .............172 <155
3. saat .............147 <140
Değerlerim bunlar. Diyete ve ölçümlere bugün başladım. Onlar da şöyle çıktı:
Açlık .............67
1. saat ..........112
2. saat ..........97
Valla iyi gidiyor gibi (MAŞALLAH) Çok zorlamayacak sanırım beniyerimseniben
sağolun kızlar kızım bi sabah birde akşam dondurma yedi kızamadım ağladı havada sıcak diye izin verdim biraz boğazımız ağrıyor birde burnumuz tıkalı ama şimdi iyi ilaç filan vermedim bakalım takipteyim uyuz uyuz oturuyor yoksa şimdiye kaç kere dışarı çıkayım diye beni yemiş bitirmişti
dün akşam dergiden çekim için geldiler. çok aptalca pozlar verdim. bence komik oldu. koymasalar hiç dergiye daha iyi valla. çok yapmacık pozlar .............
kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??
ağlamak istiyorum, yeter diye bağırmak istiyorum, toplayıp pılımı pırtımı evime gitmek istiyorum..... sabahtan beri herşey üst üste geldi gelenden gidenden angarya işlerden acil olan işlerimi yapamadım arada yapmaya çalıştıklarımda dikkatim dağıldığı için yanlış oldu offfff çok kötüyüm ben ya artık tahammül edemiyorum evime gitmek istiyorum sıcak bir yandan işlerin yoğunluğu bir yandan bunaldımmmm çok ben......
derya'cım gözün aydın...ben açıkçası bu haftalarda kalmak istiyorum..o kadar hareketli ki ve bir de elimi koyduğum yere tepki veriyor ağlamaklı oluyorum..bu zamanın bitmesini istemiyorum bi yandan..o kıpırdadıkça şükrediyorum..yazarken bile gözlerim doldu valla..
birde anneler gununde kızımın adına acılmıs bir email hesabından gul geldi mail olarak karnındayım die kutlamıycammı sandın anneler gunun kutlu olsun annecim die. ama esim ben yollamadım dedi kime sorduysamda yapmamıs ama herkes keske yapan ben olsaydım dediler :)
Selamlaaaar,
Epeydir giremiyordum, benim modem arızalandı, nete giremedim, başka kablosuz ağlardan bağlanmayı denedim, bikaç kez bağlanmayı başardım ama size bişey yazamadan kesildi....
arkadaşlar biliyorsunuz genetiği değiştirilmiş ürünlerlein ülkeye girişi ile ilgili hükümetin çalışmaları var..nefretle ve büyük bir kaygıyla takip ediyorum..avrupa ülkeleri gdo'yu yasaklarken bizim geri zekalılar artık kime rant sağlanacaksa suni gündemler yaratıp bu yasayı geçiriyorlar.aşağıdaki link de gdo olma ihtimali yüksek olan bazı ürünler var lütfen okuyun.çocuğumu bu gıdalarla beslemek istemiyorum.çok öfkeliyim..bunu nasıl yaparlar nasıl bizim sağlığımızla oynarlar.balık geni hatta insan geni enjekte ediliyormuş ürünlere..kafayı sıyıracağım kaç gündür
tumgazeteler
iyibilgi.com
apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)
apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?