2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bu ayaklardaki ödem için başka tavsiyeniz var mı? tuzsuz yiyorum ve ayaklarım havada uzanıyorum ama pek etkili olmuyor başka ne yapabilirim ki acaba?? CADIARZU

slm kızlar dün bakarken kaz tüyü yorgandan bahsettiğinizi gördüm..özdilekten aldım yazmış alan arkadaş.Ürünün markasıdamı özdilek yoksa özdilek alışveriş merkezlerinin birinden falan mı aldınız.bilgilendirirseninz sevinirim.

hamur nasıl olcak yaa hamuru kaplıcakmısın peki?

Hamur konusu kapandı..

durmaz durmaz dururmuymuş hiç..peh ne biçim:dilcikar:

Senı monte ederım bende... gıcccıkkkk

kaydirigubbakcemile3 Ay ne guldum.. çok yasa sen e mı?? ama ben burda cok gordum Nurdanım.. ondan osendım.. hazıra da para vermek ıstemedımm.. ama ben "o bir erkek" dıye yazacagım.. yemısım boyunu, itini..

ha gayrettt kuzuu bide makinanın düğmesini çevirr olsun bitsin bu işş
zaten asıl iş sonra canım onları as kurut ütüle yerleştirrr laelaelaelaelae

:roflol: cevırecek ınsallahh.. ıkı gundur makınenın ıcınde.. ne beklıyor Dıdo bende merakla beklıyorummm... kaydirigubbakcemile3

Şimdi geçmişe göz atacam ama yaramaz bi durum yok değil mi... aftabru gibi özet mi istesem acep :1rolleyes:

bak ben hemen özet geçeyim;
EVRİŞ felaket çatladı
BURKO da şeker çıktı ama perhiz ile iyi durumda
GİZZE askerden dönen eşiyle aşk tazeliyor
PETRİK ve ESRAKO yakında doğum izinlerine ayrılıyorlar
DİDE ve HELİN bir ara stres yaşadılar bebeklerin beyninde su kesesi var sanıp ama herşey normal çıktı
ESRAKO nerdeyse safra kesesinden ameliyat oluyordu ama şükür o da iyi şimdi
LALECE izmire döndü anasının dizinin dibinde keyif yapıyor ama eşini özlüyor
BABY sürekli bakım yapıp yapıp geziyor, misafir ağırlıyor,
SAKALEYNin kızı hafif üşütmüş ama onların cephede de herşey yolunda
BENDENİZ kendi kendime nazar değdirdim, elim ayağım şişmiyor derken şimdi mayalı hamur kıvamındaydım. dün akşam da dergi çekimim vardı.
ayyyy acaba unuttuğum birileri oldu mu? muhakkak vardır da olaylar hatrıma gelmediğinden yazamadım. aklıma geldikçe yazarım.
haaa CAMBAZ birara hastanede yattı erken doğum riskine karşın ama o da şimdi evde dinleniyor

allah kolaylık versin canım, ben de aynı durumdayım. daha bir sürü işim var yapacak.

ahhhh bu ne sefa yauw.... kıskandırmayın adamı

O arkadas benım.. bebekler ıcın tek bır marka var zaten.. yanı yuzde 90 gıdık tuyu ıle yapılan.. ozdılekten aldım dogrudur.

sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.

sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.

Nıye yavrumm.. bız ızlenıp gıdecek ınsanlar mıyız?? Ne demek ıstıyorsun sısko muyuz yane?? Sensın ödem.. sen nerden geldın bakiimm küçükk??

helinde bişey çıkmadığını hatırlıyorum dideee senin bebişin de iyi çıktı demeeek çok sevindim..

evrişcim tamam işte onu soruyorum.markası ne..özdilekmi yoksa başka bi markamı..

Bende yazdım ya.. tek bır marka var.. baska bı marka yok orada.. yanı yuzde 90 gıdık tuylu yorgandan ıstıyorum dersen ellerınde de tek secenek var.. onu kastedmıstım.Markasını hatırlamıyorumm..

Nıye yavrumm.. bız ızlenıp gıdecek ınsanlar mıyız?? Ne demek ıstıyorsun sısko muyuz yane?? Sensın ödem.. sen nerden geldın bakiimm küçükk??

apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)

beni unuttunn çok tesadüff ederimmmm ayrıca bu güzel özet içinde terukk ederimmm senağlama
norracım sana gelsin tesadüflerim ve teruklarım :lepi:

Eee, süpermiş bu değerler adaşçım... Bilhassa karpuzdan uzak kalmayacak olmana sevindim. Bu arada tilifonumu gene açmadın lmaz:

Ahanda aynı ben :)) Dün düşündüm de, Doruk büyüse, 5-6 yaşına gelse, "anneeeeaaaa, dondurma" dese, elinden tutar koşa koşa götürürüm. Ana - oğul şımarık şımarık dondurma yeriz herhalde :)) Kendim de çok sevdiğim için dondurmayı, Doruk'a hayatta yasaklamam herhalde :))

dün akşam dergiden çekim için geldiler. çok aptalca pozlar verdim. bence komik oldu. koymasalar hiç dergiye daha iyi valla. çok yapmacık pozlar .............

Hehehe, heyecanla bekliyoruz Nazancım....

kizlar sabah bi tartildim, dun aksam tatli tabagiyla yasadigim ask bana nur topu 1.5 kilo olarak geri donmusss.sizce alacagim vardi da mi aldim, yoksa genckizlik hayallerimle mi oynandii??

Öncelikle akşam sana sataşamadım, çünkü çok çok uykum vardı. Güzel zaman geçirmiş olmanıza sevimndim. Ayrıca çok hoş olmuşsun Nurdan. Vallahi fıstık gibisin kız. İzmirli misin yoksa zemuszemus Kilonu salla, 1 - 2 gün aburcubur yeme, azcık kontrol altında tut. Dışarda yenen yemekler öyle ani sapmalar yapabiliyor fücutta.. Eminim düzelecektir.

Of dünürüm yaa... Yazık sana... Kolay gelsin, üzüldüm valla.

Ne güzel, maşallah... Doruk eskisi gibi değil ne yazık ki...

Çok orjinal ve güzel bir düşünce. Bravo... Acaba kim???

Selamlaaaar,
Epeydir giremiyordum, benim modem arızalandı, nete giremedim, başka kablosuz ağlardan bağlanmayı denedim, bikaç kez bağlanmayı başardım ama size bişey yazamadan kesildi....

Ösledik fallaa.. :gitme:

Vatan haini olmak için illa silah alıp dağa çıkmaya gerek yok. Memleketi parsel parsel satan, kendine yeten bir ülke olduğumuz halde dışa bağımlı hale getiren, insanının geleceğini zerre düşünmeyen, varsa yoksa usulüne uydurarak ceplerini dolduran, bir de yüzsüz yüzsüz yaptığı işlerle övünen... Nasıl bu kadar aptal bir ülke olduk da, bunları başımıza getirdik, yazık....

apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)

puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:

Aplan seni dişlesin e mi.. küçül de cebime gir bari.. zayıfmışş kaydirigubbakcemile3 şişko göbek lülülülülülü

HELıNCıM geçmiş olsun, umarım ağrıların azmaz...
PETRıK oğluna kocaman bir maşallah.. ne sevimli şey o öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…