2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:

evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan

ben gidiyom ütüyeee bu kadar mola yeter
sonra markete sonra mutfağa yemek yapmayaaa

Ya gitme be kadın beaa.. üütye yarın devam et.. sensiz kaldım mı "dı" dünyama gün doğmuyor.. gunahım neydı Tanrım.. hasretın cekılmılmıoooo,bak kırmızı yazdım, belkı bıras daa kalırsın... muck.

evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan

Sen gelsene bakimm topık cıkısına.. bı goruselım senle"n" CADIARZU

sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.

gir konuya yafrum, gir, atla balıklama.. muhabbeti severiz. Aferin bak, bildiklerini de paylaş :) senin notların kaç kaç bakayım :)))

Nıye yavrumm.. bız ızlenıp gıdecek ınsanlar mıyız?? Ne demek ıstıyorsun sısko muyuz yane?? Sensın ödem.. sen nerden geldın bakiimm küçükk??

apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)

puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:

Aplan seni dişlesin e mi.. küçül de cebime gir bari.. zayıfmışş kaydirigubbakcemile3 şişko göbek lülülülülülü

Allaam çok güldüm :) deliler :)

kıslar ben yarın 2. doz tetanoz aşısı olcam geç diil dimi tam 1 ay oldu 29 haftada da oluyo dimi
olmaz, ben daha geçen cuma yaptırdım. ama çok acıdı, 3 gün öttürdü valla....

Sis gencsenis.. ben de güselim.. sisi de fena üserimm.. dübükler lmaz:
opuyorumnanaktan
:roflol:
valla atlıcak şimdi evrim üstüne ona göreeee

tazefasulye, aftabru+, angeleyes_3+, babymom+, CEMRE M, defnedamla, dide+, dnzyildizi84, eeylem2007, emrem1997, esrako+, evriş+, gypsyesra+, irem34+, LalEce, mercimekim+, milkshake, msms, norraa+, stella., telkirma+

şuraya bakın maşşalh maşallah... serap yok ya, ben yapayım didim.

beni unuttunn çok tesadüff ederimmmm ayrıca bu güzel özet içinde terukk ederimmm senağlama
norracım sana gelsin tesadüflerim ve teruklarım :lepi:

bende tesaduf ederim benide unutmuss:))
ayrica turkce sayemde ne hallere geliyor:)) bende daha ne kelime haznesi var ama katleymiyim guzelim dilimizi dimi hocam:)))

taze fasulye bizim topikten pekiyi aldım. şimdi not almak için buraya geldim:) cuma günü karne alcam kanaat notunu beklıyorum:)

omasss yarın yokummm cumada bavul felan hazırlıcam gitmeden bitirmem gerek akşamda misafir varr
ama kalırım birasss daha opuyorumnanaktan
kıslar ben yarın 2. doz tetanoz aşısı olcam geç diil dimi tam 1 ay oldu 29 haftada da oluyo dimi
valla meleğim zamanını bilmiyorum ama ben çoook oldu yaptıralı nerdeyse 2 ay olcek 2. dozu olalı

aman iyi vermeyin pas tuttunuzzzz passss :roflol:

hastayım sana yavrum ya bayılıorum su yorumlarına :)))

kızlar bu ayaklardaki ödem için başka tavsiyeniz var mı? tuzsuz yiyorum ve ayaklarım havada uzanıyorum ama pek etkili olmuyor başka ne yapabilirim ki acaba?? CADIARZU

ılıksuya biraz zeytinyagı damlatıp ayaklarını icine koy cok rahatlatıyo

karın buyumesi gormemis bu kuzu :)

telkırma hosgeldinnn
petrik masallah senin kuzuna gayet ii gidio

o kadar kişi var ama yazan yok doğrudürüsttt
bende tesaduf ederim benide unutmuss:))
ayrica turkce sayemde ne hallere geliyor:)) bende daha ne kelime haznesi var ama katleymiyim guzelim dilimizi dimi hocam:)))
dimi kuşumm senide unutmuşş
senin d.günü benim kocayla kavgalrım felan omaski amaaa ayrımcılık var bu işte kaydirigubbakcemile
o bana kıyamaz:) ondan bu kadar rahatım:)
ben kıyarım hatta kıyma yapıp yerim genelde ne bulsam yiyomdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…