puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:
Markası Penelope Gold..
ben gidiyom ütüyeee bu kadar mola yeter
sonra markete sonra mutfağa yemek yapmayaaa
Aplan seni dişlesin e mi.. küçül de cebime gir bari.. zayıfmışş kaydirigubbakcemile3 şişko göbek lülülülülülü
evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan
sadece ızleyıp gıdecektım ama dnzyıldızı bı dergıde okudum dun muz ve kayısı odeme iyi gelıyormus.
Nıye yavrumm.. bız ızlenıp gıdecek ınsanlar mıyız?? Ne demek ıstıyorsun sısko muyuz yane?? Sensın ödem.. sen nerden geldın bakiimm küçükk??
apla ben sizden zayıfım artı senden gencim:) istanmbuldan aranıza katılıyorum:) topik olarakda eylul annelerındeyım apla:) sizin aranızda işim yok ama senı sevdıgımden baktım apla:)
Aplan seni dişlesin e mi.. küçül de cebime gir bari.. zayıfmışş kaydirigubbakcemile3 şişko göbek lülülülülülü
olmaz, ben daha geçen cuma yaptırdım. ama çok acıdı, 3 gün öttürdü valla....kıslar ben yarın 2. doz tetanoz aşısı olcam geç diil dimi tam 1 ay oldu 29 haftada da oluyo dimi
opuyorumnanaktanSis gencsenis.. ben de güselim.. sisi de fena üserimm.. dübüklerlmaz:
:roflol:evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan
sen son resımlerımı unut:) oncekılerı düşün lutfen:)
beni unuttunn çok tesadüff ederimmmm ayrıca bu güzel özet içinde terukk ederimmm senağlama
norracım sana gelsin tesadüflerim ve teruklarım :lepi:
opuyorumnanaktan
:roflol:
valla atlıcak şimdi evrim üstüne ona göreeee
omasss yarın yokummm cumada bavul felan hazırlıcam gitmeden bitirmem gerek akşamda misafir varrYa gitme be kadın beaa.. üütye yarın devam et.. sensiz kaldım mı "dı" dünyama gün doğmuyor.. gunahım neydı Tanrım.. hasretın cekılmılmıoooo,bak kırmızı yazdım, belkı bıras daa kalırsın... muck.
valla meleğim zamanını bilmiyorum ama ben çoook oldu yaptıralı nerdeyse 2 ay olcek 2. dozu olalıkıslar ben yarın 2. doz tetanoz aşısı olcam geç diil dimi tam 1 ay oldu 29 haftada da oluyo dimi
aman iyi vermeyin pas tuttunuzzzz passss :roflol:
kızlar bu ayaklardaki ödem için başka tavsiyeniz var mı? tuzsuz yiyorum ve ayaklarım havada uzanıyorum ama pek etkili olmuyor başka ne yapabilirim ki acaba?? CADIARZU
evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan
o kadar kişi var ama yazan yok doğrudürüsttttazefasulye, aftabru+, angeleyes_3+, babymom+, CEMRE M, defnedamla, dide+, dnzyildizi84, eeylem2007, emrem1997, esrako+, evriş+, gypsyesra+, irem34+, LalEce, mercimekim+, milkshake, msms, norraa+, stella., telkirma+
şuraya bakın maşşalh maşallah... serap yok ya, ben yapayım didim.
dimi kuşumm senide unutmuşşbende tesaduf ederim benide unutmuss:))
ayrica turkce sayemde ne hallere geliyor:)) bende daha ne kelime haznesi var ama katleymiyim guzelim dilimizi dimi hocam:)))
ben kıyarım hatta kıyma yapıp yerim genelde ne bulsam yiyomdaao bana kıyamaz:) ondan bu kadar rahatım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?