2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kııızlaaaarrr... akşama misafirim var, ama benim yatıp devrilesim var. Hem de evde yemek yok... babymom, bi el atıversene banaaaaaa..

Bu arada kabız olmuşum, dün gece yattım, bi gaz bi gaz.... Hemen karnımı dürttüm, baktım, yumuşacık. Ama gazım var, kabızım, çıkmıyo. Öttürdü beni. askılı geceliği çıkarıp, pijama ve kısa kollu giydim ki, fücudum sıcak kalsın. Şimdi rahatladım. (sabahki wc seansından sonra) Dünyanın meyvesini yiyorum, o kadar su içiyorum, nerden çıktı bu kabız, anlamadım.

Bi dee, sanırım haftaya doğum iznine ayrılıcam. Aslında hiç niyetim yoktu ama, çok sıccaaakkkkkkkkkkk... Doktor zaten sezaryen sonrası 3 ay rapor verecekmiş. 3-5 sınav ücretim olur, gideyim diyordum ama, hiiiç gözüm yemiyor.

o bana kıyamaz:) ondan bu kadar rahatım:)

Kıyamam dogrudur.. hayatımdakı en kıymetlı ınsanlardan bırısıdır.. kardesımdır benım :)) çok da sıpadır :))

Yaw kadın hangı arada derede mısafırı falan alıosun.. nerene lazım bu kadar doluluk yaaa

ooo yooo benım etım yaglıdır kıymasıda lezetlı olmaz kanımca:)

O arkadas benım.. bebekler ıcın tek bır marka var zaten.. yanı yuzde 90 gıdık tuyu ıle yapılan.. ozdılekten aldım dogrudur.

benim yastık da gıdıkmış..he he..yani yüzde 80'i..uygun mudur? onu da yıkayacağım inşallah....püffffffff.

ayrıca 2 gün olmadı dün gece koydum fileye attım makinaya..ama eğildim aldım dolabın alt rafından..kışlıkları ayırdık valize koyup yeni eve(varsa öyle bir ev) götürmek için..hep akşamları dışarlarda işimiz oluyor o yüzden..bi de ağda işi geliyor yaaaaaaaa.imdaaaaaattttttttttt

ya hani diosunuz ya onden gidio 10 gun 1 hafta die vs , mesela benim drum ultrasona girmeden sata gore nekadarlık oldugumuzu soyluo. sonra ultrasonda bakıo olcumleri yapıo hersey normal vs dio yani demio 10 gun onde die ama ben ult. kagıdına bakınca bazı degerlerin onde gittigi yazıor ama dr bunu takmıyor sadece satıma gore soyluo , ultrasona gore sadece kilosunu soyluo. sizde durum farklımı

EvrıŞŞŞ: ıkıncı olan Çok gÜzelmıŞ paraŞÜtlÜ ama nasıl yapılır bılemıyorum bende araŞtırıyorum
gpyrsesra: Canım bakarım saĞol haber verdıĞın ıÇın.

benim ödem olayı iki hafta sürdü sonra aniden kesildi..hiç bir şey kalmadı..o zamanlar kimsenin bi tarafı şişmiyordu..umarım salmışımdır sıramı..şimdi böyle dedim ya başlar yine..aman maşallah kendime..

pervin bizde de aynı durum mevcut..verilen ölçümlerde 1 hafta ileri görünüyor. bence sat önemli.sağlıkla inşallah..sonuçta aynı ayda farklı kilo ve boyda doğan çocuklar var..

Kııızlaaaarrr... akşama misafirim var, ama benim yatıp devrilesim var. Hem de evde yemek yok... babymom, bi el atıversene banaaaaaa..
. [/B]
ne yemek yapıcannn düşündünmüü
bendede aynı dert
kıymalı kabak yemeği-makarna-mercimek çorbası-salata e bide sarımsaklı yoğurt
nasıl menü hem besleyici hem pratikk
Yaw kadın hangı arada derede mısafırı falan alıosun.. nerene lazım bu kadar doluluk yaaa
falla özel bi çaba vermiyom herşey kendiliinde gelişiyo ama yarın anamda yan gelip yatcamm

tmm işte dün 1 bugün 2 yani iki gün olmuş oluyooo delikafadulden

oy massallah nesrincim senin dr un dort boyutlusu mu var hep boyle mi yapıyor takiplerini ne guzell

Tıpa tıp bende de durum aynıdır.

EvrıŞŞŞ: ıkıncı olan Çok gÜzelmıŞ paraŞÜtlÜ ama nasıl yapılır bılemıyorum bende araŞtırıyorum
gpyrsesra: Canım bakarım saĞol haber verdıĞın ıÇın.

Bulursan benı haberdar et kuzu..

Bu da güsel kaydirigubbakcemile3 sen de benım gıbısın yani :))

Kııızlaaaarrr... akşama misafirim var, ama benim yatıp devrilesim var. Hem de evde yemek yok... babymom, bi el atıversene banaaaaaa.. [/B]

canım bi mercimek corbası yap icine patates havuc rendele rondodan gecirirsin lezzetli olur, bi pilav yap, salata yogurt koy, ana yemegi bilemedim malzeme soyle bana bisiler cıkar

bende simdi ne yapsam die dusunuodum ama bu yazdıklarımı tukettik 1 hafta boyunca :))

bi de ağda işi geliyor yaaaaaaaa.imdaaaaaattttttttttt

ya ben gecen ayın 21inde yaptırdım ama bacaklarımda sacma sapan cıktılar bazı yerde var bazı yerde yok makina yapsam kendim temizlerim ama hic el vurasım yok , orayıda cok net gorememekle beraber (aynadan yani) daha agdalık uzamadı ay sonuna dogru ancak. bende bugun sorcaktım sizde durumlar nasıl diye hani hemen hemen hepimiz aynı anda temizlendik :)

Dıdo yuzde 80 olmas annem.. tam tamına yuzde 90 olması gerekıoo.. üsgünüm, işe yaramas o yastık.. :))

Artı, Esram da vurgulamış; bugun ıkıncı gün camasırlarda, boşuna mıyavlama :)))))

gypsy bende kabak yemegi geciriyodum aklımdan ama zeytinyaglı cunku benim esim etle sebzeyi biarada yemez sevmez . mercimekle makarna pilav bu hafta tukettik.

kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz

Burada da durum aynı.. kaydirigubbakcemile3 Sıkılanlar bı kenara toplanmıs sankı.. aklına gelmeyenler cıkmamıs gıbı.. bende anlamadım ne iş :)))

Bol kuru sogan ve bır avuc bulgur da koy.. yesıl bıber de atarım ben.. rondodan gececegı ıcın tum sebzelerı rahatlıkla koyabılıyorum..

ne yemek yapıcannn düşündünmüü
bendede aynı dert
kıymalı kabak yemeği-makarna-mercimek çorbası-salata e bide sarımsaklı yoğurt
nasıl menü hem besleyici hem pratikk

canım bi mercimek corbası yap icine patates havuc rendele rondodan gecirirsin lezzetli olur, bi pilav yap, salata yogurt koy, ana yemegi bilemedim malzeme soyle bana bisiler cıkar

Bol kuru sogan ve bır avuc bulgur da koy.. yesıl bıber de atarım ben.. rondodan gececegı ıcın tum sebzelerı rahatlıkla koyabılıyorum..

Zeyitnyağlı kabak yemeği - karnıyarık (geçen günkini az yapmıştım ilk defa old için. İçi arttı, patlıcan da var, bugün KARNIYARIK VOL II :) - çorba sevmiyorum sıcakta... Salata - cacık olur zaten, pilavı da yarın yaparım, karnıyarığın yanına??

Öptüm sisiiii ben mutfağa gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…