2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

haftaya gitmem gerekecek..çok küçük çıkmışlar kukuda..nemelazım dr.un bakacağı tutar..bacaklar daha ağırdan alıyo..makinayla cırt hallettim dün..

ben de kabak yapayım bari..etsiz severiz bizde tüm sebzeleri..mercimek çorbası da yapayım..onu da canım istedi siz söleyince..ben içine extradan kuru soğan atarım..bazen de bulgur..ezogelin gibi oluyo..senin koyduklarını da muhakkak koyarım..

ülen gadın ev 32 derece..işten git yemek işleriyle uğraş..taşınma cart curt..bir de toplantılar var bu ara istatistik hazırlıyos..ama fotoğraf çekecem..görün bakalım..
Tıpa tıp bende de durum aynıdır.

Bulursan benı haberdar et kuzu..

Bu da güsel kaydirigubbakcemile3 sen de benım gıbısın yani :))
kendine nazar değdirme konusunda mı? yoksa ödem konusunda mı?
ben sizden önce yapmıştım.sisi mi beklesem acaba..bir de dediğin gibi acayip bir büyüme oldu..kaşlarım çıkmıyor bacaklar bölgesel çıkıyor.ve hızla büyüyor..
Dıdo yuzde 80 olmas annem.. tam tamına yuzde 90 olması gerekıoo.. üsgünüm, işe yaramas o yastık.. :))

Artı, Esram da vurgulamış; bugun ıkıncı gün camasırlarda, boşuna mıyavlama :)))))
seninn gıdığından yüzde 10 luk bir ilave yaptım mı tamamdır..hep önce almanın kurbanı oldum..bundan sonra seni bekleyeceğim..bakım ürünlerinde de aynısı oldu..ama aldım sebamed telafi ettim.bu arada güneş kreminin içinde de aliminyum var..iyi de bir markadır.
ben sivri biber ve kuru oğanda koyuyorum..rondo hepsini eziyor zaten.
Burada da durum aynı.. kaydirigubbakcemile3 Sıkılanlar bı kenara toplanmıs sankı.. aklına gelmeyenler cıkmamıs gıbı.. bende anlamadım ne iş :)))

:bbo:

kerevizzz-brokoliii rondodan geçince yakışıyo mercimek çorbasınaaa

kerevizzz-brokoliii rondodan geçince yakışıyo mercimek çorbasınaaa

Bende kışın koyarım muhakakk..

Ama onun harıcındekı corbaları muhakkak tanelı yaparım.. cok severım tane tane agzıma gelen corbaları,uyduruk corba yapmasını da cok severım.. hatta kuzenımın oglu benım corbalarıma "geri dönüşüm corbası" dıyor.. ıcıne ne bulursam attıgım ıcın kaydirigubbakcemile3

Ben kaztüyü montumu yıkıyorum hiç bozulmuyor. Ama eşimkini yıkadığımda felaket olmuştu.Hala giyilebiliyor ama eskisi gibi pofuduk değil.

Yastıklara birşey olmaz herhalde, o kadar sıkı sıkı dolular ki çünkü.

Yorganımızı yıkamaya korkuyorum, 1000 liraya almıştık.Birşey olursa çok üzülürüm.

Ben de özdilek'e gidip bakacağım bebek yorganı.

Ağdayı da ben bugün yaptırdım, pek acımadı. Küçük küçük yapıştırsın yapan kişi.kızım tüm seans boyunca karnımda oynayıp durdu.

Dıdom nazar konusunda..

Artı gunes kremının markası ne dır annem??

Coppertone canım..ama çocuklar için olan da vardı kaliba onun içeriğine de bakmaklazım..ben çok memnunum bu kremden..sebamedi hiç beğenmedim.

ahanda,ben de bunun altına imzamı atarım.

zeki çocukmuş..bayılırım böyle laflara.
Yoksa sız de Amazon Ormanlarından mı mezunsunuz benım gıbı??kaydirigubbakcemile3
bizim ormanda rondoda vardı hattalülülülülülü

Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??

Benim drumda seninki gibi. 20 li haftalarda bi kere duydum ağzından haftasıyla uyumlu diye başkada duymadım.

Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??

Kahve diyolardı canım 1 kaşık , az bekle yazar uzmanlar :)

Dostlar,

Bugüne dek soğuk sütl ve sola yatışla idare ettim ama dün gece benimki kudurdu resmen. 2 çay kaşığı Gaviscon içtim anında kesildi. Az zamanımız kaldı, katlanacağız artık. Kavun da iyi geliyor diye okudum ama denemedim hiç.

minik kelebek sakin ol bu haftalarda sancı çıkar ama sürekli olmasın cuma günü herşey yolunda gider inşallah
saol canım yok yalnıs olmasın sancım cıkmadı cok şükür sadece bebegımın kalp atısları birascık arada yüksek cıktı okadar.bakalımcuma gunu normale dönmüş olur inşalah
ŞuHeycandan öyle olmuştur canım benim cuma iyi haberler alırsın inşallah.
.
inşallah canım iyi biş haber almayı umuyorum cuma gunu
bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
süper bı anlatım olmus tebrık edıyorum toto kısmına katılmamakla birlilkte,gerı kalan ksmın bendede aynı oldugunu sölemem lasıımmm :gitme:
yerım ben onu maşşalah canım
Tubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..

anacım süpermiş buuu,nirdenn buldun? ama hala malzemesını çözebılmıs degılım,fakat katılıyorum köpüğü kesıp balonla kaplamak en mantıklı olanı.yanı balonuda güzelcene sıkıştırdınmı arkadan düpdüzgün durur.ayy azcık kendımı iyi hissedeyimde arastırmalara başlıyım zemuszemus
Dostlar,

ayy cok şükür 2 haftadır heçç mide yanmam yok,ama sana kesın çözüm dedıklerı şeyı sölim doktorların; soguk süt degıl oda sıcaklıgında sütü ve her mıde yanmanda sadece bı yudum içicekmıssın 2 gun sonra degısımı görürmüşsün.süt bozulmasın die cay bardagı kullanman lazımmıs.ama mutlaka oda sıcaklıgında olcakmıs ve her mıde yanmanda sadece 1 yudum alıcakmıssın

Gavıskonu kılo ıle almam gerekecek.. gecırıoo ama o anlık.. su ıcıyorumm.. yıne baslıyo.. nası dayandıracagım gavıskonu bılmem kı.. dik dik kafaya nereye kadar.. 3 yudum soguk sutte ıse yarıyor bıras.. kavunu sanmam.. sık yıyorum, bana yardımcı oldugu yok,ama kahveyı duymamıstım..

Dostlar,

soğuk süt içiyorum ama sadece 3 yudum kadar... bir de domates yediğimde ve salçalı yemeklerde şiddetleniyor o yanma ... o yüzden mümkün olduğunca yemeklere salça koymuyorum..

kavun daha da azdırıyo benimkini asitli olduğu için..gaviscondan başka bişi iyi gelmiyo bana..yatarken kafayı yüksek tutmak lazım.

Hmm.. arkadasıma da doktoru soguk süt olacak demıstı.. demam onu da denerım Tubam..

Arastırmalarını beklıyorum bu arada balon ıle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…