canım bi mercimek corbası yap icine patates havuc rendele rondodan gecirirsin lezzetli olur, bi pilav yap, salata yogurt koy, ana yemegi bilemedim malzeme soyle bana bisiler cıkar
bende simdi ne yapsam die dusunuodum ama bu yazdıklarımı tukettik 1 hafta boyunca :))
ya ben gecen ayın 21inde yaptırdım ama bacaklarımda sacma sapan cıktılar bazı yerde var bazı yerde yok makina yapsam kendim temizlerim ama hic el vurasım yok , orayıda cok net gorememekle beraber (aynadan yani) daha agdalık uzamadı ay sonuna dogru ancak. bende bugun sorcaktım sizde durumlar nasıl diye hani hemen hemen hepimiz aynı anda temizlendik :)
gypsy bende kabak yemegi geciriyodum aklımdan ama zeytinyaglı cunku benim esim etle sebzeyi biarada yemez sevmez . mercimekle makarna pilav bu hafta tukettik.
kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz
ülen gadın ev 32 derece..işten git yemek işleriyle uğraş..taşınma cart curt..bir de toplantılar var bu ara istatistik hazırlıyos..ama fotoğraf çekecem..görün bakalım..ne yemek yapıcannn düşündünmüü
bendede aynı dert
kıymalı kabak yemeği-makarna-mercimek çorbası-salata e bide sarımsaklı yoğurt
nasıl menü hem besleyici hem pratikk
falla özel bi çaba vermiyom herşey kendiliinde gelişiyo ama yarın anamda yan gelip yatcamm
tmm işte dün 1 bugün 2 yani iki gün olmuş oluyooo delikafadulden
kendine nazar değdirme konusunda mı? yoksa ödem konusunda mı?Tıpa tıp bende de durum aynıdır.
Bulursan benı haberdar et kuzu..
Bu da güsel kaydirigubbakcemile3 sen de benım gıbısın yani :))
ben sizden önce yapmıştım.sisi mi beklesem acaba..bir de dediğin gibi acayip bir büyüme oldu..kaşlarım çıkmıyor bacaklar bölgesel çıkıyor.ve hızla büyüyor..canım bi mercimek corbası yap icine patates havuc rendele rondodan gecirirsin lezzetli olur, bi pilav yap, salata yogurt koy, ana yemegi bilemedim malzeme soyle bana bisiler cıkar
bende simdi ne yapsam die dusunuodum ama bu yazdıklarımı tukettik 1 hafta boyunca :))
ya ben gecen ayın 21inde yaptırdım ama bacaklarımda sacma sapan cıktılar bazı yerde var bazı yerde yok makina yapsam kendim temizlerim ama hic el vurasım yok , orayıda cok net gorememekle beraber (aynadan yani) daha agdalık uzamadı ay sonuna dogru ancak. bende bugun sorcaktım sizde durumlar nasıl diye hani hemen hemen hepimiz aynı anda temizlendik :)
seninn gıdığından yüzde 10 luk bir ilave yaptım mı tamamdır..hep önce almanın kurbanı oldum..bundan sonra seni bekleyeceğim..bakım ürünlerinde de aynısı oldu..ama aldım sebamed telafi ettim.bu arada güneş kreminin içinde de aliminyum var..iyi de bir markadır.Dıdo yuzde 80 olmas annem.. tam tamına yuzde 90 olması gerekıoo.. üsgünüm, işe yaramas o yastık.. :))
Artı, Esram da vurgulamış; bugun ıkıncı gün camasırlarda, boşuna mıyavlama :)))))
ben sivri biber ve kuru oğanda koyuyorum..rondo hepsini eziyor zaten.gypsy bende kabak yemegi geciriyodum aklımdan ama zeytinyaglı cunku benim esim etle sebzeyi biarada yemez sevmez . mercimekle makarna pilav bu hafta tukettik.
kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz
Burada da durum aynı.. kaydirigubbakcemile3 Sıkılanlar bı kenara toplanmıs sankı.. aklına gelmeyenler cıkmamıs gıbı.. bende anlamadım ne iş :)))
gypsy bende kabak yemegi geciriyodum aklımdan ama zeytinyaglı cunku benim esim etle sebzeyi biarada yemez sevmez . mercimekle makarna pilav bu hafta tukettik.
Bol kuru sogan ve bır avuc bulgur da koy.. yesıl bıber de atarım ben.. rondodan gececegı ıcın tum sebzelerı rahatlıkla koyabılıyorum..
kerevizzz-brokoliii rondodan geçince yakışıyo mercimek çorbasınaaa
yuh be rondo işi dahil aynı şeyleri yazmışız...ilginç
benim yastık da gıdıkmış..he he..yani yüzde 80'i..uygun mudur? onu da yıkayacağım inşallah....püffffffff.
ayrıca 2 gün olmadı dün gece koydum fileye attım makinaya..ama eğildim aldım dolabın alt rafından..kışlıkları ayırdık valize koyup yeni eve(varsa öyle bir ev) götürmek için..hep akşamları dışarlarda işimiz oluyor o yüzden..bi de ağda işi geliyor yaaaaaaaa.imdaaaaaattttttttttt
Dıdom nazar konusunda..
Artı gunes kremının markası ne dır annem??
Vatan haini olmak için illa silah alıp dağa çıkmaya gerek yok. Memleketi parsel parsel satan, kendine yeten bir ülke olduğumuz halde dışa bağımlı hale getiren, insanının geleceğini zerre düşünmeyen, varsa yoksa usulüne uydurarak ceplerini dolduran, bir de yüzsüz yüzsüz yaptığı işlerle övünen... Nasıl bu kadar aptal bir ülke olduk da, bunları başımıza getirdik, yazık....
zeki çocukmuş..bayılırım böyle laflara.Bende kışın koyarım muhakakk..
Ama onun harıcındekı corbaları muhakkak tanelı yaparım.. cok severım tane tane agzıma gelen corbaları,uyduruk corba yapmasını da cok severım.. hatta kuzenımın oglu benım corbalarıma "geri dönüşüm corbası" dıyor.. ıcıne ne bulursam attıgım ıcın kaydirigubbakcemile3
bizim ormanda rondoda vardı hattalülülülülülüYoksa sız de Amazon Ormanlarından mı mezunsunuz benım gıbı??kaydirigubbakcemile3
ahanda,ben de bunun altına imzamı atarım.
ya hani diosunuz ya onden gidio 10 gun 1 hafta die vs , mesela benim drum ultrasona girmeden sata gore nekadarlık oldugumuzu soyluo. sonra ultrasonda bakıo olcumleri yapıo hersey normal vs dio yani demio 10 gun onde die ama ben ult. kagıdına bakınca bazı degerlerin onde gittigi yazıor ama dr bunu takmıyor sadece satıma gore soyluo , ultrasona gore sadece kilosunu soyluo. sizde durum farklımı
Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
saol canım yok yalnıs olmasın sancım cıkmadı cok şükür sadece bebegımın kalp atısları birascık arada yüksek cıktı okadar.bakalımcuma gunu normale dönmüş olur inşalahminik kelebek sakin ol bu haftalarda sancı çıkar ama sürekli olmasın cuma günü herşey yolunda gider inşallah
inşallah canım iyi biş haber almayı umuyorum cuma gunuŞuHeycandan öyle olmuştur canım benim cuma iyi haberler alırsın inşallah.
.
süper bı anlatım olmus tebrık edıyorum toto kısmına katılmamakla birlilkte,gerı kalan ksmın bendede aynı oldugunu sölemem lasıımmm :gitme:bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
yerım ben onu maşşalah canım
anacım süpermiş buuu,nirdenn buldun? ama hala malzemesını çözebılmıs degılım,fakat katılıyorum köpüğü kesıp balonla kaplamak en mantıklı olanı.yanı balonuda güzelcene sıkıştırdınmı arkadan düpdüzgün durur.ayy azcık kendımı iyi hissedeyimde arastırmalara başlıyım zemuszemusTubammm ve tüm arkadaslarım.. bu duruma bı el atsanıza, beyın fırtınası yapalım... bunları bız kendımız yapabılır mıyız?? sokak kapısına asmak sıtoyrum bı tane..
Dostlar,
Dostlar,
Bugüne dek soğuk sütl ve sola yatışla idare ettim ama dün gece benimki kudurdu resmen. 2 çay kaşığı Gaviscon içtim anında kesildi. Az zamanımız kaldı, katlanacağız artık. Kavun da iyi geliyor diye okudum ama denemedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?