kavun daha da azdırıyo benimkini asitli olduğu için..gaviscondan başka bişi iyi gelmiyo bana..yatarken kafayı yüksek tutmak lazım.
soğuk süt içiyorum ama sadece 3 yudum kadar... bir de domates yediğimde ve salçalı yemeklerde şiddetleniyor o yanma ... o yüzden mümkün olduğunca yemeklere salça koymuyorum..
sonuna kadar katılıyorum..yok partimin kısaltması o değil bu yok diyen edepsizdir diye diye kazığı attılar bize.Allah belalarını versin..hiç bela okumam ama versin işte.Eee, süpermiş bu değerler adaşçım... Bilhassa karpuzdan uzak kalmayacak olmana sevindim. Bu arada tilifonumu gene açmadınlmaz:
Ahanda aynı ben :)) Dün düşündüm de, Doruk büyüse, 5-6 yaşına gelse, "anneeeeaaaa, dondurma" dese, elinden tutar koşa koşa götürürüm. Ana - oğul şımarık şımarık dondurma yeriz herhalde :)) Kendim de çok sevdiğim için dondurmayı, Doruk'a hayatta yasaklamam herhalde :))
Hehehe, heyecanla bekliyoruz Nazancım....
Öncelikle akşam sana sataşamadım, çünkü çok çok uykum vardı. Güzel zaman geçirmiş olmanıza sevimndim. Ayrıca çok hoş olmuşsun Nurdan. Vallahi fıstık gibisin kız. İzmirli misin yoksa zemuszemus Kilonu salla, 1 - 2 gün aburcubur yeme, azcık kontrol altında tut. Dışarda yenen yemekler öyle ani sapmalar yapabiliyor fücutta.. Eminim düzelecektir.
Of dünürüm yaa... Yazık sana... Kolay gelsin, üzüldüm valla.
Ne güzel, maşallah... Doruk eskisi gibi değil ne yazık ki...
Çok orjinal ve güzel bir düşünce. Bravo... Acaba kim???
Ösledik fallaa.. :gitme:
Vatan haini olmak için illa silah alıp dağa çıkmaya gerek yok. Memleketi parsel parsel satan, kendine yeten bir ülke olduğumuz halde dışa bağımlı hale getiren, insanının geleceğini zerre düşünmeyen, varsa yoksa usulüne uydurarak ceplerini dolduran, bir de yüzsüz yüzsüz yaptığı işlerle övünen... Nasıl bu kadar aptal bir ülke olduk da, bunları başımıza getirdik, yazık....
evrimciğim dün ben bıttım kahvesi içtim bunun için.menengeç mi ne öyle bir ottan yapılıyor damla sakızı kokuyor.tamamen doğal sütle yapılıyor..araştır netten bence zararsız ben baktım..adersini ver göndereyim sana.Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
soğuk süt içiyorum ama sadece 3 yudum kadar... bir de domates yediğimde ve salçalı yemeklerde şiddetleniyor o yanma ... o yüzden mümkün olduğunca yemeklere salça koymuyorum..
sanırım reflüden muzdaripsin canım .. domatesin kabuğunu soyp yemeliymişsin ve elmanın da .. kesinlikle portakal suyu içme , mayalı yiyeceklerden pohaça ve açmadan uzak durman gerekiyor .. mide yanması yada acı su geldiğindeyse en etkili rennie duo yla geçiyor ..
geçmişler olsun ..........
dert edecek kadar çok olmamıştı bugüne kadar. ama şuan feci durumda popom. kesinlikle doğumdan sonra bir formül bulmam lazım. ama benim bildiğim kadarıyla selülit yerleştimmi geçmiyomuş. kremler filan palavraymış. ama BABY geçirdim filan diyor ya bi de sen bu mesajınla ümit verdiniz bana sağolasınız...yoga gerçekten komikmiş..hamilesin ya yoga yapman gerekli..yapmıyor musun? aaa ne kadar ayıp..cık cık
nazan belki yapı meselesidir.sen hangi yöntemleri denedin bilmiyorum..mesala bir arkadaşım tam 10 kilo vererek çok azalttı ,biri de spor yaparak..inan gözle görülür farklar vardı.
puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:
evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan
ahhh yavruuuummmmm, demek sen de reflüden müzdaripsin artık. ben ne zamandır çekiyorum. ama çok sorun olmuyor. her yanmada bir yudum gaviscon alıyorum. hem işyerinde hem de evde başucumda duruyor bir şişe. başka da bişey iyi gelmiyor bana. ama sen yine de diğer arkadaşların bahsettiklerini de bir dene....Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
bu kahve de kafein yok içebilirsin biliyorsun değil mi evrim..sütlü yapıyorsun demi? iyi geliyor la yap da iç..
ulen evrim senin mıçmadığın ocak başı yok mu? her halt bulunur mu sen de..her haltı bilir misin sen..gel beni sık diyorsun..neyse zaten ozy omuz atıp geçirecek seni kapılardan..düşündükçe gözümün önüne geliyor..anlattım salifoya yarıldı adam..
evris benim bi arkADasım ısrarla bana hergun 1 turk kahvesi ic cocugun zekası icin dio. kendi icmis ama ben pek sıcak bakmıorum cok zeki oluyomus cocuklar. kendi cocugununda asırı bi zekası yok bide cok yaramaz ondan icmiorum bide faydası oldugunu dusunmuyorum acıkcası
dert edecek kadar çok olmamıştı bugüne kadar. ama şuan feci durumda popom. kesinlikle doğumdan sonra bir formül bulmam lazım. ama benim bildiğim kadarıyla selülit yerleştimmi geçmiyomuş. kremler filan palavraymış. ama BABY geçirdim filan diyor ya bi de sen bu mesajınla ümit verdiniz bana sağolasınız...
şu yaş mevzuu nerden açılmış ayol? kim demiş en yaşlımız EVRİŞ diye? ben dururken? Ha bi de SAKALEYNCİM var... valla MSMS rumuzlu çıtır arkadaşım, 36 yaşımdayım ama daha dün akşam BEBEĞİM dergisinden gelip "hamilelikte bakım ve güzellik" konusu için benim fotomu çektiler. ayıptır sölemesi (söz ağustos anneleri topiğinden dışarı eylül anneleri topiğinden içeri) daha genç olup da daha çıtır duran birini bulamadılar herhalde....
zemuszemus
ahhh yavruuuummmmm, demek sen de reflüden müzdaripsin artık. ben ne zamandır çekiyorum. ama çok sorun olmuyor. her yanmada bir yudum gaviscon alıyorum. hem işyerinde hem de evde başucumda duruyor bir şişe. başka da bişey iyi gelmiyor bana. ama sen yine de diğer arkadaşların bahsettiklerini de bir dene....
Bende kışın koyarım muhakakk..
Ama onun harıcındekı corbaları muhakkak tanelı yaparım.. cok severım tane tane agzıma gelen corbaları,uyduruk corba yapmasını da cok severım.. hatta kuzenımın oglu benım corbalarıma "geri dönüşüm corbası" dıyor.. ıcıne ne bulursam attıgım ıcın kaydirigubbakcemile3
ozaman şunuda hayal et ikisi arasında tercih yap bebeğin doğmuş 3 aylık filan seni her gördüğünde gülücük atıyor sabahları erkenden güvercin gibi gugulayarak seni uyandırıyor sonra şöle 8 aylık filan yarım yamalak anne demeye çalışıyor doğsunmu yoksa hep böyle tekmeylemi yetinecen tercih seninderya'cım gözün aydın...ben açıkçası bu haftalarda kalmak istiyorum..o kadar hareketli ki ve bir de elimi koyduğum yere tepki veriyor ağlamaklı oluyorum..bu zamanın bitmesini istemiyorum bi yandan..o kıpırdadıkça şükrediyorum..yazarken bile gözlerim doldu valla..
selülüt bendede fena durmda imdatlık durumum çok az popomda vardı ama şimdi daha biraz önce baktım ama çözümü var neyseki benimkilerde kilo vrince yok our kalanlarada çözüm çokselulit konusuna katiliyorum, popo ve uyluk kismi berbat durumda suan, selulitlerim azdi( insallah kilo verince birazda sporla gider..ince bisey giysen hemen cukurcuklar belli oluyor..
benim alt komşu tam senin istediğin kıvamda hemde iki bebeiside arka arkaya doğmuş ne çatlek ne başka bişeyi var maşalah göbişini gösümle gördüm:1shok:ha tabi catlak da olsun istemem, cok sey mi istiyorum:sinifsinif:yani hic biri olmasa tas gibi olsak:kedi:
hiç endişelenmeyin doğurp bikaç ay sonra normale döneceksiniz azcık bakımla yine fıstık olursunuz alkisalkisalkisBır de hamıle kalsak cocuk dogursak.. dı mı ?? hem sofor mahali, hem cam kenarı, hem de 3 kurus olsa bılet.. ne gusel olurdu.. :)))
Şaka bır yana.. ama hamılelık bı kadının bedenını gercekten alt ust edıyor.. halıyle 30 yasıma kadar alıskın oldugum bır bedenın bu noktaya gelmesı.. kendı ıcımde karmasıklıga yol acıyor.. ve herhalde Kuzey ın varlıgına ıstınaden olmasa bu olay.. hıc bır sey ıcın bu bedenı bu kadar alt ust etmeye degmezdı.. emınım.
sağol canım benim kendini u kadar yıpratma rahat ol sakin olmerhaba herkese bugün hiç uyanmak istemedim ama uyuyamadım da :sinifsinif:
esrako ve sakaleyn yorumlarınız için sağolun...
ayrıca sakaleyn geçmiş olsun kızın rahatsız yanılmıyorsam..
:roflol::roflol:bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
Gavıskonu kılo ıle almam gerekecek.. gecırıoo ama o anlık.. su ıcıyorumm.. yıne baslıyo.. nası dayandıracagım gavıskonu bılmem kı.. dik dik kafaya nereye kadar.. 3 yudum soguk sutte ıse yarıyor bıras.. kavunu sanmam.. sık yıyorum, bana yardımcı oldugu yok,ama kahveyı duymamıstım..
dert edecek kadar çok olmamıştı bugüne kadar. ama şuan feci durumda popom. kesinlikle doğumdan sonra bir formül bulmam lazım. ama benim bildiğim kadarıyla selülit yerleştimmi geçmiyomuş. kremler filan palavraymış. ama BABY geçirdim filan diyor ya bi de sen bu mesajınla ümit verdiniz bana sağolasınız...
şu yaş mevzuu nerden açılmış ayol? kim demiş en yaşlımız EVRİŞ diye? ben dururken? Ha bi de SAKALEYNCİM var... valla MSMS rumuzlu çıtır arkadaşım, 36 yaşımdayım ama daha dün akşam BEBEĞİM dergisinden gelip "hamilelikte bakım ve güzellik" konusu için benim fotomu çektiler. ayıptır sölemesi (söz ağustos anneleri topiğinden dışarı eylül anneleri topiğinden içeri) daha genç olup da daha çıtır duran birini bulamadılar herhalde....
zemuszemus
ahhh yavruuuummmmm, demek sen de reflüden müzdaripsin artık. ben ne zamandır çekiyorum. ama çok sorun olmuyor. her yanmada bir yudum gaviscon alıyorum. hem işyerinde hem de evde başucumda duruyor bir şişe. başka da bişey iyi gelmiyor bana. ama sen yine de diğer arkadaşların bahsettiklerini de bir dene....
kizalr kendimi pencereden aticam yaaa, cok bunaldim, beynim dponuyor resmen, bi okuyamadim sizi, off haftaya mictigimin bi kongresini duzenliyor bizim bolum, ne kadar angarya is varsa bende, valla dogurcam ha, icerdekide bi durmuyo, tepiyo habire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?