2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kavun daha da azdırıyo benimkini asitli olduğu için..gaviscondan başka bişi iyi gelmiyo bana..yatarken kafayı yüksek tutmak lazım.

Kesınlıkle katılıyorum.. gecen gece cayır cayır yandı resmen.. gavıskon ıcıp yuksek tuttumm yasıtıgı.. ole uyuyabıldım.. Bu yanmalar da yenı basladı ama cok sevımsız bısı çookkk..

sonuna kadar katılıyorum..yok partimin kısaltması o değil bu yok diyen edepsizdir diye diye kazığı attılar bize.Allah belalarını versin..hiç bela okumam ama versin işte.
Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
evrimciğim dün ben bıttım kahvesi içtim bunun için.menengeç mi ne öyle bir ottan yapılıyor damla sakızı kokuyor.tamamen doğal sütle yapılıyor..araştır netten bence zararsız ben baktım..adersini ver göndereyim sana.

Dıdoumm.. Menengiç kahvesı bende de var.. olma mı bende yaaa :)))) o ıse yarıyor mu annem??

Dusunuyorum da.. yarasa da habıre kahve pısırıp ıcemem.. en ıyısı ben süt ve rennie ye de ayrıca sarılayımm..

Son düzenleme:
bu kahve de kafein yok içebilirsin biliyorsun değil mi evrim..sütlü yapıyorsun demi? iyi geliyor la yap da iç..

soğuk süt içiyorum ama sadece 3 yudum kadar... bir de domates yediğimde ve salçalı yemeklerde şiddetleniyor o yanma ... o yüzden mümkün olduğunca yemeklere salça koymuyorum..

sanırım reflüden muzdaripsin canım .. domatesin kabuğunu soyp yemeliymişsin ve elmanın da .. kesinlikle portakal suyu içme , mayalı yiyeceklerden pohaça ve açmadan uzak durman gerekiyor .. mide yanması yada acı su geldiğindeyse en etkili rennie duo yla geçiyor ..
geçmişler olsun ..........

ulen evrim senin mıçmadığın ocak başı yok mu? her halt bulunur mu sen de..her haltı bilir misin sen..gel beni sık diyorsun..neyse zaten ozy omuz atıp geçirecek seni kapılardan..düşündükçe gözümün önüne geliyor..anlattım salifoya yarıldı adam..

konuyu evriş açmıştı ama bende de var tabi..olmayanımız var mı.. az çok hepimiz yaşıyoruz sanırım.. saol canım tavsiyen için..

kızlar yine kırıp geçirmişsiniz ortalığı maşallah bense bugün uyuzluğun zirvesini zorluyorum hep uyku halide mevcut bu arada kızıma geçmiş olsun diyen hatunlara teşekkür şimdilik iyi hatta dışarı bile çıktı oyun oynuyor ama akşama pek ümidim yok benim kız hasta olunca asla yatmaz deli dana gibi dolaşır öyle akşam galiba ilaç içirip yatıracağım

evris benim bi arkADasım ısrarla bana hergun 1 turk kahvesi ic cocugun zekası icin dio. kendi icmis ama ben pek sıcak bakmıorum cok zeki oluyomus cocuklar. kendi cocugununda asırı bi zekası yok bide cok yaramaz ondan icmiorum bide faydası oldugunu dusunmuyorum acıkcası

dert edecek kadar çok olmamıştı bugüne kadar. ama şuan feci durumda popom. kesinlikle doğumdan sonra bir formül bulmam lazım. ama benim bildiğim kadarıyla selülit yerleştimmi geçmiyomuş. kremler filan palavraymış. ama BABY geçirdim filan diyor ya bi de sen bu mesajınla ümit verdiniz bana sağolasınız...

puuu sana bizden zayıfmış görürüm seni 3 ay sonra dombalak oluncaaa
gençlik konunusuna gelince bende evrimden gencim :roflol:

evrimden yaşlı kaç kişi varki kaydirigubbakcemile3 3 ay sonrasını kestıremıyorum zaten. 1 haftada karnım deli gibi buyudu o yuzden susuyorum ve saygı duyuyorum opuyorumnanaktan

şu yaş mevzuu nerden açılmış ayol? kim demiş en yaşlımız EVRİŞ diye? ben dururken? Ha bi de SAKALEYNCİM var... valla MSMS rumuzlu çıtır arkadaşım, 36 yaşımdayım ama daha dün akşam BEBEĞİM dergisinden gelip "hamilelikte bakım ve güzellik" konusu için benim fotomu çektiler. ayıptır sölemesi (söz ağustos anneleri topiğinden dışarı eylül anneleri topiğinden içeri) daha genç olup da daha çıtır duran birini bulamadılar herhalde....
zemuszemus
Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
ahhh yavruuuummmmm, demek sen de reflüden müzdaripsin artık. ben ne zamandır çekiyorum. ama çok sorun olmuyor. her yanmada bir yudum gaviscon alıyorum. hem işyerinde hem de evde başucumda duruyor bir şişe. başka da bişey iyi gelmiyor bana. ama sen yine de diğer arkadaşların bahsettiklerini de bir dene....

aftabru selulit tabiki gecio hemde cok kolay birsekilde yani ama yılmamak lazım. o kremler ise yaramıo. işe yarayan formul suna dumankayanın aspirinli formulu nette heryerde yazıo , elma, yesilcay, yuruyus birde bir hareket var gecen sene antalyada bir rus hoca gostermisti aeorobic yaparken resmen kalcadaki selulitler parcalanıo.

hareket su ayaklarınızı uzatarak yere oturuyorsunuz ve poponuzla halının diger ucuna kadar kendinizi ittiriosunuz (poponun altına bez alsan halı silinir yani :))) sonrada aynı hareketi geri geri yapıosun cok ise yarıo sesi duyuyosun yani. ama ben hamileyken denemedim acıkcası.

birde duzgun beslenme gecirio kesinlikle hamurisi abur cubur gereksiz kalorili seyler yemiyceksin. bende yoktu uzun suredir ama hamilelikte cıkınca sok oldum simdide azaldı ama bitmedi bitecek doguma kadar azimliyim. kilo verirken birde selulitle ugrasmak istemiorum

birde bol su tabiki

bu kahve de kafein yok içebilirsin biliyorsun değil mi evrim..sütlü yapıyorsun demi? iyi geliyor la yap da iç..

Sade de sevıyorum ben onu.. bılıyorum kafeınsız.. cok cıddı bır e vıtamını kaynagı.. ıse yaramadıgı yer yok yok neredeyse.. guneydogu da onun tohumunu kavurup cıtır cıtır yerler.. kahvesı de cok kıymetlıdır.. cunku meşakkatlıdır yapması :))

Amazon Ormanlarından herkes sağ cıkamaz.. bunu en ıyı sen bılırsın :))

Bayb.. benım sıkı bı arkadasım, hamılelıgı boyunca her gun bır tane ıctı kahve.. dr larımız aynı, ıcebılırsın demıs.. kendısı de bana cocugun zekası olayını savundu.. ama acı bır gercek te vardı ki, kendısı turk kahvesı tıryakısıdır.. bı nevı kılıftı.. hep de yuzune vururum.. ha cocugunu dersen, dunya tatlısı bı kız, ama nası gusel, nası akıllı bısı anlatamam.. :)) ben turk kahvesını aramam, içmem, ole denk gelınırse bı yerde ıcerım.. ama illa işim olmaz.. kendınce en dogrusu en kıymetlı olandır.. hoş, bizim dr a bakarsan evde de dogurabılırz bız :))

Ahahaha yaş için soyledıklerın ıcın mersi :)) kapak olsun hanımlara :))

Su ıcsem yanıyor Nazan.. bas edebılınecek gıbı degıl sadece surupla.. ondan alternatıflerı sordum acıkcası..

E çok haklı, verdiğiniz tarifler bana daha çok sebze çorbasını anımsattı çünkü. Ben mercimek - soğan - sarımsak - salçadan başka bişi sevmiyorum mercimek çorbasında. Patates bile! Hatta blendırdan bile çok fazla geçirmem, mercimek ağzıma tane tane gelsin, öyle severim.

ozaman şunuda hayal et ikisi arasında tercih yap bebeğin doğmuş 3 aylık filan seni her gördüğünde gülücük atıyor sabahları erkenden güvercin gibi gugulayarak seni uyandırıyor sonra şöle 8 aylık filan yarım yamalak anne demeye çalışıyor doğsunmu yoksa hep böyle tekmeylemi yetinecen tercih senin
selulit konusuna katiliyorum, popo ve uyluk kismi berbat durumda suan, selulitlerim azdi( insallah kilo verince birazda sporla gider..ince bisey giysen hemen cukurcuklar belli oluyor..
selülüt bendede fena durmda imdatlık durumum çok az popomda vardı ama şimdi daha biraz önce baktım ama çözümü var neyseki benimkilerde kilo vrince yok our kalanlarada çözüm çok
ha tabi catlak da olsun istemem, cok sey mi istiyorum:sinifsinif:yani hic biri olmasa tas gibi olsak:kedi:
benim alt komşu tam senin istediğin kıvamda hemde iki bebeiside arka arkaya doğmuş ne çatlek ne başka bişeyi var maşalah göbişini gösümle gördüm:1shok:
hiç endişelenmeyin doğurp bikaç ay sonra normale döneceksiniz azcık bakımla yine fıstık olursunuz alkisalkisalkis
kuzeyin anası evrişim benim dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz gerisi tırıvırıkaydirigubbakcemile3
merhaba herkese bugün hiç uyanmak istemedim ama uyuyamadım da :sinifsinif:
esrako ve sakaleyn yorumlarınız için sağolun...
ayrıca sakaleyn geçmiş olsun kızın rahatsız yanılmıyorsam..
sağol canım benim kendini u kadar yıpratma rahat ol sakin ol
bende selülit çatlak bilimum çeşitli şekillerin hepsi mevcut
totom harita gibi bacaklarda portakal ağacı gibi
göbeğimde ramazan davulu gibi
pehhhh :umursamaz:
:roflol::roflol:

kızımda şişe şişe gaviskon içtim ama reenni duo daha etkili haberin ola kaydirigubbakcemile5

kizalr kendimi pencereden aticam yaaa, cok bunaldim, beynim dponuyor resmen, bi okuyamadim sizi, off haftaya mictigimin bi kongresini duzenliyor bizim bolum, ne kadar angarya is varsa bende, valla dogurcam ha, icerdekide bi durmuyo, tepiyo habire...

geçiririz nazan merak etme bende selülitle savaşta kazanmış birsiyim ama hamilelikte çıktı tekrar doğuralım bi kilo veririkende sağlıklı yöntemleri öneririz sana canım
yaş konusuna gelince evrime gelen kadar biz varız alimallah bende 36 yım ama herkeşler 25 sin en faz der
manken hamisim benim resimlerin yayınlanırsa haberimiz olsun
reflüden bende kırılıyordum su bilem mahvediyordu tek kelimeyle rennie duo süper

kizalr kendimi pencereden aticam yaaa, cok bunaldim, beynim dponuyor resmen, bi okuyamadim sizi, off haftaya mictigimin bi kongresini duzenliyor bizim bolum, ne kadar angarya is varsa bende, valla dogurcam ha, icerdekide bi durmuyo, tepiyo habire...

Allah ıyılgıını versın senın kaydirigubbakcemile3 laflara bak..

Deryam.. saol annem gusel onerılerın ıcın.. demamdır.. herkes rennie duo dedıgıne gore vardır bı bıldıgınız.. hemen temın edeyım.. muck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…