2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sen bizim ahmet marakimizzz suna dumankayamızsınnn sen olmasan ne olurdu halimizzz
en çokta doğumdan sonraa miyavlıcammm sanaaaa opuyorumnanaktan
püfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
aynennn yaaa
önce ütünün sıcaklığı sonra ocağın bide önümde koca göbekk
ikinci çocuğu kesinlkle martta felan doğurucam bu dönemler ocak şubat ne güsell soğuk soğukkk kafamçokkarıştı

suyu sevmem, hamurişi ve aburcuburdan da uzak duramam.... ama popomla yerde bi öne bi geriye sürünebilirim. yarıyarıya geçer mi o zaman selülitlerim? ayyy bi de ben bitki çayları yeşil çay filan içemem... ama spor ve aspirinli formülle selülitten kurtulma ümidim var....

Su ıcsem yanıyor Nazan.. bas edebılınecek gıbı degıl sadece surupla.. ondan alternatıflerı sordum acıkcası..
valla EVRİŞ, ben su içmesem bile yanıyor çoğu kez. ortada hiçbişi yokken yanıyorum. sanki böle kızgın bir demirle mide kapakçığımı dağlıyorlar. o kadar yanıyor yani gaviskon içmesem....

püfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
ahhh canııımmmm, izmir nasıl sıcaktır şimdi.... ama batman, diyarbakır ve adanada yaşayan arkadaşları düşünerek halimize şükredelim.
izmirli kızlar, yarın sabah benim için boyozlu bir kahvaltı yapar mısınız? bugün canım nasıl çekti anlatamam.

pervin alıntımı yannış cümlenden yapmışım annadın sen onu kaydirigubbakcemile2
yane çorba ile suna dumankaya olayı alakasız kaldıda biraz kaydirigubbakcemile3

gülistannn geldinmiii kuzuuu
nasıl geçtii gününnn anlat bakemm
böyle program olunca ne çabuk geçiyo dimi günlerrr boş boş oturmaktansaaa

Nazan.. at ozelden bana hemen bankanın adresını.. yolluyorum sana.. harbi dıyorum bak sana.. bı adresıne bakar ıs, ertesı gun elınde..

KIZLAAAR! SİZ HİÇ KÖPÜK KESMEYİ DENEMEDİNİZ HERHALDElmaz:iLLET BİRŞEYDİR. hAYATTA DA TAM İSTEDİĞİN ŞEKLİ VEREMEZSİN. BOŞUNA DENEMEYİN DERİM:umursamaz:

En mantıklısı, git kırtasiyeden 3mmlik mukavva al, istediğin şekli üstüne çiz, maket bıçağıyla kes. O ince gelirse aynısından bir ya da iki tane daha yap, üstüste yapıştır. Üzerini ister kumaş ister balonla kapla. Olmazsa gel bir daha sor ablanasengözlerimebaksanab

Şu topikte gördüğüm en güzel özet, terruk ediyorum canım:hooray:
Hayatının dörtte üçünde bu dertten muzdarip olmuş bir insan olarak diyorum ki, en kesin çaresi düzenli activia tüketmektir. Hatta mide yanmalarına bile iyi geliyor. Hemen etki beklemeyin, yanılırsınız. Günde 1 taneyi geçmesin dedi doktor bana. Her gece 1 tane yiyorum, sabaha tıkır tıkıryerimseniben
kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz

Mercimek öyle kurtarıcı bir çorbadır ki, içine bir önceki günden artan 1 kase patlıcan yemeğini kattığımı bilirimnaniknanikTamamen evdeki malzemeye bakar. Ne koyarsan farklı bir aroma elde edersin ve bana sorarsan hiçbiri de kötü olmuyor:lepi:

Senı yerım ben sıpa.. :)) kırtasıyeden mukavva da bakarıs ıcabında.. ablam beniimmm,, FURUKOO ABLAMMM... senı mı kıracağımm.. muckkk. Sana bısı sormak ıcın alt ya da üst komsundan aramam gerek halıyle.. bulursak sorarıs ınsallahh naniknanik

Corba konusunda bakma sen Burcu yaa... hayatı kılçıklık kadının, her yerden pırtlayacak iillaki.. :sinifsinif:

Kızlar dün bizim okuldaki bir hoca birşey anlattı bana. Hamileliği boyunca hiç kendini dinlememiş, bol bol çalışmış. O yorgunluk yüzünden karın kasları aşırı gerilmiş ve 41. haftasına kadar bebek dönmemiş. Doğumu da başlamamış, suni sancıyla doğurtmuşlar:bbo:Bize boşuna dinlen deyip durmuyor doktorlar yani

Yav kuzum biliyorsun numaramı. Dedim ya, bir altını çevir, eşimle muhabbet et. Adı Semih. %90 onun yanındayımdır. Değilsem de o ulaşır bana senin yerine fırçalar merak etmeyerimseniben

ben yerim cokacimcoook accuk midemi yakıyor ama senden kıymetli mi?sıcaklar da aynen tahmin ettiğin gibi...denize girmeme düşüncemden vazgeçirdi beni.

benım sıpam ondan mı donmuyor acep??

nazan ben de yerim hala dipfrizde boyoz stogum var izmirden getirdigim, ama yufkalar bitti((

öylesin canım, sen şanslısın,bebeksi bir yüzün olduğu için hep küçük göstereceksin.

Nazan.. at ozelden bana hemen bankanın adresını.. yolluyorum sana.. harbi dıyorum bak sana.. bı adresıne bakar ıs, ertesı gun elınde..
valla çok duygulandım. yemiş kadar da oldum. çok çok çok sağol canım. ama yok olmaz, taze taze yemek gerekir. siz benim için de yeyin. tabi abartmadan.

Ben yapamam:1no2::sinifsinif:
ahhh tabi ki , seni muaf tuıtuyorum.

ben de bak bu konuda bişey yazacaktım ama hep unutuyorum. hani biz haftasonu trekkinge gitmiştik ya hemşire ebe doktor grubuyla. hepsi de kadın doğum ve yenidoğan bakım bölümünde çalışıyor. tam bizlik gruptu yani. kadıköy şifanın işte baş hemşiresi dedi ki ;
doğanın bir lütfü olarak doğumdan bir gün önce kadına olağanüstü bir enerji güç gelirmiş. normalde bu güç doğumda harcamak üzere gelirmiş ama pek çok kadın durumu algılayamadığından bu enerjiyi iş yaparak ya da çarşı pazar dolaşarak harcarmış. sonra da doğumda canı çıkarmış ıkınırken. yani normal doğum yapacak arkadaşlara duyurulur; sakın doğuma yakın günlerde gelen enerji fazlasını harcayayım demeyin, bu size doğumda kolaylık için verilmiş bir lütuftur.

Ptrikim maşallah oğluşuna şeker kardeşimEee şeker kızların hepsinin mi önden gidiyor ki bebeğiCADIARZUBenimki de 1 hafta öndefisfisfis
oy massallah nesrincim senin dr un dort boyutlusu mu var hep boyle mi yapıyor takiplerini ne guzell

geçmişi okuyamadım biraz bakındım hepinizi de alıntı yapamadım, ayrı ayrı öper oğlum : ))

Esrako evet hep ayrıtılı ultasonlar bakıyor her gittiğimde de resim veriyor sağolsun drumu sefiyorum çok tatlı,

yerime gelen arkadaş işi zor öğreniyor çok uğraşıyorum aşırı unutkan biri işi anlatıyorum tmm öğrendim not almaya bile gerek yok diyor ertesi gün yapamıyor püff, söylicem patrona çıkarırlarsada üzülürüm napıcam bilmiyorum
eşim geldi ben çıkıyorum öperim hepinizi opuyorumnanaktan

benım sıpam ondan mı donmuyor acep??

Sen ne kadar daha calısacaksın kı Nurdanım??

Bu arada Nazan.. anlattıgın cok ılgınc.. benım de arkadasım, kendını cok hıssedıyor dıye doguma gıdecek kız.. habıre daha gezınıp alısverıs yapmaya calısıyordu..oradan aklıma geldı... vay beaaa... daha neler duyacagız bakalım.

ben yerim cokacimcoook accuk midemi yakıyor ama senden kıymetli mi?sıcaklar da aynen tahmin ettiğin gibi...denize girmeme düşüncemden vazgeçirdi beni.

nazan ben de yerim hala dipfrizde boyoz stogum var izmirden getirdigim, ama yufkalar bitti((

AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.

Yav kuzum biliyorsun numaramı. Dedim ya, bir altını çevir, eşimle muhabbet et. Adı Semih. %90 onun yanındayımdır. Değilsem de o ulaşır bana senin yerine fırçalar merak etmeyerimseniben

Allahtan adam çin malı degıl.. yoksa onun yanında da senı bulamayacagız :bbo:

AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.

Yaw kırk yıl dusunsem aklıma boyoz yemek gelmez.. halbu kı dıbımızde adamlar habıre sıcak sıcak cıkarıyorlar.. esım sever, oradan bılırım.. ben de severım ama.. ne bıleyım.. bende var bı garıplık sanırımm.. zuzaylıyımm ben galıba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…