sen bizim ahmet marakimizzz suna dumankayamızsınnn sen olmasan ne olurdu halimizzzgypsy bende kabak yemegi geciriyodum aklımdan ama zeytinyaglı cunku benim esim etle sebzeyi biarada yemez sevmez . mercimekle makarna pilav bu hafta tukettik.
kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz
aynennn yaaapüfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
aftabru selulit tabiki gecio hemde cok kolay birsekilde yani ama yılmamak lazım. o kremler ise yaramıo. işe yarayan formul suna dumankayanın aspirinli formulu nette heryerde yazıo , elma, yesilcay, yuruyus birde bir hareket var gecen sene antalyada bir rus hoca gostermisti aeorobic yaparken resmen kalcadaki selulitler parcalanıo.
hareket su ayaklarınızı uzatarak yere oturuyorsunuz ve poponuzla halının diger ucuna kadar kendinizi ittiriosunuz (poponun altına bez alsan halı silinir yani :))) sonrada aynı hareketi geri geri yapıosun cok ise yarıo sesi duyuyosun yani. ama ben hamileyken denemedim acıkcası.
birde duzgun beslenme gecirio kesinlikle hamurisi abur cubur gereksiz kalorili seyler yemiyceksin. bende yoktu uzun suredir ama hamilelikte cıkınca sok oldum simdide azaldı ama bitmedi bitecek doguma kadar azimliyim. kilo verirken birde selulitle ugrasmak istemiorum
birde bol su tabiki
valla EVRİŞ, ben su içmesem bile yanıyor çoğu kez. ortada hiçbişi yokken yanıyorum. sanki böle kızgın bir demirle mide kapakçığımı dağlıyorlar. o kadar yanıyor yani gaviskon içmesem....Su ıcsem yanıyor Nazan.. bas edebılınecek gıbı degıl sadece surupla.. ondan alternatıflerı sordum acıkcası..
ahhh canııımmmm, izmir nasıl sıcaktır şimdi.... ama batman, diyarbakır ve adanada yaşayan arkadaşları düşünerek halimize şükredelim.püfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
KIZLAAAR! SİZ HİÇ KÖPÜK KESMEYİ DENEMEDİNİZ HERHALDEDurma mı?? dedıgım gıbı kesıp gere gere gıydırırken kopugun ustune.. arkada toplayıp sıcak sılıkonla yapıstırdık mı.. hıc oleeee kumasa falan gerek kalmadann cok daha pratık bı sekılde olur..
Şu topikte gördüğüm en güzel özet, terruk ediyorum canım:hooray:bak ben hemen özet geçeyim;
EVRİŞ felaket çatladı
BURKO da şeker çıktı ama perhiz ile iyi durumda
GİZZE askerden dönen eşiyle aşk tazeliyor
PETRİK ve ESRAKO yakında doğum izinlerine ayrılıyorlar
DİDE ve HELİN bir ara stres yaşadılar bebeklerin beyninde su kesesi var sanıp ama herşey normal çıktı
ESRAKO nerdeyse safra kesesinden ameliyat oluyordu ama şükür o da iyi şimdi
LALECE izmire döndü anasının dizinin dibinde keyif yapıyor ama eşini özlüyor
BABY sürekli bakım yapıp yapıp geziyor, misafir ağırlıyor,
SAKALEYNin kızı hafif üşütmüş ama onların cephede de herşey yolunda
BENDENİZ kendi kendime nazar değdirdim, elim ayağım şişmiyor derken şimdi mayalı hamur kıvamındaydım. dün akşam da dergi çekimim vardı.
ayyyy acaba unuttuğum birileri oldu mu? muhakkak vardır da olaylar hatrıma gelmediğinden yazamadım. aklıma geldikçe yazarım.
haaa CAMBAZ birara hastanede yattı erken doğum riskine karşın ama o da şimdi evde dinleniyor
Hayatının dörtte üçünde bu dertten muzdarip olmuş bir insan olarak diyorum ki, en kesin çaresi düzenli activia tüketmektir. Hatta mide yanmalarına bile iyi geliyor. Hemen etki beklemeyin, yanılırsınız. Günde 1 taneyi geçmesin dedi doktor bana. Her gece 1 tane yiyorum, sabaha tıkır tıkıryerimsenibenBu arada kabız olmuşum, dün gece yattım, bi gaz bi gaz.... Hemen karnımı dürttüm, baktım, yumuşacık. Ama gazım var, kabızım, çıkmıyo. Öttürdü beni. askılı geceliği çıkarıp, pijama ve kısa kollu giydim ki, fücudum sıcak kalsın. Şimdi rahatladım. (sabahki wc seansından sonra) Dünyanın meyvesini yiyorum, o kadar su içiyorum, nerden çıktı bu kabız, anlamadım.
kızlar mercimegin icine corba yaparkn koydugunuz malzemeler varmı vitaminli olsun die ben sadece patates ve havuc koyuyorum bebise yarasın die baska ne koyabiliriz
izmirli kızlar, yarın sabah benim için boyozlu bir kahvaltı yapar mısınız? bugün canım nasıl çekti anlatamam.
KIZLAAAR! SİZ HİÇ KÖPÜK KESMEYİ DENEMEDİNİZ HERHALDElmaz:iLLET BİRŞEYDİR. hAYATTA DA TAM İSTEDİĞİN ŞEKLİ VEREMEZSİN. BOŞUNA DENEMEYİN DERİM:umursamaz:
En mantıklısı, git kırtasiyeden 3mmlik mukavva al, istediğin şekli üstüne çiz, maket bıçağıyla kes. O ince gelirse aynısından bir ya da iki tane daha yap, üstüste yapıştır. Üzerini ister kumaş ister balonla kapla. Olmazsa gel bir daha sor ablanasengözlerimebaksanab
Şu topikte gördüğüm en güzel özet, terruk ediyorum canım:hooray:
Hayatının dörtte üçünde bu dertten muzdarip olmuş bir insan olarak diyorum ki, en kesin çaresi düzenli activia tüketmektir. Hatta mide yanmalarına bile iyi geliyor. Hemen etki beklemeyin, yanılırsınız. Günde 1 taneyi geçmesin dedi doktor bana. Her gece 1 tane yiyorum, sabaha tıkır tıkıryerimseniben
Mercimek öyle kurtarıcı bir çorbadır ki, içine bir önceki günden artan 1 kase patlıcan yemeğini kattığımı bilirimnaniknanikTamamen evdeki malzemeye bakar. Ne koyarsan farklı bir aroma elde edersin ve bana sorarsan hiçbiri de kötü olmuyor:lepi:
Senı yerım ben sıpa.. :)) kırtasıyeden mukavva da bakarıs ıcabında.. ablam beniimmm,, FURUKOO ABLAMMM... senı mı kıracağımm.. muckkk. Sana bısı sormak ıcın alt ya da üst komsundan aramam gerek halıyle.. bulursak sorarıs ınsallahh naniknanik
Corba konusunda bakma sen Burcu yaa... hayatı kılçıklık kadının, her yerden pırtlayacak iillaki.. :sinifsinif:
ahhh canııımmmm, izmir nasıl sıcaktır şimdi.... ama batman, diyarbakır ve adanada yaşayan arkadaşları düşünerek halimize şükredelim.
izmirli kızlar, yarın sabah benim için boyozlu bir kahvaltı yapar mısınız? bugün canım nasıl çekti anlatamam.
kızlar dün bizim okuldaki bir hoca birşey anlattı bana. Hamileliği boyunca hiç kendini dinlememiş, bol bol çalışmış. O yorgunluk yüzünden karın kasları aşırı gerilmiş ve 41. Haftasına kadar bebek dönmemiş. Doğumu da başlamamış, suni sancıyla doğurtmuşlar:bbo:bize boşuna dinlen deyip durmuyor doktorlar yani
öylesin canım, sen şanslısın,bebeksi bir yüzün olduğu için hep küçük göstereceksin.geçiririz nazan merak etme bende selülitle savaşta kazanmış birsiyim ama hamilelikte çıktı tekrar doğuralım bi kilo veririkende sağlıklı yöntemleri öneririz sana canım
yaş konusuna gelince evrime gelen kadar biz varız alimallah bende 36 yım ama herkeşler 25 sin en faz der
manken hamisim benim resimlerin yayınlanırsa haberimiz olsun
reflüden bende kırılıyordum su bilem mahvediyordu tek kelimeyle rennie duo süper
valla çok duygulandım. yemiş kadar da oldum. çok çok çok sağol canım. ama yok olmaz, taze taze yemek gerekir. siz benim için de yeyin. tabi abartmadan.Nazan.. at ozelden bana hemen bankanın adresını.. yolluyorum sana.. harbi dıyorum bak sana.. bı adresıne bakar ıs, ertesı gun elınde..
ahhh tabi ki , seni muaf tuıtuyorum.Ben yapamam:1no2::sinifsinif:
Kızlar dün bizim okuldaki bir hoca birşey anlattı bana. Hamileliği boyunca hiç kendini dinlememiş, bol bol çalışmış. O yorgunluk yüzünden karın kasları aşırı gerilmiş ve 41. haftasına kadar bebek dönmemiş. Doğumu da başlamamış, suni sancıyla doğurtmuşlar:bbo:Bize boşuna dinlen deyip durmuyor doktorlar yani
Ptrikim maşallah oğluşuna şeker kardeşimEee şeker kızların hepsinin mi önden gidiyor ki bebeğiCADIARZUBenimki de 1 hafta öndefisfisfis
oy massallah nesrincim senin dr un dort boyutlusu mu var hep boyle mi yapıyor takiplerini ne guzell
benım sıpam ondan mı donmuyor acep??
ben yerim cokacimcoook accuk midemi yakıyor ama senden kıymetli mi?sıcaklar da aynen tahmin ettiğin gibi...denize girmeme düşüncemden vazgeçirdi beni.
nazan ben de yerim hala dipfrizde boyoz stogum var izmirden getirdigim, ama yufkalar bitti((
Yav kuzum biliyorsun numaramı. Dedim ya, bir altını çevir, eşimle muhabbet et. Adı Semih. %90 onun yanındayımdır. Değilsem de o ulaşır bana senin yerine fırçalar merak etmeyerimseniben
AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?