2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet evet, ben de hep duyardım; "doğumdan birgün önce camları sildim" yok "bütün evi temizledim sonra hastaneye gidip doğum yaptım" yok "doğumdan birkaç saat önce çamaşır asıyordum" filan. çok duyarız böle cengaverlik hikayeleri ya, işte çok da makbul değilmiş bu enerjiyi harcamak.

boyoz ne yaaa
haftaya yiyim bendee kaçırmimmm mmmmm
ayrıca nazan verdiğin haberei heç beğenmedim şu enerji işini ne yani oturucazmı son günler e normal olursa hangi olcanıda bilmicez ben oturamam kıçıma batıyo koltuk yatak zemuszemus

Hmm.. arkadasıma da doktoru soguk süt olacak demıstı.. demam onu da denerım Tubam..

Arastırmalarını beklıyorum bu arada balon ıle..
hmm kuzu bende tesadüfen televızyonda dinlemıstımde ordan aklımda kalmıs.yanı yapmış oldugum bişe değil
buarada bişe daha aklıma geldı,köpük degılde yorgancılarda hanı sünger satılıyoya böle 2_3cmlık falan oluyo hanı.ama tabı onu nasıl keserriz bilmiyorum kuzu
püfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
aynen canım ya,hangımız piştik anlamadım

AFTABRU simdi aklıma geldi gecen gun tvde bi krem daha dogrusu yag ile ilgili bi uzman konusuyodu. hamileler ve emzirenlerde kulanabilir 1 haftada 1 cm incelme ayrıca selulit giderici die bahsettiler. bende no yu kaydettim istersen bi ara sor. biyolojik zayıflama sistemi 0212 288 07 88

Geldiğin zaman ben sana yedırıcemm.. ayrıntıya gırmeyelım su an burada.. bılen, bılmeyenın aklına gırer sımdı.. ama cok cok eskı bır yıyecek.. musevılere dayanıyor kökü.. tarıhcesı cok ılgınctır.. onu da anlatırım sana gelınce..

Yok bız zaten senı kastedmedık.. sen takılma bole seylere.. kendını atabıldıgın kadar at dısarılara... reca ederımm.. sadece tlf nun falan hep yanında olsun kı.. sokak ortasında dogurursan ki ( buyuk ıhtımal) kocana falan ulasabılsınler annem..

Du bakalım Tubam.. düşünüyorum bende hala.. ama sunger olursa ısımız cok daha kolay olur halıyle..

ya şeker,hem kolay olur hem yumoş yumoş olur ama şuan düşünüyomda o süngeri kesmek kolay olurmukine?bence rahat kesilir gibi geldı ama denemek lasımm tabee

Kesılır.. seklı cızsen sungerın ustune.. makasla bıle ıkı dakıkada kenarları kesılır, sekıllenır.. benım aklıma yattı.. harıkasın.

ızninizle dostlar.. bu aksam dısarıdayız.. hazırlanayım.. makul saatte gelınırse gorusuruss ınsallahh.. hepınısı cok optum.

buarada kuzu sen bana tuğbiş de yada tuğbiş-im farketmez yane.tubam yazınca bi tuhaf oluyo,arkadaslar genelde tugbiş die seslenırde , sen Tubam yazınca heçde üstüme alınasım gelmıyo he lülülülülülü

sabah uğradım bir daha gelemedim belimmm kopuyor yawf misafir geldi gökhanın amcasının karısıyla kızı geldi saolsunlar iş yaptırmadılar ama ayakta duruncada belim ağrıo

Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??

Arkadaşlar merhabalar, bende ağustosta doğum yapacağım inşallah ve yazdıklarınızı okuyorum sürekli.

Bu konu ile ilgili bildiklerimi aktarmak istiyorum. Sanırım bir çoğunuz, gebelik reflüsü yaşıyorsunuz, bebeklerinizin mide ve yemek borusuna yaptığı baskıdan dolayı mide asidi geriye kaçıyor. Bu da ciddi sıkıntılara sebep oluyor. Ama eğer gebelik reflüsü ise, gebelik sonrasında rahatlayacaksınız.

Ben hamile kalmadan önce de reflü hastasıydım dolayısıyla benim tüm hamileliğim boyunca reflü çok şiddetli devam etti ve ediyorda.Bu yüzden sürekli ilaç kullanıyorum.

Reflü olanların en çok yaptığı yanlışlardan biri, reflü varken ve atak geçirirken (yani göğsünüz, yemek borunuzun olduğu yer çok yanarken) süt içmektir. Mide asitinin etkisi ile içtiğiniz süt gaz yaparak sizi çok daha fazla rahatsız eder. Bu yüzden atak esnasında süt içmeyin.

Gaviscon hafif reflü ataklarında etkili oluyor ve gebelikte çok rahat kullanılabildiği için bir çok doktor öneriyor, ancak gavisconu yemeklerden yarım saat önce kullanmalı ve yarım saat kadar birşey yiyip içmemelisiniz.

Bunun dışında gebelikte rahatlıkla kullanabileceğiniz ve daha ileri seviyede reflü ataklarında size çok faydası olacak bir ilaçta FAMODİN. Bu ilaçta gebelikte güvenle kullanılabiliyor. Doktorunuza sorun mutlaka, alabilirsiniz diyecektir. Her sabah aç karnına bir tane içerseniz, mide asidini kontrol altına alarak rahatsız olmanızı engelleyecektir.
Reflü ataklarındaki yanmalar, çok ciddi rahatsızlık veriyorlar ve yemek borusunda ciddi tahrişlere, yaralara sebep oluyorlar. Bu yüzden sık sık atakla karşılaşıyorsanız, mutlaka bu asit kaçaklarını ilaçlarla baskılamalısınız.

KEDıCı paylaşımın için saol işte herkez başka başkja türlü şeyler biliyor.Allah a şükür benım arada nüksediyor ve rahatım şu sıralar,bende bı doktorun konusmasını dinlemıstım oda üzerine basa basa sütün oda sıcaklıgında olmasını ve sadece küçük bir yudum alınmasını öneriyordu.belkıde gaz problemı olmasın die küçük bir yudum die üstüne basa basa söledı.
paylasımın atak gecıren arkladasların cok işine yarıycaktır eminim.sen kac haftalık hamilesin muhtemel dogum nezamn azcık anlat,bebiş kızmı erkekmı kac kıo olmus.biz cok meraklııyızdır :lepi:

Hemen anlatayım opuyorumnanaktan
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum :kedi: 28+3 hamileyim, normal doğum tarihim Ağustos sonlarına denk geliyor, ama sezeryan olacağım, bu yüzden tarih henüz net değil.
Bebişim kız, ismini Deva koyacağız. Bebeğim 27+5 de tam 1000 gramdı ve boyu da 36 cm.
Allah onları bizlere bağışlasın inşallah
:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
hatunnn sen başka tür programlar izlemezmisinnn
ben hayatta bakmam hatta kanal değiştiririm artık bende izlicem takip edicem senin gibii zemuszemus
ayyy tamamm yedirr yedirrr delikafadulden izmirin neleri maşhursa yicemm ne var ne yokkk delikafadulden
mükemmelmiyim nee zemuszemus zemuszemus zemuszemus hehehe hiçde sevmem kendımı övmeyı hee
pek mütevazi gördüm senüüü laelaelaelaelae
peki o süngeri mukavvaya felanmı geçirice yani o yumuşak sünngere direk balon kaplayyamazsın şekil verilmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…