Allahtan adam çin malı degıl.. yoksa onun yanında da senı bulamayacagız :bbo:
Sen ne kadar daha calısacaksın kı Nurdanım??
Bu arada Nazan.. anlattıgın cok ılgınc.. benım de arkadasım, kendını cok hıssedıyor dıye doguma gıdecek kız.. habıre daha gezınıp alısverıs yapmaya calısıyordu..oradan aklıma geldı... vay beaaa... daha neler duyacagız bakalım.
AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.
hmm kuzu bende tesadüfen televızyonda dinlemıstımde ordan aklımda kalmıs.yanı yapmış oldugum bişe değilHmm.. arkadasıma da doktoru soguk süt olacak demıstı.. demam onu da denerım Tubam..
Arastırmalarını beklıyorum bu arada balon ıle..
aynen canım ya,hangımız piştik anlamadımpüfff, 1 saattir mutfaktayım. Yemekler mi pişti, ben mi.... Yamuldum yaf.
boyoz ne yaaa
haftaya yiyim bendee kaçırmimmm mmmmm
ayrıca nazan verdiğin haberei heç beğenmedim şu enerji işini ne yani oturucazmı son günler e normal olursa hangi olcanıda bilmicez ben oturamam kıçıma batıyo koltuk yatak zemuszemus
hmm kuzu bende tesadüfen televızyonda dinlemıstımde ordan aklımda kalmıs.yanı yapmış oldugum bişe değil
buarada bişe daha aklıma geldı,köpük degılde yorgancılarda hanı sünger satılıyoya böle 2_3cmlık falan oluyo hanı.ama tabı onu nasıl keserriz bilmiyorum kuzu
aynen canım ya,hangımız piştik anlamadım
Du bakalım Tubam.. düşünüyorum bende hala.. ama sunger olursa ısımız cok daha kolay olur halıyle..
hakket kızlar şu meşhur boyoz nee
ya şeker,hem kolay olur hem yumoş yumoş olur ama şuan düşünüyomda o süngeri kesmek kolay olurmukine?bence rahat kesilir gibi geldı ama denemek lasımm tabee
Kesılır.. seklı cızsen sungerın ustune.. makasla bıle ıkı dakıkada kenarları kesılır, sekıllenır.. benım aklıma yattı.. harıkasın.
Dostlar,
Bu mıde yanmaları artık bende hat safhada.. gavıskon un harıcınde baska caresı yok mudur yavrular.. soda da bıras rahatlatıoo.. soguk süt duymustum.. baska var mı care bulan??
KEDİCİ paylaşımın için saol işte herkez başka başkja türlü şeyler biliyor.Allah a şükür benım arada nüksediyor ve rahatım şu sıralar,bende bı doktorun konusmasını dinlemıstım oda üzerine basa basa sütün oda sıcaklıgında olmasını ve sadece küçük bir yudum alınmasını öneriyordu.belkıde gaz problemı olmasın die küçük bir yudum die üstüne basa basa söledı.
paylasımın atak gecıren arkladasların cok işine yarıycaktır eminim.sen kac haftalık hamilesin muhtemel dogum nezamn azcık anlat,bebiş kızmı erkekmı kac kıo olmus.biz cok meraklııyızdır :lepi:
hatunnn sen başka tür programlar izlemezmisinnnAFTABRU simdi aklıma geldi gecen gun tvde bi krem daha dogrusu yag ile ilgili bi uzman konusuyodu. hamileler ve emzirenlerde kulanabilir 1 haftada 1 cm incelme ayrıca selulit giderici die bahsettiler. bende no yu kaydettim istersen bi ara sor. biyolojik zayıflama sistemi 0212 288 07 88
ayyy tamamm yedirr yedirrr delikafadulden izmirin neleri maşhursa yicemm ne var ne yokkk delikafaduldenGeldiğin zaman ben sana yedırıcemm.. ayrıntıya gırmeyelım su an burada.. bılen, bılmeyenın aklına gırer sımdı.. ama cok cok eskı bır yıyecek.. musevılere dayanıyor kökü.. tarıhcesı cok ılgınctır.. onu da anlatırım sana gelınce..
Yok bız zaten senı kastedmedık.. sen takılma bole seylere.. kendını atabıldıgın kadar at dısarılara... reca ederımm.. sadece tlf nun falan hep yanında olsun kı.. sokak ortasında dogurursan ki ( buyuk ıhtımal) kocana falan ulasabılsınler annem....
pek mütevazi gördüm senüüü laelaelaelaelaemükemmelmiyim nee zemuszemus zemuszemus zemuszemus hehehe hiçde sevmem kendımı övmeyı hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?