2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Jenny bir de şunu söylemek istiyorum. Anne karnında gelişimin bir kaç hafta geriden gelmesi çoğu zaman bir çok doktor tarafından anlamlı bulunmuyor. Eğer karın çevresi ve baş çevresi arasındaki ölçülerde uyumsuzluk varsa (mesela karın çevresi 24 haftayı baş çevresi 22 haftayı gösteriyorsa) o zaman sorun olabilir diyorlar.

Ama tüm ölçümler iyi, sadece kilo ya da boy konusunda gerileme varsa, bu durumda da doktorların önerisi bol bol istirahat, sol yana yatış ve özel bir beslenme programı oluyor.

Lütfen olumlu düşün herşey olumlu olsun. Bebeğinin senin pozitifliğine ihtiyacı var. a.s.

inşallah daha da iyi olacaksın canım,yarın sabah uyandığında kendini daha hafif hissetmeni diliyorum.dualarım seninle ve bebeğinle...

şimdi biraz güzel şeylerden bahsedelim.
bakın size kızımızın odası için yaptığımız eski bir raftan devşirme alt değiştirme ünitesinin fotosunu göstereyim.

JENNY moralinin biraz olsun düzelmesine çok sevindim. istirahat et tamam mı canım. ve mutlaka başka bir doktora da görün. ama ben balıkesirin hep çok kötü duyumunu aldım. imkanınız varsa bi gelip istanbulda muayene olsan. belki de hiç dolanma molanma yoktur. belki usg ölçümleri bile yanlış olabilir.

aftabru, alt değiştirme ünitesi süper olmuş. Hiç devşirme gibi değil. Daha önce fotosunu koyduğun kaplanmış dolap ta süperdi. Ne kadar muntazam kaplamışsınız.

hazır evde nete girebilmişken birkaç foto daha ekleyeyim. henüz odasını tam olarak döşeyemedik. neyi nereye koyacağımıza da karar veremedik. çok büyük bir oda olmadığı için ve de eşya biraz fazla olduğu için biraz zorlanıyoruz dekorasyonda.

aftabru, alt değiştirme ünitesi süper olmuş. Hiç devşirme gibi değil. Daha önce fotosunu koyduğun kaplanmış dolap ta süperdi. Ne kadar muntazam kaplamışsınız.

sağol canım. beğenmene sevindim. rafı ben kapladım eşim de beyaza boyadı. ama üstündeki çekmeceyi atölyede yaptırdık 50tl ye. fena olmadı evet. aksesuarlarla güzelleştiririm ben onu.

bu da yatağımız. henüz nevresim takımımız yok.

Sen ne kadar daha calısacaksın kı Nurdanım??
.
onumuzdeki hafta benim olum haftam, bizim bolum uluslararasi bi kongre duzenliyor, bende organizasyon komitsindeyim, arti sunumum var, 3 gun berbat yorucu gecicek, dogurmam insallah, onu b atlatsam, normalde temmmuz 17 sinden itibren evde olucaktim, ama buyuk oasilik kongre bitince temmuz ortasina kadar ya rapor alicam yada haftada 2-3 gun gidicem..iple ekiyorum o gunleri...

AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.
ikinizde:kedi:

ah yavrum ya ben olucaktim sen izmirdeyken, sana neler yedirirdim ben...
buarada o enerji kurali senin icin gecerli olmaz senin vucut feyk atar, olay sende ters isler,sen dogum oncesi out olursun ki vucuduna ogumda enerji kalir..

canim benim uzulme nolur, bol bol su icmeye baslamissin ne guzel, kedici de yazmis o yaziyi bende okumustum, o jel sayesinde dolansa bile zarar vermiyor, doktor tabiki sana her olasiligi soyliycek, ama bu tedbir amacli...bebegine hic birsey olmiycak, ayrica makina olcumleri birer estimayon, yani gercek veriler degil..lutfen uzulme, allah bebisinide senide koruycak..:teselli:

teşekkürler KEOPS. o ne güzel iltifat öyle. bayıldım valla. gaza geldim. duvar rafları da asılınca bol bol foto koyarım artık. çok güzel raflar da boyadık.

bunlar da kızımın oyuncakları teyzeleri.
koyunumuz epey bi kirlenmiş kusura bakmayın. pis pis sergilediğim için.

teşekkürler KEOPS. o ne güzel iltifat öyle. bayıldım valla. gaza geldim. duvar rafları da asılınca bol bol foto koyarım artık. çok güzel raflar da boyadık.

iltifattan çok samimi düşüncelerimdi.insan bir mağazaya gidip hazır takımlardan birini beğendiğinde de zevkini ortaya koyar ama asıl marifet elde olanı bu şekilde güzelce kombine edebilmektir.
ben de şimdilik oda hazırlamayı düşünmüyorum.bekar evimden kalan boş bir şifonyerim var,bir de park yatak alarak bir müddet idare edeceğim ama ben bu kadar özenli ve güzel bir kombinasyon sağlayamadım mafoldumben

bu da 2 hafta önce çekilmiş bir göbek fotom. arkadaşım da ben de siyah giydiğimiz için biraz seçmesi zor oluyor ama popomu kamufle edebilmiş olduğum bir foto olduğu için yine de bunu koymak geldi içimden. zenci popolu halimi zaten dergide göreceksiniz kısmetse.

canan içinin rahatlamasına sevindim ah bir de ben rahatlasam senağlama
nazan odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın en önemlisi el emeği ile yapılmış olması tebrikler buyrunnnnnnnnn

canım emin ol eşyaları birbirine uydurmakta en güzel ve kolay yol aksesuar kullanmaktır. detaylarla uyum sağlayabilirsin. yoksa bizim odamızda da hem ahşap rengi hem de beyaz mobilya var. ama iki dolaba da aynı kağıdı kullanarak biraz olsun birbirine yakıştırmaya çalıştım.

Ben de hiç plastik çiçeklerle süslenmiş, rengarenk takımları sevmiyorum.
Aftabru'nun hazırladıkları hem sade hem de çok şıklar.
Çok sade, ahşap renginde bir takım bulduk ama kızımın odasını hala boşaltamadığımız için alamadık. Biran önce alıp yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlar,uyuduğunuz uykular sizi dinlendirsin,bebişlerinizi büyütsün. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…