az önce annemin istanbulda çalıştığı klinikteki kadın doğumcuyla görüştüm - biraz içimi ferahlattı gibi Kedici nin yazdığı şeyleri kelime kelimesine söyledi kadın bana - hatta şaşırdım şimdi burda okuyunca - çok sık rastlanıyomuş bebeklerin % 40 ı dolanıyomuş ama çıkıyomuş o anlık öyle görünmüştür ultrasonda diyo Haftaya gittiğinde göreceksin ki dolanık felan değil diyo
Kilo alamama konusunda benim yapacağım b,şey yokmuş - balık yağı kapsüllerini aksatma yeter dedi
Minik kelebeğim verdiğin öneriler için tşk ederim hayatım - dikkat ediyorum hareketlerine ama diyorum ki Allahım 2 ay böyle diken üstünde geçmez ki :1no2:
Biraz daha iyim galiba emin de değilim - sarhoş gibi hissediyorum beynim durdu
buarada fotoyu yatık eklemişim. hemen düzeltiyorum. biraz da küçültüyorum tabi...
aftabru, alt değiştirme ünitesi süper olmuş. Hiç devşirme gibi değil. Daha önce fotosunu koyduğun kaplanmış dolap ta süperdi. Ne kadar muntazam kaplamışsınız.
onumuzdeki hafta benim olum haftam, bizim bolum uluslararasi bi kongre duzenliyor, bende organizasyon komitsindeyim, arti sunumum var, 3 gun berbat yorucu gecicek, dogurmam insallah, onu b atlatsam, normalde temmmuz 17 sinden itibren evde olucaktim, ama buyuk oasilik kongre bitince temmuz ortasina kadar ya rapor alicam yada haftada 2-3 gun gidicem..iple ekiyorum o gunleri...Sen ne kadar daha calısacaksın kı Nurdanım??
.
ikinizde:kedi:AYYY AYYY AYYYYY GÖZLERİM YAŞARDI
ben mi çok seviliyorum yoksa boyoz mu karar veremedim ama çok teşekkürler arkadaşlar.
ah yavrum ya ben olucaktim sen izmirdeyken, sana neler yedirirdim ben...boyoz ne yaaa
haftaya yiyim bendee kaçırmimmm mmmmm
ayrıca nazan verdiğin haberei heç beğenmedim şu enerji işini ne yani oturucazmı son günler e normal olursa hangi olcanıda bilmicez ben oturamam kıçıma batıyo koltuk yatak zemuszemus
canim benim uzulme nolur, bol bol su icmeye baslamissin ne guzel, kedici de yazmis o yaziyi bende okumustum, o jel sayesinde dolansa bile zarar vermiyor, doktor tabiki sana her olasiligi soyliycek, ama bu tedbir amacli...bebegine hic birsey olmiycak, ayrica makina olcumleri birer estimayon, yani gercek veriler degil..lutfen uzulme, allah bebisinide senide koruycak..:teselli:İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
teşekkürler KEOPS. o ne güzel iltifat öyle. bayıldım valla. gaza geldim. duvar rafları da asılınca bol bol foto koyarım artık. çok güzel raflar da boyadık.
iltifattan çok samimi düşüncelerimdi.insan bir mağazaya gidip hazır takımlardan birini beğendiğinde de zevkini ortaya koyar ama asıl marifet elde olanı bu şekilde güzelce kombine edebilmektir.
ben de şimdilik oda hazırlamayı düşünmüyorum.bekar evimden kalan boş bir şifonyerim var,bir de park yatak alarak bir müddet idare edeceğim ama ben bu kadar özenli ve güzel bir kombinasyon sağlayamadım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?