2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nazancım çok hoşuma giti dolaplarınız - el emeyi başka bişey - odası da çok güzel bücürün - sağlıkla büyüsün içinde
birde nekadar zayıfsın ya bacakların kürdan gibi - maşallah sana :)

ben yapma çiçekleri çok severim. ama gerçeğe yakın olanlarını. çiçekleri çok severim daha doğrusu, canlısı kuruyunca üzüldüğüm için yapma olanları tercih ediyorum. ama balkonumuz (daha doğrusu balkoncuğumuz) sardunya dolu. onlar kuvvetli çiçek ya dayanıklı oluyor.

yok be JENNY cim, eskiden gerçekten bacaklarım inceydi de şimdi çok şiştiler. gerçi yine de o kadar şişmeye rağmen fena durmuyorlar. şiş haliyle de foto eklerim. bu eklediğim de henüz ayaklarım şişmemişti. bi de popomu hırkayla kamufle ediyorum dikkatini çekerim. foto hilesi kullanıyorum yani.

KEOPS, yamadıysan sana bişey söyleyeyim. benim çocukluğu selçuk sağlık ocağının bahçesinde geçmiştir. gidiyorsun oaraya değil mi? eskiden ön bahçede kocamaaaan bir dut ağacı vardı. yani biz küçükken bize dev gibi gelirdi şimdi ise o kadar büyük görünmüyor. bütün arkadaşların doğumgünü o ağacın altında kutlanırdı.

ben de yatayım arkadaşlar artık.
yarın yine yoğun oluruz kesin. sabahtan girip bi ceee yaparım. ama uzun kalamam. sizlere şimdiden iyi yazışmalar.

hehe güldürdün ya beni - şiş diyo ya spagetti gibi bacağa - helal olsun valla senin 3 bacağın benim 1 tanem eder hayatım gel ölçelim istersen - sen şimdi minyon tipli diye mi geçiyon?

yok canım benim daha gelmedi onu bekliyorum - cafeyi 12 de kapatıyoruz anca bu saatte evde oluyoruz zaten - bugün ben kendimi eve attım doktordan sonra o yüzden evdeyim
Sen ne yaptın uzlaştınız mı seninkinle?

yok canım benim daha gelmedi onu bekliyorum - cafeyi 12 de kapatıyoruz anca bu saatte evde oluyoruz zaten - bugün ben kendimi eve attım doktordan sonra o yüzden evdeyim
Sen ne yaptın uzlaştınız mı seninkinle?

hayır herşey daha da kötü gidiyor sonumuz pek hayırlı değil bugün işten 3 te çıkmasına rağmen eve 1 saat önce sarhoş geldi ben bu gece salonda yatmayı planlıyorum anneme açtım konuyu böyle giderse yollarımızı ayıracağız sanırım :a015:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın ha noluyo öyle salon felan
Bak ben evlenirken çok sevdiğim bir büyüm beni çekti bi tarafa konuştu ve ben ondan ölene kadar unutmicam bi nasiyat aldım - ne olursa olsun asla yatağına ve masaya küsme dedi bana
Gözünü sevim yapmayın şöyle ya - bak ne dertler var dünyada neden bu şekilde sizde yokuşa sürüyosunuz anlamıyorum - aklından geçirme öyle şeyleri - herşeyin düzeleceği yönünde şartla kendini
Çok üzüldüm şimdi - ne olursa olsun pes etme canım - öyle kolay değil bu işler

şimdiye kadar hep aynı konuları tartıştık bugün geldi nasılsın dedi ... dedim çokmerak etseydin hamile eşini evde bırakıp bu saatlere kadar sokaklarda eğlenmezdin falan dedi artık huzursuz olmaktan bıktım hesap vermekten sıkıldım dedi ne yapabilirim artık bıktım bende başına buyruk davranışlarından yarında düzelmezse bu iş bitmiştir tek üzüldüğüm konu kızıma haksızlık ediyorum ama ömür boyu mutsuz olup onu mutsuz ortamda yetiştireceğime ayrılırım daha iyi o da istediği gibi özgür olur...

acele etme okadar - işte kafası güzel sallamış bişeyler - nolur acele davranma
Canım ben yarım saat kadar yokum - yemek koycam geldi eşim - daha sonra burdaysan konuşuruz yine
ama sinirle kalkıp zararla oturma yatacaksan git yatağına yat!!

çok kızdım gitmem yanına uykumda yok zaten insan düşünür bu kadın hamile gidip gönlünü alayım ama o kendini sorunumuzu konuşmak yerine sokaklara attı hep böyle zaten konuşamıyoruz ben konuşuyorum o ya arkasını dönüp yatar yada susar hep böyle bende birikti artık birşeyler kızım olmasaydı neler yapmayı düşündüğümü tahmin bile edemezsin ama o var mafoldumben

aftabru, alt değiştirme ünitesi süper olmuş. Hiç devşirme gibi değil. Daha önce fotosunu koyduğun kaplanmış dolap ta süperdi. Ne kadar muntazam kaplamışsınız.

Kesinlikle katılıyorum. NAZAN harika bir oda yapmışsınız. Çok doğal ve zarif.. Bayılırım.

CANAN, bir doktordan duyduklarına inanıp da lütfen moralini bozma. Bence de bundan sonra artık hiçbir şey olmayacak bebişlerimize. Yaşam sınırını çoktan aştılar. Gerekirse bir doktora daha görün. Hem o kadar acil bir şey olsaydı, inan seni yatırırlardı. Ama gene de içini rahatlatmak istersen lütfen bir başkasına görün.

KIZLAR 1 saatlik mutfak macerası ve toz alma işlemleri (toplam 15 dk sürmüştür) af edersiniz ağzıma mıçtı... belimi doğrultamadım. Bana müsade, iyi geceler...

Canım kadın zaten bana kötüsün ya da ne bilim öyle içimi karartacak şeyler söylemedi de ben kurdum da kurdum - şimdi daha iyim - bütün gün evde yanlızdım bütün gün temizlik yaptım perde bile astım - eşim gelince biraz daha iyi oldum - insan konuşunca rahatlıyo keşke hemen foruma girip yazsayımışım size içim ferahladı epey
Sen yorgunum diyosun ben resmen döküldüm ayaklarım zonkluyo - ama iyi oldu bişeyle oyalanmam yoksa kafayı oynatırdım - öyle hem temizlik yaptım hem ağladım - büyük bi haltmış gibi de söyliyorum
Ama şimdi iyim - çarşamba gitmem lazım ama ben pazartesi felan giderim - niye geldin diyecek hali yok ya - ayrıca doktorum çok iyi hani güveniyorum çok ona - zaten dedi ciddi bişey olsaydı yatırırdım seni diye - o yüzden takip edecek
Bakalım hayırlısı....

aftabru sende gayet iisin nerde bacaklarım şişligi allasen gayet formda gorunuyosun canım ya. ayrıca oyuncakları simdi gordum gercekten hersey hem cok sevimli hemde cok sade.en mutlu gunlerinizi gecirin ins o odada

herkese gunaydın,

ben 5 saatlik uykuyla duruyorum dun gece bi hata yaptım yemekten sonra dondurma yedim sonrasındada cikolata vede ne oldu sabaha kadar kıpır kıpır bir velet. resmen uyumadı saat 3.5ta dalmısım salon yatakodası salon yatakodası kac tur yaptım bilmem. ha bide tabiki wc belki 7-8 kez wc ye gittim suanda cok uykusuz hissetmiorum kendimi ama kızım durana kadar uyumadım , uyuyamadım. anca kahvaltımı vs yaptım erkenden serin havada yuruyuse cıkıcam. herkese guzel bi gun olsun.

jenny ii olduguna sevindim birazda senin olaya kafam takıldı cok uzuldum oda etkiledi uykumu tabi aklımdan cıkaramdım ve surekli dua ettim.

Herkese günaydııın.
Sabahın 6sında uyanıp kahvaltımı yaptım. Yürüyüşümü yaptım,duşumu aldım.
Artık yürüyüş yapmak zor gelmeye başladı.Ya sıkıldım, ya da ağırlaştığım için.

Gece karnım çok sertleşti,zor uyudum. Biraz gazdan biraz da kasılma oldu herhalde.

Jenny, umarım bugun daha iyisindir. Gönlünü ferah tutmaya çalış, herşey daha güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…