yok canım benim daha gelmedi onu bekliyorum - cafeyi 12 de kapatıyoruz anca bu saatte evde oluyoruz zaten - bugün ben kendimi eve attım doktordan sonra o yüzden evdeyim
Sen ne yaptın uzlaştınız mı seninkinle?
hayır herşey daha da kötü gidiyor sonumuz pek hayırlı değil bugün işten 3 te çıkmasına rağmen eve 1 saat önce sarhoş geldi ben bu gece salonda yatmayı planlıyorum anneme açtım konuyu böyle giderse yollarımızı ayıracağız sanırım :a015:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın ha noluyo öyle salon felan
Bak ben evlenirken çok sevdiğim bir büyüm beni çekti bi tarafa konuştu ve ben ondan ölene kadar unutmicam bi nasiyat aldım - ne olursa olsun asla yatağına ve masaya küsme dedi bana
Gözünü sevim yapmayın şöyle ya - bak ne dertler var dünyada neden bu şekilde sizde yokuşa sürüyosunuz anlamıyorum - aklından geçirme öyle şeyleri - herşeyin düzeleceği yönünde şartla kendini
Çok üzüldüm şimdi - ne olursa olsun pes etme canım - öyle kolay değil bu işler
acele etme okadar - işte kafası güzel sallamış bişeyler - nolur acele davranma
Canım ben yarım saat kadar yokum - yemek koycam geldi eşim - daha sonra burdaysan konuşuruz yine
ama sinirle kalkıp zararla oturma yatacaksan git yatağına yat!!
aftabru, alt değiştirme ünitesi süper olmuş. Hiç devşirme gibi değil. Daha önce fotosunu koyduğun kaplanmış dolap ta süperdi. Ne kadar muntazam kaplamışsınız.
Kesinlikle katılıyorum. NAZAN harika bir oda yapmışsınız. Çok doğal ve zarif.. Bayılırım.
CANAN, bir doktordan duyduklarına inanıp da lütfen moralini bozma. Bence de bundan sonra artık hiçbir şey olmayacak bebişlerimize. Yaşam sınırını çoktan aştılar. Gerekirse bir doktora daha görün. Hem o kadar acil bir şey olsaydı, inan seni yatırırlardı. Ama gene de içini rahatlatmak istersen lütfen bir başkasına görün.
KIZLAR 1 saatlik mutfak macerası ve toz alma işlemleri (toplam 15 dk sürmüştür) af edersiniz ağzıma mıçtı... belimi doğrultamadım. Bana müsade, iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?