2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esracım bebişine maşallah. ben oğlum adına konuşaım şahsen resimlere bakarken tepikledik bol bol. o dudaklar filan. talibiz kızınıza. allah analı babalı büyütsün inşallah. şansı ve bahtı açık olsun

nazan odanın renklerine sadeliğine ve düzenine bayıldım. nasıl cici bir oda huzur dolu. allah güsel günler güstersin hep. güle güle kullanın canım.

telkırma odanı göremedim. arkadaş deilis galiba ama ben seni ekledim

jenny canım ben de sonuna kadar bir sorunla karşılaşacağını sanmıorum. su içmemen çok büyük bir hata. bak dolanan kordondan bebeğinin kurtulması için bile bol amnion sıvısı lazım. yani bol su. bir de doktorlar hep kötü senaryolara hazırlıorlar ne olursa olsun.o yüzden için rahat olsun canım. sağlıcakla zamanında gelicek beben.

petrik bebeşine senin de maşallah canım. baya tombikleşiler artık. tabi daha 30 lu haftalara başlamadık ama az kaldı :)

minik kelebek canım sana da geçmiş olsun. anlamadım sorunu ama var bişiler :gitme: galiba. sorun ne bu arada

serapkarakoylu, aftabru, babymom, evriş+, evros, gyzmo, kedici, LalEce, petibor, pinky_42, semall

bi yoklama yapayım kimler varmışş

babym sen bilirsin bayan bakım diyoruz ya sana kısaca.. yahu benm ayaklarım 2 gundur yani ayaka tabanlarım çok sert..dün gesmeye giderken farkettim ve bugunde aynen.. bende su dolu kovada beklettim yumuşamadı acıyor ne yapsam. ponzalık bi durum yok ama çok sert işte

sutyen takmak ölüm ızdırap bana ya en buyuk bedenide olsa batıo vucuduma sadece dısarı cıkarken takıom vucudmdaki en fazlalık giysi

sutyen takmak ölüm ızdırap bana ya en buyuk bedenide olsa batıo vucuduma sadece dısarı cıkarken takıom vucudmdaki en fazlalık giysi

benim göğüslerim büyük olmadığı halde benide artık acaipp rahatsız ediyooo evde neysede dışarda işte buyüzden dışarı çıkasımda yok :1no2:

bende aynı durumdayım canım bugunlerde onu dusunuyodum ponzalık deil ama cok sert hosuma gitmio . bakıcam caresine sanada yazarım canım arastırcam suan bilgim yok

Tuba Hatunum.. bak yıne agrımaya basladı benım gobek delıgı etrafım kuzu.. arada olup olup gecen bısı bu.. yannıs degılsın yanı,muck.
anacım benımkıde öncelerı gidip gelıyodu ama 1 haftadır demır atttı maşşalah anacım kaslarım liflerım sankı kopacak.nebilim ya tarif edemıyom işte
minik kelebek canım sana da geçmiş olsun. anlamadım sorunu ama var bişiler :gitme: galiba. sorun ne bu arada

saol canım,sorun cıkmadı nst de.bitek bebişimin kalp atısları yüksek cıkmıstı ama bu karnımın içinin acıması hala deva edıyo.yarın usg ye giricem inşalah normal bişedir.ama sabah aklıma sey geldı teee gebelıgımın baslarında ilk doktorum vajinal muayenede dedıkı "aa senın rahmın hafıf kalp seklındeymış" sonra ben onu unuttum gıttı.belkı dıyorum ondan bu kas agrısı tarzı sey.yarın doktoruma soracagım bakalım ne diycek.

serap aynen ya evde yaymaya alıstım azonce giyindim biyere davetliydik ızdırap geldi neyseki iptal etmisler bizi :)) ekildik cok sevindim hic gidesim yoktu yani

aa aynen bendede öle oldu niyekıne.böle sert gıbı tabanım,sankı cıplak ayakla asfaltta dolasmısım ve tabanım setrtleşmiş gibi.demek olan bı durum galiba.bende suya koyup azcık yumusatayım bare

Kızlar yarın kızımızın odasını almaya gidiyoruz bizde - ay çok heycan bastı :) nezamandır erteliyoruz - en sonunda - kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dizecem :)

O zaman ben sana bu hayatta yannıs olmadıgınla ılgılı kucuk bı hıkaye anlatayım ; kaydirigubbakcemile3

Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır parcasını gıydım :)) ınce bantlı kelebek taşlı tokası olan topuksuz bır ayakkabı.. oldu da ayagıma.. cunku bende ayaklarımı cok severım, ıyı bakarım falan fılan.. ovundugum uzuvlarımdan bırıdır kendılerı de..

Saatler gectı.. masa da oturyorumm kac saattır.. halıyle yurume ıhtyacı hıssettımm.. ayaklar olmusss ressssssssssssssmen mayalı hamur.. 5-6 adımdan sonra.. korsesı patlayan kadınlar gıbı.. ayakkabın bantları pat pat gıttı..ki ayakkabı oldukca orjınal bısı ıdı.. hanı adi falan desem.. derim hakettin evrim.. kaldım mı acık ayakkabı,bantlar koptu tekının.. adım atamıyorum..

Ozy bana bakıoo.. napcas dıye.. garsonlar falan kostu yanımısaaa.. tabe Evrımm ne yapar.. he ıhtımale karsın parmak arası terlıklerını bagaja koymustur,onu da olur ya, rahat edemem dıye koymustum, getırtır gıyer.. yani Amazon Ormanları mezunu olmasak.. kalmıstım ole ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))

Minik kelebek, karnının içinin acıması bence normal, benimde karnım büyüdükçe acısı daha belirginleşiyor.
Karın içi kaslar, hamileliğe uyum sağlamak için geriliyorlar, çok normal, bir de bebeğin şekil değiştirdikçe kaslar hareketleniyor, sanki ısınmadan spor yapmışsın gibi, hamlamışsın gibi acıyor. Benimde öyle. Endişelenme..

Bayb bende sendedım kuzu,evde uzun zamandır sütyen takmıyorum salıyorum vallakaydirigubbakcemile2
anca rahatım yoksa batıyo resmen,helekı bu sıcaklarda taksam heralde ebedı dayanamam

maşallah kızımıza amanda amanda aman koca kızmı olmuş tontişim yumuğum benim opuyorumnanaktan
herşeyin yolunda olması çok güzel esarcım kaydirigubbakcemile5
bizde önümüzdeki hafta gidicez bakalım aslanım ne durumda :uhm:
Çok yaşa e mi?? Hıc gulecegım yoktu :)))

Tuba Hatunum.. bak yıne agrımaya basladı benım gobek delıgı etrafım kuzu.. arada olup olup gecen bısı bu.. yannıs degılsın yanı,muck.

kızlar o haftalarda benimde baya baya acıdı her acıdığında kakao yağlı karışımımı sürdüm rahatlatmıştı
göbiş şova resim ekledim birde cicilere niye bakmıyonuz kıslarrrrrrrrdelikafadulden

Kızlar yarın kızımızın odasını almaya gidiyoruz bizde - ay çok heycan bastı :) nezamandır erteliyoruz - en sonunda - kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dizecem :)

ooooh ne güzel canım insan çok mutlu oluyo dimi biz hazırladık odayı duvarını pembeye boyadık stickerlar falan tülünüde astık bi dolapları gelcek onları bekliyoruz bide halısını secemedim...

buarada biraz önce yavas yavas süpürge paprtım halıyı değiştirdim ama karım acıyo simdi uzandım bide zorlamadımda kendimi ooff cok cabuk yoruluyorummmm

:roflol: süper o ayakkabının bandı atarken görmek isterdım ve cok güzelde gülünürdü beehhh
valla aynı gecen gun banada oldu,cok begendıgım mve rahat olan ayakkabımı giydim,sölemesı ayıp ayaklarım küçük ve güselldır deee kaydirigubbakcemile3 neyse koçiş dedıkı "aşkım onları giycen ama hastanede ya cok beklersek darlanmasın ayagın" ayy yok dedım görmüyonmu pıt die girdi ayakkabıya.anam nerden gıydım doktorun amelıyattan ckmasını beklerken oyalandık falan tabe 3 saat ayakkabıda kalan ayak oldu davull.ayakkabıyı bi cıkardımkı o bantın oldugu yer içeri göçmüştü.
artık dogumdan sonra döner belkım eskı halıne

canmım benımde oldu zaman zaman ama enfazla 2 gün sürerdi yada arada oldu fazla etkılemedı benı.ama şuankı 6 gun oldu sanırım, etkısı azalmadan devam edıyor ve yataktan oturdugum yerden kalkarken sankı dogurcak kadınlar gıbı oluyorum.biri görse benı 9 aylık sanır.2 büklüm kalkıyom oturdugum yada yattıgım yerden.ama annelık duygusu cok baska bişe mesela 2saat cekıyorum şu agrı yada sancı tarzı şeyi,bı yarım saatlık dilimde gectıgı an,sankı hıc bır acı cekmememişim gıbı herşeyı unutuyorum helekı kıpırtıları ben konusurken cvp verır gıbı tekme atması bütünn herseyı tozpembe yapmaya yetıyor.zaten yeterkı bebegım iyi olsun çekmeye razıyım

ühüüü benımkı gecmıyo işte karnımın içi sankı yırtılıyo liflerım atıyo gibi.öncedende oluyodu ama hiç ble olmamıstı.2 büklüm kalkıyom ayaga.neyse bebeşim kıpırdadıkca acısada benım yüzümdekı ifade mutluluk oluyo yınede.

hemen bakıyorum cicilere,bende eklemıstım benım kuzumunkılerı gördünmü teyzesı,gercı ben cok oldu ekleyelı,eskidik :))

Biz bebek odasının duvarlarına öyle stiker felan yapıştırmadık - hoş olur gerçi ama bi gelsin de mobilya bakalım nasıl duracak odada ona göre alınır yapıştırılır
Oda zaten öyle aman aman büyük değil - bir tane kanapem var onu mutlaka odada bırakacam - duramam ben öyle sandalye tepelerinde - yumuşacık otururum kanapede

MAŞALLAH.gerçekten tosuncuk olmuş senin ECE. eğer ilk 10 haftada da bebek gelişimi bir hafta filan önde gidiyorduysa satını değiştirmeleri gerekiyordu. benimkini değiştirmişti mesela doktorum. bir hafta önde gidiyordu.
resmi de çok hoş. suratını ekşitmiş be annesi. eğlendir azcık kızını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…