sutyen takmak ölüm ızdırap bana ya en buyuk bedenide olsa batıo vucuduma sadece dısarı cıkarken takıom vucudmdaki en fazlalık giysi
jenny ya inanmıyorum nasılyani önceden 2 defa wc kız sen hiç mi içmiyosun suuuuuuu..klava: artık öle eskisi gibi olmak yok annesi tamamı . normal olan bu bir hamile için sk sık tualetden daha normal ne olabilirki....kız biz kaç defa yazdık eşlerimiz nerdeyse wc ye tv koycaklar canımız sıkılmasın diye......
QUOTE]
zaten bu gidişle modemin wirelessini açıp wc ye evicik kuracam
babym sen bilirsin bayan bakım diyoruz ya sana kısaca.. yahu benm ayaklarım 2 gundur yani ayaka tabanlarım çok sert..dün gesmeye giderken farkettim ve bugunde aynen.. bende su dolu kovada beklettim yumuşamadı acıyor ne yapsam. ponzalık bi durum yok ama çok sert işte
anacım benımkıde öncelerı gidip gelıyodu ama 1 haftadır demır atttı maşşalah anacım kaslarım liflerım sankı kopacak.nebilim ya tarif edemıyom işteTuba Hatunum.. bak yıne agrımaya basladı benım gobek delıgı etrafım kuzu.. arada olup olup gecen bısı bu.. yannıs degılsın yanı,muck.
minik kelebek canım sana da geçmiş olsun. anlamadım sorunu ama var bişiler :gitme: galiba. sorun ne bu arada
babym sen bilirsin bayan bakım diyoruz ya sana kısaca.. yahu benm ayaklarım 2 gundur yani ayaka tabanlarım çok sert..dün gesmeye giderken farkettim ve bugunde aynen.. bende su dolu kovada beklettim yumuşamadı acıyor ne yapsam. ponzalık bi durum yok ama çok sert işte
benim ayaklar biraz dinlendi ama yine baslıo agrı.
toynak iste bu bizim icin dogru kelime :)) bugun cok sevdigim yuksek topuk ayakkabılarımı denedim ayagım girmedi hep hava atardım benim ayaklarım kibar bu ince ayakkabıların herturu benlik die ama nerdee taraklanmıs resmen :)) oysaki gecen sene bu zamanlar keklik gibi sekiodum ustunde:))
maşallah kızımıza amanda amanda aman koca kızmı olmuş tontişim yumuğum benim opuyorumnanaktanDR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
Çok yaşa e mi?? Hıc gulecegım yoktu :)))
Tuba Hatunum.. bak yıne agrımaya basladı benım gobek delıgı etrafım kuzu.. arada olup olup gecen bısı bu.. yannıs degılsın yanı,muck.
Kızlar yarın kızımızın odasını almaya gidiyoruz bizde - ay çok heycan bastı :) nezamandır erteliyoruz - en sonunda - kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dizecem :)
:roflol: süper o ayakkabının bandı atarken görmek isterdım ve cok güzelde gülünürdü beehhhO zaman ben sana bu hayatta yannıs olmadıgınla ılgılı kucuk bı hıkaye anlatayım ; kaydirigubbakcemile3
Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır parcasını gıydım :)) ınce bantlı kelebek taşlı tokası olan topuksuz bır ayakkabı.. oldu da ayagıma.. cunku bende ayaklarımı cok severım, ıyı bakarım falan fılan.. ovundugum uzuvlarımdan bırıdır kendılerı de..
Saatler gectı.. masa da oturyorumm kac saattır.. halıyle yurume ıhtyacı hıssettımm.. ayaklar olmusss ressssssssssssssmen mayalı hamur.. 5-6 adımdan sonra.. korsesı patlayan kadınlar gıbı.. ayakkabın bantları pat pat gıttı..ki ayakkabı oldukca orjınal bısı ıdı.. hanı adi falan desem.. derim hakettin evrim.. kaldım mı acık ayakkabı,bantlar koptu tekının.. adım atamıyorum..
Ozy bana bakıoo.. napcas dıye.. garsonlar falan kostu yanımısaaa.. tabe Evrımm ne yapar.. he ıhtımale karsın parmak arası terlıklerını bagaja koymustur,onu da olur ya, rahat edemem dıye koymustum, getırtır gıyer.. yani Amazon Ormanları mezunu olmasak.. kalmıstım ole ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))
Minik kelebek, karnının içinin acıması bence normal, benimde karnım büyüdükçe acısı daha belirginleşiyor.
Karın içi kaslar, hamileliğe uyum sağlamak için geriliyorlar, çok normal, bir de bebeğin şekil değiştirdikçe kaslar hareketleniyor, sanki ısınmadan spor yapmışsın gibi, hamlamışsın gibi acıyor. Benimde öyle. Endişelenme..
kızlar o haftalarda benimde baya baya acıdı her acıdığında kakao yağlı karışımımı sürdüm rahatlatmıştı
göbiş şova resim ekledim birde cicilere niye bakmıyonuz kıslarrrrrrrrdelikafadulden
DR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?