2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

akşam için patatesli top poğaçaya karar verdim mayalı değil normal hamurla yapıcam.patatesler haşlanıyor şimdi onu bekliyorum kalçayla kavurup başlarım yapmaya..

çocuk odasına bizde kanepe düşünüyorz ama henuz düşünüyoruz çok açıldık bu aralar şimdilik kanepe extra gibi görunuyor malum ilk 3 ay yatak odasında olack ya yavrumun bambu sepeti.. çok güzel rahat bi kANEPE BAKTIK GECEN GUN AMA SADECE SıYAH RENGı VARDI TAM BıZıM ODAYA GÖRE ıNCE VE DAR AMA YATAK OLARAK ÇıFT KıŞıLıK OLUYOR AMA BAKALIM ADAMLARA SORDUK KREM YADA BEYAZ RENGıNı YAPARMISINIZ DıYE.. ÖYLE ıŞTE SADECE BAKIP FıKıR SORDUK...

aman ya nie kocaman olmuş bunlar. neyhse valla kusura bakmayaın silip tekrtar yazamıcam...

kız tazem burcum ne zmandır varsın nie bişii yazmıyosun bakiimmm

benim de bir haftadır parmak uçlarım uyuşuyoooo..
AYÇA ve PERVİN bende aynı dertten muzdaribim.. kabusum oldu hatta.. en son dr. a sordum sinir sıkışması dedi.. hamilelikte olurmuş, normalmiş ama dayanılmaz boyutlara geldiğinde söyle rahatlatıcı formüller uygulayalım dedi..
Bu arada AYÇA bende göremedim cnm resimleri, arkadaşlık talebi gönderdim sana yerimseniben
ESRA,bayıldım Ece'ye bayıldım.. allahım nazarlardan saklasın onu ve tüm bebeklerii :Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html

Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
Evrim baktım şimdi yazılanlara.. bende ferrum fort kullanıyorum.. hamile kaldığım ilk günden beri hemde.. ve de günde 2 tane.. ama hala kansızlık var hala kansızlık var.. 3 değerlikliymiş doğru mu acaba.. bende hala tam etkili olabilmiş değil gerçekten de.. yrn dr.a gidicem sorarım bunu yerimseniben

evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucusarak okudumda sanki kafamçokkarıştı

evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucusarak okudumda sanki kafamçokkarıştı

Vallahı dostlar.. yazılanlar bu.. bende sımdı bu yazıyı dr uma maıl atıcam.. acıkcası dogru ıse cok uzulucem.. cunku surada 8. ayımdayım.. bu zamana kadar bosuna ıcılmısse bu ılac.. gercekten cok uzulecegım.

Şimdi İrem.. sen de boyle yazmıssın.. ıyıce ıcıme kurt düştü..

selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim kendiliginden geçene kadar sabah saglık ocagına gittim muayne olayım diye orasıda çok kalabalıktı gözüm almadı beklemeyi baktım aile hekimi boş ona girdim birkaç gündür sol kulagım agrıyordu çürük dişimden zannetmiştim muayne oldum orta kulak iltahabı olmuşum dr antibiyotik ve damla verdi 31 haftalık hamile oldugumu söyledim birşey olmaz ona göre ilaç verim dedi damlayı kullandım ama diger ilacı kullanmakta kararsızım birşey olur diye.
yarım şekerimi ölçtürücektim aç karnına ve tok karnına aksilik kızımın karne töreni olacakmış saat 10 da yine kaldı benim işler haftaya kızımıda çok özledim görmek istiyorum kontrol günleri bile geçmek bilmiyor nedense

pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....

Canım dünürüm, benim tohtur da beni 1 ay sonrasına çağırdı. Hatta 1 hafta da izin kullanacağı için 5 hafta sonrası olüyür. Ama ben haftaya burada bir doktora giderek, 32. haftada olduğumu belgeleyeceğim ki, doğum iznine ayrılayım. Bu arada sıpamın suyuna, plasentaya falan bakar artık kadın...

Ay maşallah ECE'ye... Kızım bu var ya, tam ısırmalık doğacak, haberin olsun.. Sevmek için serpilmesini beklemeye gerek olmayacak :) Tam böyle totosuna vura vura sevilecek kıvamda olacak :)

Of evrim yaaa :) Tam bomba olmuş. Yaa, cumartesi akşamı beni düşündürüyo şimdi, babet giyicem ama düğünde? Desene ayaklarım geberecek o akşam... Bugün okuldan yanına "laylon" terliklerle geldim, fark ettin mi :)) Neyse boş günümdü, üstelik hamileyim. Kİmse bişi demedi zaten de.. Ben gene de....

kız tazem burcum ne zmandır varsın nie bişii yazmıyosun bakiimmm

gülistanım bugünlerde biraz uyuzluğum üstümde.. kusura bakma valla, pek bişi yazasım yok...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html

Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???

Kan tahlillerinde sorun olmadıysa bişi yoktur yaf, önemseme.. Hem sorun olsa, tosun olur muydu sıpan :) Takma kafana, sonrasına bak, derim.

Yaa kızlar SıZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?

yazıyı henuz okumadım okuycam birazdan ben santafer kullanıorum 2 adet gunde. kansızlık cıkınca 2 adede cıkardı hapı. ama gecen tahlilde yine 10.4 degismemis yapacak bisey yok 2 olarak devam edicen dedi drum. bende 2 devam ediorum napayım ilkini sabahın kor karanlıgında iciorum resmen iice emilsin die , dgerinide ondan 8-10 saat sonra alıorum.

Sen de boyle yazdın ve ben ıyıce kıllandımmm.. iyi mi?? Nası ıkı hap alırsın ve hala kansızlık olur sende de yaa..

kızlar benim ilacım

gyno ferro sanol günde 1 tane içiyorum benim ilk başlarda 11,5 ti şimdi 13.5 oldu bide bebek alıyomuş zaten dr.gayet ii dio...buarada demir+ folik asit+ b12 vitaminiymiş içeriği

evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucuşarak okudumda sanki kafamçokkarıştı
buarada benım kan tam alt sınır cıktı oyuzden 2 ye cıkardı doktorum

kızlar benim ilacım

gyno ferro sanol günde 1 tane içiyorum benim ilk başlarda 11,5 ti şimdi 13.5 oldu bide bebek alıyomuş zaten dr.gayet ii dio...buarada demir+ folik asit+ b12 vitaminiymiş içeriği

Su an ki duruma gore.. senınkısı alınması gereken. Dr un mailime cvbını beklıyorum acıkcası.Sorabılen herkes bu durumu dr una sorsa, çok ıyı olacak.

evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucuşarak okudumda sanki kafamçokkarıştı

E tamam ıste.. her acıdan senınkısı dogru.. senın endıse etmene gerek yok.. dr dan cvp gelene kadar dogru yanlıs bısı demeyecegım.

Yaa kızlar SıZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
evet evet hıçkırıkmış ooo kuzu.yanı hıçkırıktır heralde,senın oğluşun amnio sıvısını yutuyo galıbakaydirigubbakcemile3
E tamam ıste.. her acıdan senınkısı dogru.. senın endıse etmene gerek yok.. dr dan cvp gelene kadar dogru yanlıs bısı demeyecegım.

ay msjım cıkmadı sanmıtım tekrar yazdım şeker.bakıyım yarın tokturr beye bende sorarım artıkın.ne diyecegım demır ilaçlarımız 2 degerlimi olmalımı die sorcam buarada benımkını 2 ye cıkardı doktor.degerım alt sınırda cıkmıstıda 11.1.bakalım 2tane kullanınca kac cıkcak.buarada ben bu haptan önce ferlos kullandımdı tüpte

Son düzenleme:
bendde hep kansızlık olurdu elleim ayaklarım üşürdü hatta tırnaklarım morarırdı ama bana o hap cok ii geldi...

bi de sizde belki biliyosunuzdur ama hatırlatayım ben genede o hapı içince yad içtikten sonra c vitamini alın emilimini artırıyomuşşş kesinlikle süt çay gb şeyleri içtikten en az 1 saaat önce yada sonra için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…