kızlar agrılardan bahsediosunuz ya benim elimin parmakları agrıo sabah kalktıgımda ya. bide diz kapaklarım dizlerim ayaklarım yani belden asagısı dayak yemisim gibi oluyo uynadıgımda. yuruyuste bile zor acılıo bacaklarım. bitek egzersiz yaptıktan sonra duzgun yuruyebiliorum diebilirim.
AYÇA ve PERVİN bende aynı dertten muzdaribim.. kabusum oldu hatta.. en son dr. a sordum sinir sıkışması dedi.. hamilelikte olurmuş, normalmiş ama dayanılmaz boyutlara geldiğinde söyle rahatlatıcı formüller uygulayalım dedi..benim de bir haftadır parmak uçlarım uyuşuyoooo..
Evrim baktım şimdi yazılanlara.. bende ferrum fort kullanıyorum.. hamile kaldığım ilk günden beri hemde.. ve de günde 2 tane.. ama hala kansızlık var hala kansızlık var.. 3 değerlikliymiş doğru mu acaba.. bende hala tam etkili olabilmiş değil gerçekten de.. yrn dr.a gidicem sorarım bunu yerimsenibenhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html
Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
Evrim baktım şimdi yazılanlara.. bende ferrum fort kullanıyorum.. hamile kaldığım ilk günden beri hemde.. ve de günde 2 tane.. ama hala kansızlık var hala kansızlık var.. 3 değerlikliymiş doğru mu acaba.. bende hala tam etkili olabilmiş değil gerçekten de.. yrn dr.a gidicem sorarım bunu yerimseniben
evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucusarak okudumda sanki kafamçokkarıştı
pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....
DR A GİTTİMMM
O zaman ben sana bu hayatta yannıs olmadıgınla ılgılı kucuk bı hıkaye anlatayım ; kaydirigubbakcemile3
Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır ..........................le ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))
kız tazem burcum ne zmandır varsın nie bişii yazmıyosun bakiimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html
Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
Evrim baktım şimdi yazılanlara.. bende ferrum fort kullanıyorum.. hamile kaldığım ilk günden beri hemde.. ve de günde 2 tane.. ama hala kansızlık var hala kansızlık var.. 3 değerlikliymiş doğru mu acaba.. bende hala tam etkili olabilmiş değil gerçekten de.. yrn dr.a gidicem sorarım bunu yerimseniben
yazıyı henuz okumadım okuycam birazdan ben santafer kullanıorum 2 adet gunde. kansızlık cıkınca 2 adede cıkardı hapı. ama gecen tahlilde yine 10.4 degismemis yapacak bisey yok 2 olarak devam edicen dedi drum. bende 2 devam ediorum napayım ilkini sabahın kor karanlıgında iciorum resmen iice emilsin die , dgerinide ondan 8-10 saat sonra alıorum.
kızlar benim ilacım
gyno ferro sanol günde 1 tane içiyorum benim ilk başlarda 11,5 ti şimdi 13.5 oldu bide bebek alıyomuş zaten dr.gayet ii dio...buarada demir+ folik asit+ b12 vitaminiymiş içeriği
evrim yane gyno ferro sanol mu içilmesı gerekmıs.ben onu kullanıyorum ama sıcaktan beynım dönmüş gibi yazıları ucuşarak okudumda sanki kafamçokkarıştı
evet evet hıçkırıkmış ooo kuzu.yanı hıçkırıktır heralde,senın oğluşun amnio sıvısını yutuyo galıbakaydirigubbakcemile3Yaa kızlar SıZDE DE OLUYÜR MÜ?
Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
E tamam ıste.. her acıdan senınkısı dogru.. senın endıse etmene gerek yok.. dr dan cvp gelene kadar dogru yanlıs bısı demeyecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?