2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aa baby sen demır hapını ac karnınamı içiyon.bana tok al dedı doktor.ben kahvaltı yapıyom 2 saat beklıyom sonra bıde saat 5e dogru yıne tokken alıyorum.

pınar kim çıksın ortayaaaa.. hayrola evriş??

Bana mail gelmiş Ayca.. maıldede kurtaj konusu bebek gozuyle anlatılmıs.. ya hamıleye gonderılecek mail midir bu Tanrı askına.. bu konulardakı duyarlılgıımı tam 8 aydır yazıyorum ben buraya.. üzücü haberler, kötü haberler, sıkıntılı haberlerden uzak duruyorum.. dıye dıye dılımde tuy bıttı.. bır de maıl olarak atılmışş, halıyle cok sınırlendım!!! göndereden de pınar ısımlı biri.. buradan mıdır dıye sormak ıcın yazdım.

sinirlenme evrişcim sana faydası olmadığından eminsinmi test falan yaptır bakalım dr.unla konuş ama ferro sanol çook iii bi ilaçmış kan ilaçlarının içinde en iisi die geciyomuş bi arkadasım rebrezant ondan öğreniyorum bende

ah canim yaa sorma, benim ayaklrim zaten tarakliydi, simdi 3 boyut oldu, basketlerin bagcigi acik onu giyiyorum, bide yumsak eri bi babet vardi ama derisis esneye esneye bi hal oldu garibimin, 38 almistim ki normalde 37 giyerim, suan esnemekten 39-40 olmustur..
gecen dolasirken super sik bir sandalet begendim, dogum gnu hediyesi aldiricaktim kocise, anam bi giydim 37 yok ,38 yok,39 taraklar oldu, onde uzanti cippidik cippidik, igrenc bi goruntu, baskla bi sandalet denedim ayni, baska denedim o da ayni, nerdeyse agliycaktim halime((dogumdan sonra duzelir dimi??

kizlar buarada sutyen olayini hafife almayin, memisler buyudu, sarkmalar basliycak, evde en azindan penye sutyen takin, basi bos birakmayin memisleri, sarkar, benden soylemesi...

evrimcim pınar comeley varya sadece onu biliuorum ben

bu arada demir hapıyla ilgili benm ilacımda gyno ferro sanol.. tebrikler doktoruma..opuyorumnanaktan

benimde aklım karıstı ya neyse ptesi sorarım dr a. neymis ne deilmis cunku benim santaferde 3lükmus .bide uzerinde anemic yazıo ya . dr bana dediki eger sen bunu icmeseydim degerin cok duserdi bunla sabitleyebildik vs vs.

Ya kızlar benim birkaç ay önceki testlerde kanım 11,6 çıkmıştı doktor demir falan vermedi. Hamilelikte normal bu değer dedi.
Gidince yeni bir test isteyeyim bari. Hatırlatmasam yapmaz test falan.

verme kuzum herkese mailini sende ya. cocuk bunlar kendileri bide cocuk yapıolar

bisey soyluycem eger bu demir hapı vucudumuzda emilime ugramasa dıskıyı etkilemez dimi ama etkilio ve siyah yapıo yani bisekilde ise yarıodur .

ayy haketten fırça atılmayı haketmıs yanı kimse şu pınar.kötü haber bı kenara kürtajı bıde bebegın gözüyle anlatmıs ben öle bişe okumustum önceden gercekten insanı kötü etkileyen bı yazıydı.neyse kuzu sinirlenme,densiz işte napcan?

BABY bence etkılıdır içtiğiniz ilaçalr tabıkıde buarada aynen benımde öle dışkımı etkılıyo.zaten elevıt bıle etkılemıstı
.EVRİMcim takılma okadar,buzamana kadar etkı etmeseydı kanın cok düşük cıkardı kuzu,

+3 değerlikli Fe in emilimi +2 değerlikli Fe' e göre biraz daha zormuş.

C vitamini +3 lük demirin emilimini artırıyormuş.

Bu durumda doktorlar +2 lik olanını verseler daha iyi olur gibi geliyor ama belki bildikleri birşey vardır.

Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
uzun zamandır olan bir şey bu..hıçkırıkmış..ciğerler gelişiyor malum.
Bizde PINAR isimli kim var???
comely var
Ya kızlar benim birkaç ay önceki testlerde kanım 11,6 çıkmıştı doktor demir falan vermedi. Hamilelikte normal bu değer dedi.
Gidince yeni bir test isteyeyim bari. Hatırlatmasam yapmaz test falan.
dediğin değere yakın bir değer çıtı benimki de..doktorum bunun normal insanlar için düşük ama hmileler için normal olduğunu söyledi.11.00 da bile tutabilsek bizim için iyi dedi.

aynen bende okumuştum baştan cok ii sonunu okumaz olaydım dedim yaa böle şeyler hamilelikte mahvediyo hoş hamile olmasakta hiç hoş şeyler değil evrrişim sinirlenmekte hakılısın kuzum...

buarada kimsecik kalmamış sanırsam aşkı memnu izliyolar bendemi baksam ki

iyi akşamlar herkese
geçmişe bakmaya çalışıyorum
eşim maç izliyor ondan rahatım bu akşam ama klima çarpmış nezle arada naz niyaz yapıyor benle ilgilen diyor :)) ballı limon yaptım uzak duruyorum bulaşmasın diye...

herkes dizi izliyor galiba

evriş o mail banada geldi comely gönderen ben tahmin ettim ne oldugunu okumadan sildim

kıslar ayaklarım çok şişti 37 giyiyorum şiş haliyle 39 no terlik aldım, bugünde şişmedi byük geliyor ayaklarımı ağrıttı bitanede 38 almam lazım, sizlerde durum ne ?
mobilyamız c.tesi gelecekti bune sarkıttılar bugünde arayıp yarın dediler bakalım inş. yarın gelecek,

beşiğimizi aldık saraçhaneden cicilere ekledim resimleri, küvet ve kova kaldı eksiğim birde kusma bezleri onlarıda annem yapacak bitti sayılır çok şşükür

tüm gün sandalyede otuyorum şuanda sandalyedeyim çok belim ağrıdı ben kaçar öperim hepinizi

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html

Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???

Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?

kızlar benim ilacım

gyno ferro sanol günde 1 tane içiyorum benim ilk başlarda 11,5 ti şimdi 13.5 oldu bide bebek alıyomuş zaten dr.gayet ii dio...buarada demir+ folik asit+ b12 vitaminiymiş içeriği

bende gynoferro sanol ve kan değerlerim çok iyi günde de 1 tane içiyorum hatta unutkanlığım vardı geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…