yazıyı henuz okumadım okuycam birazdan ben santafer kullanıorum 2 adet gunde. kansızlık cıkınca 2 adede cıkardı hapı. ama gecen tahlilde yine 10.4 degismemis yapacak bisey yok 2 olarak devam edicen dedi drum. bende 2 devam ediorum napayım ilkini sabahın kor karanlıgında iciorum resmen iice emilsin die , dgerinide ondan 8-10 saat sonra alıorum.
pınar kim çıksın ortayaaaa.. hayrola evriş??
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-demir-hapi-olark-doktorunuz-size-onerdi.html
Bu topıkten sonra ben bu ılacı degıstırıyorumm arkadaslar.. yarın gıdıp ferro sanol alacagım.. ben boyle işin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! töbe töbeeeeee
benim ayaklar biraz dinlendi ama yine baslıo agrı.
toynak iste bu bizim icin dogru kelime :)) bugun cok sevdigim yuksek topuk ayakkabılarımı denedim ayagım girmedi hep hava atardım benim ayaklarım kibar bu ince ayakkabıların herturu benlik die ama nerdee taraklanmıs resmen :)) oysaki gecen sene bu zamanlar keklik gibi sekiodum ustunde:))
Bana mail gelmiş Ayca.. maıldede kurtaj konusu bebek gozuyle anlatılmıs.. ya hamıleye gonderılecek mail midir bu Tanrı askına.. bu konulardakı duyarlılgıımı tam 8 aydır yazıyorum ben buraya.. üzücü haberler, kötü haberler, sıkıntılı haberlerden uzak duruyorum.. dıye dıye dılımde tuy bıttı.. bır de maıl olarak atılmışş, halıyle cok sınırlendım!!! göndereden de pınar ısımlı biri.. buradan mıdır dıye sormak ıcın yazdım.
Bana mail gelmiş Ayca.. maıldede kurtaj konusu bebek gozuyle anlatılmıs.. ya hamıleye gonderılecek mail midir bu Tanrı askına.. bu konulardakı duyarlılgıımı tam 8 aydır yazıyorum ben buraya.. üzücü haberler, kötü haberler, sıkıntılı haberlerden uzak duruyorum.. dıye dıye dılımde tuy bıttı.. bır de maıl olarak atılmışş, halıyle cok sınırlendım!!! göndereden de pınar ısımlı biri.. buradan mıdır dıye sormak ıcın yazdım.
uzun zamandır olan bir şey bu..hıçkırıkmış..ciğerler gelişiyor malum.Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?
Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
comely varBizde PINAR isimli kim var???
dediğin değere yakın bir değer çıtı benimki de..doktorum bunun normal insanlar için düşük ama hmileler için normal olduğunu söyledi.11.00 da bile tutabilsek bizim için iyi dedi.Ya kızlar benim birkaç ay önceki testlerde kanım 11,6 çıkmıştı doktor demir falan vermedi. Hamilelikte normal bu değer dedi.
Gidince yeni bir test isteyeyim bari. Hatırlatmasam yapmaz test falan.
ayy haketten fırça atılmayı haketmıs yanı kimse şu pınar.kötü haber bı kenara kürtajı bıde bebegın gözüyle anlatmıs ben öle bişe okumustum önceden gercekten insanı kötü etkileyen bı yazıydı.neyse kuzu sinirlenme,densiz işte napcan?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html
Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
Evrim baktım şimdi yazılanlara.. bende ferrum fort kullanıyorum.. hamile kaldığım ilk günden beri hemde.. ve de günde 2 tane.. ama hala kansızlık var hala kansızlık var.. 3 değerlikliymiş doğru mu acaba.. bende hala tam etkili olabilmiş değil gerçekten de.. yrn dr.a gidicem sorarım bunu yerimseniben
Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?
Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
kızlar benim ilacım
gyno ferro sanol günde 1 tane içiyorum benim ilk başlarda 11,5 ti şimdi 13.5 oldu bide bebek alıyomuş zaten dr.gayet ii dio...buarada demir+ folik asit+ b12 vitaminiymiş içeriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?