aynen bende eve gelir gelmez özgür bırakıyorum o yüzden :kedi::kedi:sutyen takmak ölüm ızdırap bana ya en buyuk bedenide olsa batıo vucuduma sadece dısarı cıkarken takıom vucudmdaki en fazlalık giysi
özellikle gece wcye kalktığımda ve tabi sabahları zaten toynak gibiş olan koca ayaklarımın üzerine basamıyorum iyice şişiyor suan elim ayağım nasıl şiş anlatamambenim ayaklar yine balon oldu.... aklıma recep ivedik geldi ilk filmde kadının ayaklarına masaj yaparken diyor ya ayakları toynak gibi diye aynen benimde ayaklarım toynak gibi oldu yaa..... fil gibi ayaklarım oldu her yerden kabarmışlar.....
İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
sinirlenme evrişcim sana faydası olmadığından eminsinmi test falan yaptır bakalım dr.unla konuş ama ferro sanol çook iii bi ilaçmış kan ilaçlarının içinde en iisi die geciyomuş bi arkadasım rebrezant ondan öğreniyorum bende
verme kuzum herkese mailini sende ya. cocuk bunlar kendileri bide cocuk yapıolar
BABY bence etkılıdır içtiğiniz ilaçalr tabıkıde buarada aynen benımde öle dışkımı etkılıyo.zaten elevıt bıle etkılemıstı
.EVRİMcim takılma okadar,buzamana kadar etkı etmeseydı kanın cok düşük cıkardı kuzu,
bisey soyluycem eger bu demir hapı vucudumuzda emilime ugramasa dıskıyı etkilemez dimi ama etkilio ve siyah yapıo yani bisekilde ise yarıodur .
ayy haketten fırça atılmayı haketmıs yanı kimse şu pınar.kötü haber bı kenara kürtajı bıde bebegın gözüyle anlatmıs ben öle bişe okumustum önceden gercekten insanı kötü etkileyen bı yazıydı.neyse kuzu sinirlenme,densiz işte napcan?
ayıp etmiş yaa..allah allah..
aynen bende okumuştum baştan cok ii sonunu okumaz olaydım dedim yaa böle şeyler hamilelikte mahvediyo hoş hamile olmasakta hiç hoş şeyler değil evrrişim sinirlenmekte hakılısın kuzum...
evriş o mail banada geldi comely gönderen ben tahmin ettim ne oldugunu okumadan sildim
uzun zamandır olan bir şey bu..hıçkırıkmış..ciğerler gelişiyor malum
tazecik hıçkırık dır gıdıklma gibi ve baya üstüste baya devam ediyor
Evet yaa.. Hareketlerini ilk hissetmeye başladığımda oluyordu. Uzun zamandır periyodik hissetmiyordum. son 1 hafta - 10 gündr çok bariz. Didenin dediği gibi, ciğer gelişimi ile ilgili sanırm. Resmen gıdıklanıyorum :) Sağolun kızlar.
EVRİM takma bu kadar demir konusunu. Demiri sadece haptan almıyoruz. Ayrıca çay - kahve tüketmiyorsun. Hepimizden çok daha pimpiriklisin bu konuda. Hem bir zararını görecek olsaydın şimdiye çoktan çıkardı. Sıkma canını.. Bundan sonra telafi edersin.. Sen kendine iyi bakıyorsun zaten kuzum...
ay maşallah maşallahDR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
Evrim senin kaç civarı çıkıyor hemogram değerlerin? Bende de demir eksikliği önceden de vardı. Hamilelik başından beri de var. Ama doktor bu kadar düşüklük sorun yapmaz, yapacak olsa yorgunluk ve halsizlikle kendini belli eder dedi. Bebeğin kansız kalmaz, olan sana olur
Ben, sıradan bır ınsanım.. benım ısım doktorculuk oynamak değil.. su an ki görevim evladıma ıyı bakmak.. yanı ben bu kadarını bıle elımden geldıgınce yapabılıyorsam Burcumm , bu doktorlar ne mokuna doktorluk yapıyor anlamıyorum.. buna sınırlenıyorum ben yavrum.. Ben de zaten kansızlık var.. tam 8 aydır her gun, bır gun bıle aksatmadan sırf dıskıdan demır atılsın dıye mı ıctık o ılacı.. ki.. durum bunu gosterıyor.
E tamam ıste.. her acıdan senınkısı dogru.. senın endıse etmene gerek yok.. dr dan cvp gelene kadar dogru yanlıs bısı demeyecegım.
kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
Bende senin adına çok mutlu oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?