2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

SELAM KIZLAR
sutyen takmak ölüm ızdırap bana ya en buyuk bedenide olsa batıo vucuduma sadece dısarı cıkarken takıom vucudmdaki en fazlalık giysi
aynen bende eve gelir gelmez özgür bırakıyorum o yüzden :kedi::kedi:
özellikle gece wcye kalktığımda ve tabi sabahları zaten toynak gibiş olan koca ayaklarımın üzerine basamıyorum iyice şişiyor suan elim ayağım nasıl şiş anlatamam

geçmiş olsun canım ama öncelikle sen bebeğinin iyi olacagına inan arkadaslar zaten her seyi sölemişler bol su tüket dua edelim hep birlikte ağustosta inşallah hepimiz anne olarak konuşcaz erken kaçmak yok bu topikten yasakkelime

Test yaptırıldı.. normal falan dedı ama ben zaten normalde de kansız bır ınsanım.. normal degerde olanlar bıle sırf bebek ıcın alıyorsa benım boyle bır seyı goz ardı etmemem lazım. Ondan bıraz bozugum. Bu işin şakası yok.. evlat tasıyoruzz hepımız karnımızda.

verme kuzum herkese mailini sende ya. cocuk bunlar kendileri bide cocuk yapıolar

Ben iletişim bilgilerini topladım ya bı ara.. verenlerden ısteyen oldu, kırmadım verdım bende bırcok arkadasa.. msn falan kullanmam ben Baby.. kayıtlı da degıl halıyle.. ama cok sınırlendım..

bisey soyluycem eger bu demir hapı vucudumuzda emilime ugramasa dıskıyı etkilemez dimi ama etkilio ve siyah yapıo yani bisekilde ise yarıodur .

Belkı de cozulmeden dıskıyla atılıyordur Baby.. ondan dıskının rengı kahverengıdır.. bu olasılık ta olabılır.. ne dersın??

ayıp etmiş yaa..allah allah..

aynen bende okumuştum baştan cok ii sonunu okumaz olaydım dedim yaa böle şeyler hamilelikte mahvediyo hoş hamile olmasakta hiç hoş şeyler değil evrrişim sinirlenmekte hakılısın kuzum...

evriş o mail banada geldi comely gönderen ben tahmin ettim ne oldugunu okumadan sildim

Ben de okumadım.. göz gezdırdım, baktım sacma sapan bişi.. dedım benım etrafımda bunu gonderen bı ınsan olmaz.. halıyle aklıma topık geldı.. enteresan tıpler var bızde.. acı cekmekten keyıf alan.. bu konuda senaryolar yazıp kendını ınandıran... bızı de ınandırmaya calısıp aklımızı bulandırıp, vıcdanımızı zorlayıp zamanımızı alan, ruhumuzu karartan.. dedım, kesın buradan cesaret edıldı. Malum benım cevremde dusmanım olmadıgına göre..

Neyse ya.. tövbe estagfurullahh...

uzun zamandır olan bir şey bu..hıçkırıkmış..ciğerler gelişiyor malum

tazecik hıçkırık dır gıdıklma gibi ve baya üstüste baya devam ediyor

Evet yaa.. Hareketlerini ilk hissetmeye başladığımda oluyordu. Uzun zamandır periyodik hissetmiyordum. son 1 hafta - 10 gündr çok bariz. Didenin dediği gibi, ciğer gelişimi ile ilgili sanırm. Resmen gıdıklanıyorum :) Sağolun kızlar.

EVRİM takma bu kadar demir konusunu. Demiri sadece haptan almıyoruz. Ayrıca çay - kahve tüketmiyorsun. Hepimizden çok daha pimpiriklisin bu konuda. Hem bir zararını görecek olsaydın şimdiye çoktan çıkardı. Sıkma canını.. Bundan sonra telafi edersin.. Sen kendine iyi bakıyorsun zaten kuzum...

ESRAKO maşallah EceciğeTam tosuncuk olmuş kuzu. Yeriz biz onucokacimcoook

SERAP ağzını hayıra aç kuzumlmaz:Ben en son doğurmaya razıyım. Sağ salim gelsin de bebişim:Saruboceq:

SÜTYEN olayı benim için de tam bir kabuskafamçokkarıştıSüt üreticilerin altı kıpkırmızı, hatta yer yer su topladı. Çıplak geziyorum evin içinde. Günde iki sefer de duş alıyorum. Var mı bir çözüm öneriniz?

DENİZYILDIZI sen miydin canım eşiyle sorun yaşayan? Bence şu anda sağlıklı düşünebilecek durumda değilsin. Biraz zaman ver. Ein eve sarhoş geliyorsa demek ki aranızda geçenlerden çok etkileniyor. Çok üzülüyor aslında da, erkekler duygularını anlatmakta pek becerikli değildir biliyorsun

CANAN tam dayaklıksın haklava:Kızım hamile dediğin öyle 2 kere tuvalete çıkar mıymış!! Ben 1 ders saati tutabilsem kendimi şanslı sayıyorum. Su şu anda her derdimize deva. Kasılmalara, ağrılara, şekere, herşeye iyi geliyor. Sakın ihmal etme. Kordon olayını da çoook kişiden duydum. Hiçbirşey olmaz merak etme. Sen kuzuna tutun annesiopuyorumnanaktan

ADAŞÇIĞIM sözkonusu uyuzluk bende de fazlasıyla mevcut. Okul baydı artık bizi sanırsam

Evrim senin kaç civarı çıkıyor hemogram değerlerin? Bende de demir eksikliği önceden de vardı. Hamilelik başından beri de var. Ama doktor bu kadar düşüklük sorun yapmaz, yapacak olsa yorgunluk ve halsizlikle kendini belli eder dedi. Bebeğin kansız kalmaz, olan sana olur

Ben, sıradan bır ınsanım.. benım ısım doktorculuk oynamak değil.. su an ki görevim evladıma ıyı bakmak.. yanı ben bu kadarını bıle elımden geldıgınce yapabılıyorsam Burcumm , bu doktorlar ne mokuna doktorluk yapıyor anlamıyorum.. buna sınırlenıyorum ben yavrum.. Ben de zaten kansızlık var.. tam 8 aydır her gun, bır gun bıle aksatmadan sırf dıskıdan demır atılsın dıye mı ıctık o ılacı.. ki.. durum bunu gosterıyor.

ay maşallah maşallahçok tatlı duruyor tombiş kızın.benimde iki hafta önde gidiyor.cumartesi kontrolüm var bakalım ara kapanacak mıben hala böyle güzel pozlar göremedim.oğlum yüzünü göstermiyor.inşallah bu sefer görürüm.ama sanırım bu gidişle doğduktan sonra göreceğim.o zaman nasıl saklayacak bakalım

O degerımı en son bılmıyorum.. hastaneden degerler dırek doktora gıttı son yaptırdıgımda.. o da bana hersey yolunda dedı.. o yuzden de net konusamıyorum ya.. neyse doktorcugumuzla yarın konusurusss.. alırız ıfadesını.

Sonuna kadar katılıyorum. Doktor bozuntuları yüzünden az mı çektik burada? Burası Türkiye.. her şey mümkün... Dktoruna söyle tabii ki.

kızlar daha önceki doktorum bana maltofer diye demir hapı vermişti.daha sonra doktorum izne ayrılınca bende başka bi doktora gitmeye başladım.20.haftadan itibaren bu doktoruma giidiyorum ve bana o gyno ferro sanal veriyor.içerisinde de iki değerlikli yazıyor.iki hafta önce kan tahlili istedi.sonucum çok iyiymiş.ama hala günde bi tane alıyorum.devam etmemi istiyor.

E tamam ıste.. her acıdan senınkısı dogru.. senın endıse etmene gerek yok.. dr dan cvp gelene kadar dogru yanlıs bısı demeyecegım.

selam demir ilaçlarından bahsetmişiniz. bana bi ferro sanol duodenol veriyor bi gyno olandan. gyno olanda folik asit ve b12 var. bu bi + ama ikisi arasında fark olduğunu zannetmiyorum.

kızlar hepinize iyi geceler,
bende ferro sanol kullanıyorum günde 1 adet, doktorum doğumdan sonra da mutlaka devam edeceğiz dedi. normalde saçlarım çok cansızdır farkedilir şekilde gürleşti, bunu paylaştığımda ferro sanoldan kaynaklandığını, lohusalıkta kullanılmazsa ciddi saç kayıplarıyla karşılaşıldığından bahsetti. bu da ilacın farklı bir artısı bence... biraz geçmişi okuyayım ben... hepinize iyi geceler....

jenny_sh sıkıntını tahmin ediyorum. bi ara banada bikaç gün geri demişti çok şükür bu haftalarda arayı kapattık. ama canın sıkılmasın küçücük doğup canavar gibi büyüyen :lepi:bebişler biliyorum. herşeyin hayırlısı...

Selaaam ben geldim
Ben bundan sonra akşamları evde olacam - eşim hiç gelme cafeye evde kal diyo ama çok sıkılırım biliyorum 12 saat tek başıma evde o yüzden öğlen gidiyorum dükkana akşam da evime gelecem - Bu akşam güzel güzel yemekler yaptım cokacimcoook artık dışarda yeme dönemi bitti çok şükür
Moralim iyi - kuzum için iyi olmak zorunda
Bugün birkaç tecrübeli anneden öğrendim ki düşük kiloda doğan bebişler sonra çok daha hızlı kilo alıyorlarmış - öyle dediler bakalım bizim tecrübeler nasıl olacak
Demir hapı hakkında Gyno Ferro Sanol içiyordum ben ancak miğdemi deli etti uyuyamaz oldum ve içmediğim günler rahatlıyodu miğdem o yüzden değiştirmesini istedim şuan Santafer fort alıyorum günde 1 defa - 1 hafta öncesine kadar çocuk aspirini de alıyordum ama bundan sonrasına gerek yok dedi doktor bende kestim
Bu arada nedense bu ay tahlil istemedi doktorum ne kan ne de idrar - neden acaba?

kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))

gözün aydın canım.. :)

Bende senin adına çok mutlu oldum canım

Bende senin adına çok mutlu oldum canım

sagol tatlim, orda dogum yapacagimi dusundukce hep iki sene onceki hali aklima geliyordu, hic istemiyordum, sadece doktorum orda diye mcburiyet vardi,simdi icime cok sindi..baya yenilenmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…